11:35
28. desember 2011
Hei!
Vi tenker å ha buffet eller tapas til vårt bryllup og trenger tips til hvilket Cateringselskap vi skal velge. Velger buffet eller tapas da vi har flere kresne gjester samt at vi ikke vil brukke 500 pr.kv. på mat. Er det noen som har noen tips til meg? Har sett på Strøm Larsen da det er vår lokale slakter. Jeg har kun handlet kjøtt der tidligere så vet ikke hvordan cateringen deres er.
Håper noen kan komme med tips til meg
14:05
6. mars 2012
Jeg har hørt mye bra om Gourmet kokkene. De er visst ikke så dyre heller. http://gourmetkokkene.no/
"evyelisabeth" wrote: Hei!
Vi tenker å ha buffet eller tapas til vårt bryllup og trenger tips til hvilket Cateringselskap vi skal velge. Velger buffet eller tapas da vi har flere kresne gjester samt at vi ikke vil brukke 500 pr.kv. på mat. Er det noen som har noen tips til meg? Har sett på Strøm Larsen da det er vår lokale slakter. Jeg har kun handlet kjøtt der tidligere så vet ikke hvordan cateringen deres er.
Håper noen kan komme med tips til meg
Min samboer bruker ofte Strøm Larsen i jobbsammenheng, og vi var veldig lenge inne på å bruke dem selv til vårt bryllup. Mye også pga pris siden kuvrtprisen inkludert kokker ble godt under 500`. det er gode råvarer, og de er flinke.
Men det jeg skulle si var. Hvorfor ikke leie inn en kokk som sammen med dere komponerer en buffet meny feks? eller legg ut en forespørsel på mittanbud eller lignende.
Jeg har fått istand en avtale med en kokk fra min favorittrestaurant på hjemstedet der bryllupet skal være, de skal ha 450,- + mva per time, menyen lages sammen med oss og vi får akkurat det vi er ute etter evt velger vi en kuvertpris som bli noe tilsvarene deres max pris.
Kan bli noen spennende buffet av dette.
10:50
28. desember 2011
Hei!
Takk for svar. Har sett og tenkt på muligheten for å leie kokk, men må innrømme at jeg er litt bekymret av meg og liker derfor ikke tanken på å la alt hvile i hendene på f.eks en eller to kokker som ikke tilhører en større restaurant eller annet. Hva hvis personen blir syk eller noe, da får vi ikke mat :trist:
Var inne å så på nettsidene til gourmetkokkene, der stod det:
For en eksklusiv tapas/gourmetkoldtbord må du regne med pris fra kr 650,- pr. person.
Det er ikke det at jeg trenger en eksklusiv tapasmeny, men tviler på at man får noe særlig for f.eks 350 kr når de tar fra 650 kr for gourmettapas. Prisen fra Strøm Larsen er på 320 pr.pers. og da har vi valgt alt vi vil ha fra alle tapasmenyene deres. =D>
"evyelisabeth" wrote: Hei!
Takk for svar. Har sett og tenkt på muligheten for å leie kokk, men må innrømme at jeg er litt bekymret av meg og liker derfor ikke tanken på å la alt hvile i hendene på f.eks en eller to kokker som ikke tilhører en større restaurant eller annet. Hva hvis personen blir syk eller noe, da får vi ikke mat :trist:
Var inne å så på nettsidene til gourmetkokkene, der stod det:
For en eksklusiv tapas/gourmetkoldtbord må du regne med pris fra kr 650,- pr. person.
Det er ikke det at jeg trenger en eksklusiv tapasmeny, men tviler på at man får noe særlig for f.eks 350 kr når de tar fra 650 kr for gourmettapas. Prisen fra Strøm Larsen er på 320 pr.pers. og da har vi valgt alt vi vil ha fra alle tapasmenyene deres. =D>
650,- pr pers for tapas!?!?! jaja.
Tror dere blir veldig fornøyde. Masse godt nede på Strøm Larsen.
Høyest antall samtidige brukere på forumet var 475
Pålogget nå:
6 Gjest(er)
Hvem er på denne siden nå:
1 Gjest(er)
Toppliste innlegg:
Stavangerpar: 14664
eriksson: 7598
vanilla81: 4232
lindakbj: 4020
sizza87: 3278
Katrine: 3155
Jannicke: 2914
Medlemsstatistikk
Gjester: 2
Medlemmer: 9151
Moderatorer: 2
Administratorer: 2
Forumstatistikk
Grupper: 5
Forumer: 36
Emner: 11394
Innlegg: 176083
Nyeste medlemmer:
gurooo, Guro, tuvavb, Ellikapstad, IneThereseModeratorer: Trone: 20970, Stian og Gitte: 7804
Administratorer: Bryllupsvenner: 49, Roger: 4193
Innlegg med flest stjerner
Skriv interessante innlegg for de som planlegger bryllup, da vil du kanskje se ditt innlegg i listen over!
Siste kommentarer