19:12
28. oktober 2011
Jeg vil lage bryllupskaken selv, blir vel 3-4 etg...
Det bor en liten kakebaker i meg, jeg har bakt mange kaker på bestilling, men aldri bryllupskake!!!
Kan bli spennende, og ikke minst hektisk før bryllupet!
Skal forøvrig lage invitasjoner, bordkort, program og takkekort selv
Også skal jeg og mamma sy kjoler til bridesmaids, brudepike og brudesvenner
Min hobbyblogg:
http://www.madebyangela.blogspot.com
Oj så flink du er! Skal ikke lage kake selv, men mamma skal lage den 😛 Bor en kakebaker i henne og, hun lager mye kaker på bestilling, lurer på om hun har laget en bryllupskake før, men lager ellers ikke det. Gleder meg til å se den, jeg har lagt noen føringer, farge og at en etasje er sjokoladekake med marsipanlokk, ellers får hun gjøre som hun vil
10:46
28. oktober 2011
Svigermor ringte meg desperat sist uke, lurte på om jeg kunne lage bryllupskake for kollegaen hennes. Bakeren deres hadde visst gått konkurs eller ne, så de hadde ingen bryllupskake!
Så da fikk jeg prøvd meg på en bryllupskake, passet ganske greit egentlig!
De kom å hentet kaken i går, var deilig å "bli kvitt den" var så redd for at ungene skulle komme borti den i kjøleskapet, eller at jeg skulle miste den på vei i esken!!! hehe
De var hvertfall kjempefornøyde!
Skal oppdatere bloggen min å legge ut bilder av den snart
Min hobbyblogg:
http://www.madebyangela.blogspot.com
22:45
23. oktober 2011
ÅÅÅhhh kake..... de så skikkelig gode ut. Imponerende puppe kake Den ser skikkelig god ut (faktisk)
19:07
28. oktober 2011
Jeg fyller den og pynter den på fredag tenker jeg.
Fyller den sikkert hjemme og tar den med i deler til lokalet der jeg pynter den og setter den sammen.
Kanskje jeg lager bunnene på torsdag, eller så kan jeg lage de på forhånd og fryse bunnene!
Min hobbyblogg:
http://www.madebyangela.blogspot.com
Jeg laget en bryllups kake i sommer på 5.etasjer.... huff alt for mye jobb så jeg skal ikke bake selv. Selve kaken er jo grei åp bake og trekke, men all den pynten, det tar jo en evighet!!!
Men vist du lager pynten i mmf eller sukker/blomsterpasta så ka du lagen det i god tid før, så det bare er å lime på når dagen kommer.
Hviken kake skal det være da? Bruden som bake til ville ha gulerotkake, og den bli kjæmpe god med masse fyll og mmf trekk. Å den kan du bake noen dager i forkant, den er bare så saftig og god.
17:09
28. oktober 2011
Man kan lage sukkerpasta og MMF selv.
Men jeg bruker bare ekstra hvit marsipan på mine kaker, synes ikke det er noe vanskeligere å bruke det enn noe annet.
Men det er enklere enn marsipan i varmen, ettersom marsipanen kan smelte, hvertfall den ekstra hvite jeg bruker, men det er bare å ta litt forhåndsregler.
Synes sukkerpasta kanskje blir litt søtt, men marsipan er nok best på bløtkaker og sjokoladekaker synes jeg.
Selv skal jeg ha bløtkake-marsipankake, synes det er den "vanlige" bryllupskaker, og vi liker det godt begge to.
Om jeg skal ha mye blomster el, så lager jeg pynten på forhånd og limer på på fredagen.
Men tror jeg går for en enkel kake med noe bånd og perler kanskje!
Min hobbyblogg:
http://www.madebyangela.blogspot.com
Høyest antall samtidige brukere på forumet var 475
Pålogget nå:
40 Gjest(er)
Hvem er på denne siden nå:
1 Gjest(er)
Toppliste innlegg:
Stavangerpar: 14664
eriksson: 7598
vanilla81: 4232
lindakbj: 4020
sizza87: 3278
Katrine: 3155
Jannicke: 2914
Medlemsstatistikk
Gjester: 2
Medlemmer: 9151
Moderatorer: 2
Administratorer: 2
Forumstatistikk
Grupper: 5
Forumer: 36
Emner: 11394
Innlegg: 176083
Nyeste medlemmer:
gurooo, Guro, tuvavb, Ellikapstad, IneThereseModeratorer: Trone: 20970, Stian og Gitte: 7804
Administratorer: Bryllupsvenner: 49, Roger: 4193
Innlegg med flest stjerner
Skriv interessante innlegg for de som planlegger bryllup, da vil du kanskje se ditt innlegg i listen over!
Siste kommentarer