Bryllup på Gran Canaria | Bryllupsdagen og bryllupsfesten | Bryllupsforum

annonse-til-forumet-bryllupogfest2

Avatar

Registrér deg gjerne

sp_LogInOut Logg inn sp_Registration Registrér deg

Registrér deg | Glemt passordet?
Avansert søk

— Forum omfang —




— Match —





— Forum Valg —





Minimum søkeordlengde er 3 tegn - maksimum søkeordlengde er 84 tegn

sp_TopicIcon
Bryllup på Gran Canaria
Emne Rating: 4 Emne Rating: 4 Emne Rating: 4 Emne Rating: 4 Emne Rating: 4 Emne Rating: 4 (1 stemmer) 
1. juni 2013
13:23
Avatar
Nytt medlem
Forum innlegg: 2
Medlem siden
1. juni 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

Hei! Lurer på om det er noen andre som skal/har giftet seg på gran canaria?  Jeg er helt ny inne på denne siden, og planlegger nå vårt bryllup der nede, som skal stå i oktober neste år. 

Hadde derfor satt pris på tips/inspirasjon på Gran Canaria i forhold til hvordan andre har gjort det når dem gifter seg der nede laugh

 

- Astridbiggrin

15. juni 2013
17:51
Avatar
Medlem
Forum innlegg: 13
Medlem siden
15. juni 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

Vi driver og vurderer det, så denne tråden følger jeg veldig gjerne med på! Håper noen har noen tips og nyttige erfaringer. Hvordan gjør dere det i fht gjestene? Betaler alle reisen og oppholdet selv? Jeg har lyst til å spandere på gjestene, men ser at det kan bli litt heavy for budsjettet. (har minst 10 nære pers). har dere funnet lokale til hvor dere skal ha festen? Leser gjerne om planene dere har underveis :-D

18. juni 2013
08:26
Avatar
Medlem
Forum innlegg: 52
Medlem siden
20. januar 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

Jeg har ikke gifta meg på Gran Canaria, men jeg har bodd der, og vært i et par bryllup der.

Veldig koselig og intim seremoni i sjømannskirken (Men den har flytta etter jeg var i siste bryllup, så jeg veit ikke hvordan det er i den nye kirken. Men beliggenheten er jo flott, på strandpromenaden i Arguinenguin.)

Og deretter har de valgt seg en restaurant hvor de liker maten og personalet, også har de hatt festen der. Det er norsk bakeri i Puerto Rico, og de kan lage "norsk" bryllupskake. Nå er riktignok også dette bakeriet i ferd med å få nye eiere, men jeg tror det fortsatt skal drives av nordmenn som et norsk bakeri. 

I det ene bryllupet, kom det en del gjester fra Norge. Jeg tror de betalte tur og opphold selv, men at de ikke trengte å ha med gaver. At det at de kom var gave nok, om du skjønner. Men det er jo sånt som avhenger av hvor mange man vil invitere. Vi var ca 20 i det ene bryllupet tror jeg.

Om man ikke vil gifte seg i kirken, har man jo også konsulatet i Las Palmas, men det har jeg ikke vært med på, så det veit jeg ikke hvordan fungerer.

Lykke til!! smile

 

Når du virkelig ønsker deg noe,
vil hele universet gjøre alt det kan for å oppfylle ønsket ditt!

18. juni 2013
10:46
Avatar
Medlem
Forum innlegg: 13
Medlem siden
15. juni 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

Jeg drømmer om å ha festen på et av disse to hotellene på GC:

http://www.parador.es/es/parad.....-de-tejeda

eller

<a href="http://www.booking.com/hotel/e.....4709264923icon_razzl:taicon_razz1icon_razz2:ac486073:ap1t1:neg;ws=&gclid=CMqB5oyb7bcCFcVa3godSgUAjg">http://www.booking.com/hotel/e.....4709264923icon_razzl:taicon_razz1icon_razz2:ac486073:ap1t1:neg;ws=&gclid=CMqB5oyb7bcCFcVa3godSgUAjg

 

Hadde vært så gøøøy :-)

Hvordan ser du for deg bryllupet deres så langt Aidsor?

19. juni 2013
07:16
Avatar
Medlem
Forum innlegg: 52
Medlem siden
20. januar 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

Elis sa
Jeg drømmer om å ha festen på et av disse to hotellene på GC:

http://www.parador.es/es/parad.....-de-tejeda

eller

<a href="http://www.booking.com/hotel/es/snclastirajanas.en.html?aid=311984;label=hotel-91445-es-kJsUZne5wnaaE7ld11BdwgS4709264923icon_razzl:taicon_razz1icon_razz2:ac486073:ap1t1:neg;ws=&gclid=CMqB5oyb7bcCFcVa3godSgUAjg">http://www.booking.com/hotel/e.....4709264923icon_razzl:taicon_razz1icon_razz2:ac486073:ap1t1:neg;ws=&gclid=CMqB5oyb7bcCFcVa3godSgUAjg

 

Hadde vært så gøøøy :-)

Hvordan ser du for deg bryllupet deres så langt Aidsor?

