invitere eller ikke invitere kjæresten til forloveren... | Alt annet om bryllupsplanlegging | Bryllupsforum

annonse-til-forumet-bryllupogfest2

Avatar

Registrér deg gjerne

sp_LogInOut Logg inn sp_Registration Registrér deg

Registrér deg | Glemt passordet?
Avansert søk

— Forum omfang —
— Match —

— Forum Valg —

Minimum søkeordlengde er 3 tegn - maksimum søkeordlengde er 84 tegn

sp_TopicIcon
invitere eller ikke invitere kjæresten til forloveren...
Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 (0 stemmer) 
25. mai 2012
22:06
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 163
Medlem siden
16. august 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Jeg lurer på hva jeg skal gjøre.. Bestekompisen min som skal være forloveren min traff dama si igjennom meg da hun var bestevenninna mi... Men etter at de to ble sammen, så har jeg og hun glidd veldig fra hverandre og hun er sjalu på mitt og forlovers forhold! Hun tåler ikke at vi snakker i telefonen, drikker kaffe på en offentlig plass eller skriver med hverandre på facebook! Det har faktisk gått så langt at han drar på jobb om morgenen, jobber noen timer og sjekker inn der slik at hun tror at han er der hele tiden, så kommer han til meg og drikker kaffe og vi prater om alt som vi alltid har gjort!!

Casen er da; jeg har egentlig ikke noe lyst til å invitere henne til middag i bryllupet mitt, men føler at forlover blir fornærma om jeg ikke gjør det!! å jeg ka jo egentlig skjønne han, men hun har nå prøvd lenge å ødelegge vennskapet vårt, og det er noe jeg absolutt ikke vil la skje! Å jeg vil jo ha bestevennen min der...

26. mai 2012
08:11
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 382
Medlem siden
29. april 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Hei!

Huff, det der var rimelig teit ja! Hun er jo rett og slett håpløs!
Har du snakket om problemstillinga med bestekompisen din?! Han vet jo hvordan dama hans er, så kanskje han har et forslag?!

26. mai 2012
09:06
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 163
Medlem siden
16. august 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

vi har såvidt snakket om det, men han bare vrir seg unna når jeg prøver å spørre om hvordan det ligger an... I fjor høst så var han her hver dag å fortalte at han ikke hadde følelser for henne, og at han var drittlei av hvordan hun oppførte seg, men plutselig kjøpte han hus sammen med henne... så jeg er veldig usikker på hvordan han tenker, for etter det så har han ikke sagt noe mer om det.. Men jeg vil tro at han merker at det er en dårlig stemning mellom oss, for det er skikkelig kleint når vi bare er i samme rom icon_razz

26. mai 2012
10:53
Avatar
Sølvmedlem
Forum innlegg: 941
Medlem siden
28. desember 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Huff den der var ikke helt enkel. Men jeg tror at jeg til tross for alt ville vært den som "hevet meg over det", og fulgte vanlig skikk og inviterte henne også. Da kan ihvertfall ingen komme å si at du har gjort noe feil.

For alt du vet kan hun muligens velge å ikke komme også? Og da er jo problemet uansett løst.

Kjipt at det skal være sånn, men jeg ville prøvd å ikke la dette ødelegge dagen din. Husk at det er hun som har et problem, og ikke du.

Lykke til 🙂

Begynn hver dag med å takke for det du har, for de du har, for det
du har fått, og for det du kan gi videre.

26. mai 2012
10:56
Avatar
Medlem
Forum innlegg: 20
Medlem siden
10. februar 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

huff for en kjip situasjon. Men bare husk at det er DIN dag, og du skal kun ha de du ønsker å ha der. Og er det noen som kan lage dårlig stemning/ødelegge noe så hadde jeg valgt å ikke ha de/den personen der.

26. mai 2012
12:54
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 382
Medlem siden
29. april 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

"Monapi" wrote: vi har såvidt snakket om det, men han bare vrir seg unna når jeg prøver å spørre om hvordan det ligger an... I fjor høst så var han her hver dag å fortalte at han ikke hadde følelser for henne, og at han var drittlei av hvordan hun oppførte seg, men plutselig kjøpte han hus sammen med henne... så jeg er veldig usikker på hvordan han tenker, for etter det så har han ikke sagt noe mer om det.. Men jeg vil tro at han merker at det er en dårlig stemning mellom oss, for det er skikkelig kleint når vi bare er i samme rom icon_razz

Huff, det høres litt sånn ut som om hun har skikkelig kontroll på ham.Det føles også litt sånn, samme hva du gjør, vil hun komme til å sette deg i et dårlig lys. Nei, jeg vet ikke. Men når han allerede reagerer litt rar når du prøver å snakke om det og vrir seg unna, så ønsker han vel at hun ikke blir utestengt?! Eller prøver å unngå denne konfrontasjonen med henne?!
Dere gifter dere om et år, så jeg hadde kanskje brukt tida litt til å se hvordan alt det der utvikler seg og så tatt en avgjørelse.

