Kjolevansker | Alt av brudekjoler, andre antrekk og tilbehør | Bryllupsforum

annonse-til-forumet-bryllupogfest2

Avatar

Registrér deg gjerne

sp_LogInOut Logg inn sp_Registration Registrér deg

Registrér deg | Glemt passordet?
Avansert søk

— Forum omfang —
— Match —

— Forum Valg —

Minimum søkeordlengde er 3 tegn - maksimum søkeordlengde er 84 tegn

sp_TopicIcon
Kjolevansker
Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 (0 stemmer) 
1. januar 2013
22:36
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 398
Medlem siden
2. oktober 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Så kom tvilen. Nå skal det være sagt, jeg har i alle fall ikke bestilt noen kjole enda. Men jeg synes det er irriterende likevel.

Jeg var så utrolig sikker på at det var Pronovias Dagen jeg skulle ha;

Men egentlig savner jeg litt bling og mer pynt på den. Også har den ikke snøring i ryggen = jeg må seriøst passe på hvor mye jeg spiser, ellers må jeg gå og ha det ubehagelig resten av kvelden. Så derfor begynte jeg og kikke på den første kandidaten jeg hadde:

Og den er jo så vakker. Jeg tror jeg har blitt litt blendet av at jeg plutselig kunne få en dyrere kjole, for denne er et par tusen kroner billigere enn Dagen. Denne har mer pynt og den har snøring i ryggen = muligheter for å gjøre den mindre stram. Men er den litt for tradisjonell og "kjedelig"? Jeg vet ikke..

Så begynte jeg og se på kjole nr. 3, Pronovias Jenny, som egentlig et eller annet sted mellom disse var den mest aktuelle, for den er enda billigere og veldig fin. Men den gir meg egentlig ikke noen fin midje.

Men så så jeg Pronovias-bildene av den, og da ser den jo så mye finere ut (den jeg prøvde var ganske utprøvd og slitt):

Så nå vet jeg ærlig talt ikke lenger. Jeg må vel bare reise tilbake til stedene og prøve dem igjen. Og kanskje bør jeg prøve et par andre også siden budsjettet mitt nå tillater dyrere kjoler enn de jeg allerede har prøvd? Eller bør jeg bare la være. Jeg tror at årsaken til at jeg ikke helt vil bestemme meg for den som er kjole nr. 2 her, er at den ikke er så veldig spesiell liksom. Men har det noe å si?

Jeg vet det bare er jeg som kan bestemme hvilken kjole som passer meg best. Måtte bare få det ut likevel. Hvis det er noen som vil si sin mening om kjolene, må de gjerne det for det! Alltids greit å høre andres syn på hvordan en kjole ser ut selv om man er forskjellig smile

Sukkkkkkkk!

1. januar 2013
22:52
Avatar
Sølvmedlem
Forum innlegg: 591
Medlem siden
31. mai 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Må bare si at jøye meg, hun modellen som hadde den tredje kjolen på seg så sykelig tynn ut!
Den var fin på henne, tror nesten man må være så tynn for at den skal henge pent. Den passet deg jo, og var helt okey, men jeg ville utelukket den. Den satt litt underlig rundt livet på deg.

Kjole nummer to var flott, men jeg syns snittet på den var uformelig og litt kjedelig.

Min stemme går til nummer en. Den gav deg en helt fantastisk form, og jeg elsker hvordan stoffet flyter, samtidig som du ser både slank ut og har litt puff i skjørtet. Sweetheart er ikke min greie, men den var perfekt på deg. Du får heller mosjonere litt ekstra da, om du er redd for å ikke passe kjolen. wink

Gifter oss 13. desember 2014

1. januar 2013
23:02
Avatar
Gullmedlem
Forum innlegg: 2036
Medlem siden
15. juni 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Jeg synes ikke noe om den kjole nummer 2. For meg er det det kjedeligste og mest vanlige som finnes, og jeg hater snøring i ryggen. Finner det meget uelegant og typisk for kopi-kjoler. Den gir meg nada fordi jeg har ser den og har sett den hver eneste lørdag på bilder fra dagen vi bestemte oss for å gifte oss.

- når det er sagt er jeg en meget kresen og bevist brudekjole jakter som ikke ønsket a4 looken. Så ikke vektlegg at jeg ikke liker den spesielt mye. Den er ikke stygg, bare ikke eksepsjonell. Og jeg vet mange synes min kjole ikke er spesilt pen eller passende - helt greit. smile

Når det er sagt har jeg forstått det slik at prisen du har fått på Pronovias Dagen ekskluderer beltet og da faller hele wow faktoren bort. Jeg hadde aldri kjøpt en Pronovias kjole som var prøvd av andre i salongen - den kjolen jeg skulle hatt skulle vært bestilt direkte til Meg og tilpasset min kropp.

