Nå har vi endelig (nesten ihvertfall hehe) funnet lokale (valget skjer til uken, whii, gleder meg, men står mellom to, må bare se på det siste først)
Begge stedene har lik ordning- de leier ut lokale, resten må vi ordne selv.
Så nå kjører jeg hodet mitt litt..igjen.. jeg klarer ikke bestemme meg for hva som er best, koldtbord, eller la gjestene bli servert??
Jeg nekter plent å spise brødskiver i bryllupet mitt!! (eehh..vårt;-) så snitter blir det ikke!!
Er det vanlig med koldtbord i bryllup?
Det er jo det enkleste, med tanke på at vi slipper å leie inn kokker, servitører osv, kun ringe catering for det vi (eehhh..foreldrene våre) ikke lager selv.
Tanken var :
*Bacalao (Mange fra kr.sund som kommer, som eeelsker bacalao 🙄
*Viltgryte
*Helstekt ørret
*Saftig marinert kyllingbryst
*Sjøbolle (i mangel av et bedre ord;p) med scampi, kongekrabbe, kamskjell, blåskjell, reker..
*Kalvestek
Våre foreldre kan lage en del av dette, svigers står ihvertfall for bacalao, men det finnes vel grenser for hva vi kan be de om å ordne?
Er dette for mye/for lite? (antall gjester er vell nesten urelevant, siden man bare lager mer eller mindre, men antallet blir ca 70)
Tilbehør til de forskjellige tingene kommer jo selvfølgelig i tillegg (Er bare ikke ferdig med det enda)
Er det her normalt? Eller skikkelig teit? På denne måten kan jo gjestene mingle litt ved koldtbordet, snakke med andre enn bare de som sitter ved siden av hverandre.. eller er jeg helt på jordet?
Jeg er egentlig en ganske bestemt person, som bestemmer meg for at "sånn blir det" men med tanke på at jeg ikke fikk det lokale jeg først ville ha, penger, tilrettelegging, osv så må planene endres litt., og brått ble jeg veldig usikker- Vil jo ha den perfekte dagen!!
Høres godt ut!
Vi skal ha vår versjon av buffet, og tror selv det kommer til å bli en stor suksess.
Kaller det; Luksus grill-buffet.
Har leid inn kokk fra en av mine favorittrestauranter hjemme, griller masse godt kjøtt og tilbehør. Uformell stemning, nok mat og spennende tilbehør.
Det finnes sikkert de som argumenterer for at 3.retters er det eneste som er et bryllup verdig, men jeg er mer på den at man skal tilby sine gjester raushet, da spiller det liten rolle hvordan servering man velger bare det er noe for alle og alle blir mette.
Det høres godt ut! Vi hadde koldtbord og grillmat (leide inn kokk) og det var helt supert. Men dropper man grillmaten så slipper man jo å leie inn kokk.
Men jeg tror det kan være greit å få inn serveringshjelp uansett, så slipper dere å tenke på hvem som skal sette frem mat/drikke og ta seg av oppvasken etterpå. Vi sendte hjem servitørerene etter middagsoppvasken var tatt også fikk vi hjelp av venner/familie til kakeserveringen.
Høyest antall samtidige brukere på forumet var 475
Pålogget nå:
14 Gjest(er)
Hvem er på denne siden nå:
1 Gjest(er)
Toppliste innlegg:
Stavangerpar: 14664
eriksson: 7598
vanilla81: 4232
lindakbj: 4020
sizza87: 3278
Katrine: 3155
Jannicke: 2914
Medlemsstatistikk
Gjester: 2
Medlemmer: 9151
Moderatorer: 2
Administratorer: 2
Forumstatistikk
Grupper: 5
Forumer: 36
Emner: 11394
Innlegg: 176083
Nyeste medlemmer:
gurooo, Guro, tuvavb, Ellikapstad, IneThereseModeratorer: Trone: 20970, Stian og Gitte: 7804
Administratorer: Bryllupsvenner: 49, Roger: 4193
Innlegg med flest stjerner
Skriv interessante innlegg for de som planlegger bryllup, da vil du kanskje se ditt innlegg i listen over!
Siste kommentarer