Kan man klare planleggingen på 6 måneder? | Før Bryllupet | Bryllupsforum

annonse-til-forumet-bryllupogfest2

Avatar

Registrér deg gjerne

sp_LogInOut Logg inn sp_Registration Registrér deg

Registrér deg | Glemt passordet?
Avansert søk

— Forum omfang —
— Match —

— Forum Valg —

Minimum søkeordlengde er 3 tegn - maksimum søkeordlengde er 84 tegn

sp_TopicIcon
Kan man klare planleggingen på 6 måneder?
Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 (0 stemmer) 
7. august 2013
10:06
Avatar
Medlem
Forum innlegg: 14
Medlem siden
7. februar 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

Hei, jeg er ny her, da jeg endelig har startet å lese meg opp på bryllupsplanlegging smile

Vi forlovet oss i januar i år, men av ulike årsaker har jeg ikke helt tatt fatt på planleggingen enda. Hovedårsak er at stedet vi ser for oss, og håper, at vi kan ha bryllupsfesten har vært under restaurering og åpner i disse dager. Først på lista mi står nemlig å finne ut om stedet tilfredsstiller forventningene og om det egner seg. Til min bursdag i mars fikk jeg av min forlovede gave at vi skal ta en hotellnatt og en 3-retters på dette stedet for å sjekke ut standarden, men så har vi ikke tid til dette før om noen uker fortsatt...

Uansett, vi hadde egentlig tenkt å gifte oss i april, en fin vårmåned. Men jeg begynner å helle mot vinterbryllup, da jeg bort et sted som er utrolig flott om vinteren med masse snø! Men da snakker vi plutselig bryllup i januar eller februar og da ligger jeg allerede langt bakpå med planlegging! Har bestilt prøvetime i brudesalong neste uke, må se hva som passer meg av kjoler. Så da er jeg forsåvidt litt i gang.

Vi tenker lite intimt bryllup (perfekt om vinteren) med kun våre nærmeste felles venner, og nærmeste familie. Ca 20 stk på gjestelista smile Borgelig vielse i tinghuset og deretter en lang koslig middag med våre nærmeste.

Så - er det mulig å komme i land med dette til januar/februar? Eller kan vi bare glemme et romantisk vinterbryllup?? Leser at snitt planleggingstid er ett år... Og listene over ting som skal gjøres er overveldende må jeg si.. 

7. august 2013
10:18
Avatar
Sølvmedlem
Forum innlegg: 811
Medlem siden
21. oktober 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Det er fult mulig! Så lenge du får startet med kjolejakten da dette tar litt tid med tanke på bestilling og tilpassing vil jeg si du er i god rute. Man trenger ikke å ha hundre ting på lista over hva som må gjøres, dette er opp til hver enkelt brud. Ville ringt og bestilt time til vielsen da, for det kan være lang ventetid.

Alt det andre faller på plass veldig fort når man starter. Du trenger ikke å ha en haug av prosjekter du skal lage selv, alt kan gjøres enkelt med å kjøpe ferdig.

Lykke til, er sikker på at du klarer dette smile

7. august 2013
11:16
Avatar
Eidsvoll Verk, Akershus

Forum innlegg: 7804
Medlem siden
23. oktober 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Ikke noe problem biggrin Det er bare å sette i gang planleggingen! Lykke til wink Håper du får masse inspirasjon fra denne siden.

7. august 2013
13:37
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 382
Medlem siden
18. januar 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

Det går helt fint! Det hadde vært mye verre å begynne planleggingen i januar for et bryllup i juli, for da er alt fullbooka - men i januar/februar burde ikke dette være et problem smile Bare bestill brudekjolen så fort som mulig (om du skal kjøpe i salong) siden de kan ha flere måneders leveringstid, og sjekk at kirka og lokalet er ledig på samme dato. Så tar du resten fint i løpet av et halvår smile

7. august 2013
17:47
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 136
Medlem siden
29. april 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

Det burde ikke være noe problem å komme i mål innen januar/februar, så sant lokale er i boks. Sikkert ikke vanskelig å få disse tingene på plass når dere velger vinterbryllup, mindre pågang da. wink Lykke til!

7. august 2013
22:09
Avatar
Sølvmedlem
Forum innlegg: 941
Medlem siden
28. desember 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Null problem. Egentlig går det overraskende raskt alt sammen. Vi hadde et mindre bryllup med totalt 17 stk og det var til og med i Østerrike, så jeg ordnet alt via mail og telefon. Internet er genialt :-) . Kjolen kjøpte jeg i brudesalong her i Norge og fikk den med hjem samme dagen. Men det er jo avhengig av hvor man går og hva man finner naturligvis.

Men selve bryllupet med vielsen og middagen tar kun noen få uker å få på plass tør jeg påstå. Man kan bruke så lang tid man vil, men det går altså veldig greit med kort også. Tenk bare på alle store arrangementer som daglig settes sammen.

