Har lyst til å sette meg ned å skrike! | Bryllupsdagen og bryllupsfesten | Bryllupsforum

annonse-til-forumet-bryllupogfest2

Avatar

Registrér deg gjerne

sp_LogInOut Logg inn sp_Registration Registrér deg

Registrér deg | Glemt passordet?
Avansert søk

— Forum omfang —
— Match —

— Forum Valg —

Minimum søkeordlengde er 3 tegn - maksimum søkeordlengde er 84 tegn

sp_TopicIcon
Har lyst til å sette meg ned å skrike!
Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 (0 stemmer) 
13. juni 2012
07:43
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 103
Medlem siden
14. januar 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

jeg vet ikke hvordan jeg skal takkle dette. min forlover gir rett og slett faen. For det første har hun ikke vist interesse for brylluppet i det heletatt. når jeg har spurt om hjelp til noe eller noe hun skulle gjøre får jeg aldri svar, og jeg må gå å mase i lengre tid på henne i værstefall har d tatt en måned før skikkelig svar. og hun har ikke fulført noe jeg har spurt henne om. hun flyttet til oslo i mars, og jeg bor i trøndelag. så jeg ser ikke d som noe problem å hjelpe til. vi har jo både tlf, facebook osv.. jeg har heldigvis to forlovere og hun andre er bare helt fantastisk til å hjelpe til. hun bor heller ikke i samme by som meg. men hjelper meg alltid. jeg dro ned til oslo for å få den første forloveren min til p skrive under på papiret, men hun virket avvisende ovenfor meg. og hørte ikke fra henne på en uke. etter dette begynte jeg å føle att jeg ikke synes hun fortjener å være forlover. men jeg følte att hun måtte få en sjanse til. i går fikk jeg tlf fra forloveren som hjelper meg mye, hun var rett og slett forbannet og sæ att hun fra oslo ikke skulle være med på utdrikkningslaget. hun hadde rett og slett glemt og spørre seg fri den lørdagen og når hun gjorde det så fikk hun ikke fri påsto hun. hva skal jeg tro? hun hadde også fått oppgaver som hun skulle ordne der, som hun ille har ordnet. så stakkar forlover nr 2 må fikse dette også nå rett før. og legge ut å betale mere også. forlover nr 1 har heller ikke fikset kjole enda, og de skulle ha samme farge på kjolene så forlover nr 2 måtte bare velge farge å bestille for hun fikk aldri noe respons fra forlover nr 1. forlover nr 1 har enda ikke spurt seg fri til brylluppet. og det er bare en måned igjen! hva skal jeg gjøre? jeg har tenkt å sakt til henne att det blir kun en forlover, men vet ikke hvordan jeg skal si det uten å lage uvennskap....? åååååh er så sliten å lei nå, jeg føler att forberedelsene har vært mere slit enn kos! hjelp meg!

13. juni 2012
08:20
Avatar

Forum innlegg: 20970
Medlem siden
15. januar 2009
sp_UserOfflineSmall Offline

For en lite god venninne!! 😈 Gi blanke bengen i henne! Stryk henne som forlover og hvis hun lager kvalme når du sier det til henne så får du bare si at hun ikke er velkommen i bryllupet.

Mulig det høres veldig hardt ut, men hallo.. Hvorfor skal dere bruke penger på henne på DERES dag når hun sannsynligvis bare kommer til å sitte å surmule... Ikke noe poeng!!

Dropp henne og kos deg videre med forberedelsene med forloverene din som tydeligvis gleder seg på deres vegne og mer en gjerne stiller opp for deg. Hun høres fantastisk ut :nååh:

13. juni 2012
08:29
Avatar
Gullmedlem
Forum innlegg: 1000
Medlem siden
7. mars 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Dilemma.....
Skikkelig dårlig gjort, JEG synes ikke at hun fortjener å være forloveren din!
Jeg hadde vært skikkelig sta, ikke tatt mere kontakt med henne før bryllupet....snakket med forlover 2(som virkelig stiller opp) og gitt henne hovedoppgaven. Og heller gitt dette vennskapet næring!! Dagen skal jo være (nesten) besykmringsløst. Du skal ikke tenke på slikt tøv. Jeg sier ikke at vennskapet ditt med forlover ikke skal taes vare på, men herregud, snakk om å ødelegge dagen din da 👿
Hvis ikke MÅ du ta kontakt med forlover 1 fort som svint og være helt ærlig med henne, fortelle henne hva du virkelig mener og føler, og ta det derifra.

