Hva glemte dere i deres bryllup? | Side 3 | Etter Bryllupet | Bryllupsforum

annonse-til-forumet-bryllupogfest2

Avatar

Registrér deg gjerne

sp_LogInOut Logg inn sp_Registration Registrér deg

Registrér deg | Glemt passordet?
Avansert søk

— Forum omfang —
— Match —

— Forum Valg —

Minimum søkeordlengde er 3 tegn - maksimum søkeordlengde er 84 tegn

sp_TopicIcon
Hva glemte dere i deres bryllup?
Emne Rating: 5 Emne Rating: 5 Emne Rating: 5 Emne Rating: 5 Emne Rating: 5 Emne Rating: 5 (1 stemmer) 
4. februar 2012
17:03
Avatar
Eidsvoll Verk, Akershus

Forum innlegg: 7804
Medlem siden
23. oktober 2011
sp_UserOfflineSmall Offline
25sp_Permalink sp_Print
0

Jeg glemte å ta bilde sammen med lillebror :trist:
Og så glemte vi iskakene i fryseren og å sette på kaketoppene ](*,)
Jaja, kan ikke si jeg savnet det da.

4. mars 2012
15:21
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 105
Medlem siden
3. mars 2012
sp_UserOfflineSmall Offline
26sp_Permalink sp_Print
0

Veldig bra tråd! Superkjekt for oss som ikke har fått vært bruder ennå 😀

6. april 2012
18:48
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 351
Medlem siden
23. oktober 2011
sp_UserOfflineSmall Offline
27sp_Permalink sp_Print
0

Jeg tror ikke vi glemte noe i selve bryllupet, jeg har ihvertfall ikke kommet på noe.

Men jeg glemte utrolig mye til dagen etter laugh

For det første så glemte jeg hårbørste, ergo helt umulig å ordne håret dagen derpå. Dusjet, og måtte sette det i en krøllete topp før vi reiste fra hotellet. Glemte også undertøy til dagen etter. Jeg hadde bare truse under kjolen, og hadde med et mindre behagelig korsett som skulle brukes på bryllupsnatten. Jeg er dessverre ikke velsignet med pupper som tåler å gå uten bh under klærne i offentligheten, så jeg måtte da bruke det stive blondekorsettet som ikke så veldig pent ut under den tynne singletten jeg tredde utenpå :ugh: Jeg glemte sko, så jeg måtte reise hjem i brudeskoene, OG vi glemte kjolepose og pose til dressen, så jeg gikk da ut fra hotellet med kjole, underskjørt og slør på armen, brudeskoene på føttene og håret i en stor klump på toppen. Forloveren til mannen som hentet oss fikk seg en god latter ihvertfall.

19. juni 2012
18:35
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 253
Medlem siden
25. mars 2012
sp_UserOfflineSmall Offline
28sp_Permalink sp_Print
0

Vi glemte fullstendig å ta bilder sammen med presten og foreldrene våres og familiebilder! Så glemte søsteren min å dele ut såpebobler som barna skulle blåse på oss utenfor kirken, glemte å sette frem iskakene, glemte å få gjestene til å skrive i gjesteboken og vi glemte å få tatt bilder av brudebuketten og skoene. Men sånn ellers glemte vi ikke noe mer. Men vi angrer på at vi ikke hadde barnevakt til mini på dagen, var ikke mye hjelp å få fra familie og forlovere, dessverre.

20. juni 2012
19:57
Avatar
Medlem
Forum innlegg: 68
Medlem siden
6. mai 2012
sp_UserOfflineSmall Offline
29sp_Permalink sp_Print
0

Genial tråd for oss som fremdeles er ugifte wink

1. juli 2012
19:45
Avatar
Sølvmedlem
Forum innlegg: 603
Medlem siden
17. januar 2012
sp_UserOfflineSmall Offline
30sp_Permalink sp_Print
0

"Drømmebryllup" wrote: Vet dere hva jeg glemte???!! 😯
Jeg hadde planlagt hele bryllupet ned til fingerspissene, og jeg hadde vært innom denne siden og andre sider og lest hva andre hadde glemt, for jeg skulle ikke glemme NOE som helst! Jeg leste blant annet at noen hadde glemt å ta ut brudebuketten fra vasen før de skulle gå inn, så det dryppet på kjolen. DET skulle ikke jeg glemme nei! 🙄

