Skuffet over forloveren. | Før Bryllupet | Bryllupsforum

annonse-til-forumet-bryllupogfest2

Avatar

Registrér deg gjerne

sp_LogInOut Logg inn sp_Registration Registrér deg

Registrér deg | Glemt passordet?
Avansert søk

— Forum omfang —
— Match —

— Forum Valg —

Minimum søkeordlengde er 3 tegn - maksimum søkeordlengde er 84 tegn

sp_TopicIcon
Skuffet over forloveren.
Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 (0 stemmer) 
30. april 2012
11:27
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 105
Medlem siden
26. januar 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Jeg var lenge i tvil om hvem jeg skulle velge som forlover, men endte til slutt opp med min eldste venninne. Vi har kjent hverandre over halve livet og hun har alltid stilt opp.
hun takket ja, og begynte så smått å hjelpe meg med planleggingen.
Jeg fikk jevnlig mail om "vi må gjøre ditt", "se på denne", "kunne dette vært noe?" osv, og det bekreftet liksom valget jeg har tatt i forhold til forlover. Hun stilte frivillig opp og kom med ideer etc.
Men, nå som det nærmer seg tiden for utdrikkningslag har hun snudd tvert om.
Stadig nå får jeg mail om at hun har altfor mye å gjøre, får ikke planlagt noe, ble sur fordi jeg ønsket å føye til en til på gjestelisten der (dette skjedde dagen etter at hun hadde sendt ut mail til de andre, at jeg ytret ønske om at jeg hadde litt lyst til å ha med kusinen min også, siden hun slitter opp i bryllupet som en kombinasjon av gjest og barnevakt.)
Da jeg ga henne listen fikk hun både mail og telefonnr til alle. (Jeg tenkte det var greiest, for da kunne hun sende en purre sms til de som ikke svarte på mail etc, pluss at jeg sa at min yngste søster aldri bruker mailen sin, så til henne måtte det nesten sendes sms. )
Så begynte hun å klage over manglende svar fra ei venninne. Jeg spurte om hun hadde sendt sms til henne, men nei, hun hadde bare sendt en ny mail.
Så jeg spurte ei annen om hun diskret kunne forhøre seg litt, og det viste seg at denne personen hadde fått ny mail (vi mailes ikke så mye, kun sms og ringer, så jeg viste jo ikke det. ) så derfor hadde ikke hun fått mailene. Jeg oppdaterte da forloveren min med nye mailen og nå, nesten to uker etter, fikk jeg høre at hun fortsatt ikke har fått sendt ut mailen for hun har ikke tid, og samtidig sa hun at hun vurderte å la ei annen venninne av meg få ansvaret for hele dagen da det eneste hun hadde rukket var å booke et lokale. Da minnet jeg henne diskret på at dersom dette andre mennesket får ansvaret så frister det lite for meg å komme selv, da hun andre er liiiiiiiitt for glad i alkoholen på fest og jeg VET jeg da ville blitt utsatt for massivt drikkepress. (Been there, done that.)
En av mine andre bestevenninner har veldig lyst til å hjelpe til, og jeg vet at hun har sendt 2 mail til min forlover for å tilby hjelp, uten å få svar.
Alt jeg får tilbake fra min forlover når jeg prøver å hinte litt om at det faktisk er mennesker der som har tilbudt seg å hjelpe henne er; Jeg har ikke tid, jeg er singel, skal selge en leilighet og har en jobb jeg må passe på.
Fair enough, men jeg skulle virkelig ønske hun ikke hadde takket ja engang nå.
Jeg sa tidlig at jeg forventer ikke at hun skal stille opp på ditten og datten, etc, men at det hadde vært koselig med utdrikkningslag, spesielt siden store deler av min venninne gjeng er gift, har barn etc og jeg bor så langt unna de alle at det er sjeldent vi får møttes.
Men min forlovers holdning til dette sårer meg virkelig om dagen, og jeg er millimeter unna å erklære at jeg ikke vil ha noe som helst utdrikkningslag bare for å slippe den evige klagesangen om at hun ikke har tid til å planlegge og jeg kan ikke kalge for jeg skal jo gifte meg og hun er singel.
Er det jeg som er blitt egoistisk bridezilla her eller har jeg grunn til å være litt skuffet og lei meg over dette?

Huff... Dette ble et langt klageinnlegg gitt. 😳

30. april 2012
11:39
Avatar
Gullmedlem
Forum innlegg: 1000
Medlem siden
7. mars 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Herregud er det mulig? Enkelte mennesker er bare så egoistiske. Hadde kanskje vært bedre om hun hadde takket nei til å være forlover hvis hun ikke har tid!

Våre vitner er samboere og igrunn litt sløve.....tror ikke det blir utdrikkningslag på noen av oss :whops:
Var på besøk der forrige uke og det virket som om de hadde nok med barna, hytta og huset......

30. april 2012
11:47
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 382
Medlem siden
29. april 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

"Kates" wrote: Er det jeg som er blitt egoistisk bridezilla her eller har jeg grunn til å være litt skuffet og lei meg over dette?

