Gjestelista - treng tips! | Alt annet om bryllupsplanlegging | Bryllupsforum

annonse-til-forumet-bryllupogfest2

Avatar

Registrér deg gjerne

sp_LogInOut Logg inn sp_Registration Registrér deg

Registrér deg | Glemt passordet?
Avansert søk

— Forum omfang —
— Match —

— Forum Valg —

Minimum søkeordlengde er 3 tegn - maksimum søkeordlengde er 84 tegn

sp_TopicIcon
Gjestelista - treng tips!
Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 (0 stemmer) 
20. juli 2012
08:25
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 136
Medlem siden
16. juli 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Forloveden min og meg ynskjer eit lite bryllaup med så få inviterte som mogeleg, men likevel ynskjer me å ha dei næraste der, både av vener og familie.

Det har likevel vorte litt dilemma her. Eg har veldig stor familie på mi side, pluss at eg har fleire vener eg har kjempelyst til å invitere. Forloveden min har ikkje så veldig stor familie; begge foreldra er eineborn, så alt han har av familie utanom mor/far/bror er tremenninger og foreldra deira. I tillegg har eg forstått det sånn at han ikkje har så alt for mange vener han ynskjer å invitere.

Hittil har me berre 50 personer, inkl. oss sjølv, men eg føler at meisteparten av lista er mine tanter og onklar, som eg eigentleg hadde innstilt meg på å ikkje invitere ettersom eg trudde han ikkje skulle invitere foreldra til sine tremenninger. Men sidan han har så liten familie vil han gjerne invitere alle, og det skjønar eg kjempegodt og har sagt til han etter litt diskusjon at er greitt. Men eg tykkjer at lista mi over tanter og onklar er alt for lang, og om eg skal kutte ut nokon vil eg heller kutte ut alle, slik at det vert rettferdig.

Så, hovudproblemet mitt er; det vil vere meist NATURLEG for meg å invitere mine tantar og onklar om han skal ha med foreldra til sine tremenninger, MEN det ville vore meir naturleg for mi ideelle gjesteliste om eg unnlot å invitere dei og heller prioriterte nokre fleire av venene mine.

Kva meiner de? Utan mine tantar og onklar er det berre foreldra mine frå mi side som er "veldig" vaksne. Men så har han liksom ikkje så mange andre "veldig" vaksne i familien sin..

20. juli 2012
10:05
Avatar
VIP-medlem
Forum innlegg: 7598
Medlem siden
24. oktober 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Hm... Dette med gjesteliste er alltid vanskelig, hvor langt ut skal man sette en strek??

Og det er veldig vanskelig å mene noe om hvem andre skal invitere, men jeg kan si noe om hva vi gjorde... 😀

Først og fremst så hadde nok jeg mer familie tilstede enn mannen min, rett og slett fordi jeg har en større familie og det kan verken jeg eller han noe for.. Men det at det var litt skjevt fordelt var aldri et problem og en selvfølge for han at alle skulle inviteres.

Venner var prioritert! Det var viktigere for oss å ha de som vi omgås ofte og som er som familie fremfor de som vi knapt snakker med... usikker

Dette med gjesteliste tar litt tid, gjerne noen diskusjoner, men bruk og god tid og ta de diskusjonene! Det er veldig kjipt å invitere for mange sånn at det går ut over budsjettet, men enda kjipere å ikke invitere de man egentlig ønsker å ha der.... Lykke til! :flire:

20. juli 2012
12:06
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 136
Medlem siden
16. juli 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

No har eg teke eit val og vald vekk mine tantar og onklar. Eg kan sjå meg at om eg skulle berre invitere nokre tantar og onklar hadde det vorte dei som bur nærast der eg er vakse opp, rett og slett fordi eg såg dei oftare, men å ekskludere dei andre berre fordi dei bur andre stader vert for dumt, så eg kjem til å seie beklager, men det vart berre for mange. Eg inviterer ingen tanter eller onklar, men han skal få lov å ha foreldra til tremenningane sine på lista. : ) Så kan eg invitere litt fleire vener, noko eg gjerne vil, ettersom dette er vener som har stått meg veldig nære i løpet av ei viss periode i livet mitt. : ) Men takk for tipset, eg skal nok følgje det! : )

Stikk innom Til Bryllupet for stort utvalg i bryllupspynt!

Forumet tidssone: Europe/Oslo

Høyest antall samtidige brukere på forumet var 475

Pålogget nå:
9 Gjest(er)

Hvem er på denne siden nå:
1 Gjest(er)

0 aktive brukere siste 24 timer:

Toppliste innlegg:

Stavangerpar: 14664

eriksson: 7598

vanilla81: 4232

lindakbj: 4020

sizza87: 3278

Katrine: 3155

Jannicke: 2914

Medlemsstatistikk

Gjester: 2

Medlemmer: 9151

Moderatorer: 2

Administratorer: 2

Forumstatistikk

Grupper: 5

Forumer: 36

Emner: 11394

Innlegg: 176083

Innlegg med flest stjerner

 • I forum Kom i form til bryllupet!, emne Et mål langt i det fjerne.. av KatKirk (rangert 2 ganger with average rating of 4.00)
 • I forum DIY Bryllup - Kreativt Forum, emne Søstrene Grene in my heart!! (små blomstervaser) av Camomilita (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne feil i invitasjonene.. av Stian og Gitte (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Fortell om dagen, emne Kjære alle stressede bruder det går bra til slutt! av Gjest_M01 (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Tradisjoner Etikette, emne tale fra brud av eriksson (rangert 1 ganger with average rating of 3.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne Save the date kort, når? av Endelig.2014 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Trusa (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Stian og Gitte (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av 220912 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av May-Lise :) (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • Skriv interessante innlegg for de som planlegger bryllup, da vil du kanskje se ditt innlegg i listen over!