Bryllup (nesten) uten blomster? | Bryllupsdagen og bryllupsfesten | Bryllupsforum

annonse-til-forumet-bryllupogfest2

Avatar

Registrér deg gjerne

sp_LogInOut Logg inn sp_Registration Registrér deg

Registrér deg | Glemt passordet?
Avansert søk

— Forum omfang —
— Match —

— Forum Valg —

Minimum søkeordlengde er 3 tegn - maksimum søkeordlengde er 84 tegn

sp_TopicIcon
Bryllup (nesten) uten blomster?
Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 (0 stemmer) 
25. september 2013
21:36
Avatar
Medlem
Forum innlegg: 22
Medlem siden
23. desember 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Hei

Etterhvert som bryllupet tar form ser vi med nervøse øyne på budsjettet som stadig vokser seg større. Vi ser derfor på muligheter til å spare penger under de fleste postene, deriblant på blomster.. Vi er så heldige at lokalet vi skal bruke er fylt med lykter, stearinlys og forskjellige pyntegjenstander som gir en lun og hyggelig atmosfære. Derfor tenker vi at det kanskje ikke er nødvendig med så mye blomster.

Vi skal ha runde bord og har vurdert å droppe blomsterdekorasjonen som tradisjonelt sett skal være med på hvert bord. Når lokalet er åpent som restaurant har bordene noen flotte (men enkle) lykter i svart smijern og glass. Jeg har en tanke om å fylle bunnen av lykten med falske roseblader, men vet ikke helt om dette er "nok" som dekorasjon på bordene. 

Vi har også snakket om at mannen, hans forlover og min far dropper blomst ved brystlommen, ev. at bare mannen har. I forhold til brudebukett så vil jeg velge billige blomster, be om enkelt binderi eller prøve å sette sammen en bukett selv.

Noen med tanker, ideer eller gode råd? smile

25. september 2013
22:26
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 136
Medlem siden
29. april 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

Duften fra blomster kan aldri erstattes av noe annet, så jeg ville definitivt ikke kuttet det helt. Det er mye som kan gjøres rimelig og som du enkelt kan få til selv når det gjelder blomsterdekorasjoner. Gerbera er store og flotte og gjør seg enkeltvis eller et par tre stykker i en vase. Eller noen få roser eller nellik med svært avkortet stilk i en liten skål. En enkel orkidekvist er også svært dekorativ.

Ellers har du jo selv gode ideer til sparing på denne budsjettposten. Lykke til! smile

25. september 2013
23:05
Avatar
Sølvmedlem
Forum innlegg: 591
Medlem siden
31. mai 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Vi har kuttet blomster helt fra budsjettet. Jeg lager selv en brosjebukett til meg og knapphullsblomster i samme stil til mannfolka. Til å dekorere på bordene skal vi ha diverse hvite kubbelys som svigermor støyper (gratis, hurra!), telys i syltetøyglass, kastanjer og kongler som mamma har plukket til meg, og granbar.

Ulike former for naturinnslag kan du jo finne gratis uansett når på året dere har bryllupet. Som nevnt, granbar og kongler og slikt, eller kanskje små vaser med bjørk eller andre kvister, eller markblomster/blomster fra hagen til noen som donerer bort litt satt i små vaser/syltetøyglass, lyng, strå eller annet. 

Men hvis dere tenker på å kutte blomsterbudsjettet så syns jeg virkelig ikke det er noe å lure på. Du kan jo prøve å dekke opp et bord og se hvordan det blir? 

Gifter oss 13. desember 2014

26. september 2013
09:31
Avatar
Medlem
Forum innlegg: 63
Medlem siden
24. august 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

Helt enig med de over. Her er det mye å spare. Kommer litt ann på året og stedet, men her kommer vi til å kjøre en enkel stil i alle ledd. Ikke bare pga budskjettet, men mest fordi jeg liker det slik. Jeg syns lys kan erstatte i stor grad om ikke helt. Her vet jeg ikke helt hvordan det blir enda, men både kirka og lokale ligger "i skogen", så her blir det naturlig og dra utetema inn. Blir røsslyng, kvister og kongler og ellers andre ting jeg kommer på etterhvert. Ungene skal få lov å lage kongledyr som settes på bordene. 

