Bordløper til bryllup

Bordløper til bryllup

En bordløper er et glimrende innslag for å pynte opp et bryllupsbord som skal se ekstra flott ut. Og også til  dåp eller konfirmasjon er bordløpere nesten et must.

I stedet for å dekke hele bordet med en duk, dekker en bordløper bare den midtre delen på langsiden av bordet. Det finnes bordløpere i mange ulike størrelser beregnet for ulike bordlengder, og det er også mange mønstre å velge mellom. Ofte vil man jo skille på det vanlige kjøkkenbordet, til spisestuebordet, til de flotte bordene i et bryllup, en dåp eller en konfirmasjon.

Hos «Til Bryllupet» finner du bordløpere som passer til enhver anledning. Og det beste med bordløperne du finner her, er at de kommer på ruller, slik at de kan enten brukes i full lengde, eller de kan klippes og syes etter behov.

En annen flott ting med bordløpere hos nettbutikken «Til Bryllupet», er at mange av dem også kan brukes etter den spesielle anledningen – til f.eks. å dekke spisestuebordet, eller kjøkkenbordet litt ekstra pent til andre anledninger. Det er altså ikke en ren bryllupsutgift, all den tid de kan benyttes etterpå også.

Se bordløpere hos Til Bryllupet her

En spesielt flott måte å benytte en bordløper på, er å gi et innslag av ekstra farge til en ellers helt hvit duk. På denne måten kan fargetemaet i bryllupet, dåpen eller konfirmasjonen fint følges, uten å lage fargeinntrykket for kraftig ved å kjøpe en fullfarget duk.

Bordløperne kan også brukes til å skape et stemningsinntrykk. For eksempel får du ensfargede bordløpere i organsa som gjerne brukes i enhver situasjon – altså er de helt nøytrale, men kan bli frisket opp til riktig stemning ved å ha passende pynt og dekorasjoner til.

Andre bordløpere har et spesielt romantisk eller søtt preg som f.eks. passer til bryllup og dåp – da er organsabordløpere med trykte hjerter på svært populære – alle i sin egne farge, med ruller på 10 meter.

En av tingene som er verdt å merke seg ved dekorering av festbord med bordløper, er at bordøperen har riktig bredde. Stort sett vil du ikke ha en bordløper som måler under 30cm i bredden, men du vil heller ikke ha den for bred.

Hos www.tilbryllupet.no finner du spesialtilpassede bordløpere som absolutt er valgt ut nettopp for de mest spesielle anledningene. Du finner både 30cm, 35cm og 40cm her, og i tillegg har du sizoflor og sizoweb om du ønsker å gjøre det hele enda mer ekslusivt.

Besøk www.tilbryllupet.no for inspirasjon, gode idéer til pynt og dekorasjoner, hyggelige priser og god service – enten om ærendet er bryllups- dåps- eller konfirmasjonsshopping!

Til Bryllupet har drevet som nettbutikk innenfor pynt og dekorasjoner til bryllup siden 2005. De har et utmerket produktspekter med over 500 forskjellige produkter til den store anledningen. Den senere tiden er det nå også tatt inn produkter som passer like fint til både konfirmasjon og dåp som til bryllup.

Om du ønsker å handle trygt, enkelt og sikkert – med en super service ved siden av, samtidig som du har et fantastisk utvalg på pynt, dekorasjoner og tilbehør, er Til Bryllupet vel verdt et besøk

Om kommentarfeltet: Skriv gjerne en kommentar, men du sier dine egne ord, så vær snill og hjelpsom om du kan. Har du spørsmål som du trenger svar på, bør du heller skrive et innlegg i bryllupsforumet


Si din mening

*

More in Bryllupsprodukter
Kjøpe brudekjole - collagebilde
Tips til å handle brudekjolen

Når du skal bestille brudekjolen er det en god del å tenke på. Under ser...

Close