What happens in Vegas?

Etter vår mening er dette en super bryllupskomedie! Den er morsom, har riktig begynnelse, riktig midtparti og absolutt en riktig slutt.

Filmen får deg til å le selv om du kanskje ikke er den typen som så veldig fort trekker på smilebåndene av lette komedier.  Plottet er forsåvidt forutsigbart nok, men innslagene underveis er uforutsigbare,

Det hele starter med to ukjente mennesker for hverandre, Cameron Diaz og Ashton Kutcher, som ved hver sin anledning reiser til Las Vegas for å komme seg bort. De møtes, det uungåelige skjer, og morgenen etter våkner de selvsagt opp ved siden av hverandre som rette ektefolk. Den gode stemningen de hadde «i går» er ikke helt det samme i dag, og den intense gleden over å se hverandre er mildt sagt forsvunnet.

Filmen starter for alvor når han vinner 3 millioner dollar med hennes mynt, og det går opp for dem at dette må deles. De er jo tross alt gift!

Denne filmen er rett og slett bare morsom, har gode skuespillerprestasjoner og passer godt for begge i forholdet. Det eneste dere trenger ved siden av, er litt god helgemat før dere er klare for en kveld med mye latter og etterhvert slitne smilemuskler!

I romantisk-komedie-kategorien får denne filmen Terningkast 6

Klikk her for å kjøpe «What Happens In Vegas»

Produsert år 2008
Skuespillere Cameron Diaz & Ashton Kutcher
Spilletid 97 minutter
Terningkast 6

Kommentarer fra andre

  1. Denne anbefaler jeg også 🙂 ha ha… Liker veldig godt romantiske komedier :))

Om kommentarfeltet: Skriv gjerne en kommentar, men du sier dine egne ord, så vær snill og hjelpsom om du kan. Har du spørsmål som du trenger svar på, bør du heller skrive et innlegg i bryllupsforumet


Si din mening

*

More in Bryllupsfilmer
50 First Dates

Henry Roth (Adam Sandler) bor på et hawaiisk paradis i selskap med en endeløs rekke...

Close