Invitere alle gjester til middag? | Bryllupsdagen og bryllupsfesten | Bryllupsforum

annonse-til-forumet-bryllupogfest2

Avatar

Registrér deg gjerne

sp_LogInOut Logg inn sp_Registration Registrér deg

Registrér deg | Glemt passordet?
Avansert søk

— Forum omfang —
— Match —

— Forum Valg —

Minimum søkeordlengde er 3 tegn - maksimum søkeordlengde er 84 tegn

sp_TopicIcon
Invitere alle gjester til middag?
Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 (0 stemmer) 
5. september 2012
18:06
Avatar
Sølvmedlem
Forum innlegg: 445
Medlem siden
3. mai 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Vi har satt opp en grov skisse på gjestelisten, og det ser ut til å bli ca. 40 til middag og ca. 15 som kommer til kaffe og fest. Mange av de som er bedt til kaffen kommer langveisfra, og av den grunn kunne jeg tenke meg å invitere dem til middagen også slik at de ikke bare får vielsen + et par festtimer med oss. Men det vil jo bli en del tusenlapper ekstra, så vi må vurdere om vi vil investere i det.

Er det noen som har invitert alle sine gjester til middag? Hvor mange gjester var dere totalt? Og hva var årsaken til at dere inviterte alle til å være med på hele dagen?

5. september 2012
19:36
Avatar
Eidsvoll Verk, Akershus

Forum innlegg: 7804
Medlem siden
23. oktober 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Jeg er egentlig ikke kvalifisert til å svare her, for vi hadde kaffegjester, men jeg gjør det allikevel icon_razz Vi valgte å ha 62 til middag og de resterende 10 til middag. Hvorfor vi gjorde det slik vet jeg faktisk ikke, men det var det som falt seg naturlig der og da. Hadde jeg kunne gjort det om igjen ville jeg invitert alle til middagen. I ettertid har jeg liksom syntes litt synd på dem som kun var invitert til festen icon_razz Ikke at det er synd på dem egentlig, men fordi JEG følte det slik laugh Mulig jeg er litt rar, men slik er det nå en gang laugh Slik jeg ser på det i ettertid hadde det vært verdt de 5000 ekstra å invitere dem til middag. PS: Men det positive var jo 10 bordkort mindre å mekke laugh

5. september 2012
22:16
Avatar
Medlem
Forum innlegg: 35
Medlem siden
28. august 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Skal jeg være ærlig så synes jeg det er en uting å be folk som bor langt unna "bare til kaffen" fordi jeg har sett hva kaffegjester som har reist langt som har stått og ventet i timesvis fordi middagen var forsinket, de er edru mens andre er litt brisne, de føler seg litt utenfor fordi de har gått glipp av talene/maten osv.

Kaffegjester funker om de er mange nok og de blir godt ivaretatt, men tror mange kommer av plikt eller takker nei om de må reise langt for å ikke få være med hele dagen.

6. september 2012
03:58
Avatar
Medlem
Forum innlegg: 65
Medlem siden
31. mai 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Vi har invitert alle som har lang reisetid til middag og venner som bor nært til kaffe.
Vi blir 56 til middag og det kommer 18 til kaffe.

6. september 2012
07:19
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 101
Medlem siden
11. juni 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

til oss var det alle eller ingen egentlig. Vi skal ha ca 80 gjester og vi inviterer alle til alt. prøver heller å gjøre menyen litt rimeligere enn å invitere noen til bare kaffe. Alle skal fåsmile hahasmile

6. september 2012
11:45
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 344
Medlem siden
24. oktober 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Jeg er enig med de over meg ang. lang reisevei og invitasjon bare til kaffe/fest. Det er ikke mulig å gjøre som Celazia sier da: gjøre middagen billigere slik at dere ikke får så store ekstrakostnader? Eller knipe inn en annen plass, f.eks. på pynten, som det bare er dere som bryr dere om - sånn EGENTLIG.

Vi har så mange vi ønsker å invitere at vi må være relativt harde på hvem vi kan invitere til middag, vi ender nok opp med ca 50 til middag og ca 30 til kaffe/fest. Syns det ble voldsomt mange til "bare" kaffe/fest, men gjerne bedre med for mange enn for få tenker jeg. Ca 5 av de 50 er venner som egentlig "hører hjemme" (dvs, kun familie blir bedt til middag) i kaffe/fest gruppen, men pga reisevei blir invitert til middag.

Det skal ikke være lett! Men det er bedre med invitasjon til kaffe/fest enn å glemme noen helt, syns nå jeg, da.

edit: åja, og så må jeg nevne at vi nok ikke kan ha mer enn 60 gjester til middag i lokalet vårt uansett. Så da hadde det vært veldig urettferdig å velge noen venner, fremfor andre, til å delta på middagen. De som leier det ut, sier det går bra med 80, men det ser jeg blir veldig trangt om plassen for bordsettingen.

22.06.13 blir vår dag!

6. september 2012
13:39
Avatar
Sølvmedlem
Forum innlegg: 445
Medlem siden
3. mai 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

TS igjen her

Vi har mest lyst til å invitere alle til hele selskapet, og et litt rimeligere matalternativ er noe vi vurderer sterkt. Vi er jo bare helt i begynnelsen av planleggingen, så vi har ikke noe konkret pris på maten ennå, men det burde absolutt være mulig. 15 ekstra trenger ikke å bli såååå mye dyrere.

