Bytte av lokale | Bryllupsdagen og bryllupsfesten | Bryllupsforum

annonse-til-forumet-bryllupogfest2

Avatar

Registrér deg gjerne

sp_LogInOut Logg inn sp_Registration Registrér deg

Registrér deg | Glemt passordet?
Avansert søk

— Forum omfang —
— Match —

— Forum Valg —

Minimum søkeordlengde er 3 tegn - maksimum søkeordlengde er 84 tegn

sp_TopicIcon
Bytte av lokale
Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 (0 stemmer) 
22. mai 2012
11:53
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 105
Medlem siden
26. januar 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Jeg har et lite dillemma i forhold til lokale.
Da vi begynte jakten på lokale var planen et sted der vi sto for alt, noe som viste seg å være umulig å finne. De få vi har funnet har ikke plass til alle og i tillegg har vi kommet frem til at vi ikke har nok folk til å hjelpe oss.
Så fant jeg et hotell der vi egentlig har bestemt oss for å ha hele greia, men nå har jeg begynt å tvile.
Føler at de ikke er så behjelpelige som jeg synes de burde vært i forhold til å svare på spørsmål, komme med meny forslag etc.
Og i tillegg er prisene nå plutselig noe heeeeeeeeeeelt annet enn hva de var på tilbudene vi først fikk tilsendt da jeg booket stedet. Til å begynne med følte jeg at de var veldig imøtekommende og de perfekte til å ordne bryllupet for meg, men er magefølelsen noe helt annet. Jeg frykter rett og slett en hel masse ekstra utgifter vil komme slengende på og de pratet tilogmed om at de ville ha betalt kuvertpris for candy buffeten min!!
Fordelen er at det er sentralt og sentrumsnært og kun 10 minutter kjøring til kirken for gjestene våre.
Jeg har nå vært i kontakt med et annet hotell i området der jeg kjenner daglig leder litt.
Beliggenheten er virkelig idyllisk, det er uteområde for barna, og prisene er hakket under det andre stedet. Utifra den raske samtalen jeg hadde med daglig leder virker det som at de faktisk har litt mer inkludert i prisen også slikt som frukt, kaffe og te mens gjestene venter på oss.
Minuset er at det ligger et stykke fra sentrum og kirke. Jeg har vært der flere ganger med jobb, men mannen har aldri vært der så vi skal ut dit en tur i morgen og da vil jeg jo få de endelige prisene også.
Vi har rimelig dårlig tid til å bestemme oss, for det er knappe 3 måneder igjen.
Egentlig er jeg ferdig med invitasjonene, men de er ikke sendt enda, så det er ikke så mye stress sånn sett å endre lokale nå, må bare lage litt endringer på invitasjonene. (Hadde egentlig planlagt å sende de for mange uker siden. haha)
Så, noen fler som har hatt samme dillemma som meg?
Bør jeg gå for det vi har pr i dag eller følge magefølelsen?
Alternativ 2 har en mye mer hjemmekoselig atmosfære også. Skulle gjerne hatt hele det hotellet som privat bolig! haha

22. mai 2012
13:26
Avatar
Gullmedlem
Forum innlegg: 4232
Medlem siden
23. oktober 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Vi valgte først et lokale som vi ville ha som ikke var langt unna den kriken vi hadde først planlagt å gifte oss i. Jeg var ussikker på lokalet en stund.
Så kom vi over noen andre lokaler, der de vi leide lokale med stod for alt, selve lokalleien der var billigere enn det første lokalet, og vi slapp og vaske og rydde etter oss. Vi hadde egentlig ikke trengt å gjøre noe som helst der vi fant de nye lokalene, men vi valgte og pynte selv da.
Når vi satt og regnet på det så hadde faktisk kurvet prisen blitt dyrere om vi hadde hatt det første lokalet hvor vi måtte fikset alt selv, i forhold til det andre lokalet hvor kurvet prisen faktisk ble billigere. Vi avbestillte det første lokalet, og gikk for det nye vi hadde funnet.
Angrer ikke i det hele tatt.

