må bare få ut litt frustrasjon... | Alt annet om bryllupsplanlegging | Bryllupsforum

annonse-til-forumet-bryllupogfest2

Avatar

Registrér deg gjerne

sp_LogInOut Logg inn sp_Registration Registrér deg

Registrér deg | Glemt passordet?
Avansert søk

— Forum omfang —
— Match —

— Forum Valg —

Minimum søkeordlengde er 3 tegn - maksimum søkeordlengde er 84 tegn

sp_TopicIcon
må bare få ut litt frustrasjon...
Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 (0 stemmer) 
26. mai 2012
13:38
Avatar
Medlem
Forum innlegg: 37
Medlem siden
24. oktober 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Nå er jeg kjempe frustrert..og jeg kjenner en vond klump i magen for jeg hadde aldri trodd jeg skulle sitte med disse følelsene under 3 mnd før bryllupet mitt. Det handler om forloverne mine.. Jeg har hele veien vært klar på at jeg ønsker meg en enkel kjole og at det kanskje var greit om de valgte en som ikke var helt over the topp.. men at de selvfølgelig måtte felge selv det er jo de som betaler for den. Jeg har bestillt meg kjole på nettet og nå fått levert den til skreder her for å få sydd den inn så den sitter skikkelig. Jeg mangler fremdeles sko, slør og smykker..selv om jeg har en viss anelse om hva jeg vil ha. Men alt fokuset fra mine forlovere de siste mnd har vært på hva slags kjole de skla ha..den ene flottere og mer overdådig enn den andre. Jeg har fått tilsendt bilder om hva jeg syns om den kjolen og den kjolen og den kjolen..osv. I tillegg har vi valgt turkis som farge i bryllupet, jeg forstår at de ikke vil ha en helt tuskis kjole, men jeg har ønsket at de kunne velge en kjole i blå toner som passer sammen med turkis i alle fall. Det har og vist seg å være vanskelig..hu ene ville egentlig heller ha lilla og hu andre ville ha jade grønn.. Det toppet seg litt for meg har og jeg ga bare klar beskjed om at nå orker jeg ikke ha noe mer med deres kjoler og gjøre. Hovedfokuset mitt må få være på min kjole og mitt antrekk nå.. for det er vel de som er viktigst..eller?

Mulig jeg overreagerer og at det kun er brudenervene som begynner å kicke inn.. ikke vet jeg.. men godt å få ut litt frustrasjon i alle fall.

anetteogjonas.blogg.no

26. mai 2012
13:53
Avatar
Gullmedlem
Forum innlegg: 1218
Medlem siden
16. januar 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Jeg skjønner deg veldig godt! De skal ikke overskinne deg akkurat! 🙄 Jeg håper det ordner seg! smile

26. mai 2012
15:09
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 382
Medlem siden
29. april 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Huff, så kjedelig ja! Det er jo din dag og det er ikke din oppgave å hjelpe dem med kjolene sine. Du har mer en nok å ordne med selv fra før.
Håper det ordner seg!

27. mai 2012
08:13
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 220
Medlem siden
5. november 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Huff, forloverproblemer altså.. Kan de ikke bare være glade for at de har blitt spurt om det ærefulle oppdraget om å være forlover? Det er mange som synes at bruder burde fått en skikk og bruk bok før bryllupet, men det gjelder søren meg forlovere og altså..

Første og viktigste punkt er jo å ikke outshine the bride! Det må jo alle skjønne! Det er du og mannen din som er de viktigste personene på denne dagen. Da må forloverne bare sette sine egne behov for å vise seg frem litt til side altså.. Til og med når du har sagt at du ønsker en enkel kjole, og at de bør velge noe nedtonet selv så går de og gjør det helt motsatte! Nei, jeg skjønner deg skikkelig godt!

Jeg hadde samme problem med mine to forlovere. Den ene ønsket å ha på seg festkjole, og den andre ønsket å ha på seg rosa beltestakk fra telemark. Det er en fin bunad, men for all del, ROSA!!! Jeg tenkte og tenkte på hvordan det ville se ut på bilder og fremme i kirken. Var redd for at det kom til å ta fokuset bort fra oss. Vurderte å plassere forloverne på første rad så hun med bunaden ikke skulle vises. Endte med at jeg heller ba de begge ha på seg festkjoler. Hun med bunaden ble så sinna når jeg ba henne finne en fin festkjole fra kleskapet (var ikke noe tvang om å kjøpe noe nytt eller noe..). Alt endte med at jeg droppa henne som forlover, og kun har hun andre i stedet. smile Noe jeg er veldig fornøyd med biggrin

Blir kjolene for prangende ville jeg tenkt ut muligheter for plassering i kirka og bordplassering etc. Da slipper du å bry deg om hvilke kjoler de ender opp med og at de overskinner deg på deres store dag smile For søren altså, de vil da sikkert få sin egen store dag en gang, og da vil de nok heller ikke at du skal ha mye finere kjole enn dem selv heller. Skjønner ikke at folk ikke prøver å sette seg i andres situasjon altså! Huff, kjenner jeg blir irritert på dine vegne.. Håper det løser seg for dere altså!

