Jo altså, valget står mellom:
-"dyr" catering på 30 000
- En billig på 20 000
- En tidligere kollega som kan lage treretters for rundt 15 000.
Sistnevnte er litt "trausere", men nydelig mat. Bedre enn mammas (som også er flink altså), men ikke restaurant-kvalitet. Med den "dyre" cateringen så må jeg ta på meg en ekstrajobb som postsorterer eller kutte gjestelista i to, for å få endene til å møtes. (vil IKKE være blant dem som låner penger til bryllupet, da klarer jeg ikke å nyte dagen.)
Samtidig synes jeg det er vanskelig å inngå kompromisser samtidig som svigermonsteret planlegger sitt luksus bryllup nummer to. Med fare for å høres smålig ut så vil jeg slå megga's bryllup langt nedi støvla.. *prøveåglemmedama*
Hvor viktig er det at maten er fancy og sirlig dandert på tallerkenen for dere? Ville dere reagert om maten var noe trausere, eller ville dere tenkt, "å så koselig med en 3-retters i hjemmelaget stil".
Hadde det vært opp til bare meg så hadde jeg valgt sistnevnte glatt, men mannen er litt mer i tvil. Han ønsker prøvesmaking før vi bestemmer oss, men hvordan kan jeg spørre henne om å diske opp en treretters prøvesmaking når det er litt vennetjeneste i det? Mulig jeg er skikkelig soft altså, men for meg er det frekt. Sambo er uenig xD
Ekke lett å planlegge bryllup fra et annet land altså ><
Tips og råd anyone? Burde jeg kjøre på å overtale mannen, eller gå for en catering og håpe at vi får råd?
*løper for å sjekke hvor mye ei nyre går for om dagen*
Jeg bryr meg MYE mer om at maten smaker godt enn at den er for fancy. Fancy mat inneholder gjerne mye dill som mange ikke liker også, tenker jeg. Og at et bryllup er bra å være i og "slår et annet" handler jo om stemningen og moroa man lager, ikke om hvor dyrt det er. Så det klarer du sikkert.
Hadde glatt valgt det siste alternativet om jeg var dere, så lenge maten smakte godt altså.
Gifter oss 13. desember 2014
toneany sa
Jeg bryr meg MYE mer om at maten smaker godt enn at den er for fancy. Fancy mat inneholder gjerne mye dill som mange ikke liker også, tenker jeg. Og at et bryllup er bra å være i og "slår et annet" handler jo om stemningen og moroa man lager, ikke om hvor dyrt det er. Så det klarer du sikkert.
Hadde glatt valgt det siste alternativet om jeg var dere, så lenge maten smakte godt altså.
Tenker egentlig det samme, nå må jeg bare få gubben til å skjønne at han er enig
Ava91 sa
toneany sa
Jeg bryr meg MYE mer om at maten smaker godt enn at den er for fancy. Fancy mat inneholder gjerne mye dill som mange ikke liker også, tenker jeg. Og at et bryllup er bra å være i og "slår et annet" handler jo om stemningen og moroa man lager, ikke om hvor dyrt det er. Så det klarer du sikkert.
Hadde glatt valgt det siste alternativet om jeg var dere, så lenge maten smakte godt altså.Tenker egentlig det samme, nå må jeg bare få gubben til å skjønne at han er enig
Hahaha, kjenner tankegangen
Gifter oss 13. desember 2014
toneany sa
Jeg bryr meg MYE mer om at maten smaker godt enn at den er for fancy. Fancy mat inneholder gjerne mye dill som mange ikke liker også, tenker jeg. Og at et bryllup er bra å være i og "slår et annet" handler jo om stemningen og moroa man lager, ikke om hvor dyrt det er. Så det klarer du sikkert.
Hadde glatt valgt det siste alternativet om jeg var dere, så lenge maten smakte godt altså.
Enig!!
Bare fordi hun er billigere betyr ikke at hun ikke danderer fancy
@Trone: Sant det, men har smakt og sett maten hun har laget før, riktignok i en annen setting. Den var nydelig, og dandert helt greit, men ikke som noen fancy restaurant Men akkurat det bryr meg et visst sted, desverre er gubben litt finere på det, og trenger nok en taktisk overtalelsesteknikk for å få han til å tenke "riktig" <:
Men godt å vite at dere fruer ikke ville rynket på nesen av mindre fancy mat!
