Hjelp, det er hull i kjolen min :( | Alt av brudekjoler, andre antrekk og tilbehør | Bryllupsforum

annonse-til-forumet-bryllupogfest2

Avatar

Registrér deg gjerne

sp_LogInOut Logg inn sp_Registration Registrér deg

Registrér deg | Glemt passordet?
Avansert søk

— Forum omfang —
— Match —

— Forum Valg —

Minimum søkeordlengde er 3 tegn - maksimum søkeordlengde er 84 tegn

sp_TopicIcon
Hjelp, det er hull i kjolen min :(
Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 (0 stemmer) 
15. juli 2014
19:32
Avatar
Nytt medlem
Forum innlegg: 6
Medlem siden
25. mai 2014
sp_UserOfflineSmall Offline

Hjelp det er et hull i kjolen min. Kjøpte den i går. Var for å prøve kjolen i går og alt var bare mistenksomt. Det var supersalg i en brudebutikk. Trudde jeg. Møtte opp til riktig tid, men da hadde dama dobbelt booket sa hun å jeg måtte vente 20 min. Fikk ikke komme inn. Da det var min "tur" så kommer en dame og viser oss inn i en heis på størrelse av et kott. Opp 5 etasjer og blir vist inn i et rom som var så lite at vi knapt fikk plass der inne. Skulle ha snudd der og da, men ville jo prøve kjolen. Dama viser frem kjolen og stresser med å få meg til å prøve den. Kjolen satt som et skudd og jeg elsket den. Prøvde å se meg selv og kjolen i speilet. Men det var ikke plass til å se hele slepet der inne på det lille rommet. Så begynte hu å stresse igjen å ville ha betalt og ha oss ut. Hun hadde en ny avtale sa hun. Hun rullet kjolen sammen og fant en pose. Fikk ikke sjans å se nærmere på kjolen. Noe jeg angrer som en hund nå. Da jeg kom hjem fikk jeg ikke sett ordentlig på den (samboeren min var hjemme)

Nå til problemet. I dag så fikk jeg mulighet til å se på kjolen og oppdager til min store skrekk et digert hull i kjolens slep i det første tyll lagret og et litt mindre hull litt lengre opp.

 

HVA SKAL JEG GJØRE NÅ???

 

Vet alt det der om at jeg skulle ha gjort baggrundsjekk og alt det der. Men gjorde ikke det. Ikke fikk jeg kvittering heller noe jeg ikke tente på først. Men nå etterpå. Vet jeg ikke kommer langt med dette. Men noen som vet hvordan jeg ev kan fikse det. Må vel ta med kjolen til noen som vet hva han/hun driver med. Men går det å få pent igjen tru, dette er jo på slepet som alle kommer å se.

 

Er så fortvilet og vet ikke hva jeg skal gjøre. Dette er jo drømmekjolen min

Bryllupsvenner.no

15. juli 2014
19:40
Avatar
Medlem
Forum innlegg: 63
Medlem siden
25. januar 2014
sp_UserOfflineSmall Offline

Så kjedelig...! :/

 

Om det er tyll så vil eg tru at nokon som kan sy (som jobber med det) kan fikse det så det blir fint - men eg har jo ikkje sett kjolen, så kan jo ikkje sei noko for sikkert.

Men det virker jo som at sjansen for å få pengene tilbake for den kjolen kan vere liten, og da er det jo veldig bra at den satt som et skudd sånn sett... Og vil ikkje tru at det koster alt for masse hos ein syerske.

 

Sjølv har eg kjole i tyll med fleire lag nedover, og når eg prøvde kjolen forrige onsdag, fire og ei halv uke før bryllupet, og ho i butikken skulle hjelpe meg på med kjolen, klarte ho å rive eit hull i kjolen...! Men ho sa at det ikkje var vanskelig å få syersken til å ordne, så da stoler eg på det :/

Bryllupsvenner.no

15. juli 2014
19:50
Avatar
Nytt medlem
Forum innlegg: 6
Medlem siden
25. mai 2014
sp_UserOfflineSmall Offline

Takk for sjappt svar. Du roet nervne mine litt. Er fortsatt lei meg for kjolen. Men føler det er håp. Skal komme meg til en syerske så dem får se på den. Og jeg håper det går å fikse. Betalte heldigvis ikke en formue for den. 1500 kr. Forventer ikke penger igjen. Har sendt en mail til selgeren men har ikke fått svar.

 

 

Bryllupsvenner.no

15. juli 2014
20:24
Avatar
Medlem
Forum innlegg: 63
Medlem siden
25. januar 2014
sp_UserOfflineSmall Offline

Ta ein tur til ei syerske, så tenker eg du raskt får eit svar på om det er greit å fikse på den. Dei er kjempeflinke til å ordne dei mest utrulege ting, så tipper det går bra! smile

Uansett så har du god tid på deg, så om du må innom fleire syersker, har du tid til det også smile

Bryllupsvenner.no

Stikk innom Til Bryllupet for stort utvalg i bryllupspynt!

Forumet tidssone: Europe/Oslo

Høyest antall samtidige brukere på forumet var 475

Pålogget nå:
3 Gjest(er)

Hvem er på denne siden nå:
1 Gjest(er)

0 aktive brukere siste 24 timer:

Toppliste innlegg:

Stavangerpar: 14664

eriksson: 7598

vanilla81: 4232

lindakbj: 4020

sizza87: 3278

Katrine: 3155

Jannicke: 2914

Medlemsstatistikk

Gjester: 2

Medlemmer: 9151

Moderatorer: 2

Administratorer: 2

Forumstatistikk

Grupper: 5

Forumer: 36

Emner: 11394

Innlegg: 176083

Innlegg med flest stjerner

 • I forum Kom i form til bryllupet!, emne Et mål langt i det fjerne.. av KatKirk (rangert 2 ganger with average rating of 4.00)
 • I forum DIY Bryllup - Kreativt Forum, emne Søstrene Grene in my heart!! (små blomstervaser) av Camomilita (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne feil i invitasjonene.. av Stian og Gitte (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Fortell om dagen, emne Kjære alle stressede bruder det går bra til slutt! av Gjest_M01 (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Tradisjoner Etikette, emne tale fra brud av eriksson (rangert 1 ganger with average rating of 3.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne Save the date kort, når? av Endelig.2014 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Trusa (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Stian og Gitte (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av 220912 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av May-Lise :) (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • Skriv interessante innlegg for de som planlegger bryllup, da vil du kanskje se ditt innlegg i listen over!