Og la oss være ærlige Pronovias størrelser er små, det er lite man får gjort noe med. Jeg måtte jo selv ned minst 13cm rundt hofter og midje for at min i det hele tatt skulle passe. Og der må jeg holde meg helt frem til bryllupet er over og til 2 prøvninger.

Er du ikke innstilt på kontinuerlig trening, bevisthet rundt kosthold og at du må regne med min 6mnd leveringstid på kjolen du har valgt deg ut, hadde jeg droppet hele Pronovias eller andre designerkjoler med en gang for din egen del.

Og jeg tror faktisk at jeg hadde kommet meg tilbake til salongen prøvd igjen - insitert på en spesifikk forklaring på hva "pakken" du har fått tilbud om inneholder, og ikke minst om kjolen er den du har prøvd eller om den blir bestilt. Det er mange kjoler som kan passe deg mye bedre og finere enn noen av disse tre. Men av disse er det Dagen jeg mener kler deg og din figur best mye pga sweetheart utringningen, men at den mangler noe er helt klart.

Men bestiller du, MÅ du slutte å se på andre kjoler. Det kommer garantert til å drive deg til vanvidd av tvil og følelser. Og det gjelder uavhengig av hvilken kjole du velger.

1. januar 2013
23:09
Avatar
Sølvmedlem
Forum innlegg: 811
Medlem siden
21. oktober 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Jeg synes kjole nr.1 var som skapt for deg! Sitter jo som et skudd og fremhever formene dine på de rette plassene heeelt perfekt smile

2. januar 2013
07:45
Avatar
Sølvmedlem
Forum innlegg: 505
Medlem siden
26. februar 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Jeg må si at kjole Nr 1 var mest flatterende på din kropp! Jeg synes du bør ta turen tilbake til salongen. Prøv den med beltet som hører til, om de ikke har det inne der, ville jeg undersøkt om prisen er den samme i andre salonger med det beltet.
Ville ikke tenkt så mye på blingen egentlig, den satt så utrolig fint på deg, og du kan jo ha smykker med bling?smile

                              http://www.chicikkeshabby.wordpress.com

2. januar 2013
11:08
Avatar
Sølvmedlem
Forum innlegg: 603
Medlem siden
17. januar 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Jeg ville valgt kjole nr 1 smile Men når du bestiller den kan du vel bestille den med snøring?

Vår drømmedag - 17. august 2013

2. januar 2013
17:24
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 191
Medlem siden
4. desember 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Så akkurat denne annonsen på Finn. Er det Dagen tro?
http://www.finn.no/finn/torget.....8;kwUnica=

LillePernille :-)

2. januar 2013
17:31
Avatar
Gullmedlem
Forum innlegg: 2036
Medlem siden
15. juni 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

"LillePernille" wrote: Så akkurat denne annonsen på Finn. Er det Dagen tro?
http://www.finn.no/finn/torget.....8;kwUnica=

Nope. Den som Lamonda linker til er helt ny fra 2013 kolleksjonen. smile

Synes også den mangler det lille ekstra. Kom deg til salongen å forlang å få noe bling rundt livet L. laugh

2. januar 2013
19:19
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 398
Medlem siden
2. oktober 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Tuuuusen takk for så mange tilbakemeldinger. Jeg er overbevist! biggrin

Du har jo rett, Martine. Jeg er glad i det klassiske, men synes det fort kan bli litt kjedelig. Det er jo mye morsommere å ha en kjole som folk husker fordi den ikke var som alle andre de har sett før. Det er klart, Dagen er ikke av de mest spesielle kjolene, men den er heller ikke helt som de vanlige :nååh:

Jeg har sjekka med brudesalongen, og beltet følger med biggrin Så da skal jeg kreve og få prøvd med det riktige beltet ved neste prøving (lørdag)! For jeg er ganske sikker på at det var et annet, mye kjedeligere belte de tok på meg sist. Ikke snakk om =;

