annonse-til-forumet-bryllupogfest2

Avatar

Registrér deg gjerne

sp_LogInOut Logg inn sp_Registration Registrér deg

Registrér deg | Glemt passordet?
Avansert søk

— Forum omfang —
— Match —

— Forum Valg —

Minimum søkeordlengde er 3 tegn - maksimum søkeordlengde er 84 tegn

sp_TopicIcon
hva gjør man når folk inviterer seg selv?
Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 (0 stemmer) 
5. september 2013
08:54
Avatar
Medlem
Forum innlegg: 63
Medlem siden
18. april 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Når jeg har fortalt om det kommende bryllupet er det et par stk som da har utbrytt me begeistring at da kommer de.. har i utgangspungtet ikke tenkt å be de, men er nå usikker..

 

5. september 2013
09:23
Avatar
Sølvmedlem
Forum innlegg: 591
Medlem siden
31. mai 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Oi... Kanskje de enten bare spøkte (håper jeg), eller at de faktisk trodde de ville bli bedt? 
Nå vet jeg ikke hvor langt bryllupet er unna, men jeg tenker at jeg ville bare folket det som en folkelig spøk/komplement om at bryllupet høres morsomt ut, og tenkt at man kan faktisk ikke be ALLE. Hvis det blir spørsmål om det så får man forklare at økonomi, plassmangel, rettferdighet ovenfor flere man gjerne ville bedt osv var ting som gjorde at det bare ble sånn, selv om man gjerne skulle bedt alle. 

Gifter oss 13. desember 2014

5. september 2013
09:37
Avatar
Østlandet
Medlem
Forum innlegg: 20
Medlem siden
28. august 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

Enig, man kan ikke invitere ALLE, så dere må jo bare bestemme hvem dere har lyst til å be og ikke. Ikke hvem som inviterer seg selv. Det er egentlig litt frekt å gjøre synes jeg. Men, det skal sies, vi har en slik person på gjestelista. Men vi hadde kanskje glemt henne litt, men da vi traff henne og hun inviterte seg selv så synes vi begge at det var hyggelig. Hun er livat og vil gjøre kvelden vår bare bedre, og passer ellers kriteriene våres (felles venner), så da blir hun invitert smile Men - har også ei som uttrykte noe om å glede seg da hun gratulerte med forlovelsen, men sambo har rett og slett ikke så sansen for henne (venninne av meg) så da utgår hun. Han ser ikke på henne som sin venn, og dermed passer hun ikke lenger til det vi har bestemt om kun å invitere FELLES venner. Veldig kjekt å ha en slik grense faktisk.

 

Inviter de dere har lyst til smile

5. september 2013
10:05
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 382
Medlem siden
18. januar 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

Vi har et par sånne vi også.. Og jeg er veldig i tvil om jeg inviterte meg selv i et bryllup nå i sommershy Hun fortalte om forlovelsen, jeg begynte med det samme å spørre om bryllupet (siden jeg også er i bryllupsmodus), og i ettertid ser jeg at det kanskje kan å blitt litt feil.. men jeg håper jo at hun ville invitert oss uansett. Så det er ikke alltid så enkelt å vite om ting kan tolkes som det ene eller det andre!

Ellers har ei mer eller mindre invitert seg selv og gubben til bryllupet vårt, men siden de er lokale så løser jeg det med å invitere de (sammen med haugevis med andre) til kaffen. Ferdig med problemet smile

Et verre problem er ei venninne av sambo, som har invitert seg selv VELDIG TYDELIG.. og jeg vil ikke ha henne der. Sambo er av typen som er veldig redd for å skuffe andre, og vil invitere henne. Jeg vil ikke ha henne der fordi 1) han har vært forelska i henne før 2) hun brukte han som en standard "jeg vil ikke være kjæresten min men jeg elsker at du gjør hva som helst for meg" 3) hun ble rett og slett lei seg da han ble sammen med meg, fordi hun da mista "tjeneren" sin 4) hun markerte EKSTREMT på han på fest etter at vi hadde blitt sammen, men bedyra at "det betyr ikke noe altså". Hun er desperat etter kjæreste, angrer nok noe på at hun ikke tok tilbudet mens hun hadde det, og jeg stoler ikke et sekund på henne. Men han nekter å ikke invitere henne.. Så der vet jeg rett og slett ikke hva jeg skal gjøre.

Vi kommer til å invitere flere enn planlagt rett og slett fordi vi har kommet fram til den konklusjonen at vi får heller gjøre en kjempefest av det hele, i stedet for å angre i ettertid. Men jeg mener at det er helt innafor å ikke invitere noen som har invitert seg selv, og rett og slett si at f.eks dere hadde et budsjett som måtte følges, og da måtte dere skjære ned hardt på antall inviterte. Det er bedre å få høre det enn "nei, vi hadde ikke lyst til å invitere dere"..

5. september 2013
10:39
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 114
Medlem siden
18. april 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

Vi hadde en situasjon her med svigermor som hadde invitert et vennepar av hennes nye kjæreste, nå også hennes venner, til å komme i bryllupet. Til oss sa hun " ja jeg har snakket med N og F, og de gleder seg såååå til bryllupet, og jeg vet de gir fine gaver." ?!?!?! Må si jeg ble lang i maska, har møtt disse menneskene knapt en gang, og jeg inviterer da ikke gjester etter hvor gavmilde de er... huh Vi løste det ved at samboer fortalte svigers hvor landet lå, og ser ut som det har synket inn. Ellers har jeg en 4-5 andre som sa at "åååh, så morsomt, vi gleder oss til å komme". Jeg som hater konfrontasjoner sa bare at gjestelisten ikke var klar :P Så inviterer vi disse heller til kaffen, da det tross alt er folk vi kjenner litt, familievenner etc. Vi har et nokså stort lokale, så om vi inviterer en 10-12 stykker til kaffen bør det nok gå fint.

