Eksklusivt bryllup Oslo eller villmarksbryllup på Nes? | Bryllupsdagen og bryllupsfesten | Bryllupsforum

annonse-til-forumet-bryllupogfest2

Avatar

Registrér deg gjerne

sp_LogInOut Logg inn sp_Registration Registrér deg

Registrér deg | Glemt passordet?
Avansert søk

— Forum omfang —
— Match —

— Forum Valg —

Minimum søkeordlengde er 3 tegn - maksimum søkeordlengde er 84 tegn

sp_TopicIcon
Eksklusivt bryllup Oslo eller villmarksbryllup på Nes?
Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 (0 stemmer) 
9. januar 2013
20:42
Avatar
Nytt medlem
Forum innlegg: 5
Medlem siden
1. januar 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

Vi skal gifte oss på vinteren, med fakler, snø, kanefart og hele pakka!

I Holmenkollen har vi fantastiske Sporten, som er i samme stil som Frognerseteren. Her betaler vi for musserende, buffe, tre gl.vin, kaffe avec, kaker og snacks. Her må altså gjestene kjøpe drikke selv til festen. De fleste vi kjenner bor i Oslo, så det blir billig å komme seg til og fra.

På Nes har vi Villmarksforumet, et villmarkspreget festlokale hvor det er intimt - men samtidig romslig. Her betaler vi for velkomstdrikke, buffe, tre gl.vin, kaffe avec, snacks, kaker og fire gl. valgfri drikke til festen. Overnattingsmulighene varierer fra dobbeltrom i hotellbygning til svært enkel overnatting, begge med frokost. Nes ligger 1t fra Oslo, så gjestene kan selv velge mellom overnatting eller taxi hjem.

Hva hadde dere blitt gladest for å bli invitert til? Festlokale hvor man kan ta trikken hjem men må betale drikken etter maten selv, eller festlokale hvor man får litt mer, men må betale for overnatting fra 350kr - 1300kr eller taxi hjem til Oslo?

10. januar 2013
13:20
Avatar
Sølvmedlem
Forum innlegg: 511
Medlem siden
15. oktober 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Pengemessig for gjestene høres det ganske likt ut!? På et sted betaler man overnatting eller dyr taxi, på det andre stedet drinker!? Hvilket sted er finest? Hvor lenge kan dere holde på? Trikken slutter jo og gå forholdsvis tidlig... Jeg begynner å helle mot dette vilmarksforumet faktisk. Jeg har giftet meg i utlandet, så mine gjester har ikke bare betalt en natt med overnatting, men en hel uke charterreise. Alle de viktigste gjestene kom, dvs jeg fikk luka ut kusiner og fettere som jeg ikke har så nært forhold til. En del av gjestene leide seg inn en natt på samme hotell hvor vi hadde festen, og jeg syns det var koselig å se dem til frokost og lunsj dagen etter! Da varer hele bryllupsfølsen litt lenger syns jeg! Men kanskje vil du heller ha tiden for dere selv (går ut i fra at overnatting på villmarksforumet blir på samme sted og at dere kan møtes dagen etter)??? Et nes-bryllup føles dyrere ut for gjestene, men mer spennende og intimt. Hvis gjestene står dere nært ville jeg valgt det. Hvis gjestene ikke er så nære så ville jeg valgt Oslo så du vet at "alle" kommer smile

Stikk innom Til Bryllupet for stort utvalg i bryllupspynt!

Forumet tidssone: Europe/Oslo

Høyest antall samtidige brukere på forumet var 475

Pålogget nå:
12 Gjest(er)

Hvem er på denne siden nå:
1 Gjest(er)

0 aktive brukere siste 24 timer:

Toppliste innlegg:

Stavangerpar: 14664

eriksson: 7598

vanilla81: 4232

lindakbj: 4020

sizza87: 3278

Katrine: 3155

Jannicke: 2914

Medlemsstatistikk

Gjester: 2

Medlemmer: 9151

Moderatorer: 2

Administratorer: 2

Forumstatistikk

Grupper: 5

Forumer: 36

Emner: 11394

Innlegg: 176083

Innlegg med flest stjerner

 • I forum Kom i form til bryllupet!, emne Et mål langt i det fjerne.. av KatKirk (rangert 2 ganger with average rating of 4.00)
 • I forum DIY Bryllup - Kreativt Forum, emne Søstrene Grene in my heart!! (små blomstervaser) av Camomilita (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne feil i invitasjonene.. av Stian og Gitte (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Fortell om dagen, emne Kjære alle stressede bruder det går bra til slutt! av Gjest_M01 (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Tradisjoner Etikette, emne tale fra brud av eriksson (rangert 1 ganger with average rating of 3.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne Save the date kort, når? av Endelig.2014 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Trusa (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Stian og Gitte (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av 220912 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av May-Lise :) (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • Skriv interessante innlegg for de som planlegger bryllup, da vil du kanskje se ditt innlegg i listen over!