Bare for å oppklare det med størrelsene. Jeg skjønner at jeg kan ha skrevet det litt forvirrende. Jeg har ingen problemer med å passe inn i Pronovias-størrelsene. Den Dagen-kjolen jeg prøvde var til og med for stor. Det er heller det at når jeg spiser, så eser magen (+ at jeg sliter med en del magevondt fra før), og da er det ikke så godt å gå i noe som allerede er helt tettsittende. Jeg kommer ikke til å kjøpe noen kjole med utgangspunkt i at jeg må slanke meg for at jeg kan gå med den. Da får det heller bare bli en positiv overraskelse hvis jeg skulle ha blitt noe slankere før sensommeren. Men jeg skal nok i verste fall klare å holde ut altså. Jeg var nok negativ til det meste i går. Jeg må bare huske at da jeg prøvde Dagen, tenkte jeg faktisk at "Denne kjolen er virkelig den fineste jeg har prøvd! Hva kan jeg selge for å få råd til den?" 😛

Er det sånn at man kan be om å få snøring i ryggen hvis man vil det? Jeg synes ryggen som den er, er finere enn snøring, men jeg tenker også mye på å ha det behagelig utover kvelden og natta. Gubben sukka bare oppgitt da jeg nevnte å muligens kjøpe en kjole nr. 2, og han skjønte aldeles ikke meningen med å da bruke så mye penger på en brudekjole hvis man ikke skulle bruke den hele dagen en gang! Mannfolk... 😛

Ooog alle de tre kjolene skulle bestilles inn spesielt til meg. Så ingen prøvemodell her i gården wink

Det blir tur tilbake på lørdag, og da bør jeg nok se om det skulle være noen flere kjoler i den prisklassen som kan toppe Dagen. Innmari ergelig å angre etter at den er bestilt!

2. januar 2013
19:25
Avatar
Gullmedlem
Forum innlegg: 2036
Medlem siden
15. juni 2012
sp_UserOfflineSmall Offline
10sp_Permalink sp_Print
0

😀 😀 😀

Nei, detter en designerkjole - du får ikke velge om du skal ha snøring eller ikke på ryggen som kopimodellene.

Be hun som skal tilpasse den om å ha et par ekstra cm å gå på rundt magen, kan aldri tenke meg at det er noe problem. Dessuten knyter du ikke opp kjolen før bryllupsnatten. wink

En siste ting la de mannfolka styre på. Det kommer billige hvite festkjoler rundt 17mai, ikke alt de trenger å bry seg om.

2. januar 2013
19:29
Avatar
Gullmedlem
Forum innlegg: 1000
Medlem siden
7. mars 2012
sp_UserOfflineSmall Offline
11sp_Permalink sp_Print
0

Synes kjole nr.1 var finest på deg!
Nydelig kjole, men som de andre her skriver hadde den blitt mye finere med et belte!!
Kan det være aktuelt å få den sydd ut litt for å få den perfekt til akkurat deg?

2. januar 2013
19:31
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 398
Medlem siden
2. oktober 2012
sp_UserOfflineSmall Offline
12sp_Permalink sp_Print
0

Jepp, de har sikkert noen gode råd i brudesalongen. Gidder jo heller ikke gå og dra kjolen opp hele dagen fordi den sklir ned (før middag). Sikkert bare jeg som overdramatiserer det 8-[

Og haha av siste kommentar :mrgreen:

Stikk innom Til Bryllupet for stort utvalg i bryllupspynt!

Forumet tidssone: Europe/Oslo

Høyest antall samtidige brukere på forumet var 475

Pålogget nå:
4 Gjest(er)

Hvem er på denne siden nå:
1 Gjest(er)

0 aktive brukere siste 24 timer:

Toppliste innlegg:

Stavangerpar: 14664

eriksson: 7598

vanilla81: 4232

lindakbj: 4020

sizza87: 3278

Katrine: 3155

Jannicke: 2914

Medlemsstatistikk

Gjester: 2

Medlemmer: 9151

Moderatorer: 2

Administratorer: 2

Forumstatistikk

Grupper: 5

Forumer: 36

Emner: 11394

Innlegg: 176083

Innlegg med flest stjerner

 • I forum Kom i form til bryllupet!, emne Et mål langt i det fjerne.. av KatKirk (rangert 2 ganger with average rating of 4.00)
 • I forum DIY Bryllup - Kreativt Forum, emne Søstrene Grene in my heart!! (små blomstervaser) av Camomilita (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne feil i invitasjonene.. av Stian og Gitte (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Fortell om dagen, emne Kjære alle stressede bruder det går bra til slutt! av Gjest_M01 (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Tradisjoner Etikette, emne tale fra brud av eriksson (rangert 1 ganger with average rating of 3.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne Save the date kort, når? av Endelig.2014 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Trusa (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Stian og Gitte (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av 220912 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av May-Lise :) (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • Skriv interessante innlegg for de som planlegger bryllup, da vil du kanskje se ditt innlegg i listen over!