Barn i bryllup-problematikken (igjen)... | Bryllupsdagen og bryllupsfesten | Bryllupsforum

annonse-til-forumet-bryllupogfest2

Avatar

Registrér deg gjerne

sp_LogInOut Logg inn sp_Registration Registrér deg

Registrér deg | Glemt passordet?
Avansert søk

— Forum omfang —
— Match —

— Forum Valg —

Minimum søkeordlengde er 3 tegn - maksimum søkeordlengde er 84 tegn

sp_TopicIcon
Barn i bryllup-problematikken (igjen)...
Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 (0 stemmer) 
3. juni 2012
05:27
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 220
Medlem siden
5. november 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Dette diskusjonstemaet kan man jo diskutere inn i evigheten men det er jo til slutt opp til hvert enkelt brudepar om de vil ha barn i bryllupet sitt eller ikke.

Vi bestemte oss med en gang for at vi ikke ville invitere barn. Det ble informert om til de det gjelder med en gang vi hadde bestemt dato slik at de kunne få lang tid til å finne barnevakt (altså nesten ett år!)

Utgangspunktet for at vi ikke vil ha barn i bryllupet er fordi vi ikke har barn selv, det passer ikke helt med den type feiring vi legger opp til og vi ønsket ikke barnebursdag-tendenser i bryllupet. Vi er av den oppfatningen av enten så må alle som har barn få ta de med seg eller så kan ingen det. Da hadde det fort blitt 20 barn løpende rundt. I vår naivitet tenkte vi også at kanskje foreldrene syntes det var koslig med barnefri en kveld med god mat og drikke og godt selskap. Vi tok derfor avgjørelsen på at vi ikke ønsket dette.

De fleste gjestene har vært positive til dette og syntes det var herlig å kunne dra ut en kveld uten barn på slep. De fleste har funnet barnevakt, mange tilreisende trenger barnevakt hele helgen, men det er har ikke vært noen sure miner. Et vennepar av oss kjører til og med Oslo - Mo i Rana - Trondheim for å få barnepass og de gleder seg til en kjæreste-weekend i sin gamle stuentby (for noen venner altsså smile ) Men, i går så jeg på facebook at svoger og svigerinne som faktisk bor i Trondheim og derfor trenger pass i noen timer sutrer over at de enda ikke har funnet pass og at de var irriterte over at noen (oss) kunne finne på å arrangere bryllup midt i fellesferien som attpåtil var barnefritt! Åååh, det er jo ikke akkurat som at vi fortalte dette for en uke siden... 😈 Folk kommer aldri til å bli fornøyd altså!!

3. juni 2012
07:06
Avatar
Medlem
Forum innlegg: 69
Medlem siden
19. januar 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Sånn vil det alltid være. Alltid noen som skal klage. Dette har de visst i snart et år, burde ikke vært noe problem. Stå på ditt! Det er deres bryllup smile Kan de ikke komme, så kan de ikke komme..

3. juni 2012
08:45
Avatar
Sølvmedlem
Forum innlegg: 707
Medlem siden
12. februar 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Ja slik vil det altid være. Til og med jeg som har egne barn har skaffet meg barne vakt. Noe som viste seg å ikke være lett. Hele familien kommer jo i bryllupet vårt så da er jo alle opptatt.

Ikke ta det ille opp. Klarer de å komme så kommer de og hvis ikke, ja da går de glipp av en fantastisk dag kveld.

Noen kommer altid til å klage uansett hva det gjelder

3. juni 2012
08:58
Avatar
Eidsvoll Verk, Akershus

Forum innlegg: 7804
Medlem siden
23. oktober 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Ikke noe å bry seg om! Noen folk må bare klage, uansett hva det er. Klarer de ikke å skaffe barnevakt, så er det deres eget problem, ikke ditt! Dessuten HATER jeg facebook-klagere som slenger dritt om andre.

3. juni 2012
09:06
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 203
Medlem siden
21. februar 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Ja det verste her var nesten den offentlige klagingen!! Makan til oppførsel.. Ikke dere som gjøre noe galt iallefall! De burde heller "gå i det stille" om de ikke fikk ordnet barnevakt og takke høflig nei. Men til dere: dere bestemmer, skjønner godt deres avgjørelse og de som ikke respekterer det får være deres "loss". Ha en fantastisk bryllupsfeiring, klem fra meg smile

3. juni 2012
10:45
Avatar
Gullmedlem
Forum innlegg: 1000
Medlem siden
7. mars 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Ja enkelte altså....
Svogeren vår som er ungkar og har kun seg selv å tenke på, synes at det var sååååååå plagsomt å bli invitert i bryllup i utlandet!
Vi har hele tiden lagt det fram som at de som har lyst og mulighet kan bli med oss, men at vi har forståelse for at det ikke passer for noen.
Han har tilogmed blitt sponset av faren sin på 10 000 til reise og opphold.
Han kommer og blir i 2/3 dager, og klarer også legge ut spydigheter på Facebook.
Får vår del kan han holde seg hjemme, hvis det er et så stort problem for han!!!!

