"Martine" wrote: [quote="sprudlerita"]Her er regnestykket vi fikk av de:
Middag: 495 kr x 20 pers.
Apritif: 70 kr (Her fakturer vi flasker, alle drikker ikke alkohol, så det blir rimeligere enn kr 70 pr pers.)
Rødvin hovedrett 3 glass: ca.252 kr x 18 pers?. Vanligvis drikker ikke alle voksne gjester alkohol i et bryllup)
Kaffe: 35 kr x 75 pers.
Cognac/Baylies: ca. 100 kr x 75 pers.
Oppdekking, lys, blomster, stoltrekk: 85 kr x 29 pers.
Kake: 25 kr hvis dere har med alle kakene selv. (Noe vi skal ha)
Oppdekking til kaffe og kaker i eget rom etter middag: 45 kr x 75 pers.
Dette blir ikke 23 000,- det blir minimum 30 400,-, og da er ikke kaketillegget tatt med. Har en følelse av at det fort kan være 25,-pr pers...
Men så lenge lommeboken ikke er det som er viktigst er jo saken klar da har dere jo bestemt dere.
Ja ser jeg har trykket feil der Men middagen blir ikke rett med den prisen som står der pga vi blir 7 barn av 25 personer og de er halvpris eller gratis alt etter alder..
Søren, klarte nettopp å slette innlegget jeg skrev :-(.
For meg ser det ut som dere skal ha 20 pers til middag (det står 29 et sted) og 75 til kaffe og kaker etterpå. Hvis dette stemmer blir det totalt litt over 30.000. Og hvis det stemmer så er ihvertfall det det rimeligste jeg har vært bort i etter alle mine sammenlikinger og undersøkelser på samme oppsett i Oslo og her i Oppland. Med andre ord kan man ikke si noe på prisen!
Det rimeligste jeg har fått tilbud om med det samme som du skisserte er 1400 pr hode (uten drikke etter kaffe), og her er det jo mye rimeligere.
Er lokalene fine og servicen god ville jeg personlig ikke vært i tvil, og gått for det tilbudet. Det er ingen "skam å snu" så det er bare å si ifra til gjestene at lokalet er endret. Det gjør jo ingenting for gjestene :-). I tillegg er det som du sier mye enklere samt at gjestene kan overnatte der. Høres ut som en god (og rimelig) plan i mine øyne.
Bytt hvis lommeboken ikke bestemmer.
Koldtbord er rimelig blir ikke høye kuvertprisen av det. Men uansett skiller det 20` på de to alternativene. Det jeg hadde vært opptatt av var om dette er det lokalet som skiller seg vesentlig ut fra de andre, og om det blir dette at det også er siste endring av lokale.
"Jasbon" wrote: Søren, klarte nettopp å slette innlegget jeg skrev :-(.
For meg ser det ut som dere skal ha 20 pers til middag (det står 29 et sted) og 75 til kaffe og kaker etterpå. Hvis dette stemmer blir det totalt litt over 30.000. Og hvis det stemmer så er ihvertfall det det rimeligste jeg har vært bort i etter alle mine sammenlikinger og undersøkelser på samme oppsett i Oslo og her i Oppland. Med andre ord kan man ikke si noe på prisen!
Det rimeligste jeg har fått tilbud om med det samme som du skisserte er 1400 pr hode (uten drikke etter kaffe), og her er det jo mye rimeligere.Er lokalene fine og servicen god ville jeg personlig ikke vært i tvil, og gått for det tilbudet. Det er ingen "skam å snu" så det er bare å si ifra til gjestene at lokalet er endret. Det gjør jo ingenting for gjestene :-). I tillegg er det som du sier mye enklere samt at gjestene kan overnatte der. Høres ut som en god (og rimelig) plan i mine øyne.
Grunnen til at det står 20 en plass og 29 er plass er pga til middagen betaler man ingenting for de mellom 0-4 og de mellom 4 og 14 er halvpris.. Vi blir ca 75 tilsammen når kaffegjestene er kommet
"sprudlerita" wrote: Her er regnestykket vi fikk av de:
Middag: 495 kr x 20 pers.
