Potetsalat
Druesalat
Eggesalat
Grønn salat med pasta
Karridressing
Hvitløksdressing
Rømme
Hamburgerdressing/selskapsdressing
Sylteagurk
Rødbeter
Helstekt smågris (kald)
Helstekt kalkun (varm)
karbonader (varme)
Røkt skinke (kald)
Saltkjøttlår (kald)
Fenalår
Helstekt krydderlaks (villaks, varm)
Røykelaks (villaks)
Roastbeef
Eggerøre
Kabaret (usikker?)
Ostefat med 4-5 ulike typer
Foccacia
Grovbrød
Fint brytebrød
Flatbrød
Kryddersmør
Hvitløkssmør
Det er akkurat som om det mangler noe, men jeg har muligens sett meg blind på denne lista, siden det er snart et år siden første utkast :-p Noe åpenlyst som mangler? Evt noe som ikke passer inn?
Jeg synes det mangler gravlaks og sennepssaus, kyllinglår/vinger, aioli, sprøstekt løk, remulade, majones, spekeskinke, salami/morrpølse (altså litt mer spekemat).
Kan se mer på den i kveld når jeg har bedre tid
Hvem er det som skal lage alt dette her? Hotell eller catering, eller til og med dere selv?
Jeg synes det blir for mange ting å velge mellom, så jeg hadde enten bare latt det være slik det er nå eller kuttet ned på ting.
Trenger etter min mening ikke kylling når det serveres helstekt kalkun osv. Men det ser godt ut!
Nei kyllingen er byttet ut med kalkunen, med vilje. Remulade og majones er med, hadde bare glemt å føre det på. Gravlaks og sennepssaus har vi valgt bort da vi ikke er så glad i det selv. Skal få inn mer spekemat, mulig det blir en type hjemmespeket pølse da. Og sprøstekt løk hørtes jo også lurt ut =)
Er jeg som skal lage maten, med noen få unntak, jeg slipper bla å stå et døgn å steike grisen :-p
Baba sa
Nei kyllingen er byttet ut med kalkunen, med vilje. Remulade og majones er med, hadde bare glemt å føre det på. Gravlaks og sennepssaus har vi valgt bort da vi ikke er så glad i det selv. Skal få inn mer spekemat, mulig det blir en type hjemmespeket pølse da. Og sprøstekt løk hørtes jo også lurt ut =)
Er jeg som skal lage maten, med noen få unntak, jeg slipper bla å stå et døgn å steike grisen :-p
Du er tøff! Dte må jeg si!
Mye god mat, mye å velge mellom for de aller fleste, så hold deg til de du har. Lykke til med jobben.
08:54
29. april 2013
Selv ville jeg hatt med noe sjømat, feks. reker, kreps, hummer. Ellers ser det veldig godt og smakfullt ut. Har selv laget noe liknende til konfirmasjon, mye jobb, så ønsker deg lykke til!
Har gått gjennom innholdet atter en gang. Sjømat kutter vi, vi er begge vokst opp ved havet langt mot nord, og sjømat er tradisjonelt "umat", altså mat man ikke skulle spise, og til nød kun inntok ved hungersnød. Vi legger heller til hvalkjøtt og reinsdyrsteik. Siden vi kjører en litt spesiell stil med fokus på gamle tradisjoner, men med vår vri.
Høyest antall samtidige brukere på forumet var 475
Pålogget nå:
15 Gjest(er)
Hvem er på denne siden nå:
1 Gjest(er)
Toppliste innlegg:
Stavangerpar: 14664
eriksson: 7598
vanilla81: 4232
lindakbj: 4020
sizza87: 3278
Katrine: 3155
Jannicke: 2914
Medlemsstatistikk
Gjester: 2
Medlemmer: 9151
Moderatorer: 2
Administratorer: 2
Forumstatistikk
Grupper: 5
Forumer: 36
Emner: 11394
Innlegg: 176083
Nyeste medlemmer:
gurooo, Guro, tuvavb, Ellikapstad, IneThereseModeratorer: Trone: 20970, Stian og Gitte: 7804
Administratorer: Bryllupsvenner: 49, Roger: 4193
Innlegg med flest stjerner
Skriv interessante innlegg for de som planlegger bryllup, da vil du kanskje se ditt innlegg i listen over!
Siste kommentarer