13. juni 2012
08:56
Avatar
Sølvmedlem
Forum innlegg: 591
Medlem siden
31. mai 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Ærlig talt, hvis det har gått så lang tid og hun ikke har hatt noe kontakt med dere/deg lengre, virker uinteressert og ikke har holdt avtalene og ting hun skulle ha gjort, så tror jeg ikke jeg hadde brydd meg døyten om det ble uvennskap ut av det. Si det pent selvsagt, men hun fortjener ikke den samme æren av å være forlover som hun andre som har stått på for deg.

Det er min mening iallefall.

Gifter oss 13. desember 2014

13. juni 2012
09:45
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 174
Medlem siden
6. november 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

hadde jeg vært deg, hadde jeg sagt klart og tydlig ifra om hva jeg synes om denne saken. Ærlighet varer lengst, og du skal slippe å gå rundt den siste mnd før bryllupet og bekymre deg fior sånne lattelige ting. Nei bruk tiden og energien på den andre forloveren som faktisk stiller opp. I mine øyne har hun første allerede laget uvennskap av dette så det skal ikke bekymre degwink

13. juni 2012
10:06
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 209
Medlem siden
1. januar 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

For og være helt ærlig så virker det ikke som at hun bryr seg noe særlig om bryllupet :ugh:
Hvorfor i det hele tatt takke ja til og være forlover hvis man ikke vil engasjere seg :ugh:
Nei hadde jeg hvert deg så hadde jeg stryket henne som forlover. makan til oppførsel

13. juni 2012
14:58
Avatar
VIP-medlem
Forum innlegg: 7598
Medlem siden
24. oktober 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Hadde det vært meg så hadde jeg vært ærlig med hennem sagt det jeg følte, droppet henne som forlover og kost meg den siste måneden! Tror faktisk du gjør alle parter en tjeneste, for dessverre så virker det ikke som om hun er så veldig intressert i den store dagen din :trist:

Håper du finner ut av dette her og at du klarer å kose deg litt med innspurten! Lykke til!!

13. juni 2012
16:18
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 103
Medlem siden
14. januar 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

For en måned siden så sa jeg klart i fra til henne akkurat hva jeg følte om dette, og hun beklaget seg osv.. Men nå når hun slapp den store bomben om att hun ikke kommer i utdrikknigslaget så kjente jeg bare att NÅ, NÅ er det nok! Men jeg vet ikke hvordan jeg skal si det til henne liksom.

Hun har jo enda ikke spurt seg fri til bryllupet heller så ikke vet jeg om hun kommer. Jeg tenker : gud så glad jeg er for att jeg valgte to forlovere, hva om jeg bare hadde hatt henne? Da hadde jeg gitt opp hele greia tror jeg. Jeg har faktisk tenkt tanken nå også att jeg bare har lyst til å avlyse det hele og starte på nytt med planlegging osv. for jeg har sett på dette som mer stress enn kos. Føler hun har spolert hele kosen med alt dette! :trist:

Da jeg snakket med henne på tlf her en dag så sa hun att hun kanskje skulle spørre om ferie uken før bryllupet så hun kunne komme hjem. (så tenkte jeg hun skulle si: "så da kan jeg hjelpe deg med div."wink Men neida, da sa hun att da kunne vi ut å drikke å feste før bryllupet. HALLO! Jeg har jo ikke tid til det uka før. Hun skjønner rett og slett ikke alvoret i dette. Hun skjønner ikke hvor mye arbeid og planlegging det ligger bak. og hvor mye som må gjøres. :whops:

