Vi fikk samme pris for forrett+buffet+dessertbuffet som for forrett+hovedrett+dessert. Da gikk vi for buffet for å vite at noe falt i smak for alle... MEN hvis dere skal ha mange taler mener jeg servering ved bordet er best!
På buffeen vår var litt forskjellige salater, pasta, ris, poteter, noen typer kjøtt (og kanskje fisk!? Husker ikke). Ulike sauser som bolognese, pepper- og bearnaisesaus. Pizza, lasagne. Og flere ting jeg ikke husker.
Det kommer helt an på hva slags type buffet du velger og hva slags 3retters du velger. Sier seg egentlig selv når man tenker seg om...
Dette er en "billig" 3retters:
Forrett: melon med spekeskinke
Hovedrett: skinkestek/laks/?
Dessert: Vaniljeis med jordbær
God mat som veldig mange liker, og som jeg tror mange også velger når de skal sette sammen en meny som ikke skal koste skjorta for vertskapet.
I buffet sin verden finnes det på samme måte alle prisklasser og muligheter. Hos oss blir buffet dyrere enn vanlig pga vi ønsker en annen type mat enn vanlig.
I en standard buffet er det noe varmt, mye kaldt og mye brød etc for å fylle opp. Men det kan også være tapas, grillmat, skalldyr eller spekemat. Finnes utallige muligheter og smakskombinasjoner!
Jeg ville lagt fra meg hva som er billigst, og heller tenkt type bryllup og hvilken bordseting og varighet dere som vertskap ønsker. Jeg elsker buffet siden det ikke er noe jeg er vant til fra dår,konfirmasjon osv. Og jeg kan forsyne meg med hva jeg liker, bevege seg litt og spise til jeg er mett.
22:21
22. november 2011
Takk for innspill.. Vet ikke helt hva vi havner på, en har noen som er allergiske og kresne i familien... og ikke vet jeg helt hvor mange vi skal ha til middag og fest... Så er forsatt veldig tidlig i planleggingsfasen...
Litt lyst å gjøre noe jeg ikke har vært borti før, men samtidig det "tradisjonelle" da... Vet heller ikke om det kommer til å bli så mange taler heller...
Men må utforske og spørre Tusen takk jenter :hihi:
Siden dere har en del allergikere i familien, som du skriver lengre oppe her, og kresne , så hadde jeg definitivt gått for buffet!
Der er det som regel alltid noe for en hver smak og allergikere
Der ble jeg satt litt i "fella". Jeg ble med ett usikker på om hva vi skal ha...! Er noen allergikere (cøliaki feks) og noen kresne. Så er det vel i og for seg enklere med koldtbord, og du er ikke like avhengig og må betale folk på kjøkkenet samt servering...
Soooo many questions
Vi tenkte tradisjonelt koldtbord, men kokken syns d var så kjedelig å lage, men lager d jo hvis vi vil... Men tror vi kom frem til noe tradisjonelt, litt tapas og stek delt opp med små poteter og en saus, noe for enhver smak tror jeg... Greit prismessig å for oss, og at vi ikke vil ha d så høytidelig som jeg føler middag gjør....
Vi kommer til å velge 3 retters. Kommer det noen som er allergiske, så gir vi beskjed til kokken, så ordner hun dette. Vi tar vare på alle som kommer 😀 Jeg har forstått at det kommer til å bli en del taler i bryllupet vårt, så jeg trur det kan være greit at alle sitter ved bordet, slik at vi får unna talene uten at folk vandrer rundt. Vi skal også ha noe nattmat, men det vet jeg ikke hva blir enda
Høyest antall samtidige brukere på forumet var 475
Pålogget nå:
31 Gjest(er)
Hvem er på denne siden nå:
1 Gjest(er)
Toppliste innlegg:
Stavangerpar: 14664
eriksson: 7598
vanilla81: 4232
lindakbj: 4020
sizza87: 3278
Katrine: 3155
Jannicke: 2914
Medlemsstatistikk
Gjester: 2
Medlemmer: 9151
Moderatorer: 2
Administratorer: 2
Forumstatistikk
Grupper: 5
Forumer: 36
Emner: 11394
Innlegg: 176083
Nyeste medlemmer:
gurooo, Guro, tuvavb, Ellikapstad, IneThereseModeratorer: Trone: 20970, Stian og Gitte: 7804
Administratorer: Bryllupsvenner: 49, Roger: 4193
Innlegg med flest stjerner
Skriv interessante innlegg for de som planlegger bryllup, da vil du kanskje se ditt innlegg i listen over!
Siste kommentarer