Hjelp, jeg trenger input! (Kjolevalg) | Alt av brudekjoler, andre antrekk og tilbehør | Bryllupsforum

annonse-til-forumet-bryllupogfest2

Avatar

Registrér deg gjerne

sp_LogInOut Logg inn sp_Registration Registrér deg

Registrér deg | Glemt passordet?
Avansert søk

— Forum omfang —
— Match —

— Forum Valg —

Minimum søkeordlengde er 3 tegn - maksimum søkeordlengde er 84 tegn

sp_TopicIcon
Hjelp, jeg trenger input! (Kjolevalg)
Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 (0 stemmer) 
17. november 2012
08:59
Avatar
Sølvmedlem
Forum innlegg: 511
Medlem siden
15. oktober 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Jeg skal ha kjole med langt slep i kirken. Jeg har 5 forlovere (!) og har bedt de stille i lange lilla kjoler, for å matche blomstene og fargene i bryllupet. Vil liksom at alt skal være pent på bildene...

Men jeg gidder ikke danse natta gjennom i kjole med slep, så har bestemt meg for å kjøpe en kjole nr 2 til festen som jeg skifter til etter brudevalsen.

Problemet: må kjolen min være lang eller kan jeg velge en kortere variant? Jeg syns definitivt det er lettere og morsommere å danse i en kortere kjole, men da får jeg dårlig samvittighet ovenfor forloverene som har kjøpt lange kjoler... Blir jeg rett og slett nødt til å kjøpe lang kjole til festen jeg også??? Noen sier det er MIN dag og jeg kan ha kortere om jeg vil. Kjæresten min mener det er ufint...

17. november 2012
10:35
Avatar
Medlem
Forum innlegg: 17
Medlem siden
23. oktober 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

I utgangspunktet mener jeg at du gjerne kan bruke en kortere kjole, men at den bør være "like pyntet" som brudekjole 1, sånn at ikke alle gjestene (inkl forloverne) føler at de er overpyntet. Det finnes mange nydelige korte brudekjoler, så det burde ikke være noe problem. Presiserer at med "kort", mener jeg lengde mellom kne og ankel..

MEN, om det har vært tilløp til konflikt eller uenighet med en eller flere forlovere om kjolelengde. Da mener jeg det blir litt ufint av deg å gi deg selv muligheten til å danse, mens de andre må subbe rundt i en kjole de ikke er helt fornøyd med.

17. november 2012
11:11
Avatar
Gullmedlem
Forum innlegg: 2036
Medlem siden
15. juni 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Gi dere alle anledningen til å bytte når festen setter skikkelig igang.

Hos Oss blir det et skille før og etter. Jeg skal bytte kjole, brudgommen kommer garantert til å skifte, og jeg har en følelse av at forlover og brudepike tar seg til rette å bytter kjole.

Det blir fint på bildene, og festen blir morsommere for alle! Skjønner godt hva du mener med at dere skal se ut som et matchende brudegfølge, men møtt deg selv litt på halvveien tror jeg det blir veldig bra. 😀

17. november 2012
16:51
Avatar
Sølvmedlem
Forum innlegg: 511
Medlem siden
15. oktober 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Takk!!! Det var nok til at jeg tør å ta det valget jeg egentlig har drømt om lenge! Det er ingen forlovere som har protestert, det var vel bare noe inni meg som var redd for å være urettferdig. Prata med mamma istad og hun var enig i at jeg kan be de ta med en ekstra fest kjole og bytte etterpå om de vil også... Og kjolen kommer definitivt til å være hvit og med sølvglitter, må bare bestemme hvilken, for det er så altfor mange å velge mellom! Skal bestille når lille tulla mi har lagt seg ikveld, så nå gleder jeg meg biggrin

Stikk innom Til Bryllupet for stort utvalg i bryllupspynt!

Forumet tidssone: Europe/Oslo

Høyest antall samtidige brukere på forumet var 475

Pålogget nå:
56 Gjest(er)

Hvem er på denne siden nå:
1 Gjest(er)

0 aktive brukere siste 24 timer:

Toppliste innlegg:

Stavangerpar: 14664

eriksson: 7598

vanilla81: 4232

lindakbj: 4020

sizza87: 3278

Katrine: 3155

Jannicke: 2914

Medlemsstatistikk

Gjester: 2

Medlemmer: 9151

Moderatorer: 2

Administratorer: 2

Forumstatistikk

Grupper: 5

Forumer: 36

Emner: 11394

Innlegg: 176083

Innlegg med flest stjerner

 • I forum Kom i form til bryllupet!, emne Et mål langt i det fjerne.. av KatKirk (rangert 2 ganger with average rating of 4.00)
 • I forum DIY Bryllup - Kreativt Forum, emne Søstrene Grene in my heart!! (små blomstervaser) av Camomilita (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne feil i invitasjonene.. av Stian og Gitte (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Fortell om dagen, emne Kjære alle stressede bruder det går bra til slutt! av Gjest_M01 (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Tradisjoner Etikette, emne tale fra brud av eriksson (rangert 1 ganger with average rating of 3.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne Save the date kort, når? av Endelig.2014 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Trusa (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Stian og Gitte (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av 220912 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av May-Lise :) (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • Skriv interessante innlegg for de som planlegger bryllup, da vil du kanskje se ditt innlegg i listen over!