Om det å finne forlover | Før Bryllupet | Bryllupsforum

annonse-til-forumet-bryllupogfest2

Avatar

Registrér deg gjerne

sp_LogInOut Logg inn sp_Registration Registrér deg

Registrér deg | Glemt passordet?
Avansert søk

— Forum omfang —
— Match —

— Forum Valg —

Minimum søkeordlengde er 3 tegn - maksimum søkeordlengde er 84 tegn

sp_TopicIcon
Om det å finne forlover
Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 (0 stemmer) 
3. juni 2013
14:44
Avatar
Nytt medlem
Forum innlegg: 2
Medlem siden
3. juni 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

Synes det er så vanskelig å velge forlover.. Har ingen veninner som stikker seg mer ut enn andre.

Hvordan valgte du?

12. juni 2013
12:48
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 136
Medlem siden
29. april 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

Valg av forlover kommer kanskje litt an på hvilken rolle du vil at hun skal ha. Det er også mulig å velge flere forlovere.

Jeg har bare to-tre nære og gode venninner som kunne vært aktuell. Valget falt på ei ungdomsvenninne  Selv om vi en lang periode i voksen alder ikke hadde så mye kontakt, er kontakten gjenopprettet de siste to-tre årene. Hun har vært veldig nær siden da og den som har fulgt meg tettest gjennom en tøff periode. Siden hun bor langt unna meg, kunne hun ikke være så veldig involvert i bryllupsforberedelsene. Men det er ikke hennes viktigste oppgave, sett fra mitt ståsted.

12. juni 2013
13:07
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 382
Medlem siden
18. januar 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

For min del stod det mellom min eldste venninne, min nærmeste venninne gjennom studietiden, et søskenbarn - og flere andre også, siden jeg ikke har én veldig nær bestevenninne. Jeg måtte gruble lenge for å finne ut hvem det skulle bli, men jeg tok hun som har vært der lengst, helt fra vi var bittesmå og opp gjennom ungdomstiden, og som jeg alltid tar kontakt med når jeg er i hjembygda for kaffeslabberas. Det var flere ting som var avgjørende, kanskje mest at hun er ei som jeg stoler på at vil være tilstede for meg hele dagen og ha meg i fokus. Hun bor langt unna både meg og hjembygda vår (hvor vi skal gifte oss), så hun blir ikke mye støtte i forberedelsesfasen, men det er heller ikke det som er viktig for meg. 

Så først ville jeg funnet ut hvilken rolle du ønsker at forloveren din skal ha, og så valgt ut i fra det smile 

13. juni 2013
00:32
Avatar
Medlem
Forum innlegg: 55
Medlem siden
26. februar 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

Valget mitt var ikke så vanskelig. Jeg hadde bestemt meg for mange år siden at hun som er forlover for meg skulle være det. Vi har veldig mye sammen, og jeg blir sett på som ei søster for henne, og ungene hennes kaller meg for tante. Når hun ble spurt så bodde hun ganske nær meg, og hun ville være med på alt av forberedelser til bryllupet. Siden ting i hennes familie endret seg for litt over ett år siden så bor hun ganske langt unna meg, men det er ikke noe problem. Siden jeg har en litt merkelig familie, så valgte jeg å ha to, så min søster er også forlover. Her går vi for dobbelt på alt icon_razz

Bryllupsvenner

14. juni 2013
14:14
Avatar
Sølvmedlem
Forum innlegg: 449
Medlem siden
22. november 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Jeg valgte søsteren min. Enkelt og greit, fordi hun kjenner meg best. Har heller ingen andre som jeg kunne velge som kjenner meg like bra. Vel, er ei da, som vi har begynt å få bedre kontakt med hverandre. Hun var søsterens bestevenninne fra barndommen icon_razz Utrolig hva barn gjør med en i voksen alder smile

 

Vurderer to, men jeg vet ikke helt mellow Jeg må høre med forlover hva hun tenker og om hun kunne tenkt seg litt hjelp på dagen icon_razz

14. juni 2013
19:35
Avatar
Nytt medlem
Forum innlegg: 4
Medlem siden
5. juni 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

Jeg valgte min søster. Vi er veldig gode venner og hun kjenner meg veeeldig godt.