For å gi et eksempel så er det jo sånn at når man først har bestemt seg for lokale for middagen, så får man et tilbud på meny og oversikt over denne. Alt dette er det opp til dere å bestemme hvor lang tid det skal ta. Man kan tenke over menyen i ukesvis, eller man kan sette den sammen på èn kveld :-)

Masse lykke til :-)

Begynn hver dag med å takke for det du har, for de du har, for det
du har fått, og for det du kan gi videre.

8. august 2013
20:46
Avatar

Forum innlegg: 20970
Medlem siden
15. januar 2009
sp_UserOfflineSmall Offline

Klart det går! biggrin Vi gjorde det smile 

Da hadde vi bryllup og dåp sammen til og med smile 

 

Var litt kronglete å få koordinert ledig lokale og ledig vielse samtidig, men det gikk smile Vi fikk det på bursdagen min faktisk, hehehe!!!

Det er ikke det største trøkket i bryllupssesongen i april heller så det er jeg sikker på skal gå fint!

 

Dere snakker om et lite intimt bryllup og på tinghuset. Dette ordner seg fint biggrin 

1 års planleggingstid er heller mer for større bryllup og spesielt de i høysesongen.

 

Har ingen tvil på at dette kommer til å la seg gjøre kjempebra!

8. august 2013
21:10
Avatar
Medlem
Forum innlegg: 27
Medlem siden
23. juni 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

Ikke noe problem! Vi har planlagt i ca 1 mnd, og det meste er egentlig i boks allerede. Og det er enda 11 mnd igjen:P

21. august 2013
13:04
Avatar
Medlem
Forum innlegg: 14
Medlem siden
7. februar 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

Takk for svar!

Vi gjør som vi tenker. Skal opp og se på lokalet i dag, få priser på ulike løsninger osv. Spør hun om dato så har vi i det siste snakket om fredag 31. januar, endelig avgjørelse på det tas ved da vi evt bestiller dette lokalet. Vielse - må man ha papirene først ikke sant, for å booke mener jeg? Og at det ikke kan fikses tidligere enn 4 mnd før. Er det mulig å holde av dato på tinghuset tidligere, slik at vi kan sende ut invitasjoner? Eller er 4 mnd i forveien god nok tid?

 

Jeg har tittet på brudekjoler - fant en som er kjempefin og som jeg strengt tatt bare kunne bestille og være ferdig med det. Synes bare det blir unødvendig dyrt, så jeg leter litt videre. Skal på et salg i morgen, tilfelle det er noe fint på tilbud. Ellers tar jeg og forlover en tur til Polen i høst. Flere venner har god erfaring med å handle på outlet i Polen og få kjolen sydd omtrent på dagen. Har visst masse fint til en billig penger, og skredder syr masse for det som for oss er utrolig lav pris. Så - jeg er egentlig ikke bekymret for kjole, det ordner seg. Men jeg gleder meg sånn til å gifte meg med mannen min at jeg ikke vil vente lenger enn til januarwinkSå da bestemmer vi det, også ordner resten seg. Så lenge lokalet og vielsen går i orden. Kjole skal ordne seg. Mange fordeler med at det ikke er høysesong, og nå som jeg har lett etter inspirasjon så gleder jeg meg utrolig til å sette i stand et lite vinterbryllup biggrin Tror jeg gjør mye enkelt, skal ikke sette igang store egne prosjekter, da blir jeg gal. Så tryggest å holde seg til ting som er ferdig tror jeg smile

 

Can we do it? yes we can biggrin

 

Stikk innom Til Bryllupet for stort utvalg i bryllupspynt!

Forumet tidssone: Europe/Oslo

Høyest antall samtidige brukere på forumet var 475

Pålogget nå:
51 Gjest(er)

Hvem er på denne siden nå:
1 Gjest(er)

0 aktive brukere siste 24 timer:

Toppliste innlegg:

Stavangerpar: 14664

eriksson: 7598

vanilla81: 4232

lindakbj: 4020

sizza87: 3278

Katrine: 3155

Jannicke: 2914

Medlemsstatistikk

Gjester: 2

Medlemmer: 9151

Moderatorer: 2

Administratorer: 2

Forumstatistikk

Grupper: 5

Forumer: 36

Emner: 11394

Innlegg: 176083

Innlegg med flest stjerner

 • I forum Kom i form til bryllupet!, emne Et mål langt i det fjerne.. av KatKirk (rangert 2 ganger with average rating of 4.00)
 • I forum DIY Bryllup - Kreativt Forum, emne Søstrene Grene in my heart!! (små blomstervaser) av Camomilita (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne feil i invitasjonene.. av Stian og Gitte (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Fortell om dagen, emne Kjære alle stressede bruder det går bra til slutt! av Gjest_M01 (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Tradisjoner Etikette, emne tale fra brud av eriksson (rangert 1 ganger with average rating of 3.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne Save the date kort, når? av Endelig.2014 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Trusa (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Stian og Gitte (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av 220912 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av May-Lise :) (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • Skriv interessante innlegg for de som planlegger bryllup, da vil du kanskje se ditt innlegg i listen over!