Mat i bryllupet *hjelp* | Før Bryllupet | Bryllupsforum

annonse-til-forumet-bryllupogfest2

Avatar

Registrér deg gjerne

sp_LogInOut Logg inn sp_Registration Registrér deg

Registrér deg | Glemt passordet?
Avansert søk

— Forum omfang —




— Match —





— Forum Valg —





Minimum søkeordlengde er 3 tegn - maksimum søkeordlengde er 84 tegn

sp_TopicIcon
Mat i bryllupet *hjelp*
Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 (0 stemmer) 
23. februar 2011
12:10
Avatar
Nytt medlem
Forum innlegg: 4
Medlem siden
18. januar 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Hei!
Vi skal ha cirka 60-70 gjester i bryllupet vårt 23. juli. Jeg lurer på hvor mye dere skal betale for maten? Her i Trondheim synes jeg prisene er generelt dyre. Har funnet en kokk som tar oppdrag på si, virker veldig hyggelig og maten virker også bra (har bl. a egenslakta elgkjøtt).
Han tar 375 ,- per person og da har han med seg en assistent på kjøkkenet. MEN, han anrett i utgangspunktet på fat, så hovedretten blir bare servert én gang. Hva synes dere om det?? Er egentlig vant med to ganger jeg da... Kokken påstår at maten er veldig mettende og at det har vært "fiasko" de gangene han har servert to ganger...

Menyer er som følger:
Menyforslag for Anne Fodnes ca 60 gjester

F: Vichy sois ( Kald fransk potet/purreløksuppe.)
Sprøstekt spekeskinke, purreløk, urteolje

H: Kalv på tre vis, eventuelt elg. ( Jeg er selv jeger og har sinnsykt bra elgkjøtt.)
Sommer-ratatouille, asparges, potetpure, timiansauce

D: Sitrus panna cotta
Jordbærsalat, kryddergranite, jordbær/lakrissauce

Håper på litt tips og råd her inne. Kanskje noen vet om kokker i trondheim????
Cateringfirmaer ligger på omtrent samme pris og maten er litt mer "tradisjonell".

23. februar 2011
12:40
Avatar
Medlem
Forum innlegg: 60
Medlem siden
3. august 2010
sp_UserOfflineSmall Offline

Synes dette så ganske bra ut, jeg 😛

Hos oss tar cateringselskapet 450kr pr kuvert. Men det er med forrett, hovedrett (servering 2 ganger) og dessert. I tillegg leverer de duker, dekker bordene, serverer og rydder. Alt inkludert i prisen 😀

23. februar 2011
12:47
Avatar
Nytt medlem
Forum innlegg: 4
Medlem siden
18. januar 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

"line84" wrote: Synes dette så ganske bra ut, jeg 😛

Hos oss tar cateringselskapet 450kr pr kuvert. Men det er med forrett, hovedrett (servering 2 ganger) og dessert. I tillegg leverer de duker, dekker bordene, serverer og rydder. Alt inkludert i prisen 😀

Det var jo billig da! =D> Jeg må skaffe egne servitører, dekke bordene sjøl og rydde sjøl. Borddekkinga er jo greit, jeg gleder meg til å pynte og styre det med det 😀 Men det var jo det med maten da, synes én servering av hovedrett er litt lite.. hmmm :misfornøyd:

23. februar 2011
14:10
Avatar
Gullmedlem
Forum innlegg: 4232
Medlem siden
23. oktober 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Synst det ser bra ut jeg smile

Vi betalte ca 350kr pr kuvert, (minus 20% pga rabatt gjennom jobbforbindelser)
fikk hovedrett servert 2 ganger de som ville ha.
selvsagt med forrett og dessert.
duker og pådekking og servitører.
Og de rydda, så det slapp vi og tenke på.
(Vi valgte og pynte selv, men kunne ha sluppet.)

23. februar 2011
16:35
Avatar
PLATINUM-Medlem
Forum innlegg: 14664
Medlem siden
25. november 2008
sp_UserOfflineSmall Offline

Vi skal ha bryllupet på en restaurant og skal ha 6 retter middag der. Da betaler vi 550 kr per pers for dette og så ca 450 kr (skal ikke overstige 1000 kr pr pers)for vinpakke til maten.

Dette er da inkludert pynting, servering, duker og ja alt som trengs, det eneste vi må ut ekstra, er hvis vi vil ha ekstra blomster i lokalet, så vi tenkte vi skulle legge litt i der.

23. februar 2011
16:48
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 319
Medlem siden
2. januar 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

"Sweetheart85" wrote: Hei!
Vi skal ha cirka 60-70 gjester i bryllupet vårt 23. juli. Jeg lurer på hvor mye dere skal betale for maten? Her i Trondheim synes jeg prisene er generelt dyre. Har funnet en kokk som tar oppdrag på si, virker veldig hyggelig og maten virker også bra (har bl. a egenslakta elgkjøtt).
Han tar 375 ,- per person og da har han med seg en assistent på kjøkkenet. MEN, han anrett i utgangspunktet på fat, så hovedretten blir bare servert én gang. Hva synes dere om det?? Er egentlig vant med to ganger jeg da... Kokken påstår at maten er veldig mettende og at det har vært "fiasko" de gangene han har servert to ganger...

Menyer er som følger:
Menyforslag for Anne Fodnes ca 60 gjester

F: Vichy sois ( Kald fransk potet/purreløksuppe.)
Sprøstekt spekeskinke, purreløk, urteolje

H: Kalv på tre vis, eventuelt elg. ( Jeg er selv jeger og har sinnsykt bra elgkjøtt.)
Sommer-ratatouille, asparges, potetpure, timiansauce

D: Sitrus panna cotta
Jordbærsalat, kryddergranite, jordbær/lakrissauce

Håper på litt tips og råd her inne. Kanskje noen vet om kokker i trondheim????
Cateringfirmaer ligger på omtrent samme pris og maten er litt mer "tradisjonell".

