Møt våre gjester!/gjestepresentasjon - Hvordan? | DIY Bryllup - Kreativt Forum | Bryllupsforum

annonse-til-forumet-bryllupogfest2

Avatar

Registrér deg gjerne

sp_LogInOut Logg inn sp_Registration Registrér deg

Registrér deg | Glemt passordet?
Avansert søk

— Forum omfang —
— Match —

— Forum Valg —

Minimum søkeordlengde er 3 tegn - maksimum søkeordlengde er 84 tegn

sp_TopicIcon
Møt våre gjester!/gjestepresentasjon - Hvordan?
Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 (0 stemmer) 
17. januar 2013
21:37
Avatar
Gullmedlem
Forum innlegg: 2036
Medlem siden
15. juni 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Vi skal ha et lite hefte der alle gjestene som kommer vil stå sammen med en kort beskrivelse av hvem de er. En noe mer utfyllende beskrivelse av brudefølget.

Og jeg har i all hovedsak latt meg inspirere av dette; Meet our party!

Jeg synes selv at det er en glimrende ide å gjøre litt mer ut av det enn bare tekst, men samtidig blir det altfor dyrt å bestille det hele ferdig.

Så dere som lager invitasjoner/kirkeprogram etc hvor begynner dere? Hvor kjøper man ark - hva trenger jeg av utstyr bortsett fra en printer...

Jeg har siluetter som jeg kan bruke og alt sånt, men hvordan i all verden skal jeg få det til å bli pent, og ikke minst hvor skal det være når jeg ikke vil ha det sammen med "kirkeprogrammet".

:-k

18. januar 2013
06:54
Avatar
Sølvmedlem
Forum innlegg: 511
Medlem siden
15. oktober 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Vi hadde et "festprogram", som lå ved hver plass på bordet. Vi kalte det bare "program". Vi lagde et litt tykkere omslag, et A4 ark brettet i to. Så limte vi inn vanlige ark, som vi klipte så de var litt mindre enn omslaget. Vi vurderte å ha gjestepresentasjon, men ble for mye med 108 gjester. Hadde isteden "festvettregler", program for kvelden (inkl meny), og en "morsom" ordbok så alle hadde noen fraser de kunne prøve ut med de som ikke snakka samme språk.

Det blir iallefall billigere å bare lage omslaget på fint papir og i farger... Det gikk i samme stil som invitasjoner, bordkort og alt annet...

18. januar 2013
07:40
Avatar
Sølvmedlem
Forum innlegg: 511
Medlem siden
15. oktober 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Ser forresten at jeg ikke har svart så bra på spørsmålene dine... Pappa som ordna alt for meg (han jobber med sånt), men regner med man kjøper ark på en bokhandel? Eller kanskje det er billigere på nett? Vi begynte iallefall med å tenke ut HVA vi skulle ha med, hva skulle på hver side, osv... HVIS du gjør det som oss så blir det jo 4 sider med informasjon for hvert bretta (og klipt) A4 ark man limer inn. Så enten må man ha 4 eller 8 sider... Først velger du hva som skal inn på hvilken side, skriv de tekstene du skal ha. Til slutt designer du side for side, legg ved bilder, velg font, skriftstørrelse osv. Hvilke programmer har du til å gjøre det i? Jeg har bare Word på min data, og det gjør det litt vanskeligere, men ikke umulig. Hvis du kjenner noen som har andre programmer som gjør det lettere å lage "bokser" med innhold (bilder/tekst) som du plasserer fritt på arket så sparer du mye tid!

Eller så kan du jo være mer kreativ og gjøre det litt mer scrapbook med klipp og lim, men da må du jo ha tiden til det da! Det har hele veien vært utelukka for oss (tidsmessig), så vi valgte heller å bruke litt tid på design og bare printe ut...

6. juni 2013
21:47
Avatar
Medlem
Forum innlegg: 17
Medlem siden
1. februar 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

Jeg bestilte alt av papir til trykksaker på cardsandpockets.com. Kjempebra side. Masse farger å velge mellom, og man kan velge str på papiret om man vil ha andre utgaver enn det som er standard smile

Stikk innom Til Bryllupet for stort utvalg i bryllupspynt!

Forumet tidssone: Europe/Oslo

Høyest antall samtidige brukere på forumet var 475

Pålogget nå:
2 Gjest(er)

Hvem er på denne siden nå:
1 Gjest(er)

0 aktive brukere siste 24 timer:

Toppliste innlegg:

Stavangerpar: 14664

eriksson: 7598

vanilla81: 4232

lindakbj: 4020

sizza87: 3278

Katrine: 3155

Jannicke: 2914

Medlemsstatistikk

Gjester: 2

Medlemmer: 9151

Moderatorer: 2

Administratorer: 2

Forumstatistikk

Grupper: 5

Forumer: 36

Emner: 11394

Innlegg: 176083

Innlegg med flest stjerner

 • I forum Kom i form til bryllupet!, emne Et mål langt i det fjerne.. av KatKirk (rangert 2 ganger with average rating of 4.00)
 • I forum DIY Bryllup - Kreativt Forum, emne Søstrene Grene in my heart!! (små blomstervaser) av Camomilita (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne feil i invitasjonene.. av Stian og Gitte (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Fortell om dagen, emne Kjære alle stressede bruder det går bra til slutt! av Gjest_M01 (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Tradisjoner Etikette, emne tale fra brud av eriksson (rangert 1 ganger with average rating of 3.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne Save the date kort, når? av Endelig.2014 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Trusa (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Stian og Gitte (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av 220912 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av May-Lise :) (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • Skriv interessante innlegg for de som planlegger bryllup, da vil du kanskje se ditt innlegg i listen over!