Bryllupskaken

Bryllupskaken

Sukker blir aldri brukt mer kreativt enn når en bryllupskake bakes og lages. For noen par er bryllupskaken et uttrykk for nettopp kreativiteten, mens noen liker å gjengi idéen bak temaet eller stilen.

Det som er sikkert og visst, er at det finnes et hav av forskjellige bryllupskaker, med forskjellige smaker, utseender, former, etasjer osv. Det er nesten bare å velge å vrake.

Bakerier som er profesjonelle i sitt fag, kan nesten kreere hva det skal være om du gir dem en idé. Selv om det er flott med den tradisjonelle bryllupskaken i 3 etasjer, hvor den i bunnen er størst, så en litt mindre etasje og til slutt den minste – så tenk gjerne litt på utsiden av boksen når det kommer til kaken.

Bryllupskaken er noe av det som gjestene vil komme til å ta flest bilder av, og glede seg til å se at dere skjærer opp – derfor kan det være ekstra morsomt å legge litt ekstra tanke ned i designet.

Igjen: Snakk med flere bakere, og få flere tilbud, be om å få se bilder av tidligere kaker de har laget, bruk bryllupsforumet her inne for å høre hva andre har gjort, og la kreativiteten slippe litt løs.

Det samme gjelder kaketoppen! Kaketoppen er prikken over i’en i sin rette betydning! Den står på toppen, og fullfører hele inntrykket. Du finner massevis av kaketopper hos www.tilbryllupet.no – både romantiske, tradisjonelle, morsomme, utradisjonelle og stilfulle. Her er det også bare å velge og vrake!

Bryllupsvenner har et stort bryllupskakegalleri, med bilder av bryllupskaker i alle former og farger, og du er selvfølgelig velkommen til å bruke galleriet som inspirasjon og skrive ut bilder å ta med til konditorier om dere får lyst til å bruke et av bildene som idé bak deres bryllupskakedesign!

Nyttige linker

Bryllupskakegalleri
Hvordan skal bryllupskaken velges? (Til Bryllupet)
Bryllupsforumet
Kaketopper hos Til Bryllupet

Om kommentarfeltet: Skriv gjerne en kommentar, men du sier dine egne ord, så vær snill og hjelpsom om du kan. Har du spørsmål som du trenger svar på, bør du heller skrive et innlegg i bryllupsforumet


Si din mening

*

More in Planleggingsguide
Transport til bryllupet
Bryllupstransport

Når alt det forrige i denne serien er i boks, så er det på tide...

Close