23:18
1. november 2011
Min kjære er melkeallergiker og jeg lurer fælt på what to do with THE CAKE.... 😯
Vi skal jo liksom skjære og spise sammen så det må jo være noe han tåler... kan lissom ikke gjøre så han må sitte på det glade hjørnet resten av kvelden
Har du hørt om noen bakerier som er flinke på allergier? det er de nemlig ikke her... 🙄
Må man ha like kaker på alle nivåene eller kan man ha en sjokolade en marsipan og en med noe annet kanskje??
Også lurer jeg rett og slett på, kaka på toppen.. er det slik at den skal spares til 1 år dagen?
Takk for svar =D>
Aner ikke om noen bakerier i nærheten av dere som er gode på allergikaker, dessverre 🙁
Det er ett kakestykke fra øverste etasjen som "skal" fryses ned ja
05:49
23. oktober 2011
Jeg kan desverre ikke hjelpe deg med allergi-delen, annet enn man er nødt til å gå til den enkelte konditoren og høre hva de kan tilby. Kanskje du har en lokal dame som baker på fritiden som kan hjelpe deg?
Jeg syns ikke det er rart hvis dere velger å ha forskjellig smak på etasjene. Ettersom jeg skjønte på vår kakedame var det faktisk mer vanlig enn å ta en i samme smak.
Når det gjelder toppen "skal" vel denne fryses ned. Det er ikke noe must selvfølgelig. Den bør jo da være usmakt (det er litt stusselig å ta opp en kake som det er tatt èn bit av ) Jeg tror ikke dette er noe du trenger å bekymre deg for når du bestiller. Vi bestilte kake til 60, hadde 72 gjester og satt igjen med toppen og vel så det
11:28
25. november 2008
Du må jo nesten bare forhøre deg rundt, ang allergi, en eller annen baker må jo kunne klare å bake en kake uten melk i.
Når det gjelder å fryse ned kake, så er det som Trone sier, det er et kakestykke som skal fryses ned. En kan jo ikke si til gjestene at de ikke kan smake på den øverste delen fordi dere skal ha den om et år, det hadde i alle fall jeg som gjest reagert på.Hvorfor sette frem noe en ikke kan få smake på, og i alle fall hvis den ikke er lik de andre etasjene.
Nå har vi fryst hele kaka, siden den ble stående urørt, men sa ikke noe om dette, men folk var så mette etter 6 retter at de orker rett og slett ikke noe særlig kake.
hvorfor ikke få en bestemor til å laga kaka til dere?
Dei kan jo å pynte kake å får dei prøve seg så får dei til uten melk
Jeg gjore til en venn (bursdagskake til henne og mannen)) : Baka ei skuffe kake (sjokolade uten melk),laga til et hjerte i papp som jeg hadde å skjere etter, delte den i 2 å hadde noe godt i mellom(du kan ha sylte,sjokoladekrem,vaniljekrem, u name it), sjokoladekrem opp på og et marsipanlokk. Bestilte et bilde av dei 2 (spiseli bilde) så pynta jeg med jorbær og navna deres i sjokolade 😀
Jeg vart sulten av å skrive om så masse godt
henger meg på denne jeg og. Jeg er nøtteallergiker og laktoseintolerant. må vel bestille kaka snart, og vil helst at en konditor skal lage bryllupskaka vår. (resten lager vi selv)
Vi skal ha bryllupet i sjømannsforeningens lokaler i oslo. noen som vet om noen i nærheten der som lager allergifrie kaker?
Vil helst slippe å ha den glutenfri, for syns det glutenfrie smuler seg sånn ekkelt opp
Høyest antall samtidige brukere på forumet var 475
Pålogget nå:
23 Gjest(er)
Hvem er på denne siden nå:
1 Gjest(er)
Toppliste innlegg:
Stavangerpar: 14664
eriksson: 7598
vanilla81: 4232
lindakbj: 4020
sizza87: 3278
Katrine: 3155
Jannicke: 2914
Medlemsstatistikk
Gjester: 2
Medlemmer: 9151
Moderatorer: 2
Administratorer: 2
Forumstatistikk
Grupper: 5
Forumer: 36
Emner: 11394
Innlegg: 176083
Nyeste medlemmer:
gurooo, Guro, tuvavb, Ellikapstad, IneThereseModeratorer: Trone: 20970, Stian og Gitte: 7804
Administratorer: Bryllupsvenner: 49, Roger: 4193
Innlegg med flest stjerner
Skriv interessante innlegg for de som planlegger bryllup, da vil du kanskje se ditt innlegg i listen over!
Siste kommentarer