Alle Elsker Mary

Alle faller for Mary (Cameron Diaz) fordi hun er søt, pen og har masse med sjarm! Lykken er følgelig total for bokormen Ted (Ben Stiller) som skal være hennes kavaler på årets ball – men underveis får han «lilleTed» i klemme i glidelåsen på buksa.

Mange år senere husker han – ikke uventet – fremdeles episoden og ansetter privatdetektiven Healey (Matt Dillon) til å finne Mary som da for lengst har flyttet til et uvisst sted for Ted.

Det viser seg ikke spesielt vanskelig å finne henne, men da også privatdetektiven faller for henne blir det for alvor fart i forvekslingene og forviklingene!

Brødrene Farrell som også lagde «Dum og Dummere» og «Kingpin» – to filmer som satte nye standarder for humor i lette komedier – har med «Alle Elsker Mary» laget en film som ikke bare holdes oppe av Cameron Diaz med sitt fantastiske talent, men også er kjempemorsom – og bittelitt rørende.

Alle Elsker Mary er en klassiker innen komediesjangeren og bør absolutt sees! Passer like godt for begge to i forholdet skulle vi tro, om dere liker å se slike filmer sammen! Terningkast 5-6

Klikk her for å kjøpe «Alle Elsker Mary»

Produsert år 1998
Skuespillere Ben Stiller, Cameron Diaz og Matt Dillon
Spilletid 119 minutter
Terningkast 5-6

Kommentarer fra andre

  1. HanneogKenneth

    Hehe, ANBEFALES!!» Moro:):)

  2. Denne anbefales 🙂 ha ha.. Kjempe morsom

  3. Morsom! Buksesmekkscenen er uslåelig.

  4. Anbefales, morsom film! 😀

Om kommentarfeltet: Skriv gjerne en kommentar, men du sier dine egne ord, så vær snill og hjelpsom om du kan. Har du spørsmål som du trenger svar på, bør du heller skrive et innlegg i bryllupsforumet


Si din mening

*

More in Bryllupsfilmer
What happens in Vegas?

Etter vår mening er dette en super bryllupskomedie! Den er morsom, har riktig begynnelse, riktig...

Close