Men gjett hva jeg presterte å glemme!: Jeg spradet likeså godt inn i kirka UTEN brudebuketten jeg! Jeg glemte hele greia! [smilie=t5517.gif] Jeg smilte fra øre til øre og merket ingenting før jeg hadde satt meg i bilen og min mor kom springende med noe rundt som hun ga meg gjennom vinduet! Jeg ble mildt sagt sjokkert! [smilie=aiwebs_016.gif] Min første tanke var: NEI! Jeg må få gå om igjen, buketten er viktig....! Og dette kommer jo i tillegg på TV til våren, he he! 😳 Fotografen tok masse bilder av ansiktsuttrykket mitt da, og han sa at han aldri vil glemme det ansiktet, det var det verste han hadde sett! Jeg er bare så glad for at jeg ikke kom på det når jeg satt i kirka!!!

Nå i ettertid, så er det egentlig litt komisk og søtt også. Alle gjestene sa at jeg så så sinnsykt lykkelig ut og strålte der jeg kom, så det var ingen som la merke til at buketten ikke var der.Jeg hadde det bare så travelt med å gifte meg biggrin biggrin

Det som skjedde var at min kjære hentet buketten på blomsterbutikken den dagen og tok den med i kirka. Der skulle jeg hente den rett før jeg gikk inn. Men vi fikk det veldig travelt på slutten og jeg kom bitte litt for sent til kirka. Der sto det tre blomsterpiker og tre brudesvenner og jeg ble litt satt ut av å se de. Og så var jeg veldig opptatt av at kirketjeneren ikke skulle åpne dørene på feil tidspunkt da vi hadde en veldig spesiell inngangsmarsj. Så jeg tenkte ikke på buketten engang!

En annen ting var at vi skulle få levert et 5 etg brett med muffins (en til hver gjest) med ivory pynt, men de kom ikke! ](*,) De hadde tatt feil av datoen! Det stresset meg også veldig, men gjestene visste ikke noe om dette heldigvis.

Ellers hadde vi et bryllup som tatt fra et eventyrsmile) [smilie=love0060.gif] Dagen ble fantastisk og gjestene storkoste seg og stemningen var helt fantastisk! Til tross for alle kameraene. Jeg hadde aldri forventet at det skulle ta så av som det gjorde. Jeg tror nesten alle danset og var i strålende humør!smile Vi har fått utrolig mange tilbakemeldinger om hvor fantastisk bryllup vi haddesmile

Deg såg jeg på tv onsdagen icon_razz

Dere var utrolig finesmile

Vår drømmedag - 17. august 2013

14. juli 2012
10:53
Avatar
Medlem
Forum innlegg: 33
Medlem siden
9. november 2011
sp_UserOfflineSmall Offline
31sp_Permalink sp_Print
0

Me hadde tapasbuffet. Noko som blei godt mottatt av gjestene, bortsett frå at dei ikkje visste kva som var kva. Planen var å lage ein liten lapp på kvar ting, sånn at de visste kva dei åt, men det gjekk i glømmeboken.

Husk å stress ned! Ta ting som dei kjem. Og kos deg, NYT dagen. Den går fort over!! :whops:

Og husk å få nokon til å låse lokalet etter festen, i nøden fekk forloveren min oppgåva, hadde ikkje tenkt på det wink :skrålete:

9. oktober 2012
10:48
Avatar
Medlem
Forum innlegg: 16
Medlem siden
15. august 2012
sp_UserOfflineSmall Offline
32sp_Permalink sp_Print
0

Jeg hadde kjøpt inn såpebobler som skulle brukes når vi kom ut av kirken, det ble glemt. Også glemte jeg å kaste brudebuketten.. Hadde tenkt å samle alle de ugifte jentene og kaste den.

