Hvem inviterer dere i utdrikningslaget? | Før Bryllupet | Bryllupsforum

annonse-til-forumet-bryllupogfest2

Avatar

Registrér deg gjerne

sp_LogInOut Logg inn sp_Registration Registrér deg

Registrér deg | Glemt passordet?
Avansert søk

— Forum omfang —
— Match —

— Forum Valg —

Minimum søkeordlengde er 3 tegn - maksimum søkeordlengde er 84 tegn

sp_TopicIcon
Hvem inviterer dere i utdrikningslaget?
Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 (0 stemmer) 
27. februar 2013
20:26
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 398
Medlem siden
2. oktober 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Forloveren min mener det er vanlig å be f.eks. dama til broren min i utdrikningslaget. Gjør dere det? For meg blir det unaturlig å ha med henne. Jeg trodde det var normalt å bare ha gode venninner og ingen "plikt-gjester" når det gjaldt akkurat dette.

27. februar 2013
20:30
Avatar
Gullmedlem
Forum innlegg: 4232
Medlem siden
23. oktober 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Slik jeg tenker da, så er det forloveren din som skal spørre deg om hvem du ønsker å ha med i ditt utdrikningslaget ditt. Altså at du lager en liste over hvem du vil ha å gir den til henne.
Er enig med deg at det blir litt "feil" at man skal ha plikt-gjester der.

27. februar 2013
20:48
Avatar
Sølvmedlem
Forum innlegg: 603
Medlem siden
17. januar 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

De som jeg har skrevet på listen er søstre, svigerinner, kusiner og venninner smile Alle som blir invitert i bryllupet uten mødre, bestemødre og tanter blir invitert smile

Vår drømmedag - 17. august 2013

27. februar 2013
21:04
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 212
Medlem siden
12. januar 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Jeg har skrevet en liste ..
Men jeg hadde tatt med alle jenter som er invitert i bryllupet.
Fikk spm om jeg kunne redusere det litt av mine forlovere, da det ikke ble så lett og arrangere på denne tiden med rundt 40 stk.
Så jeg delte opp listen i mine venninner, og venninnene til min kjære
Så får de se hva de gjør, om de inviterer mine venninner til alt, og hans venninner til fest på kvelden. Har sagt de kan gjøre som de vil smile Er bare jeg som vil inkl alt og alle wink
Men går det ikke så går det ikke smile

27. februar 2013
21:12
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 152
Medlem siden
8. august 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Får man være med på det altså? icon_razz
Er så mye hemmelighetskremmeri rundt meg, så regner med søstra mi tar seg av det uten å spørre meg... laugh laugh
Men så er hun nær meg og vet nok hvem jeg vil ha med! :nååh:

27. februar 2013
21:27
Avatar
Sølvmedlem
Forum innlegg: 505
Medlem siden
26. februar 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

jeg har ikke så mange gode venninner, så kommer til å invitere kommende svigersøstre også. (Eller, kommer til å skrive dem på lista ihvertfall)Jeg har et godt forhold til dem da, så det er ikke sånn at jeg inviterer dem av "plikt" 🙂

                              http://www.chicikkeshabby.wordpress.com

27. februar 2013
23:12
Avatar
Medlem
Forum innlegg: 20
Medlem siden
27. februar 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

For min del så har forloveren min spurt hvem hun skal ta med... jeg kommer nok til å ta med på listen; konen til ene broren min + min søster, i tillegg til et par venninner smile jeg vil ikke ha med alle svigerinnene mine fra min side (og så kan jeg ikke ha med noen fra mannen sin side da de bor i Tyskland :misfornøyd: )

27. februar 2013
23:35
Avatar
Medlem
Forum innlegg: 55
Medlem siden
26. februar 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

Jeg har fått spørsmål av mine forlovere om hvem jeg ønsker å ha med, men jeg syns det var så vanskelig å sette opp en liste. Ble nok tatt litt på senga icon_razz Jeg har sagt at jeg ønsker at dama til min bror skal være med på utdrikningslaget, men nå har jeg ett veldig godt forhold til henne. Hadde jeg ikke hatt det, så ville jeg ikke at hun skulle ha vær med heller. Jeg vil ikke ha med noen "plikt" gjester. Jeg syns dette bør være for gode venner av bruden/brudgommen. Det er jo liksom det siste en gjør med vennene sine før en blir gift.

Bryllupsvenner

27. februar 2013
23:42
Avatar
Medlem
Forum innlegg: 20
Medlem siden
27. februar 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

"lega66" wrote: Jeg har fått spørsmål av mine forlovere om hvem jeg ønsker å ha med, men jeg syns det var så vanskelig å sette opp en liste. Ble nok tatt litt på senga icon_razz Jeg har sagt at jeg ønsker at dama til min bror skal være med på utdrikningslaget, men nå har jeg ett veldig godt forhold til henne. Hadde jeg ikke hatt det, så ville jeg ikke at hun skulle ha vær med heller. Jeg vil ikke ha med noen "plikt" gjester. Jeg syns dette bør være for gode venner av bruden/brudgommen. Det er jo liksom det siste en gjør med vennene sine før en blir gift.