 

Veldig fine plasser begge to!! Det er sikkert lurt å ta en ferie nedover og finne noen steder på forhånd som dere besøker for å finne ut av om det er gjennomførlig. De ligger litt utenom allfarvei begge disse stedene, langt å kjøre på små, svingete veier. Det kan være sjarmerende det, men det kan være greit å ha vært der en gang først, så dere ikke får noen overraskelser. smile Om konsulen går med på å dra utenom konsulatet for å utføre en vielse, kan det jo bli riktig vakkert. smile

Når du virkelig ønsker deg noe,
vil hele universet gjøre alt det kan for å oppfylle ønsket ditt!

19. juni 2013
11:43
Avatar
Medlem
Forum innlegg: 13
Medlem siden
15. juni 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

Så hyggelig at du synes det :-)
Det blir nok mange turer nedover før bryllupet som er om to år ja. Har heldigvis litt familie som bor der også som kan hjelpe til med evt. kontakter o.l.. De smale, svingete, "skumle" veiene synes jeg gjør turen opp til høyden/hotellet litt ekstra magisk smile Nå gjenstår det bare å få en aksept fra våre siste nærmeste (som jeg håper vi får!!!), obligatoriske gjester, før vi kan begynne å ta litt kontakt, sjekke priser, dato, og se litt mer på selve vielsen. Hadde jo vært fint og fått den i San Bartolome kapellet, men jeg antar at det kanskje tilhører katolikker og at det vanskelig lar seg gjøre siden ingen av oss er det. Men vi får se. Kanskje det går an utendørs, ellers tror jeg Sjømannskirken vil gå veldig bra så lenge vi får festen på en helt spesiell plass :-)

23. juni 2013
17:33
Avatar
Nytt medlem
Forum innlegg: 2
Medlem siden
1. juni 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

Hei og takk for svar smile

Jeg ser for meg et bryllup med våre nærmeste av familie og venner. Jeg har lyst og bli viet på stranden, men vet ikke om dette lar seg gjøre siden jeg vet det av og til kan være vanskelig. Men om dette ikke er mulig, så vil vi vies i sjømannskirken.

Jeg har tenker også å finne en koselig plass hvor en kan ha bryllups festen, for eksempel på et flott hotell hvor det blir servert god mat og drikke. Har sett på en del hoteller, men vi kommer til å reise ned for å finne den rette plassen for oss å ha bryllups festen smile

 

Kjempe flott med tips om hvor en kan bestille kake, dette må jeg få sjekket opp!

Noen som vet om noen blomster dekoratører som er flinke der nede?

 

Vi har tenkt og invitere de som man ønsker i bryllupet, så bestemmer de selv om de vil komme. det vil si at de betaler opphold og tur selv, mens vi vil spandere alt på selve bryllups dagen, og en felles middag før den store dagen. Vi kommer også til å gjøre det slik at vi ikke vil ha bryllup gave da vi setter stor pris på at de vil dele dagen med oss hjertebryllup

 

Det er veldig mye som må være på plass og ordne, så det er en veldig spenneden tid fremover smile

 

 

24. juli 2013
19:22
Avatar
Nytt medlem
Forum innlegg: 1
Medlem siden
24. juli 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

Jeg var til norsk/dansk bryllup på Gran Canaria i 2012. Det foregik på hotellet Cordial Mogan Playa, som har sitt eget koselige kapell. Festen var også på hotellet. Det var veldig sjarmerende og romantisk heart

 

Puerto Mogan er tilmed den vakreste byen på Gran Canaria og bliver kaldt 'little Venice' på grund af kanalerne som renner gjennom byensmile

 

Jeg er selv dansk (nu bosat i Oslo) og skal giftes til våren 2014. Vi vurderer også at holde brylluppet på Gran Canaria, og hvis det bliver Gran Canaria, så bliver det i Puerto Mogan. Den største minussen er, at det er så dyrt at reise dit for alle gjestene.

 

Mere om Puerto Mogan: http://www.guide-to-gran-canar....._mogan.htm

 

Stikk innom Til Bryllupet for stort utvalg i bryllupspynt!

Forumet tidssone: Europe/Oslo

Høyest antall samtidige brukere på forumet var 475

Pålogget nå:
5 Gjest(er)

Hvem er på denne siden nå:
1 Gjest(er)

0 aktive brukere siste 24 timer:

Toppliste innlegg:

Stavangerpar: 14664

eriksson: 7598

vanilla81: 4232

lindakbj: 4020

sizza87: 3278

Katrine: 3155

Jannicke: 2914

Medlemsstatistikk

Gjester: 2

Medlemmer: 9151

Moderatorer: 2

Administratorer: 2

Forumstatistikk

Grupper: 5

Forumer: 36

Emner: 11394

Innlegg: 176083

Innlegg med flest stjerner

 • I forum Kom i form til bryllupet!, emne Et mål langt i det fjerne.. av KatKirk (rangert 2 ganger with average rating of 4.00)
 • I forum DIY Bryllup - Kreativt Forum, emne Søstrene Grene in my heart!! (små blomstervaser) av Camomilita (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne feil i invitasjonene.. av Stian og Gitte (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Fortell om dagen, emne Kjære alle stressede bruder det går bra til slutt! av Gjest_M01 (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Tradisjoner Etikette, emne tale fra brud av eriksson (rangert 1 ganger with average rating of 3.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne Save the date kort, når? av Endelig.2014 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Trusa (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Stian og Gitte (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av 220912 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av May-Lise :) (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • Skriv interessante innlegg for de som planlegger bryllup, da vil du kanskje se ditt innlegg i listen over!