12:10
18. januar 2011
Hei!
Vi skal ha cirka 60-70 gjester i bryllupet vårt 23. juli. Jeg lurer på hvor mye dere skal betale for maten? Her i Trondheim synes jeg prisene er generelt dyre. Har funnet en kokk som tar oppdrag på si, virker veldig hyggelig og maten virker også bra (har bl. a egenslakta elgkjøtt).
Han tar 375 ,- per person og da har han med seg en assistent på kjøkkenet. MEN, han anrett i utgangspunktet på fat, så hovedretten blir bare servert én gang. Hva synes dere om det?? Er egentlig vant med to ganger jeg da... Kokken påstår at maten er veldig mettende og at det har vært "fiasko" de gangene han har servert to ganger...
Menyer er som følger:
Menyforslag for Anne Fodnes ca 60 gjester
F: Vichy sois ( Kald fransk potet/purreløksuppe.)
Sprøstekt spekeskinke, purreløk, urteolje
H: Kalv på tre vis, eventuelt elg. ( Jeg er selv jeger og har sinnsykt bra elgkjøtt.)
Sommer-ratatouille, asparges, potetpure, timiansauce
D: Sitrus panna cotta
Jordbærsalat, kryddergranite, jordbær/lakrissauce
Håper på litt tips og råd her inne. Kanskje noen vet om kokker i trondheim????
Cateringfirmaer ligger på omtrent samme pris og maten er litt mer "tradisjonell".
12:47
18. januar 2011
"line84" wrote: Synes dette så ganske bra ut, jeg 😛
Hos oss tar cateringselskapet 450kr pr kuvert. Men det er med forrett, hovedrett (servering 2 ganger) og dessert. I tillegg leverer de duker, dekker bordene, serverer og rydder. Alt inkludert i prisen 😀
Det var jo billig da! =D> Jeg må skaffe egne servitører, dekke bordene sjøl og rydde sjøl. Borddekkinga er jo greit, jeg gleder meg til å pynte og styre det med det 😀 Men det var jo det med maten da, synes én servering av hovedrett er litt lite.. hmmm :misfornøyd:
14:10
23. oktober 2011
Synst det ser bra ut jeg
Vi betalte ca 350kr pr kuvert, (minus 20% pga rabatt gjennom jobbforbindelser)
fikk hovedrett servert 2 ganger de som ville ha.
selvsagt med forrett og dessert.
duker og pådekking og servitører.
Og de rydda, så det slapp vi og tenke på.
(Vi valgte og pynte selv, men kunne ha sluppet.)
16:35
25. november 2008
Vi skal ha bryllupet på en restaurant og skal ha 6 retter middag der. Da betaler vi 550 kr per pers for dette og så ca 450 kr (skal ikke overstige 1000 kr pr pers)for vinpakke til maten.
Dette er da inkludert pynting, servering, duker og ja alt som trengs, det eneste vi må ut ekstra, er hvis vi vil ha ekstra blomster i lokalet, så vi tenkte vi skulle legge litt i der.
"Sweetheart85" wrote: Hei!
Vi skal ha cirka 60-70 gjester i bryllupet vårt 23. juli. Jeg lurer på hvor mye dere skal betale for maten? Her i Trondheim synes jeg prisene er generelt dyre. Har funnet en kokk som tar oppdrag på si, virker veldig hyggelig og maten virker også bra (har bl. a egenslakta elgkjøtt).
Han tar 375 ,- per person og da har han med seg en assistent på kjøkkenet. MEN, han anrett i utgangspunktet på fat, så hovedretten blir bare servert én gang. Hva synes dere om det?? Er egentlig vant med to ganger jeg da... Kokken påstår at maten er veldig mettende og at det har vært "fiasko" de gangene han har servert to ganger...Menyer er som følger:
Menyforslag for Anne Fodnes ca 60 gjesterF: Vichy sois ( Kald fransk potet/purreløksuppe.)