14. juni 2013
20:17
Avatar
Sølvmedlem
Forum innlegg: 591
Medlem siden
31. mai 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Jeg har en "bestevenninne", og egentlig ingen andre venner, bare mer "fjerne" venner, og jeg ser jo ikke bestevenninna mi så ofte siden hun bor mange timer unna, så jeg var litt bekymret for at hun skulle si nei. Heldigvis gjorde hun ikke det (etter å ha spurt litt skeptisk om hva det innebar). Hvis ikke hadde jeg ikke hatt noen å spørre, og da tror jeg at jeg hadde endt opp med å spørre mamma (hun er født i 1970, så hun er jo ikke gammel, men likevel...). 

Gifter oss 13. desember 2014

18. juni 2013
07:47
Avatar
Medlem
Forum innlegg: 13
Medlem siden
15. juni 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

Det er kjempevanskelig!!! 

Her står det mellom to.. hver gang jeg bestemmer meg, dukker tanken opp om "men X da...!?" Også ombestemmer jeg meg. Har gjort det tusen ganger allerede, men har egentlig bare lyst til å få en forlover med en gang. Klarer ikke bestemme meg. De er veldig forskjellige. Hu ene er gammel trofast venninne (og etterhvert familievenn), men som jeg antakeligvis ikke ville blitt kjent med om jeg hadde truffet henne idag. Men jeg er innmari glad i henne!! Hun vet jeg også har kjempelyst til å være forlover. Hun andre har jeg kjent i 3-4 år, vi har studert sammen, driver med det samme, Lever i samme verden og har det veldig hygg sammen. Hun forventer nok ikke å være forlover tror jeg. Men er jo ikke spesielt mer glad i den ene enn den andre som du og skriver, og skal bare ha en. 

Så jeg har dessverre ingen gode tips, bare litt "frustrasjon/fortvilelse" å dele.. ;-)

20. juni 2013
10:22
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 192
Medlem siden
15. mars 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Tja, jeg hadde jo ei jeg trodde skulle være forloveren min. Hun var jo bestevenninnen min, men å gå fra å være venn til å gå bak ens rygg, det godtar jeg ikke. Det siste året har jeg hengt mye med noen andre venninner her jeg bor. Vi har jo kjent hverandre i 6-7 år, men etter at vi alle fikk barn har kontakten blitt mer enn bare "partyvenner". Og jeg har valgt hun ene som forlover, vi har stilt opp mye for hverandre den siste tiden. Ellers hadde jeg muligens bare valgt mamma smile

Stikk innom Til Bryllupet for stort utvalg i bryllupspynt!

Forumet tidssone: Europe/Oslo

Høyest antall samtidige brukere på forumet var 475

Pålogget nå:
5 Gjest(er)

Hvem er på denne siden nå:
1 Gjest(er)

0 aktive brukere siste 24 timer:

Toppliste innlegg:

Stavangerpar: 14664

eriksson: 7598

vanilla81: 4232

lindakbj: 4020

sizza87: 3278

Katrine: 3155

Jannicke: 2914

Medlemsstatistikk

Gjester: 2

Medlemmer: 9151

Moderatorer: 2

Administratorer: 2

Forumstatistikk

Grupper: 5

Forumer: 36

Emner: 11394

Innlegg: 176083

Innlegg med flest stjerner

 • I forum Kom i form til bryllupet!, emne Et mål langt i det fjerne.. av KatKirk (rangert 2 ganger with average rating of 4.00)
 • I forum DIY Bryllup - Kreativt Forum, emne Søstrene Grene in my heart!! (små blomstervaser) av Camomilita (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne feil i invitasjonene.. av Stian og Gitte (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Fortell om dagen, emne Kjære alle stressede bruder det går bra til slutt! av Gjest_M01 (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Tradisjoner Etikette, emne tale fra brud av eriksson (rangert 1 ganger with average rating of 3.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne Save the date kort, når? av Endelig.2014 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Trusa (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Stian og Gitte (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av 220912 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av May-Lise :) (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • Skriv interessante innlegg for de som planlegger bryllup, da vil du kanskje se ditt innlegg i listen over!