Jeg ville ha valgt en halv tørr hvitvin, kanskje noe tysk riesling for det liker mange. Og en ikke for kraftig italiener til rødt. Valpolicella eller barbera de alba viner er veldig bra! Hvis dere skal ha mat med mye smak så ville jeg ha satset på noe kraftigere, men det er jeg ikke noe flink på så der skal jeg ikke anbefale noe!
Dette er vinene våre og hva de skal serveres til:
Forrett (rosastekt andebryst): Soave Classico 2008, Coffele, Piemonte, Italia
Hovedrett (kalveentrecôte): Barbera d'Alba San Michele 2006, Malvirà, Piemonte, Italia
Dessertvin (serveres med tre typer sjokoadedessert): Mas Amiel Vintage 2007, Mas Amiel
Høyest antall samtidige brukere på forumet var 475
Pålogget nå:
36 Gjest(er)
Hvem er på denne siden nå:
1 Gjest(er)
Toppliste innlegg:
Stavangerpar: 14664
eriksson: 7598
vanilla81: 4232
lindakbj: 4020
sizza87: 3278
Katrine: 3155
Jannicke: 2914
Medlemsstatistikk
Gjester: 2
Medlemmer: 9151
Moderatorer: 2
Administratorer: 2
Forumstatistikk
Grupper: 5
Forumer: 36
Emner: 11394
Innlegg: 176083
Nyeste medlemmer:
gurooo, Guro, tuvavb, Ellikapstad, IneThereseModeratorer: Trone: 20970, Stian og Gitte: 7804
Administratorer: Bryllupsvenner: 49, Roger: 4193
Innlegg med flest stjerner
Skriv interessante innlegg for de som planlegger bryllup, da vil du kanskje se ditt innlegg i listen over!
Siste kommentarer