Brudens Far (Father of the Bride)

«Father of the Bride» er en «nyinnspilling» av filmen med samme navn fra 1950. George Banks (Steve Martin) og hans kone, Nina (Diane Keaton), er fulle av forventninger over å se deres datter Annie (Kimberly Williams) som kommer hjem etter å ha vært 6 måneder i Roma.

Lite vet de at hun har en overraskelse som venter på dem. Hun skal gifte seg! Denne nyheten er ikke det beste George kunne fått, og det viser seg ved at han får en tøff tid med å akseptere det faktum at hans eneste datter er vokst opp, og nå er klar til å stifte familie på egen hånd.

Denne filmen er morsom, dramatisk og samtidig kanskje litt trist, og gjorde en braksuksess da den kom ut i 1991. Den er absolutt kvalifisert til å være en «must see» film, om man liker romantiske komedier.

Den nå litt aldrende Steve Martin gjør en super jobb som brudens far, og tanker og følelser på å gi slipp på datteren til en annen mann fører han opp i litt spesielle situasjoner. Hans kommende svigersønn, Diane Keaton har ikke så stor rolle, bortsett fra å smile pent, mens Kimberly Williams er en nydelig og godhjertet kommende brud. Alt toppes av Martin Short som er den morsomme og til tider fryktelig irriterende bryllupskoordinatoren.

Dette er en perfekt film for både kjærester, familier eller venninnekvelden når et bryllup står på trappene! Father of the Bride ble etterfulgt av «Father of the Bride II» i 1995. Det trekker litt ned at filmen snart er 20 år gammel, men den er som sagt absolutt verdt og se, og av Bryllupsvenner får den glatt karakteren 5.

Klikk her for å kjøpe «Brudens Far»

Produsert år 1991
Skuespillere Steve Martin, Diane Keaton and Martin Short
Spilletid 105 minutter
Terningkast 5

Om kommentarfeltet: Skriv gjerne en kommentar, men du sier dine egne ord, så vær snill og hjelpsom om du kan. Har du spørsmål som du trenger svar på, bør du heller skrive et innlegg i bryllupsforumet


Si din mening

*

More in Bryllupsfilmer
Alle Elsker Mary

Alle faller for Mary (Cameron Diaz) fordi hun er søt, pen og har masse med...

Close