27. mai 2012
13:43
Avatar
Medlem
Forum innlegg: 37
Medlem siden
24. oktober 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

takk for tilbakemeldinger og forståelsesmile Det er vanskelig for det er så nære venner og jeg kjenner dem liksom ikke helt igjen.. Men absolutt en ide og plassere dem ned på første benk i kirka, vi gifter oss uansett i en liten kirke så er ikke så god plass foran der uansett.Så slipper jeg å tenke på det i kirka i alle fall.

anetteogjonas.blogg.no

27. mai 2012
13:51
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 103
Medlem siden
14. januar 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

jeg skjønner deg godt, jeg har selv problemer med min ene forlover, og det er slitsomt. som om ikke jeg har nok å tenke på selv!

27. mai 2012
14:00
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 382
Medlem siden
29. april 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Et lite spørsmål som dukket opp i hodet mitt: er forloverne dine single? Kanskje det kan ha noe med et å gjøre at dem vil være så fine pga potensielle singelmenn?
Jeg la bare merke at mine kvinnelige gjester var litt opptatte av om det kom mange menn som fortsatt var ute på giftemarkedet... wink Bare en idé...

27. mai 2012
14:05
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 382
Medlem siden
29. april 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Dessuten!
Dem kan gå i så fine kjoler som dem bare vil! Ingen klarer å overstråle deg på dagen din! Du kommer til å skinne og smile som ei sol! Du skal jo gifte deg med drømmemannen din og da klarer ingen kjole å overstråle den magiske utstrålingen din på denne dagen! Ha! biggrin

30. mai 2012
12:50
Avatar
Medlem
Forum innlegg: 38
Medlem siden
29. januar 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Jeg er ikke bekymret for hvilken kjole min forlover skal ha.
jeg har sagt at hun står fritt til å velge kjole selv. Det viktigste for meg er at hun kommer.
Jeg synes at så lenge de må betale kjolene selv skulle det bare mangle at de ikke skal kunne velge kjolene selv.
Når de først skal bruke mange penger på en kjole syns jeg det er viktig at de også får lov til å kjøpe en som de føler seg pene i smile Og slik at de kan få bruke den igjen ved senere anledninger smile
Men hvis Dere betaler kjolene stiller det seg anerledes smile
I USA er det en gammel tradisjonen at brudepikene skal ha stygge kjoler for å ikke ta oppmerksomheten i fra bruden, men der betaler brudeparet kjolen. Men også i USA begynner mange å droppe den tradisjonen.
Her til lands har vi aldri hatt en slik tradisjon.

Uansett kan INGEN ta oppmerksomheten vekk i fra et brudepar smile

30. mai 2012
14:02
Avatar
Sølvmedlem
Forum innlegg: 626
Medlem siden
17. april 2012
sp_UserOfflineSmall Offline
10sp_Permalink sp_Print
0

Jeg bryr meg heller ikke så mye om hva hun vil ha på seg, har sagt hun kan ha på seg hva hun vil bare det ikke er en hvit kjole med slep icon_razz
Skjønner at du blir frustrert, men om de virkelig skal ha så overdådige kjoler på seg så tror jeg heller de vil få litt undrende blikk enn beundrende fra de andre gjestene. Det blir litt feil om de prøver å være festens midtpunkt. Det blir bare litt teit, og det tror jeg nok de andre gjestene ser.
Men du kommer uansett være den vakreste og i fokus denne dagen 😀 Håper det løser seg, og at du får en fantastisk dag!

Stikk innom Til Bryllupet for stort utvalg i bryllupspynt!

Forumet tidssone: Europe/Oslo

Høyest antall samtidige brukere på forumet var 475

Pålogget nå:
40 Gjest(er)

Hvem er på denne siden nå:
1 Gjest(er)

0 aktive brukere siste 24 timer:

Toppliste innlegg:

Stavangerpar: 14664

eriksson: 7598

vanilla81: 4232

lindakbj: 4020

sizza87: 3278

Katrine: 3155

Jannicke: 2914

Medlemsstatistikk

Gjester: 2

Medlemmer: 9151

Moderatorer: 2

Administratorer: 2

Forumstatistikk

Grupper: 5

Forumer: 36

Emner: 11394

Innlegg: 176083

Innlegg med flest stjerner

 • I forum Kom i form til bryllupet!, emne Et mål langt i det fjerne.. av KatKirk (rangert 2 ganger with average rating of 4.00)
 • I forum DIY Bryllup - Kreativt Forum, emne Søstrene Grene in my heart!! (små blomstervaser) av Camomilita (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne feil i invitasjonene.. av Stian og Gitte (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Fortell om dagen, emne Kjære alle stressede bruder det går bra til slutt! av Gjest_M01 (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Tradisjoner Etikette, emne tale fra brud av eriksson (rangert 1 ganger with average rating of 3.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne Save the date kort, når? av Endelig.2014 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Trusa (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Stian og Gitte (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av 220912 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av May-Lise :) (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • Skriv interessante innlegg for de som planlegger bryllup, da vil du kanskje se ditt innlegg i listen over!