Lite bryllup | Bryllupsdagen og bryllupsfesten | Bryllupsforum

annonse-til-forumet-bryllupogfest2

Avatar

Registrér deg gjerne

sp_LogInOut Logg inn sp_Registration Registrér deg

Registrér deg | Glemt passordet?
Avansert søk

— Forum omfang —
— Match —

— Forum Valg —

Minimum søkeordlengde er 3 tegn - maksimum søkeordlengde er 84 tegn

sp_TopicIcon
Lite bryllup
Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 (0 stemmer) 
23. september 2012
11:43
Avatar
Nytt medlem
Forum innlegg: 7
Medlem siden
9. september 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Vi skal ha et lite enkelt bryllup med bare nærmeste familie og venner. Vi blir ca 25-30 stk inkludert våre 2 barn og 2 tante/onkel-barn +barnevakt. Vi har et lite budsjett pga husbygging rett før bryllupet, og ingen av oss ønsker svært bryllup med mange gjester.

Vi er likevel litt usikker på hvordan vi skal gjøre feiringen. Det eneste vi har bestemt er at det skal være på hotell. Der har vi to alternativ.

1: Hotell i by, med billig overnatting for gjestene, men dyr leie for oss med suiten vi skal bruke under middagen. Her er det ingen muligheter for noe "festligheter" etter middag/kaffi, utenom et lite anlegg som kan spille lav musikk da vi må tenke på andre gjester som bor i samme etasje. Jeg er redd for at gjestene skal kjede seg, og jeg blir ansvarlig for "aktivisering". Selv om vi ikke vil ha en heidundrendes (fylle)fest vil vi at både vi og gjestene skal kose seg, og ha det moro.
2: Landlig hotell, litt lang kjørevei og litt dyrere overnatting for gjestene. Nydelig hotell, der vi har mulighet til å gå i dancing'en etter middagen og gjøre litt mer utav det enn selvslutt etter kaffi og kaker. Hotellet har spa og bad. Jeg er redd for at gjestene syns det er for dyrt og for langt unna, og jeg vil ikke pålegge gjestene mine å bruke mye penger...

Rives mellom alternativene og ser fordeler og ulemper ved begge.... usikker
Noen som har hatt lite bryllup og vil dele sine erfaringer og tips?? Tar i mot med stooooor takk 😀

23. september 2012
11:55
Avatar
Gullmedlem
Forum innlegg: 2036
Medlem siden
15. juni 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Synes tankene dine og intensjonene dine er gode, og jeg hadde satt et stort pluss på alternativ 2 fordi det er en dag der dere skal slippe å stå for underholdningen, eller ha høye skuldre for at barn (voksne) snakker og litt høyt, og at stemningen er livlig. smile

Det er så mange som pålegger sine gjester både det ene og det andre i dag at om dere også velger et slikt alternativ tror jeg det faktisk er bare de hardeste kritikerne som hever øyebrynene nevneverdig over at det blir litt dyrere.

Du har kanskje gjort det allerede - men du kan få en ganske god pris på overnatting dersom du allerede nå booker x antall rom. Send en mail å forhør deg, ikke uvanlig at det kommer en rabatt for overnattingen for dine gjester når det er snakk om bryllup.

smile

23. september 2012
18:24
Avatar
Nytt medlem
Forum innlegg: 7
Medlem siden
9. september 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Takk for svar 😀
Heller mest mot alternativ to vi også da. Hadde gladelig gjort det for noen av mine venner eller familien min. Og det er som du sier kanskje ikke det verste man kan pålegge gjestene sine. Det å kunne slappe av og nyte dagen er også en av grunnene til at vi velger å ha det på et hotell med full pakke.

Har fått tilbud, og det er litt billigere, men ikke så mye som jeg håpte. Skal avgårde å se på lokalene neste helg, så blir tatt en bestemmelse da. 😀

24. september 2012
09:57
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 93
Medlem siden
15. august 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Enig med de over. Men en annen ting er jo at selv om bryllupet og festen er på det hotellet så MÅ jo ikke gjestene overnatte der. Så om dere velger å ha feiringen der, så vil jo fortsatt gjestene stå fritt til å ordne egen overnatting. Men om du skal ta en felles bestilling er det jo greit å få akkurat det avklart i god tid.

Stikk innom Til Bryllupet for stort utvalg i bryllupspynt!

Forumet tidssone: Europe/Oslo

Høyest antall samtidige brukere på forumet var 475

Pålogget nå:
62 Gjest(er)

Hvem er på denne siden nå:
1 Gjest(er)

0 aktive brukere siste 24 timer:

Toppliste innlegg:

Stavangerpar: 14664

eriksson: 7598

vanilla81: 4232

lindakbj: 4020

sizza87: 3278

Katrine: 3155

Jannicke: 2914

Medlemsstatistikk

Gjester: 2

Medlemmer: 9151

Moderatorer: 2

Administratorer: 2

Forumstatistikk

Grupper: 5

Forumer: 36

Emner: 11394

Innlegg: 176083

Innlegg med flest stjerner

 • I forum Kom i form til bryllupet!, emne Et mål langt i det fjerne.. av KatKirk (rangert 2 ganger with average rating of 4.00)
 • I forum DIY Bryllup - Kreativt Forum, emne Søstrene Grene in my heart!! (små blomstervaser) av Camomilita (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne feil i invitasjonene.. av Stian og Gitte (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Fortell om dagen, emne Kjære alle stressede bruder det går bra til slutt! av Gjest_M01 (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Tradisjoner Etikette, emne tale fra brud av eriksson (rangert 1 ganger with average rating of 3.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne Save the date kort, når? av Endelig.2014 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Trusa (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Stian og Gitte (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av 220912 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av May-Lise :) (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • Skriv interessante innlegg for de som planlegger bryllup, da vil du kanskje se ditt innlegg i listen over!