@Snuska: Forsøkt å forklare forloveden hvordan dette kvinnemennesket får deg til å føle deg? Er jo deres bryllup, viktig at dere begge føler dere komfortable smile 

Wedding Countdown Ticker

5. september 2013
14:55
Avatar
Medlem
Forum innlegg: 63
Medlem siden
24. august 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

Jeg er skikkelig teit/barnslig der. Jobber i teater og der møter jeg dette hver gang vi har en forestilling. Folk tar det som en selvfølge at akkurat de skal få gratisbilletter. Det spiller ingen rolle hvilke relasjon jeg har til de. Samme skjedde i dåpen til den største jenta vår. Men jeg er prinsippfast der og gjør det enkelt og greit: De som inviterer seg selv, får ikke komme. Enkelt og greit. Gratisbilletter på teateret gis kun, og da mener jeg kun mennesker som jeg føler blir glad for en slik gest fra meg, eller trenger en oppmuntring eller som av andre grunner at jeg har LYST til å gi det til. Det har hendt da at jeg ikke har gitt bort noen, men det gjør meg fint lite. Og jeg har sikkert skuffet mange, men det bryr jeg meg enda mindre om. Som regel sier jeg ingenting til personen, men må jeg så får de klart svar. I dåpen ga jeg klar beskjed at vi ikke hadde plass til alle men at kirka var åpen for alle. 

I min kusines barns dåp regnet jeg med at vi skulle bli bedt siden de var hos oss. Men det skjedde ikke. Min reaksjon: Jeg ble skuffet et par dager, sa det til sambo og holdt resten for meg selv. Jeg vet ikke grunnen, men det spiller ingen rolle. De hadde sine grunner og jeg er glad de ikke inviterte oss bare fordi de følte de måtte

 

I vårt bryllup kutter vi mye av familien og "erstatter" med venner som betyr noe spesielt for oss. Det er veldig mye viktigere for oss. Mange kommer til å bli skuffet, men det får bare være. Vi lager ikke bryllup for de, men for oss. 

Du trenger strengt tatt ikke kommentere det med mindre du må. Og da er grunnene mange. Et eks er jo plassmangel, andre har skrevet resten over her. Lykke til. Ikke gjør noe dere vil angre på i ettertid. 

Bryllupsvenner.no

5. september 2013
23:04
Avatar
Medlem
Forum innlegg: 63
Medlem siden
18. april 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Takk for mange svar smile

tror jeg kommer til å stå for den opprinnelige planen og invitere de jeg har lyst til smile

 

6. september 2013
01:06
Avatar

Forum innlegg: 20970
Medlem siden
15. januar 2009
sp_UserOfflineSmall Offline

Hold deg til planen din du. Dt er mitt beste tips smile

 

Noen vil alltid mangle sosiale antenner, dessverre... Og noen håper i det lengste på at de blir invitert. Sånn vi ldet alltid være. Men det betyr ikke at det er ok! 

 

Hold deg til planen og ikke inviter noen dere ikke vil ha der den dagen wink 

19. september 2013
01:43
Avatar
Medlem
Forum innlegg: 21
Medlem siden
7. januar 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

Har faktisk en gammel venninne (vi har ikke hatt kontakt på endel år) som fisker veldig etter å komme i bryllupet. Faktisk flere ganger har ho tatt dette opp, og ikke så veldig diskre. Jeg sa at bryllup er dyrt, så for å holde budsjettet har jeg kuttet i gjestelisten, og at familien blir prioritert til middagen. Sånn er det bare, og det er en grei forklaring.

Det viktigste er at brudeparet (bruden hehe) er fornøyde på dagen sin =)

Stikk innom Til Bryllupet for stort utvalg i bryllupspynt!

Forumet tidssone: Europe/Oslo

Høyest antall samtidige brukere på forumet var 475

Pålogget nå:
19 Gjest(er)

Hvem er på denne siden nå:
1 Gjest(er)

0 aktive brukere siste 24 timer:

Toppliste innlegg:

Stavangerpar: 14664

eriksson: 7598

vanilla81: 4232

lindakbj: 4020

sizza87: 3278

Katrine: 3155

Jannicke: 2914

Medlemsstatistikk

Gjester: 2

Medlemmer: 9151

Moderatorer: 2

Administratorer: 2

Forumstatistikk

Grupper: 5

Forumer: 36

Emner: 11394

Innlegg: 176083

Innlegg med flest stjerner

 • I forum Kom i form til bryllupet!, emne Et mål langt i det fjerne.. av KatKirk (rangert 2 ganger with average rating of 4.00)
 • I forum DIY Bryllup - Kreativt Forum, emne Søstrene Grene in my heart!! (små blomstervaser) av Camomilita (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne feil i invitasjonene.. av Stian og Gitte (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Fortell om dagen, emne Kjære alle stressede bruder det går bra til slutt! av Gjest_M01 (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Tradisjoner Etikette, emne tale fra brud av eriksson (rangert 1 ganger with average rating of 3.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne Save the date kort, når? av Endelig.2014 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Trusa (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Stian og Gitte (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av 220912 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av May-Lise :) (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • Skriv interessante innlegg for de som planlegger bryllup, da vil du kanskje se ditt innlegg i listen over!