Jeg tenker at det er rart at det lokalet dere alt har booket kommer nå med utgifter dere ikke var klar over før dere booket det.
Dersom det skulle vise seg at det andre lokalet som du snakker om faller bedre i smak både hos deg og din kjære, og kanskje dere får mer for pengene og det er billigere.
Så hadde ikke jeg nølt med å bytte et sekund, du har jo den fordelen der at du ikke har sendt ut invitasjonene og kan dermed forandre på det.
Du skrev også at det andre stedet lå mer idyllisk til, det hørest flott ut det.
Jeg personlig hadde ikke tenkt så mye på at det ble noe lenger å kjøre for gjestene fra kirken til lokalet.

Sier magefølelsen din at dere skal ha det på det som er hotell nummer 2, så sier jeg kjør på!

22. mai 2012
20:23
Avatar
Sølvmedlem
Forum innlegg: 707
Medlem siden
12. februar 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Sitter her iskrivende stund med samme problem. Lurerpå om jeg skal bytte lokela selv. Vi var først og så på et lokale som var helt ok, men minusen er at det er på et kjøpesenter. Men de var veldig flinke med info og meny og priser og alt det som jeg lurte på og det som jeg ikke viste at jeg skulle lure på. Der etter såg vi på et annet lokale som gubben falt helt for, der romantikken får blomstre i et herskapshus fra 1100 tallet. Kjempe fint lokale. Men det viser seg nå i etterant at de er ikke så flinke på å gi info eller hjalpe med planleggingen. Hadde faktisk ikke vist hva jeg skulle tene på hadde det ikke vært for det første lokalet.

Har bare fått værre og værre mage følelse for lokale nr 2, som vi faktisk gikk for. Nå sitter jeg og lurer på om jeg skal bytte lokale til det første som vi såg på. Blir litt mer kjipt med tanke på at lokalene ligger på et kjøpesenter. Og den romantiske ydillen forsvinner.

Mannan og flere mener at jeg bør satse på ydillen og ikke tenke så mye på detaljene. Det skal jo lokalet tenke på. Vi har jo bestilt lokale som står for alt.

Men problemet mitt er at jeg klarer ikke å riste av meg den dårlige magefølelsen.

Stikk innom Til Bryllupet for stort utvalg i bryllupspynt!

Forumet tidssone: Europe/Oslo

Høyest antall samtidige brukere på forumet var 475

Pålogget nå:
30 Gjest(er)

Hvem er på denne siden nå:
1 Gjest(er)

0 aktive brukere siste 24 timer:

Toppliste innlegg:

Stavangerpar: 14664

eriksson: 7598

vanilla81: 4232

lindakbj: 4020

sizza87: 3278

Katrine: 3155

Jannicke: 2914

Medlemsstatistikk

Gjester: 2

Medlemmer: 9151

Moderatorer: 2

Administratorer: 2

Forumstatistikk

Grupper: 5

Forumer: 36

Emner: 11394

Innlegg: 176083

Innlegg med flest stjerner

 • I forum Kom i form til bryllupet!, emne Et mål langt i det fjerne.. av KatKirk (rangert 2 ganger with average rating of 4.00)
 • I forum DIY Bryllup - Kreativt Forum, emne Søstrene Grene in my heart!! (små blomstervaser) av Camomilita (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne feil i invitasjonene.. av Stian og Gitte (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Fortell om dagen, emne Kjære alle stressede bruder det går bra til slutt! av Gjest_M01 (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Tradisjoner Etikette, emne tale fra brud av eriksson (rangert 1 ganger with average rating of 3.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne Save the date kort, når? av Endelig.2014 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Trusa (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Stian og Gitte (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av 220912 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av May-Lise :) (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • Skriv interessante innlegg for de som planlegger bryllup, da vil du kanskje se ditt innlegg i listen over!