Blir det rart? | Bryllupsdagen og bryllupsfesten | Bryllupsforum

annonse-til-forumet-bryllupogfest2

Avatar

Registrér deg gjerne

sp_LogInOut Logg inn sp_Registration Registrér deg

Registrér deg | Glemt passordet?
Avansert søk

— Forum omfang —
— Match —

— Forum Valg —

Minimum søkeordlengde er 3 tegn - maksimum søkeordlengde er 84 tegn

sp_TopicIcon
Blir det rart?
Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 (0 stemmer) 
17. august 2012
15:22
Avatar
Sølvmedlem
Forum innlegg: 591
Medlem siden
31. mai 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Vi arbeider med gjestelisten til bryllupet, og har bestemt oss for å droppe søskenbarn på min side, det unntak av ei som er jevngammel og som jeg var kjempemye sammen med som barn og tenåring. Vi har nå regelmessig platonisk kontakt, mest gjennom facebook. Så hun blir invitert med partner.

Omgangskretsen vi har nå består i hovedsak av samboeren min sine søsken og søskenbarn, pluss et par partnere av disse. Derfor blir jo disse bedt. Vi vurderer å utelate de av hans søskenbarn som vi ikke har noe særlig kontakt med, vi vet at et par av disse antakelig ikke kommer uansett da. Problemet er bare at sambos svigerbror giftet seg i fjor, og de inviterte alle søskenbarna på den siden.

Skulle gjerne bedt alle mine søskenbarn også, men det blir fort 14 personer ekstra, det blir både dyrt og trangt, vi vil heller be noen venner vi har mer kontakt med enn søskenbarn vi aldri ser eller har kontakt med.

Er det dumt å be alle sambo sine søskenbarn, og "ingen" av mine? Eller er det dummere å skulle utelate halvparten av søskenbarna til sambo når alle ble bedt til det andre bryllupet?

Så har jeg en ekstra problemstilling når det gjelder "med eller uten barn". Vi har jo selv et barn, så barnefritt bryllup blir det ikke, men vi regner med folk får sendt barna hjem når festen begynner. Det blir 5 barn i alderen 6 og nedover. Bør jeg da invitere med barna til dette søskenbarnet mitt? Hun har to, men disse kjenner jo ingen av de andre barna som er tilstede. Mitt instinkt var å ikke invitere dem med barn, er det kjipt av meg?

Gifter oss 13. desember 2014

17. august 2012
15:36
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 93
Medlem siden
15. august 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Her gjør vi som dere: siler ut og ber kun de vi faktisk har kontakt med. Det utelater bortimot alle søskenbarn på min mors side, men ingen på min fars side. Samme med forloveden min, fra ene siden kommer ett søskenbarn (det eneste han har der), fra andre siden ingen, enda det er det han har mange. Litt innvikla forklart. Det vi har gjort er å tenke gjennom HVEM vi virkelig vil ha der den dagen. Og ikke brydd oss om at det skal bli likt eller rettferdig eller hva andre har gjort.

Ang barn så har vi valgt å kun invitere de barna vi kjenner godt, dvs våre tante og onkelbarn forutenom våre egne. I tillegg har to vennepar av oss med seg sine barn. Søskenbarn og øvrige blir bedt uten barn, da de blir litt langt unna og vi tross alt skal få plass til alle innviterte.

17. august 2012
19:16
Avatar
Sølvmedlem
Forum innlegg: 707
Medlem siden
12. februar 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Ditt bryllup og din gjesteliste. Du trenger ikke å basere ditt bryllup ut i fra andre sine gjestelister. Du ber de DU/DERE ønsker å be.

Ang barn. Jeg har 3 barn. Og de skal få lov til å komme, men det betyr ikke at alle andre skal få ta med barn. Vi skal ikke ha med barn. Passer seg ikke med bryllup/fest/alkohol og barn. Mine barn blir hentet av en barnevakt etter middag 😀

Og det er forskjell på egen barn og andres barn

17. august 2012
20:33
Avatar

Forum innlegg: 20970
Medlem siden
15. januar 2009
sp_UserOfflineSmall Offline

Vi hadde nesten ingen fra min familie og hadde hele hans familie. Fordi VI ville det på den måten wink
Selvfølgelig ble det noen få spørsmål om det, man hva så. Vi sa det som det var; Det er vår dag og vi bestemmer hvem vi ønsker å feire med! smile Enkelt og greit! Og ingen hadde noe å si på det wink

Jeg syntes dere skal invitere uten barn selv. Hold på det dere har ønsket hele tiden, nemlig et tilnærmet likt barnefritt bryllup. smile

17. august 2012
22:17
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 253
Medlem siden
25. mars 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Vi inviterte kun de søskenbarna vi har hatt mest kontakt med(på begge sider). Det blir fort dyrt om alle skal inviteres og det tror jeg de fleste skjønner også smile Vi inviterte med barn, men det var flere som valgte å ikke ta med barna. smile