Bryllupsvenner.no

26. september 2013
12:59
Avatar
Eidsvoll Verk, Akershus

Forum innlegg: 7804
Medlem siden
23. oktober 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Masse å spare på å ta seg en tur ut i skog og mark, ja biggrin Pass bare på å ikke dra med for mange udyr inn :P Mose, lav og kongler inneholder gjerne små krek som kommer frem når man minst aner det. Kjedelig å komme til bryllupslokalet og ha dukene fulle av dyr!

26. september 2013
13:18
Avatar
Medlem
Forum innlegg: 63
Medlem siden
24. august 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

Der løses enkelt: Ta det inn og spyl det i dusjen eller i vasken ect. Fungerer som bare det. Gjør det hvert åt med juletreet. 

Bryllupsvenner.no

26. september 2013
13:30
Avatar
Sølvmedlem
Forum innlegg: 591
Medlem siden
31. mai 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Vi to sammen sa
Der løses enkelt: Ta det inn og spyl det i dusjen eller i vasken ect. Fungerer som bare det. Gjør det hvert åt med juletreet. 

Pluss å gjerne la ting stå i romtemp en stund før man tar det inn i huset, f.eks. i kjeller eller garasje, hvis man plukker ting om vinteren. eventuelle småkryp våkner jo når de tiner, så det kan være greit å gjøre i garasjen icon_razz

Gifter oss 13. desember 2014

2. oktober 2013
11:30
Avatar
Medlem
Forum innlegg: 28
Medlem siden
4. juni 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Jeg har faktisk tenkt å bruke små telysestaker for bittesmå dekorasjoner.. Trenger max 2 blomster og litt grønt.. Dette for å kutte inn på blomsterbudsjettetsmile

24. oktober 2013
09:46
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 159
Medlem siden
12. april 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Valgte dato utfra blomstene vi.... Skal kun ha liljekonvall til alt og d skal vi plukke i skogen sjøl og lage buketter, corsage o.l. Gjorde d samme til dåpen. Helt nydelig og enkelt! 

Stikk innom Til Bryllupet for stort utvalg i bryllupspynt!

Forumet tidssone: Europe/Oslo

Høyest antall samtidige brukere på forumet var 475

Pålogget nå:
12 Gjest(er)

Hvem er på denne siden nå:
1 Gjest(er)

0 aktive brukere siste 24 timer:

Toppliste innlegg:

Stavangerpar: 14664

eriksson: 7598

vanilla81: 4232

lindakbj: 4020

sizza87: 3278

Katrine: 3155

Jannicke: 2914

Medlemsstatistikk

Gjester: 2

Medlemmer: 9151

Moderatorer: 2

Administratorer: 2

Forumstatistikk

Grupper: 5

Forumer: 36

Emner: 11394

Innlegg: 176083

Innlegg med flest stjerner

 • I forum Kom i form til bryllupet!, emne Et mål langt i det fjerne.. av KatKirk (rangert 2 ganger with average rating of 4.00)
 • I forum DIY Bryllup - Kreativt Forum, emne Søstrene Grene in my heart!! (små blomstervaser) av Camomilita (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne feil i invitasjonene.. av Stian og Gitte (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Fortell om dagen, emne Kjære alle stressede bruder det går bra til slutt! av Gjest_M01 (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Tradisjoner Etikette, emne tale fra brud av eriksson (rangert 1 ganger with average rating of 3.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne Save the date kort, når? av Endelig.2014 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Trusa (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Stian og Gitte (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av 220912 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av May-Lise :) (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • Skriv interessante innlegg for de som planlegger bryllup, da vil du kanskje se ditt innlegg i listen over!