Vi skal ha koldtbord/tapas i vårt bryllup. Jeg lurer på om det da er vanlig å ha dessert før kakene? Jeg ser for meg at det kanskje er mer naturlig hvis vi skulle hatt "tradisjonell" 3-retters. Dere andre som har hatt noe lignende, hvordan gjorde dere det? Jeg ser for meg at det enkleste ville vært i så fall å sette fram en dvask karamellpudding.. Ikke aktuelt
Og hvor mye kaker må vi beregne? Vi blir ca. 50 stk.
Det er mye økonomi å spare ved å droppe desserservering rett etter middag ved buffet, og heller servere kaker og dessert sammen.
Men hvis dere har anledning og et passende lokale er det mange som setter pris på kaffe umidelbart etter middag, selv om det drøyer med det søte.
Det finnes en formel for å beregne pr.kuvert når det kommer til buffet, tror det er mellom 250/500g, google det så finner du det.
kaker kommer an på gjestene. Deleger det bort hvis mulig.
Høyest antall samtidige brukere på forumet var 475
Pålogget nå:
19 Gjest(er)
Hvem er på denne siden nå:
1 Gjest(er)
Toppliste innlegg:
Stavangerpar: 14664
eriksson: 7598
vanilla81: 4232
lindakbj: 4020
sizza87: 3278
Katrine: 3155
Jannicke: 2914
Medlemsstatistikk
Gjester: 2
Medlemmer: 9151
Moderatorer: 2
Administratorer: 2
Forumstatistikk
Grupper: 5
Forumer: 36
Emner: 11394
Innlegg: 176083
Nyeste medlemmer:
gurooo, Guro, tuvavb, Ellikapstad, IneThereseModeratorer: Trone: 20970, Stian og Gitte: 7804
Administratorer: Bryllupsvenner: 49, Roger: 4193
Innlegg med flest stjerner
Skriv interessante innlegg for de som planlegger bryllup, da vil du kanskje se ditt innlegg i listen over!
Siste kommentarer