Bryllupsmesse på Losby Gods | Bryllupsdagen og bryllupsfesten | Bryllupsforum

annonse-til-forumet-bryllupogfest2

Avatar

Registrér deg gjerne

sp_LogInOut Logg inn sp_Registration Registrér deg

Registrér deg | Glemt passordet?
Avansert søk

— Forum omfang —
— Match —

— Forum Valg —

Minimum søkeordlengde er 3 tegn - maksimum søkeordlengde er 84 tegn

sp_TopicIcon
Bryllupsmesse på Losby Gods
Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 (0 stemmer) 
24. september 2012
09:43
Avatar
Medlem
Forum innlegg: 24
Medlem siden
14. august 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Jeg var på bryllupsmesse på Losby Gods i går, og ble rett og slett skuffet. For det første var det så og si umulig å bestille billettene på nett, så vi endte opp med å betale 100 kr i inngangen (uten brudeshow). Det går ikke busser opp dit, så vi endte med å ta taxi. Da vi vel var framme, var det en minikonsert i en trappeoppgang. Greit nok det, tenkte vi. Så var det å lete etter utstillerne. Vi tråkket rundt i trange ganger og snublet over utstillere her og der. (Inni et rom datt vi over noen brudekjoler.) Jeg fant èn caterer (losby gods) og en baker (aner ikke hva dem het), ørten fotografer, en merkelig designer, en brudebutikk, to blomsterbutikker og alle brudene, forloverene og brudgommene jeg så lette etter house of singles (brudgom), men ingen fant dem!
Det var ingen oversikt over hvor de forskjellige var, så jeg gikk tre runder i to etasjer med trapper for å få litt oversikt. Og gikk derfra uten å skjønne noen ting.

De gjorde sikkert så godt de kunne, men med tanke på at de har gjort dette flere år på rad, synes jeg at det burde vært bedre. Så jeg er rett og slett SKUFFET. Jeg hadde gledet meg til denne dagen sammen med forloveren min og at vi skulle ha en koselig dag, med blomster, kjoler og stæsj. Men jeg gikk forvirret og svettende rundt i trange ganger, banet meg mellom mennesker og snublet i et fotostativ. ](*,)

Mener ikke å være så negativ, men hadde virkelig gledet meg til denne dagen...

24. september 2012
13:23
Avatar
Gullmedlem
Forum innlegg: 2036
Medlem siden
15. juni 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Trist. Men man kan nesten se det i det fjerne... Uansett kjedelig når man først reiser.

Jeg vurderte lenge å reise, men slo det fra meg i faren for å bruke enda mer penger på dette bryllupet ved å falle for det ene eller det andre. hehe. :skrekk:

24. september 2012
13:41
Avatar
Medlem
Forum innlegg: 29
Medlem siden
20. februar 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Vi vurderte også å dra, men jeg begynner å bli glad for at vi ikke gjorde det nå. Jeg var innom Facebooksiden deres nå nettopp for å se om det stod noe mer om messen som var, og en besøkende hadde postet kritikk av denne. Jeg er forbauset over hvordan vedkommende ble besvart, Losby Gods stiller seg rett og slett helt uforstående til at hun ikke var fornøyd. Det er for dårlig når noen har betalt 200 kroner for å være med synes jeg. Jeg har vært på Losby Gods før og synes det er kjempefint der og at de har nydelig mat, men dette med bryllupsmesse (og å besvare henvendelser?) er de tydeligvis ikke så gode på.

24. september 2012
16:53
Avatar
Oslo
Sølvmedlem
Forum innlegg: 762
Medlem siden
6. mars 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Jeg var der selv og hadde absolutt ikke en dårlig opplevelse. Eneste som skuffet meg var utvalget av kjole og dress butikker som hadde stands.

Med tanke på at dette kun var Losbys andre gang, så kan jeg ikke si meg enig i at det var så dårlig.

Når det gjelder kjøp av billetter, så var det ganske enkelt for oss da vi gikk rett inn på billettservice.no.

Jeg, min kjære, ene forlovern min, min mor, far og søster var veldig fornøyd. Men kan ha noe med at vi skal ha bryllupet vårt der, så vi var der først og fremst for å snakke med Interflora ang dekorasjoner og hovmesterne ang mat, drikke, max antall gjester etc etc. Og vi fikk masse hjelp. I tillegg var vi der for å se litt mer på lokalene og se på den fantastiske Losby Limousinen som vi har booket. I tillegg fikk vi snakket med House of Singles eller Ceremony som de faktisk heter ang min kjæres dress. De oppholdt seg forresten i 2 etg i Gamlegodset.

Jeg har sendt de en mail om ting de kan gjøre for at det hele skal bli enda bedre. F.eks at de samler de forskjellige kategoriene sammen. Og at det kan være lurt å be gjestene bevege seg i en bbestemt rute. Jeg fikk svar og de takket veldig for en god tilbakemelding og at de virkelig skulle se nærmere på forslagene mine.

Daisypath Anniversary tickers

 

 

 

 

Stikk innom Til Bryllupet for stort utvalg i bryllupspynt!

Forumet tidssone: Europe/Oslo

Høyest antall samtidige brukere på forumet var 475

Pålogget nå:
7 Gjest(er)

Hvem er på denne siden nå:
1 Gjest(er)

0 aktive brukere siste 24 timer:

Toppliste innlegg:

Stavangerpar: 14664

eriksson: 7598

vanilla81: 4232

lindakbj: 4020

sizza87: 3278

Katrine: 3155

Jannicke: 2914

Medlemsstatistikk

Gjester: 2

Medlemmer: 9151

Moderatorer: 2

Administratorer: 2

Forumstatistikk

Grupper: 5

Forumer: 36

Emner: 11394

Innlegg: 176083

Innlegg med flest stjerner

 • I forum Kom i form til bryllupet!, emne Et mål langt i det fjerne.. av KatKirk (rangert 2 ganger with average rating of 4.00)
 • I forum DIY Bryllup - Kreativt Forum, emne Søstrene Grene in my heart!! (små blomstervaser) av Camomilita (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne feil i invitasjonene.. av Stian og Gitte (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Fortell om dagen, emne Kjære alle stressede bruder det går bra til slutt! av Gjest_M01 (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Tradisjoner Etikette, emne tale fra brud av eriksson (rangert 1 ganger with average rating of 3.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne Save the date kort, når? av Endelig.2014 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Trusa (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Stian og Gitte (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av 220912 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av May-Lise :) (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • Skriv interessante innlegg for de som planlegger bryllup, da vil du kanskje se ditt innlegg i listen over!