09:47
15. oktober 2012
"Majo" wrote: vi skal ha betasuppe eller lapskaus trur eg. har i grunn ikkje tenkt så mye på det.
eller gryterett eg bestiller, men då må eg få gode priser
Trondheims lapskaus på boks er overraskende god! Har sett den blitt solgt på noen arrangementer og folk som ikke vet den er på boks skryter av hvor god lapskausen er...
Vi kommer til å servere fingermat etter vielse ca. Kl 14:00 (bare litt til hver). Så skal vi ha middag 17:00 (skal ha tapasbuffet). Kaker rett etter middag (håper på 20:00). Så skal vi ha litt varm, spicy gryte på kvelden. Lar den stå fremme fra 23:00 og utover så kan folk forsyne seg med denne når de er i baren og henter drikke.
Jeg syns ikke dette blir for mye mat, men har høy forbrenning så er nesten alltid litt sulten. Tror også at jeg kommer til å være så spent at jeg ikke får i meg nok under middagen og at det kan være greit å ha noe mat tilgjengelig senere på kvelden.
Vi skal ikke ha lokalet lenger en til 02:00, men å lage den gryten vi har tenkt koster oss 600,- ca til 50 gjester og de pengene bruker jeg mer enn gjerne bare for å slippe at en eneste drar innom Statoil på vei hjem for å kjøpe pølse.
"evyelisabeth" wrote: Vi kommer til å servere fingermat etter vielse ca. Kl 14:00 (bare litt til hver). Så skal vi ha middag 17:00 (skal ha tapasbuffet). Kaker rett etter middag (håper på 20:00). Så skal vi ha litt varm, spicy gryte på kvelden. Lar den stå fremme fra 23:00 og utover så kan folk forsyne seg med denne når de er i baren og henter drikke.
Jeg syns ikke dette blir for mye mat, men har høy forbrenning så er nesten alltid litt sulten. Tror også at jeg kommer til å være så spent at jeg ikke får i meg nok under middagen og at det kan være greit å ha noe mat tilgjengelig senere på kvelden.
Vi skal ikke ha lokalet lenger en til 02:00, men å lage den gryten vi har tenkt koster oss 600,- ca til 50 gjester og de pengene bruker jeg mer enn gjerne bare for å slippe at en eneste drar innom Statoil på vei hjem for å kjøpe pølse.
Høres nesten identisk ut med opplegget vi har planlagt det, tror det blir en suksess å servere nattmat og kutte litt i det søte. Chilligryte?
Lykke til.
20:31
5. november 2011
Hihi, vår chef jobbet i bryllupet til Märtha og Ari, de hadde visst pølsefest til nattmat, så da kunne vi ikke være noe dårligere
Vi hadde lokalet til kl. 03, men alkoholserveringen stoppet kl. 2 siden det var på en restaurant. Alle som var igjen på festen da tok en, to eller tre pølser, men det var lagd veldig mange så det var nok en del til overs og! Men men... godt var det på det tidspunktet
Høyest antall samtidige brukere på forumet var 475
Pålogget nå:
36 Gjest(er)
Hvem er på denne siden nå:
1 Gjest(er)
Toppliste innlegg:
Stavangerpar: 14664
eriksson: 7598
vanilla81: 4232
lindakbj: 4020
sizza87: 3278
Katrine: 3155
Jannicke: 2914
Medlemsstatistikk
Gjester: 2
Medlemmer: 9151
Moderatorer: 2
Administratorer: 2
Forumstatistikk
Grupper: 5
Forumer: 36
Emner: 11394
Innlegg: 176083
Nyeste medlemmer:
gurooo, Guro, tuvavb, Ellikapstad, IneThereseModeratorer: Trone: 20970, Stian og Gitte: 7804
Administratorer: Bryllupsvenner: 49, Roger: 4193
Innlegg med flest stjerner
Skriv interessante innlegg for de som planlegger bryllup, da vil du kanskje se ditt innlegg i listen over!
Siste kommentarer