Vår bryllupsreise - Seychellene | Alt om bryllupsreiser | Bryllupsforum

annonse-til-forumet-bryllupogfest2

Avatar

Registrér deg gjerne

sp_LogInOut Logg inn sp_Registration Registrér deg

Registrér deg | Glemt passordet?
Avansert søk

— Forum omfang —
— Match —

— Forum Valg —

Minimum søkeordlengde er 3 tegn - maksimum søkeordlengde er 84 tegn

sp_TopicIcon
Vår bryllupsreise - Seychellene
Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 (0 stemmer) 
28. november 2012
21:19
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 220
Medlem siden
5. november 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Nå er vi hjemme igjen fra bryllupsreisen vår! Vi har egentlig vært hjemme i nesten 4 uker, men de ukene har blitt brukt til å bekjempe en kraftig forkjølelse, så motivasjon til alt har ikke vært til stedet!

Men uansett, her kommer litt om vår bryllupsreise. Det kan jo være flere der ute som lurer litt på Seychellene som destinasjon biggrin

Vi fløy med Eithad Airways, det statlige flyselskapet til Emiratene. Må bare si det; jeg har et nytt favoritt flyselskap! For en herlig meny! Ikke noe slapp sandwich med ost og skinke her nei! Det beste av alt var frokostpannekaker med maple syrup vi fikk på vei til Abu Dhabi! Yummie!

Vi bodde på det nyåpnede Kempinski hotellet på Mahe, som er hovedøya. Vi er store fans av Kempinski kjeden, og ikke uten grunn! Det er super service, utrolig fine hoteller og alltid en fornøyelse å bo på! De er medlemmer av Global Hotel Alliance. Hvis man melder seg inn som medlem her får man veldig mange fordeler. Man kan få gratis internett, aviser og oppgradering av rom uten å betale for det, avhengig av hvor mange netter man har bodd på hoteller som er med i denne alliansen. Vi fikk alt det ovennevnte, kun ved å melde oss inn og ha bodd på slike hoteller gjennom året. Helt perfekt!

Uansett, etter flere mellomlandinger og mange timer i luften ankom vi Mahe Island. Dagen vi kom var det fryktelig dårlig vær. Conciergen fortalte at det var orkan på en naboøy og at det gjorde at det kom unormalt mye regn og vind på Mahe også. Uansett så var vi trøtte etter flyreisen så regn akkurat denne dagen gjorde ingenting for vår del.

På dag nr. 2 var det fortsatt litt grått og regn innimellom, så vi bestemte oss for å ta med oss en sjåfør på en 8 timers tur rundt hele øya. Vi fikk dra på tur med kunnskapsrike Ian som hotellet booket for oss. En utdannet biolog som i utgangspunktet jobbet med truede plantearter, men pga økonomien i landet måtte jobbe som sjåfør i stedet. Han var hverfall veldig kunnskapsrik, og vi fikk innsikt i mye av historien til Seychellene og masse informasjon om dyre- og plantelivet! Hemmelige plasser med gode fotomuligheter viste han oss også!

Utsiktsbilde over Victoria, hovedstaden på Seychellene. Det er verdens minste hovedstad, med bare 1 500 innbyggere!

Fiskere som selger dagens fangst ved veien. Sjåføren vår sa at blekksprut var en bedre middag, og fikk forhandlet seg til en god pris. Så da var søndagsmiddagen til familien i boks!

Hotellet vi bodde på hadde 2 restauranter i tillegg til In-room dining, pluss at man kunne få private middager på stranden med egen chef. Vi hadde veldig lyst til å få til noe sånt, men på grunn av at regntiden starter i oktober/november regnet det ofte på kvelden og om natten, så det var veldig risikabelt. Fant ut at vi heller ville spise i fred fra mulig regn innendørs!

Fra den herlige stranden ved hotellet.

Flinke stuepiker hadde ordnet det så fint på rommet vårt når vi ankom!

Siden vi var på bryllupsreise og hadde hotellet ordnet med prosecco og en søt liten hjertekake på rommet vårt den dagen vi ankom! Det var en herlig start på ferien!

Vi fikk sett hele øya på en dag i starten av ferien, og fikk derfor brukt resten av tiden til avslapping på stranden. Legger man til god mat og drikke og verdens beste mann, så får man en helt perfekt bryllupsreise! Kan virkelig anbefale denne plassen til andre honeymoon'ers! :nååh:

Skulle ønske man kunne dra på flere bryllupsreiser jeg!

Attached files

28. november 2012
22:54
Avatar
Oslo
Sølvmedlem
Forum innlegg: 762
Medlem siden
6. mars 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Wow! :nååh: :nååh: :nååh:

Så nydelig! Og virker som om dere virkelig har kost dere med dagene som nygifte. Alt var jo virkelig tilstede for at dere bare kunne nyte hverandre.

Daisypath Anniversary tickers

 

 

 

 

28. november 2012
23:00
Avatar
Sølvmedlem
Forum innlegg: 511
Medlem siden
15. oktober 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Åååååhhhhh der var jeg som 8-åring og er beste stedet jeg noen gang har vært!!! Hadde lommeboka vært tjukk nok så hadde jeg ikke vært i tvil om hvor jeg hadde dratt. Fantastiske bilder, skjønner godt at dere har hatt en drømmereise smile

29. november 2012
21:47
Avatar
VIP-medlem
Forum innlegg: 7598
Medlem siden
24. oktober 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Åh, så herlig!! Gurimalla, nå ble jeg reisesyk!! :ugh:
Men tusen takk for at du delte biggrin

Stikk innom Til Bryllupet for stort utvalg i bryllupspynt!

Forumet tidssone: Europe/Oslo

Høyest antall samtidige brukere på forumet var 475

Pålogget nå:
48 Gjest(er)

Hvem er på denne siden nå:
1 Gjest(er)

0 aktive brukere siste 24 timer:

Toppliste innlegg:

Stavangerpar: 14664

eriksson: 7598

vanilla81: 4232

lindakbj: 4020

sizza87: 3278

Katrine: 3155

Jannicke: 2914

Medlemsstatistikk

Gjester: 2

Medlemmer: 9151

Moderatorer: 2

Administratorer: 2

Forumstatistikk

Grupper: 5

Forumer: 36

Emner: 11394

Innlegg: 176083

Innlegg med flest stjerner

 • I forum Kom i form til bryllupet!, emne Et mål langt i det fjerne.. av KatKirk (rangert 2 ganger with average rating of 4.00)
 • I forum DIY Bryllup - Kreativt Forum, emne Søstrene Grene in my heart!! (små blomstervaser) av Camomilita (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne feil i invitasjonene.. av Stian og Gitte (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Fortell om dagen, emne Kjære alle stressede bruder det går bra til slutt! av Gjest_M01 (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Tradisjoner Etikette, emne tale fra brud av eriksson (rangert 1 ganger with average rating of 3.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne Save the date kort, når? av Endelig.2014 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Trusa (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Stian og Gitte (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av 220912 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av May-Lise :) (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • Skriv interessante innlegg for de som planlegger bryllup, da vil du kanskje se ditt innlegg i listen over!