9 av kaffegjestene kommer langveisfra, så da blir det litt teit hvis vi tar dem med på middagen og så blir bare de 6 andre som er fra området kaffegjester. Det er ihvertfall ikke noe alternativ å kutte ned på de middagsgjestene vi har sett oss ut foreløpig for det er søsken, foreldre, tanter, onkler, besteforeldre og søskenbarn som vi føler MÅ få være med. Halvparten av dem kommer jo også langveisfra.

6. september 2012
13:55
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 135
Medlem siden
4. august 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Vi blir ca 30-40 til middag og 70 til kaffen, mange av våre gjester har lang reise vei. Men vi har ikke råd til å invitere 70 stk til middag. Ikke ønsker jeg en så stor og "upersonlig" middag heller. Så da blir alternativet ingen innbydelser til "kaffegjestene" Da inviterer vi de heller til kaffen enn å la være å invitere de.. :hrmpf:

6. september 2012
19:11
Avatar
Sølvmedlem
Forum innlegg: 707
Medlem siden
12. februar 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Vi hadde samme problemet. Vi hadde funnet et lokale som bare tok 60pers til middag, trudde først at dette var nok. Men gjestelisten vokste en del etterhvert. Så da blei problemet slik. De som vi ville ha i brullupet hadde måtta vike unna for dem vi ville ha til kaffe. Kun pga hvor de bur. De som kunne vært aktuelle som kaffe gjester hadde måttet kjøre i 3-4 timer.

Tenker meg så at hadde det vært meg hadde jeg heller takket nei til å bli med på bryllupet en å reise så langt hvor jeg kanskje hadde måtte overnattet på hotell.

Og de som bor her der vi bur var alternativet å be kun til kaffe bare for da var lokalet fult med alle de som reiste langt.

Så da tenkte jeg at alle skal få og vi skaffet oss et lokale som var stort nok slik at alle kunne være med. Koster noen tusenlapper ekstra, men slik får det nå bare bli. Bruker så pass mye peng at noen tusen til eller fra merker vi nok ikke.

Off blei litt rotete skrevet men satser på at dere skjoønner budskapet her biggrin

6. september 2012
19:42
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 220
Medlem siden
5. november 2011
sp_UserOfflineSmall Offline
10sp_Permalink sp_Print
0

Vi inviterte alle gjestene til hele dagen. Vi tenkte aldri over at et alternativ var å dele opp gjestene og invitere noen til middag og noen til kaffe. Vi hadde stort nok lokale og hadde råd til å ha alle gjestene til middag, så det var rett og slett ikke noe vi snakket om en gang. Vi er heller ikke så glade i å gjøre forskjell på gjestene, så trist om noen skal føle seg mindre viktig hvis de bare blir invitert til kaffen. Vi hadde 80 gjester forresten.

7. september 2012
08:51
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 154
Medlem siden
27. juli 2012
sp_UserOfflineSmall Offline
11sp_Permalink sp_Print
0

Personlig var det ikke noe alternativ å be folk "bare" på kaffe.

Vi har 70 til middag, og middagen er mer enn halve festen mener nå jeg, men så er jeg lidenskapelig opptatt av mat og tilhørende (riktig) vin.

Hvis vi ikke hadde hatt råd til 10-20 ekstra, så hadde jeg heller valgt et lite bryllup med de nærmeste i familien og de nærmeste vennene og heller gjordt ekstra stas på de. For eks kuttet til 30 stk totalt. Men det er fordi maten er halve festen og vel så det i "mine" øyne da.

9. september 2012
07:49
Avatar
Medlem
Forum innlegg: 22
Medlem siden
29. august 2011
sp_UserOfflineSmall Offline
12sp_Permalink sp_Print
0

Hadde ca. 50 til middag og 20 til kaffe. De tjue til kaffe var uten slektskap, var litt fjernere venner og bodde i nærheten. Hadde vært unaturlig å ha dem til middag. Vi sørget for stramt program under middagen som gjorde at vi var ferdige da kaffegjestene kom.

Stikk innom Til Bryllupet for stort utvalg i bryllupspynt!

Forumet tidssone: Europe/Oslo

Høyest antall samtidige brukere på forumet var 475

Pålogget nå:
4 Gjest(er)

Hvem er på denne siden nå:
1 Gjest(er)

1 aktive brukere siste 24 timer: hegeae

Toppliste innlegg:

Stavangerpar: 14664

eriksson: 7598

vanilla81: 4232

lindakbj: 4020

sizza87: 3278

Katrine: 3155

Jannicke: 2914

Medlemsstatistikk

Gjester: 2

Medlemmer: 9151

Moderatorer: 2

Administratorer: 2

Forumstatistikk

Grupper: 5

Forumer: 36

Emner: 11394

Innlegg: 176083

Innlegg med flest stjerner

 • I forum Kom i form til bryllupet!, emne Et mål langt i det fjerne.. av KatKirk (rangert 2 ganger with average rating of 4.00)
 • I forum DIY Bryllup - Kreativt Forum, emne Søstrene Grene in my heart!! (små blomstervaser) av Camomilita (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne feil i invitasjonene.. av Stian og Gitte (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Fortell om dagen, emne Kjære alle stressede bruder det går bra til slutt! av Gjest_M01 (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Tradisjoner Etikette, emne tale fra brud av eriksson (rangert 1 ganger with average rating of 3.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne Save the date kort, når? av Endelig.2014 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Trusa (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Stian og Gitte (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av 220912 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av May-Lise :) (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • Skriv interessante innlegg for de som planlegger bryllup, da vil du kanskje se ditt innlegg i listen over!