Apritif: 70 kr (Her fakturer vi flasker, alle drikker ikke alkohol, så det blir rimeligere enn kr 70 pr pers.)
Rødvin hovedrett 3 glass: ca.252 kr x 18 pers?. Vanligvis drikker ikke alle voksne gjester alkohol i et bryllup)
Kaffe: 35 kr x 75 pers.
Cognac/Baylies: ca. 100 kr x 75 pers.
Oppdekking, lys, blomster, stoltrekk: 85 kr x 29 pers.
Kake: 25 kr hvis dere har med alle kakene selv. (Noe vi skal ha)
Oppdekking til kaffe og kaker i eget rom etter middag: 45 kr x 75 pers.
Dette syns jeg blei litt dyrt.
Middag 20 pers. Skal ikke du ha 30 gjester?
Kaffe: 35 kr x 75 pers. 2625kr
Cognac/Baylies: ca. 100 kr x 75 pers. 7500kr
Oppdekking, lys, blomster, stoltrekk: 85 kr x 29 pers. 1682kr
Kake: 25 kr hvis dere har med alle kakene selv. (Noe vi skal ha) 750kr
Oppdekking til kaffe og kaker i eget rom etter middag: 45 kr x 75 pers.3375kr
Vi hadde: Velkomst drikk: champagne
hvitvin til forrett og mellomrett.
rødvin til hovedrett
dessertvin til desserten.
så ble det kaffe og avek (cognac og bayleis)
Så åpnet baren litt senere og da hadde vi
whiskey
cognac
baileys
gin
rom
smirnoff
hvit og rød-vin
øll og cider
(self hadde vi alkoholfrie varianter for dem som ikke drakk og)
Vi hadde 70 gjester og vi hadde bar-regning på 15000 kr tilsammen og da var det fri flyt hele kvelden lang. Øl og brus hadde vi "bar" priser på siden vi måtte ta det gjennom lokalene. (50kr flasken 33cl)
Og jeg trudde slike pakker forholdt seg til antall gjester. (30stk). på alt når de regnet ut prisen. Og ikke antatt antall som kommer til å drikke.
Dette er det vi fikk først..
Pr. person
Middag: 600 kr (Dette er for 3-retters, vi skal ha koldtbord som kommer på 495kr)
Apritif: 70 kr
Hvitvin forrett 1 gl: 85 kr
Rødvin hovedrett 2,5 glass: 210 kr
1 glass vin til dessert: 85 kr
Kaffe: 35 kr/25kr hvis vi tar med egen kake
Cognac/Baylies: 100 kr
Oppdekking, lys, blomster, stoltrekk: 85 kr
Tilsammen ca pr person kr: 1270,-
Ja, men da blir det ca 23` kun hvis du regner middagsgjestene minus barn. Dere får jo 45 gjester til iløpet av kvelden...
Jeg er enig med Troya, prisene begynner å stige og da er det ikke like "billig" og bra som ved første øyekast.
Men hvis lommeboken ikke er avgjørende spiller det jo ingen rolle hva prisen blir. Men vi regner jo tydeligvis helt forskjellig....
"sprudlerita" wrote: Dette er det vi fikk først..
Pr. person
Middag: 600 kr (Dette er for 3-retters, vi skal ha koldtbord som kommer på 495kr)
Apritif: 70 kr
Hvitvin forrett 1 gl: 85 kr
Rødvin hovedrett 2,5 glass: 210 kr
1 glass vin til dessert: 85 kr
Kaffe: 35 kr/25kr hvis vi tar med egen kake
Cognac/Baylies: 100 kr
Oppdekking, lys, blomster, stoltrekk: 85 krTilsammen ca pr person kr: 1270,-
Er her det begynner å bli litt skummelt. Du må be om TOTAL pris. Vi snakket med mange som mente de var billige, men når vi fikk total prisen så blei det ikke så billig alikevell. Mange styrer med slike lokke tilbud, men så når man får med seg den lille skriften. Som feks at du må betale 1270 per pers til middag og så kommer kaffe utgiftene per pers til alle de som er med på kaffi
1270 per pers høres veldig rett ut. Vi betalte 1049kr per pers og vi hadde 4 retters middag, og der hadde vi alt inkludert uten om alkohol og medbrakte kaker. 3 etasjers bryllupskake, kransekaken, oppdekning, kokk, servitører og folk i baren, blomster på bordene og rydding var med i vår pris.