3. juni 2012
18:20
Avatar
VIP-medlem
Forum innlegg: 7598
Medlem siden
24. oktober 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Man kan ikke få alle fornøyd, sånn er det bare.... Det der facebookgreiene er kjent for å si det sånn, og er vanvittig irriterende - selv for oss som ikke har noe med det å gjøre!!

3. juni 2012
18:44
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 141
Medlem siden
30. oktober 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Klage over at de ikke får barnepass for å dra i bryllup, på *facebook*? Seriøst? De har barn - er det ikke snakk om voksne mennesker? Jeez.... Nei, dette er jammen IKKE deres skyld. Har de problemer med å skaffe barnevakt, så er det bare sånn det er av og til med barn! Kjære vene - jeg har stått over bryllup selv (i fjor sommer) pga ungene våre - jeg sendte sambo alene dit, siden det var hans kusine. Kan da ikke bli sur på brudeparet fordi om *vi* ikke hadde barnevakt?

Vi gifter oss nå veldig snart (6 dager igjen! =D> ), og skal ha barn i bryllupet. Dvs vi skal ha nevøer og nieser (og våre egne to gutter), men ellers er alle andre invitert uten barn. Jeg har ikke hørt NOEN klager på dette.

3. juni 2012
18:45
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 109
Medlem siden
16. november 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Akkurat sånn har vi følt det! har jo antatt at foreldre synes det var godt å få fri, men neida - det er jo noen som klager sin arme nød over barnevakt og hvordan det skal gå. Jeg tenker som så..skal man ha med ungene overalt så får man ingen opplevelser selv. Og alle må kunne få tak i en barnevakt, enn om noe skjer og man MÅ ha barnevakt. Vi inviterte 8 mnd før bryllupe sånn at folk kunne planlegge, men det er jo noen som ikke skjønner at barn er uaktuelt. Si som oss, det er ulovlig med barn i lokalet laugh

5. juni 2012
05:10
Avatar
Gullmedlem
Forum innlegg: 4232
Medlem siden
23. oktober 2011
sp_UserOfflineSmall Offline
10sp_Permalink sp_Print
0

Føler med deg altså, virkelig!
Vi sa i fra i god tid, men var visst umulig og få barnevakt for enkelte.

Vi var fast bestemt på at vi skulle ha et bryllup og IKKE et barneselskap!
Ville ikke ha uromomenter som forstyrret under middagen, og det og ha en barnemeny til unger eller lekekrok for den del....nope!

Det er deres dag og dere bestemmer!
Klager de mer på Facebook hadde jeg faktisk sagt rett ut
at det er et bryllup dere vil ha......

5. juni 2012
05:20
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 253
Medlem siden
25. mars 2012
sp_UserOfflineSmall Offline
11sp_Permalink sp_Print
0

Så frekt! Og attpåtil klage på FB.. Og ett år var veeeldig god tid på å finne seg barnevakt. Vi skal ha barn i bryllupet, men de aller fleste har valgt å komme uten barna sine. Vi skal ha barnevakt på kvelden til gutten vår, da det ikke blir så barnevennlig ut på kvelden icon_razz

6. juni 2012
18:50
Avatar
Gullmedlem
Forum innlegg: 1218
Medlem siden
16. januar 2012
sp_UserOfflineSmall Offline
12sp_Permalink sp_Print
0

Ikke ta det så tungt! smile Hadde jeg gikk svogeren og svigerinnen min 1 års varsel på å finne barnevakt hadde de nok kommet på det kvelden før likevel. Noen tenker bare ikke... Beklagelig vis.. #-o

Stikk innom Til Bryllupet for stort utvalg i bryllupspynt!

Forumet tidssone: Europe/Oslo

Høyest antall samtidige brukere på forumet var 475

Pålogget nå:
7 Gjest(er)

Hvem er på denne siden nå:
1 Gjest(er)

0 aktive brukere siste 24 timer:

Toppliste innlegg:

Stavangerpar: 14664

eriksson: 7598

vanilla81: 4232

lindakbj: 4020

sizza87: 3278

Katrine: 3155

Jannicke: 2914

Medlemsstatistikk

Gjester: 2

Medlemmer: 9151

Moderatorer: 2

Administratorer: 2

Forumstatistikk

Grupper: 5

Forumer: 36

Emner: 11394

Innlegg: 176083

Innlegg med flest stjerner

 • I forum Kom i form til bryllupet!, emne Et mål langt i det fjerne.. av KatKirk (rangert 2 ganger with average rating of 4.00)
 • I forum DIY Bryllup - Kreativt Forum, emne Søstrene Grene in my heart!! (små blomstervaser) av Camomilita (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne feil i invitasjonene.. av Stian og Gitte (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Fortell om dagen, emne Kjære alle stressede bruder det går bra til slutt! av Gjest_M01 (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Tradisjoner Etikette, emne tale fra brud av eriksson (rangert 1 ganger with average rating of 3.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne Save the date kort, når? av Endelig.2014 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Trusa (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Stian og Gitte (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av 220912 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av May-Lise :) (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • Skriv interessante innlegg for de som planlegger bryllup, da vil du kanskje se ditt innlegg i listen over!