18. august 2012
06:56
Avatar
Sølvmedlem
Forum innlegg: 591
Medlem siden
31. mai 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

"Trone" wrote: Vi hadde nesten ingen fra min familie og hadde hele hans familie. Fordi VI ville det på den måten wink
Selvfølgelig ble det noen få spørsmål om det, man hva så. Vi sa det som det var; Det er vår dag og vi bestemmer hvem vi ønsker å feire med! smile Enkelt og greit! Og ingen hadde noe å si på det wink

Jeg syntes dere skal invitere uten barn selv. Hold på det dere har ønsket hele tiden, nemlig et tilnærmet likt barnefritt bryllup. smile

Hehe, barnefritt har jo aldri vært noe vi har tenkt over, men det blir fort veldig mange SMÅ barn. Sofie vil jo være fire, og hennes første søskenbarn blir født i januar og er selvsagt velkommen i bryllupet (hurra, jeg skal endelig bli tante!!). Så har jeg en bror som blir 6 til da, og det blir et par tremenninger på 3 og 5. Jeg syns det holder, og disse er barn som Sofie ser regelmessig, og som alle vil ha familien sin HER så de kan sendes hjem når vi skal feste.
Søskenbarnet mitt vil ha to barn på 4 og 3 når bryllupet er, disse kjenner ikke de andre ungene, og de har også noen timers kjørevei for å komme hit. Foreldrene hennes blir også invitert, og de har to midre barn (7 og 3) som ikke blir invitert heller. Tenker at hvis de klarer å finne barnevakt der borte blir det vel enklere for dem alle. icon_razz

Gifter oss 13. desember 2014

18. august 2012
20:20
Avatar

Forum innlegg: 20970
Medlem siden
15. januar 2009
sp_UserOfflineSmall Offline

For å si det sånn. Vi er superglad når vi får invitasjoner hvor det bare står våre navn og ikke ungene sine. He he he! Både for vår egen del og brudeparets wink

Så VI hadde ikke reagert negativt på barnefritt bryllup smile Dessuten så er det lenge til bryllupet deres og folk har god tid på å finne seg barnevakt. Om de ikke klarer natten over så i allefall til sene kvelden..

19. august 2012
09:20
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 266
Medlem siden
10. juli 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Vi går for barnefritt bryllup. Synes at akkurat denne dagen er VÅR dag, og at vi skal kose oss ekstra uten å tenke på små barn som løper rundt og støyer. Mange vil jo holde taler og synes det er litt dumt å ikke høre talene gjestene har lagt sin sjel i fordi det er mange barn som er urolige. Selve middagen er jo ofte lang og kan fort bli kjedelig for små barn, så ikke rart de får makk i rompen..... Tror faktisk barna har det kjekkere hos en barnevakt hvor de kan få utløp for loppene sine laugh

Når det gjelder gjestelisten har vi fokus på de vi faktisk har kontakt med. Vi inviterer kusiner/fettere med følge som vi har mest tid sammen med. Ser ikke helt poenget i å invitere en kusine eller fetter som vi ikke har sett på flere år..... Tenker også her at du må fokusere på at det er ditt bryllup og da skal dere omgi dere med de dere har lyst til.

Stikk innom Til Bryllupet for stort utvalg i bryllupspynt!

Forumet tidssone: Europe/Oslo

Høyest antall samtidige brukere på forumet var 475

Pålogget nå:
3 Gjest(er)

Hvem er på denne siden nå:
1 Gjest(er)

0 aktive brukere siste 24 timer:

Toppliste innlegg:

Stavangerpar: 14664

eriksson: 7598

vanilla81: 4232

lindakbj: 4020

sizza87: 3278

Katrine: 3155

Jannicke: 2914

Medlemsstatistikk

Gjester: 2

Medlemmer: 9151

Moderatorer: 2

Administratorer: 2

Forumstatistikk

Grupper: 5

Forumer: 36

Emner: 11394

Innlegg: 176083

Innlegg med flest stjerner

 • I forum Kom i form til bryllupet!, emne Et mål langt i det fjerne.. av KatKirk (rangert 2 ganger with average rating of 4.00)
 • I forum DIY Bryllup - Kreativt Forum, emne Søstrene Grene in my heart!! (små blomstervaser) av Camomilita (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne feil i invitasjonene.. av Stian og Gitte (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Fortell om dagen, emne Kjære alle stressede bruder det går bra til slutt! av Gjest_M01 (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Tradisjoner Etikette, emne tale fra brud av eriksson (rangert 1 ganger with average rating of 3.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne Save the date kort, når? av Endelig.2014 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Trusa (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Stian og Gitte (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av 220912 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av May-Lise :) (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • Skriv interessante innlegg for de som planlegger bryllup, da vil du kanskje se ditt innlegg i listen over!