"SusieQ" wrote: [quote="lillyloo"]Jeg har sett litt rundt om jeg fant bryllupskake med sjokolade i stedet for vanlig marsipankake.. Og det var veldig mye fint, som så innmari godt ut!
Jeg fikk en idè om å lage en sjokoladekake med mmf utapå i stedet for marsipan.. Men jeg har aldri smakt det, og aner ikke åssen det smaker.. Er det innmari søtt? Ville det passa til denne kaka og smørkremen, eller ville det bli for søtt? : http://oppskrifter.net/sjokolade/verdens-beste-sjokoladekake/ Skal prøve å lage i morra Tror jeg...
Den kaka så så utrolig god ut! 😀
Jeg har laget et par sjokoladekaker med fondant utenpå, og har ingenting å utsette på smaken!! 🙂
Jeg har pleid å supplere med friske bær sammen med fyllet inni kaken, for å få noe mer enn kun sødme 🙂
Som jeg skulle sagt det selv!
Bare et tips, selv om jeg ser at du ikke skal lage den selv alikevel
Sjokoladesmørkrem under lys mmf kan farge gjennom altså! Sånn, der fikk jeg sagt det! Lå og tenkte på det i natt nemlig at jeg måtte huske å nevne det, he he h he!!
Sant som Trone sier!
....eller du kan bruke hvit sjokoladekrem under!
Min hobbyblogg:
http://www.madebyangela.blogspot.com
"lillyloo" wrote: [quote="Trone"]Bare et tips, selv om jeg ser at du ikke skal lage den selv alikevel
Sjokoladesmørkrem under lys mmf kan farge gjennom altså! Sånn, der fikk jeg sagt det! Lå og tenkte på det i natt nemlig at jeg måtte huske å nevne det, he he h he!!
Den oppskrifta jeg fant var med brun mmf
Brun MMF funker bra det da Men jeg tenkte automatisk hvit MMF siden det er snakk om bryllupskake, he he he!!
"Vårt bryllup" wrote: Er det noen som har forsøkt å lage to hjerter med sjokoladekake, med hvit sjokoladetrekk utenpå? Evt. med mousse inni??? Lurer liksom på hvordan man får til det... Er ingen mesterbaker..
Det er ikke vanskelig det! Finnes masse forskjellige oppskrifter på nett om dette og så kan du jo også sjekke tutorials og do it yourself på youtube
"Trone" wrote: [quote="Vårt bryllup"]Er det noen som har forsøkt å lage to hjerter med sjokoladekake, med hvit sjokoladetrekk utenpå? Evt. med mousse inni??? Lurer liksom på hvordan man får til det... Er ingen mesterbaker..
Det er ikke vanskelig det! Finnes masse forskjellige oppskrifter på nett om dette og så kan du jo også sjekke tutorials og do it yourself på youtube
Takk.. Tror du jeg vil kunne få det til.. Er ikke særlig flink 🙁
Det klarer du veit du.
Jeg er heller ingen baker, men nå har jeg laget 4 kaker, 2 etg til dåp, marihøne kake til 1 års dag, 2 etg til 30 års lag og en sjørøverskute til 3 års dag. Gikk veldig bra.
Laget sukkerbrød god tid i forveien som jeg fryste ned, laget pynten 1 uke før, fylte kaka 2 dager før og pyntet den dagen før.
Jeg brukte 1 lag med bringebærmousse, 1 lag med waltersmandler krem, smørekrem utenpå og mmf over.
Lykke til.
"Malone" wrote: Det klarer du veit du.
Jeg er heller ingen baker, men nå har jeg laget 4 kaker, 2 etg til dåp, marihøne kake til 1 års dag, 2 etg til 30 års lag og en sjørøverskute til 3 års dag. Gikk veldig bra.
Laget sukkerbrød god tid i forveien som jeg fryste ned, laget pynten 1 uke før, fylte kaka 2 dager før og pyntet den dagen før.
Jeg brukte 1 lag med bringebærmousse, 1 lag med waltersmandler krem, smørekrem utenpå og mmf over.
Lykke til.
Høres vanskelig ut 🙁 Kan håpe at min søster eller noe kan hjelpe meg
Høyest antall samtidige brukere på forumet var 475
Pålogget nå:
15 Gjest(er)
Hvem er på denne siden nå:
1 Gjest(er)
Toppliste innlegg:
Stavangerpar: 14664
eriksson: 7598
vanilla81: 4232
lindakbj: 4020
sizza87: 3278
Katrine: 3155
Jannicke: 2914
Medlemsstatistikk
Gjester: 2
Medlemmer: 9151
Moderatorer: 2
Administratorer: 2
Forumstatistikk
Grupper: 5
Forumer: 36
Emner: 11394
Innlegg: 176083
Nyeste medlemmer:
gurooo, Guro, tuvavb, Ellikapstad, IneThereseModeratorer: Trone: 20970, Stian og Gitte: 7804
Administratorer: Bryllupsvenner: 49, Roger: 4193
Innlegg med flest stjerner
Skriv interessante innlegg for de som planlegger bryllup, da vil du kanskje se ditt innlegg i listen over!
Siste kommentarer