Sambo er av samme typen som din som gjerne skal ha det så fint som mulig når det først skal være bryllup - men nå har han gått med på pølse i brød til nattmat, så da tenker jeg at det er håp for deg også!
Det hjelper lite om maten ser fancy ut om den smaker bare helt greit. Så jeg ville satsa på noe jeg visste var skikkelig godt på smak
Snuska sa
Sambo er av samme typen som din som gjerne skal ha det så fint som mulig når det først skal være bryllup - men nå har han gått med på pølse i brød til nattmat, så da tenker jeg at det er håp for deg også!Det hjelper lite om maten ser fancy ut om den smaker bare helt greit. Så jeg ville satsa på noe jeg visste var skikkelig godt på smak
Haha, godt å høre at det er flere med en sta mann Smaken er selvfølgelig det viktigste, men hvordan vet jeg at dette er god nok standard for han uten å måtte spørre om å få en prøvesmaking? Føler det viser mistillit til henne som kokk om vi spør om å få prøvesmake. Jeg vet jeg vil like det så for min del trenger vi ikke prøvesmaking. Men så er det denne gubben da...
Innimellom må en rett og slett gå for "nå må du faktisk vise meg litt tillit og stole på meg når jeg sier at maten er bra!" Fallhøyden, om maten av en eller annen grunn skulle være litt mer midt på treet akkurat i bryllupet deres, blir dertil høyere når en er alene om å bestemme.. Så jeg vet ikke om du stoler nok på henne til å kjøre på eller om du gjerne skulle hatt mannen med på laget?
Hverken jeg eller sambo har smakt maten til de som skal levere til bryllupet vårt, men vi stoler fullt og helt på "alle" i hjembygda som sier at maten er fantastisk - vi har ennå ikke hørt noe negativt om dem. Og om vi kan stole på alle andre, så synes jeg at gubben din kan stole på deg!
Du skriver at hun er en tidligere kollega. Du kan ikke prate med henne om saken og si det som det er - og så gi henne sjansen til å virkelig overraske gubben? Om dere er godt kjent ville jeg invitert meg selv på prøvesmakingskveld, for å finne ut av meny og for å få mannen til å forstå at dette er skikkelige saker selv om det ikke er dandert med sitrongress og balsamicodrypp på tallerkenen!
07:25
21. oktober 2012
Her er det også smaken som er det viktigste. Vi skal ha buffet i vårt bryllup, og det er vel noe av det minste fancy jeg vet om. Synes det er kjempe godt, så derfor valgte vi det + at det er billigere.
Ville helt klart prøvd å overtalt mannen om maten smaker godt
08:53
29. april 2013
Uten tvil ville jeg prioritert smak fremfor estetikk. Imidlertid er det også slik at estetikk også spiller en viss rolle for totalopplevelsen av maten. Vi for vår del får både i pose og sekk. Velsmakende og flott dandert tapasbuffet som vi har fått servert tidligere fra samme leverandør - uten at den ruinerer oss.
Høyest antall samtidige brukere på forumet var 475
Pålogget nå:
35 Gjest(er)
Hvem er på denne siden nå:
1 Gjest(er)
Toppliste innlegg:
Stavangerpar: 14664
eriksson: 7598
vanilla81: 4232
lindakbj: 4020
sizza87: 3278
Katrine: 3155
Jannicke: 2914
Medlemsstatistikk
Gjester: 2
Medlemmer: 9151
Moderatorer: 2
Administratorer: 2
Forumstatistikk
Grupper: 5
Forumer: 36
Emner: 11394
Innlegg: 176083
Nyeste medlemmer:
gurooo, Guro, tuvavb, Ellikapstad, IneThereseModeratorer: Trone: 20970, Stian og Gitte: 7804
Administratorer: Bryllupsvenner: 49, Roger: 4193
Innlegg med flest stjerner
Skriv interessante innlegg for de som planlegger bryllup, da vil du kanskje se ditt innlegg i listen over!
Siste kommentarer