Jeg er helt enig med deg.. jeg har mye bedre forhold til den ene svigerinnen min, enn de to andre (på min side vel og merke), derfor blir det mer naturlig at hun er med og ikke de to andre (og selvfølgelig min søster skal være med smile ). Resten av de som blir med er bare venner, for jeg vil heller ikke ha noen "plikt" gjester... :himmelfallen:

28. februar 2013
06:09
Avatar
Sølvmedlem
Forum innlegg: 591
Medlem siden
31. mai 2012
sp_UserOfflineSmall Offline
10sp_Permalink sp_Print
0

Altså, jeg kommer ikke til å be mine brødre sine kjærester, for disse kjenner jeg ikke i det hele tatt. Jeg ber mine venninner og de kvinnene som kommer i bryllupet som er unge og morsomme å være med, som jeg kjenner litt da. Klart, noen kunne jeg jo bedt uten å kjenne så godt, fordi jeg liker dem og vil bli bedre kjent.

Det blir nok også invitert en del folk som ikke er invitert i bryllupet. Noen felles venninner av meg og forloveren min, som jeg pleier å treffe når det er fest f.eks. Klassevenninner av meg som jeg gjerne også hadde invitert i bryllupet, men de har lang reisevei og barn og mann som jeg aldri har møtt (studerer samlingsbasert), så da kan det være lettere å samle disse til utdrikningslaget. Og så har vi jo ikke råd eller plass til å be alle vi ønsker, desverre. Skulle gjerne hatt et gigantisk bryllup med 150 gjester. wink

Gifter oss 13. desember 2014

28. februar 2013
12:31
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 382
Medlem siden
18. januar 2013
sp_UserOfflineSmall Offline
11sp_Permalink sp_Print
0

"toneany" wrote: Det blir nok også invitert en del folk som ikke er invitert i bryllupet.

Dette har jeg lurt litt på.. Jeg skulle gjerne gjort det samme, men blir det ikke litt sånn at folk forventer å bli bedt i bryllupet om de blir bedt i utdrikningslaget? Siden jeg og vennene mine bor spredt over hele sør-norge så vil kanskje noen føle seg lurt til å bruke mye penger på å reise til et utdrikningslag hvor de så ikke blir invitert i bryllupet..

Så jeg tenker å invitere de av venninnene mine som blir invitert i bryllupet (seks til middag og tre til kaffen), et par søskenbarn som står meg nær, kaanskje min brors samboer og noen av hans venninner (tre-fire stk). Og disse er spredt i fylkene Nordland, Sogn og fjordane, Sør-Trøndelag, Møre og Romsdal, Oslo, Vest-agder og i tillegg til meg i Rogaland.. og ei i England. Så den som blir forlover får en utfordring med å samle denne gjengen 🙄

28. februar 2013
16:02
Avatar
Medlem
Forum innlegg: 20
Medlem siden
27. februar 2013
sp_UserOfflineSmall Offline
12sp_Permalink sp_Print
0

Det er ikke lett å få samlet alle... men jeg regner med at folk klarer å tenke at de ikke blir automatisk invitert selv om de er med på utdrikningslaget.. De venninnene som skal være med i mitt utdrikningslag er invitert til festen... og kanskje et par til blir med, men da er det folk som ikke er invitert i bryllupet... Jeg skulle ønske vi kunne hatt et kjempestort bryllup og, men det går ikke dessverre...

Stikk innom Til Bryllupet for stort utvalg i bryllupspynt!

Forumet tidssone: Europe/Oslo

Høyest antall samtidige brukere på forumet var 475

Pålogget nå:
10 Gjest(er)

Hvem er på denne siden nå:
1 Gjest(er)

0 aktive brukere siste 24 timer:

Toppliste innlegg:

Stavangerpar: 14664

eriksson: 7598

vanilla81: 4232

lindakbj: 4020

sizza87: 3278

Katrine: 3155

Jannicke: 2914

Medlemsstatistikk

Gjester: 2

Medlemmer: 9151

Moderatorer: 2

Administratorer: 2

Forumstatistikk

Grupper: 5

Forumer: 36

Emner: 11394

Innlegg: 176083

Innlegg med flest stjerner

 • I forum Kom i form til bryllupet!, emne Et mål langt i det fjerne.. av KatKirk (rangert 2 ganger with average rating of 4.00)
 • I forum DIY Bryllup - Kreativt Forum, emne Søstrene Grene in my heart!! (små blomstervaser) av Camomilita (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne feil i invitasjonene.. av Stian og Gitte (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Fortell om dagen, emne Kjære alle stressede bruder det går bra til slutt! av Gjest_M01 (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Tradisjoner Etikette, emne tale fra brud av eriksson (rangert 1 ganger with average rating of 3.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne Save the date kort, når? av Endelig.2014 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Trusa (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Stian og Gitte (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av 220912 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av May-Lise :) (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • Skriv interessante innlegg for de som planlegger bryllup, da vil du kanskje se ditt innlegg i listen over!