Sprøstekt spekeskinke, purreløk, urteoljeH: Kalv på tre vis, eventuelt elg. ( Jeg er selv jeger og har sinnsykt bra elgkjøtt.)
Sommer-ratatouille, asparges, potetpure, timiansauceD: Sitrus panna cotta
Jordbærsalat, kryddergranite, jordbær/lakrissauceHåper på litt tips og råd her inne. Kanskje noen vet om kokker i trondheim????
Cateringfirmaer ligger på omtrent samme pris og maten er litt mer "tradisjonell".
Det høres ut som en grei pris, det! Hos oss (også i en stor by) tar hotellet ca 350kr pr kuvert for treretters, pluss 75kr for annen gangs servering.
Hvis dere ønsker to serveringer, så gir dere beskjed om det. Kokken kan godt komme med råd (noe han jo gjør), men beslutningen er opp til dere.
Selv vil vi nok ha to serveringer av hovedretten til tross for at den serveres på fat. Da kan folk ha roen på at de vil få spise seg mette. Og så lenge toastmaster informerer om at det er to serveringer så vil det neppe bli noen "fiasko". Det har jeg heller aldri opplevd i brylluper og selskaper der jeg har vært til stede.
Maten dere har fått tilbud om høres veldig godt ut. Er du fortsatt i tvil kan dere be om å få prøvesmake (evt mot betaling, selvsagt, med mindre han tilbyr det gratis).
"Sweetheart85" wrote: Hei!
Vi skal ha cirka 60-70 gjester i bryllupet vårt 23. juli. Jeg lurer på hvor mye dere skal betale for maten? Her i Trondheim synes jeg prisene er generelt dyre. Har funnet en kokk som tar oppdrag på si, virker veldig hyggelig og maten virker også bra (har bl. a egenslakta elgkjøtt).
Han tar 375 ,- per person og da har han med seg en assistent på kjøkkenet. MEN, han anrett i utgangspunktet på fat, så hovedretten blir bare servert én gang. Hva synes dere om det?? Er egentlig vant med to ganger jeg da... Kokken påstår at maten er veldig mettende og at det har vært "fiasko" de gangene han har servert to ganger...Menyer er som følger:
Menyforslag for Anne Fodnes ca 60 gjesterF: Vichy sois ( Kald fransk potet/purreløksuppe.)
Sprøstekt spekeskinke, purreløk, urteoljeH: Kalv på tre vis, eventuelt elg. ( Jeg er selv jeger og har sinnsykt bra elgkjøtt.)
Sommer-ratatouille, asparges, potetpure, timiansauceD: Sitrus panna cotta
Jordbærsalat, kryddergranite, jordbær/lakrissauceHåper på litt tips og råd her inne. Kanskje noen vet om kokker i trondheim????
Cateringfirmaer ligger på omtrent samme pris og maten er litt mer "tradisjonell".
hei
hvilken kokk brukte dere? Ble det vellykket?
vi har fått avlysnig fra vår kokk og trenger sårt en kokk til å lage mat i vårt bryllup. eget kjøkken og skaffer servitører selv.
Håper du har tips
Høyest antall samtidige brukere på forumet var 475
Pålogget nå:
54 Gjest(er)
Hvem er på denne siden nå:
1 Gjest(er)
Toppliste innlegg:
Stavangerpar: 14664
eriksson: 7598
vanilla81: 4232
lindakbj: 4020
sizza87: 3278
Katrine: 3155
Jannicke: 2914
Medlemsstatistikk
Gjester: 2
Medlemmer: 9151
Moderatorer: 2
Administratorer: 2
Forumstatistikk
Grupper: 5
Forumer: 36
Emner: 11394
Innlegg: 176083
Nyeste medlemmer:
gurooo, Guro, tuvavb, Ellikapstad, IneThereseModeratorer: Trone: 20970, Stian og Gitte: 7804
Administratorer: Bryllupsvenner: 49, Roger: 4193
Innlegg med flest stjerner
Skriv interessante innlegg for de som planlegger bryllup, da vil du kanskje se ditt innlegg i listen over!
Siste kommentarer