Også glemte jeg brudebuketten når vi satte oss til middagen, men heldigvis var det en oppvakt svigerinne som kom med den etterhvert og fikk satt den i en vase smile

Var litt svimete den dagen smile

9. oktober 2012
10:57
Avatar
Sølvmedlem
Forum innlegg: 626
Medlem siden
17. april 2012
sp_UserOfflineSmall Offline
33sp_Permalink sp_Print
0

Vi glemte all drikken som skulle være med på båtturen også glemte jeg de ekstra skoene mine. Remmen på den ene skoen røk på vei ut av bilen, og de eneste skoene jeg hadde liggende i bilen var ett par svarte sandaler. Skikkelig stilig med bildene fra brudevalsen, måtte løfte opp slepet for å danse og da lyste de svarte sandalene opp laugh
Men dagen var perekt selvom vi var tørste da vi kom tilbake fra båtturen (velkomstdrinken ble bare enda bedre da vi kom i land wink ) og jeg hadde i hvertfall ikke gnagsår da kvelden var over.

9. oktober 2012
21:11
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 256
Medlem siden
10. februar 2012
sp_UserOfflineSmall Offline
34sp_Permalink sp_Print
0

Eg gløymde dei fine tefiltra som tedrikkarane skulle fylle lauste i, så vi måtte bruke nokre (få) klyper som var på kjøkkenet. Eg hadde kjøpt kaffefløte, laktosefri mjølk og vanleg h-mjølk til kaffen, det gløymde dei på kjøkkenet å sette fram. Vi fekk ikkje sagt nok om gjesteboka, som låg ved gåvebordet. Difor var det relativt få som skreiv i den.

9. november 2012
11:28
Avatar
Medlem
Forum innlegg: 13
Medlem siden
24. oktober 2012
sp_UserOfflineSmall Offline
35sp_Permalink sp_Print
0

apropo bilder, så er det blitt veldig populært å lage en side på facebook som heter noe som "bryllupet vårt" eller noe i den duren. inviter alle som er invitert (av de som er på facebook), og oppfordre de etterpå om å legge ut bilder på sia..

9. november 2012
11:43
Avatar
Gullmedlem
Forum innlegg: 2036
Medlem siden
15. juni 2012
sp_UserOfflineSmall Offline
36sp_Permalink sp_Print
0

"Juppa" wrote: apropo bilder, så er det blitt veldig populært å lage en side på facebook som heter noe som "bryllupet vårt" eller noe i den duren. inviter alle som er invitert (av de som er på facebook), og oppfordre de etterpå om å legge ut bilder på sia..

eller en app som gjør samme nytten hvis man ikke vil ha brudebildene på facebook. Dey er uansett en kjempegod ide. 😀

Stikk innom Til Bryllupet for stort utvalg i bryllupspynt!

Forumet tidssone: Europe/Oslo

Høyest antall samtidige brukere på forumet var 475

Pålogget nå:
15 Gjest(er)

Hvem er på denne siden nå:
1 Gjest(er)

0 aktive brukere siste 24 timer:

Toppliste innlegg:

Stavangerpar: 14664

eriksson: 7598

vanilla81: 4232

lindakbj: 4020

sizza87: 3278

Katrine: 3155

Jannicke: 2914

Medlemsstatistikk

Gjester: 2

Medlemmer: 9151

Moderatorer: 2

Administratorer: 2

Forumstatistikk

Grupper: 5

Forumer: 36

Emner: 11394

Innlegg: 176082

Innlegg med flest stjerner

 • I forum Kom i form til bryllupet!, emne Et mål langt i det fjerne.. av KatKirk (rangert 2 ganger with average rating of 4.00)
 • I forum DIY Bryllup - Kreativt Forum, emne Søstrene Grene in my heart!! (små blomstervaser) av Camomilita (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne feil i invitasjonene.. av Stian og Gitte (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Fortell om dagen, emne Kjære alle stressede bruder det går bra til slutt! av Gjest_M01 (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Tradisjoner Etikette, emne tale fra brud av eriksson (rangert 1 ganger with average rating of 3.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne Save the date kort, når? av Endelig.2014 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Trusa (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Stian og Gitte (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av 220912 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av May-Lise :) (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • Skriv interessante innlegg for de som planlegger bryllup, da vil du kanskje se ditt innlegg i listen over!