"troya" wrote: [quote="sprudlerita"]Dette er det vi fikk først..
Pr. person
Middag: 600 kr (Dette er for 3-retters, vi skal ha koldtbord som kommer på 495kr)
Apritif: 70 kr
Hvitvin forrett 1 gl: 85 kr
Rødvin hovedrett 2,5 glass: 210 kr
1 glass vin til dessert: 85 kr
Kaffe: 35 kr/25kr hvis vi tar med egen kake
Cognac/Baylies: 100 kr
Oppdekking, lys, blomster, stoltrekk: 85 krTilsammen ca pr person kr: 1270,-
Er her det begynner å bli litt skummelt. Du må be om TOTAL pris. Vi snakket med mange som mente de var billige, men når vi fikk total prisen så blei det ikke så billig alikevell. Mange styrer med slike lokke tilbud, men så når man får med seg den lille skriften. Som feks at du må betale 1270 per pers til middag og så kommer kaffe utgiftene per pers til alle de som er med på kaffi
1270 per pers høres veldig rett ut. Vi betalte 1049kr per pers og vi hadde 4 retters middag, og der hadde vi alt inkludert uten om alkohol og medbrakte kaker. 3 etasjers bryllupskake, kransekaken, oppdekning, kokk, servitører og folk i baren, blomster på bordene og rydding var med i vår pris.
Jeg har bedt om totalpris, men han sier det er så vanskelig siden det er ikke alle som drikke alkohol osv..
"sprudlerita" wrote:
Jeg har bedt om totalpris, men han sier det er så vanskelig siden det er ikke alle som drikke alkohol osv..
Så vanskelig burde det ikke være. men en ca total pris utifra erfaring burde de kunne komme med.
Håper du finner ut av det. Vet hvor vanskelig det er å bestemme seg. Var et mareritt for min del, Men jeg tok til slutt det magen sa jeg burde ta. Ja det blei et DYRT bryllup. Men så gifter vi oss bare 1 gang på denne måten. Vi hadde 70 gjester fra start til slutt. Kommer til å måtte batale på bryllupet mitt i mange år hehe men det er mitt valg
"sprudlerita" wrote: Ja jeg tenker det er ikke værre enn at han regner ut ifra at alle 25 gjestene til middag med full pris så vet vi at det hvertfall ikke blir mer enn den summen han skriver
Det skal jo være proffesjonelle folk dette. Eller har de ikke hatt så mange bryllup før. Hvor i Norge skal bryllupet stå?
Har så mange fine lokaler jeg kunne anbefalt deg som driver med slike "full pakke" til litt rimeligere priser.
Høyest antall samtidige brukere på forumet var 475
Pålogget nå:
35 Gjest(er)
Hvem er på denne siden nå:
1 Gjest(er)
Toppliste innlegg:
Stavangerpar: 14664
eriksson: 7598
vanilla81: 4232
lindakbj: 4020
sizza87: 3278
Katrine: 3155
Jannicke: 2914
Medlemsstatistikk
Gjester: 2
Medlemmer: 9151
Moderatorer: 2
Administratorer: 2
Forumstatistikk
Grupper: 5
Forumer: 36
Emner: 11394
Innlegg: 176083
Nyeste medlemmer:
gurooo, Guro, tuvavb, Ellikapstad, IneThereseModeratorer: Trone: 20970, Stian og Gitte: 7804
Administratorer: Bryllupsvenner: 49, Roger: 4193
Innlegg med flest stjerner
Skriv interessante innlegg for de som planlegger bryllup, da vil du kanskje se ditt innlegg i listen over!
Siste kommentarer