26. mai 2012
13:39
Avatar
Gullmedlem
Forum innlegg: 1218
Medlem siden
16. januar 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Oy.. Minner meg litt om en situasjon jeg var i for noen år siden... Det hele endte desverre med at jeg mistet kontakten med begge, og ingen av de blir invitert. :trist:

Skulle gjerne hatt de begge to der. De var virkelig mine to bestevenner. Og så ble de samme.. Og så sjønner jeg ikke hva som skjedde, men hun sperret ham bare helt inne. (hun hadde forsåvidt grunn til det, han flørter med alt på to ben) men likevel. Både jeg og andre av vennene hans har nesten ikke sett ham siden, og absolut ikke alene! ](*,) Skikkelig kjipt hele greia, men jeg har lagt det bak meg. Om ikke han mener vennskapet vårt er verdt det er han ikke det selv, men som i ditt tilfelle, han prøver jo! Og da tror jeg faktisk at jeg hadde droppa å be dama! Stygt å si det, men er det din dag, så er det det! Hun skal ikke være der å stjele forloveren din bort fra deg hele dagen... Det blir bare galt!

26. mai 2012
16:23
Avatar
Sølvmedlem
Forum innlegg: 626
Medlem siden
17. april 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Jeg hadde invitert henne, om det er merkelig stemning nå så tror jeg det blir tusen ganger værre om samboeren hennes er forlover og hun ikke er invitert. Om hun er sjalu så får hun jo fulgt meg på at det ikke "skjer noe" og da holder hun seg vel rolig.
Skjønner det er vanskelig. Håper det blir bedre og at hun sjerper seg i løpet av året frem til bryllupet 😀

26. mai 2012
21:35
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 163
Medlem siden
16. august 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Det er så sant det dere skriver... det er jo enda ett år igjen smile (kanskje det er slutt innen da også...) Ingen av de to der har klart å holde fingrene fra fatet selv om de har vært i faste forhold, det var til å med slik de ble sammen, så jeg forventer vel ikke store greia fra de heller!! Må vel bare vente å se, å se om de følelsene jeg har for henne endrer seg i det hele tatt det neste året smile

27. mai 2012
00:09
Avatar
Gullmedlem
Forum innlegg: 1218
Medlem siden
16. januar 2012
sp_UserOfflineSmall Offline
10sp_Permalink sp_Print
0

Hehe. Virker som det er samme sort parr som de jeg snakka om. De ble "sammen" når han var sammen med ei anna ei og. Kan ikke si det var spesielt festlig å føle på at det var min feil (da jeg hadde tatt med venninna mi på besøk til ham liksom) og han begynte å flørte og herje på. Stakkars jente hadde aldri hatt kjæreste, og heller ikke blitt lagt ann på noe videre. Huff... Tror faktisk de både klina og annet allerede den kvelden. Personlig stakk jeg av, da jeg ble lagt an på av venninda til min daværende kjæreste.

Det er den merkeligste helga jeg har vært gjennom....

28. mai 2012
20:25
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 163
Medlem siden
16. august 2011
sp_UserOfflineSmall Offline
11sp_Permalink sp_Print
0

ja, merkelig forhold!! kanskje det er litt barnslig av meg også, å bare kutte kontakten sånn... men han er mye viktigere for meg enn hun, å sånn er det bare smile etter at de to var utro mot hverandre ifjor så måtte jeg på en måte velge mellom dem, å da var ikke valget så vanskelig!! jeg får bare håpe å krysse fingrene for at forholdet deres rakner før jeg skal gifte meg 😈
Da tenger jeg jo ikke å tenke mer på det wink

Stikk innom Til Bryllupet for stort utvalg i bryllupspynt!

Forumet tidssone: Europe/Oslo

Høyest antall samtidige brukere på forumet var 475

Pålogget nå:
2 Gjest(er)

Hvem er på denne siden nå:
1 Gjest(er)

1 aktive brukere siste 24 timer: hegeae

Toppliste innlegg:

Stavangerpar: 14664

eriksson: 7598

vanilla81: 4232

lindakbj: 4020

sizza87: 3278

Katrine: 3155

Jannicke: 2914

Medlemsstatistikk

Gjester: 2

Medlemmer: 9151

Moderatorer: 2

Administratorer: 2

Forumstatistikk

Grupper: 5

Forumer: 36

Emner: 11394

Innlegg: 176083

Innlegg med flest stjerner

 • I forum Kom i form til bryllupet!, emne Et mål langt i det fjerne.. av KatKirk (rangert 2 ganger with average rating of 4.00)
 • I forum DIY Bryllup - Kreativt Forum, emne Søstrene Grene in my heart!! (små blomstervaser) av Camomilita (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne feil i invitasjonene.. av Stian og Gitte (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Fortell om dagen, emne Kjære alle stressede bruder det går bra til slutt! av Gjest_M01 (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Tradisjoner Etikette, emne tale fra brud av eriksson (rangert 1 ganger with average rating of 3.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne Save the date kort, når? av Endelig.2014 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Trusa (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Stian og Gitte (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av 220912 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av May-Lise :) (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • Skriv interessante innlegg for de som planlegger bryllup, da vil du kanskje se ditt innlegg i listen over!