Puh! Jeg måtte bare få dette ut :ugh:

13. juni 2012
16:57
Avatar
Eidsvoll Verk, Akershus

Forum innlegg: 7804
Medlem siden
23. oktober 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Jeg er så enig med alle damene over her. Ta det opp med henne og dump henne hvis det ikke endrer seg. Det virker som om denne personen er på et helt annet stadie i livet enn deg. Man tror da vitterlig ikke at bruden har tid og ork til å feste uken før bryllupet? Nei, slå til nå, før det er for sent!

13. juni 2012
17:17
Avatar

Forum innlegg: 20970
Medlem siden
15. januar 2009
sp_UserOfflineSmall Offline
10sp_Permalink sp_Print
0

Jeg syntes du har svart for deg selv jeg, egentlig. Dump henne. Enkelt og greit! wink

13. juni 2012
18:35
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 327
Medlem siden
18. februar 2012
sp_UserOfflineSmall Offline
11sp_Permalink sp_Print
0

Nei, vet du hva. Ring henne med en gang og si at det kun blir 1 forlover. Bare si det på en fin måte at beklager det følger faktisk med litt ansvar når man sier ja til å være forlover.

Ha 1 og nyt den siste tiden uten at du må tenke på dette.

Håper der ordner seg. Lykke til.

13. juni 2012
18:58
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 261
Medlem siden
9. november 2011
sp_UserOfflineSmall Offline
12sp_Permalink sp_Print
0

Enig med de over. Dropp henne. Du kan jo si det litt hyggelig, om du fremdeles vil ha henne som venninne...
F.eks.
At du skjønner at hun har mye å gjøre for tiden, og at du tror dette vil være det beste for både henne og deg. At å være forlover krever så mye arbeid at du ikke tenker det vil være rettferdig å kreve så mye av henne, du har jo fått tydelige tegn på at hun ikke har kapasitet til det akkurat nå. At heldigvis har du noen andre som kan ta jobben, så hun trenger ikke å ha dårlig samvittighet eller insistere på å være forlover likevel. Du håper hun vil kose seg i bryllupet ditt, det blir kanskje enklere nå når hun ikke har noen formelle plikter.

Ok, dette er mye bullshit, men kanskje det gjør at hun svelger det.. Om det er det du vil.

Stikk innom Til Bryllupet for stort utvalg i bryllupspynt!

Forumet tidssone: Europe/Oslo

Høyest antall samtidige brukere på forumet var 475

Pålogget nå:
6 Gjest(er)

Hvem er på denne siden nå:
1 Gjest(er)

0 aktive brukere siste 24 timer:

Toppliste innlegg:

Stavangerpar: 14664

eriksson: 7598

vanilla81: 4232

lindakbj: 4020

sizza87: 3278

Katrine: 3155

Jannicke: 2914

Medlemsstatistikk

Gjester: 2

Medlemmer: 9151

Moderatorer: 2

Administratorer: 2

Forumstatistikk

Grupper: 5

Forumer: 36

Emner: 11394

Innlegg: 176083

Innlegg med flest stjerner

 • I forum Kom i form til bryllupet!, emne Et mål langt i det fjerne.. av KatKirk (rangert 2 ganger with average rating of 4.00)
 • I forum DIY Bryllup - Kreativt Forum, emne Søstrene Grene in my heart!! (små blomstervaser) av Camomilita (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne feil i invitasjonene.. av Stian og Gitte (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Fortell om dagen, emne Kjære alle stressede bruder det går bra til slutt! av Gjest_M01 (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Tradisjoner Etikette, emne tale fra brud av eriksson (rangert 1 ganger with average rating of 3.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne Save the date kort, når? av Endelig.2014 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Trusa (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Stian og Gitte (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av 220912 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av May-Lise :) (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • Skriv interessante innlegg for de som planlegger bryllup, da vil du kanskje se ditt innlegg i listen over!