Det høres ut som en grei pris, det! Hos oss (også i en stor by) tar hotellet ca 350kr pr kuvert for treretters, pluss 75kr for annen gangs servering.

Hvis dere ønsker to serveringer, så gir dere beskjed om det. Kokken kan godt komme med råd (noe han jo gjør), men beslutningen er opp til dere.

Selv vil vi nok ha to serveringer av hovedretten til tross for at den serveres på fat. Da kan folk ha roen på at de vil få spise seg mette. Og så lenge toastmaster informerer om at det er to serveringer så vil det neppe bli noen "fiasko". Det har jeg heller aldri opplevd i brylluper og selskaper der jeg har vært til stede.

Maten dere har fått tilbud om høres veldig godt ut. Er du fortsatt i tvil kan dere be om å få prøvesmake (evt mot betaling, selvsagt, med mindre han tilbyr det gratis).

23. februar 2011
18:40
Avatar
VIP-medlem
Forum innlegg: 7598
Medlem siden
24. oktober 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Åh, nå ble jeg sulten!! Og veldig fin pris da!! biggrin biggrin

24. februar 2011
06:13
Avatar
Gullmedlem
Forum innlegg: 1429
Medlem siden
24. januar 2010
sp_UserOfflineSmall Offline

Synes det høres veldig billig ut. Vi betaler ca 1300 kr per pers for fire retters med alkohol og kaffe avec og velkomstdrink.

4. mars 2011
17:56
Avatar
Medlem
Forum innlegg: 19
Medlem siden
9. november 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Wow, det må jeg si var en bra pris!!
Jeg tør ikke engang å si hva vi betaler, men det er en del mer.. 😳
vi fikk en prispakke som var fast for 25-40 gjester, noen som ikke var veldig gunstig ettersom vi er kun 27 gjester.. Men, hva gjør man ikke for å få sitt drømmebryllup wink

5. mars 2013
08:25
Avatar
Nytt medlem
Forum innlegg: 0
Medlem siden
5. mars 2013
sp_UserOfflineSmall Offline
10sp_Permalink sp_Print
0

"Sweetheart85" wrote: Hei!
Vi skal ha cirka 60-70 gjester i bryllupet vårt 23. juli. Jeg lurer på hvor mye dere skal betale for maten? Her i Trondheim synes jeg prisene er generelt dyre. Har funnet en kokk som tar oppdrag på si, virker veldig hyggelig og maten virker også bra (har bl. a egenslakta elgkjøtt).
Han tar 375 ,- per person og da har han med seg en assistent på kjøkkenet. MEN, han anrett i utgangspunktet på fat, så hovedretten blir bare servert én gang. Hva synes dere om det?? Er egentlig vant med to ganger jeg da... Kokken påstår at maten er veldig mettende og at det har vært "fiasko" de gangene han har servert to ganger...

Menyer er som følger:
Menyforslag for Anne Fodnes ca 60 gjester

F: Vichy sois ( Kald fransk potet/purreløksuppe.)
Sprøstekt spekeskinke, purreløk, urteolje

H: Kalv på tre vis, eventuelt elg. ( Jeg er selv jeger og har sinnsykt bra elgkjøtt.)
Sommer-ratatouille, asparges, potetpure, timiansauce

D: Sitrus panna cotta
Jordbærsalat, kryddergranite, jordbær/lakrissauce

Håper på litt tips og råd her inne. Kanskje noen vet om kokker i trondheim????
Cateringfirmaer ligger på omtrent samme pris og maten er litt mer "tradisjonell".

heismile

hvilken kokk brukte dere? Ble det vellykket?
vi har fått avlysnig fra vår kokk og trenger sårt en kokk til å lage mat i vårt bryllup. eget kjøkken og skaffer servitører selv.

Håper du har tips smile

Stikk innom Til Bryllupet for stort utvalg i bryllupspynt!

Forumet tidssone: Europe/Oslo

Høyest antall samtidige brukere på forumet var 475

Pålogget nå:
54 Gjest(er)

Hvem er på denne siden nå:
1 Gjest(er)

0 aktive brukere siste 24 timer:

Toppliste innlegg:

Stavangerpar: 14664

eriksson: 7598

vanilla81: 4232

lindakbj: 4020

sizza87: 3278

Katrine: 3155

Jannicke: 2914

Medlemsstatistikk

Gjester: 2

Medlemmer: 9151

Moderatorer: 2

Administratorer: 2

Forumstatistikk

Grupper: 5

Forumer: 36

Emner: 11394

Innlegg: 176083

Innlegg med flest stjerner

  • I forum Kom i form til bryllupet!, emne Et mål langt i det fjerne.. av KatKirk (rangert 2 ganger with average rating of 4.00)
  • I forum DIY Bryllup - Kreativt Forum, emne Søstrene Grene in my heart!! (små blomstervaser) av Camomilita (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
  • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne feil i invitasjonene.. av Stian og Gitte (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
  • I forum Fortell om dagen, emne Kjære alle stressede bruder det går bra til slutt! av Gjest_M01 (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
  • I forum Tradisjoner Etikette, emne tale fra brud av eriksson (rangert 1 ganger with average rating of 3.00)
  • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne Save the date kort, når? av Endelig.2014 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
  • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Trusa (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
  • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Stian og Gitte (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
  • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av 220912 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
  • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av May-Lise :) (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
  • Skriv interessante innlegg for de som planlegger bryllup, da vil du kanskje se ditt innlegg i listen over!