Nei da, du er ingen bridezilla! Jeg kan godt skjønne at du er skuffet! Spesielt når andre tilbyr hjelp og ikke får svar i det hele tatt.
Alle kan gå gjennom en tøff periode som forloveren din gjør, men da er det viktig å si ifra og delegere ting videre til andre og ikke bare ikke svare på mailer etc.
Jeg hadde nok snakket med vennina og sagt at du har ei vennine som gjerne kan ta over planleggingen og hele utdrikkningslaget for henne. Kanskje hun bare trenger litt oppmerksomhet, kan jo hende at hun er misunnelig på deg da (høres litt sånn ut i den ene setningen din).

30. april 2012
12:45
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 344
Medlem siden
30. oktober 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Leit at du ikke synes hun gjør jobben som forventet.

Hva med å si noe om at du skjønner at det blir mye for henne nå og at det er helt greit for deg om en annen tar ansvaret og at du har en reserve i tankene om hun ikke føler at hun får tid til utdrikningslaget. Ev at de kan samarbeide. Du kan jo også si noe om at du valgte nettopp henne fordi hun kjenner deg så godt og ikke ville lage til noe "drikkepress"fest som enkelte andre i gjengen, og at den som overtar må være en som respekterer den delen.

Det ordner seg nok om du bare prater med henne. Jeg hadde en forlover og en annen som arr. utrikningslaget siden foloveren følte at hun ikke hadde tid til den delen. Og som deg valgte jeg en som ikke ville lage "drikkepress"fest ei heller det jeg oppfatter som "utdritningslag" hvor alle morer seg på brudens bekostning... :ugh:

30. april 2012
12:54
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 220
Medlem siden
5. november 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Høres ut som om noen er sjalu og litt egositiske gitt wink Hun er nok misunnelig for at du har mye hun selv kanskje ikke har. Hadde jeg vært deg ville jeg sagt til hun som er forloveren din nå at det ikke virker som om hun har tid til å ha oppgaven med å være forlover, og at du heller ønsker noen du kan stole på til å ordne opp samt som har tid og et ønske om å gjøre dette så bra som mulig smile Det er helt fair å bytte forlover, jeg har gjort det selv for en stund siden, da jeg hadde mye det samme problemet som deg. Det endte riktignok med at min forlover ble dritsur og ikke snakker med meg mer, men da har jeg hvertfall funnet ut hva slags person hun er.

En annen tanke, hvorfor skal hun sette bort oppgaven med utdrikningslaget men forsatt få være forlover? (hva er det hun tenker med...?) Jeg tenker jo at det blir litt rart om noen skal gjøre all "jobben" med å planlegge utdrikningslag, også skal hun som er forlover få sitte ved deg i kirken og middagen og holde tale og sånt..

Håper du finner ut av det smile

30. april 2012
15:16
Avatar

Forum innlegg: 20970
Medlem siden
15. januar 2009
sp_UserOfflineSmall Offline

Jeg hadde byttet forlover. Tvert!

Hvis det er slik hun oppfører seg før bryllupet, hvordan kan hun da oppføre seg på selve bryllupsdagen... [-(

Nei, få deg en forlover som vet å sette pris på den æren!

30. april 2012
17:58
Avatar
Gullmedlem
Forum innlegg: 4232
Medlem siden
23. oktober 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

"Trone" wrote: Jeg hadde byttet forlover. Tvert!

Hvis det er slik hun oppfører seg før bryllupet, hvordan kan hun da oppføre seg på selve bryllupsdagen... [-(

Nei, få deg en forlover som vet å sette pris på den æren!

Må si meg enig med kjære Trone her altså.
Og jeg som trodde at jeg hadde mye klabb og babb med min forlover.
Ja, var en del som ikke stemte før bryllupet, men på selve dagen og dagen før
så var hun der 110% for meg.

Bytt forlover du skal ikke ha det slik i planleggingstiden til bryllupet, det er da du skal kose deg med forberedelsene, og da skal ikke dette forlover-dillemmaet ligge og murre i tankene.

30. april 2012
21:06
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 344
Medlem siden
30. oktober 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Nå virker det da som forloveren har kost seg med selve bryllupsplanleggingen og deltatt i denne? Slik jeg tolker det er det altså planleggingen av utdrikningslaget som er bøygen, og der er faktisk ikke alle som synes at det å planlegge slike ting er det morsomste de vet, og om det i tillegg er andre ting i livet som gjør at ting er travelt og stressende - slik jeg tolker hennes utsagn, så synes jeg det er helt fair å la noen annen ta ansvaret for festen og likevel beholde henne som forlover om hun ønsker det. Man kan jo også ha to forlovere som har ulike roller i planleggingen?
Forloverrollen er strengt tatt kun å skrive under på forlovererklæringen...

4. mai 2012
18:40
Avatar
Medlem
Forum innlegg: 27
Medlem siden
25. oktober 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Off fikk litt sånn dårlig følelse av dette. Håper det har ordnet seg. Som de sier over her så kan det jo være ho er sjalu eller misunnelig samtidig som ho har mye å gjør selv? Men klart det skal jo absolutt IKKE gå utover bruda.

Å du er IKKE noen bridezilla nei. Dette synes jeg var utrolig dårlig av ho, da kan ho heller delegere oppgavene litt ut. Det gjor vi når vi hadde utdrikningslag for bestevenninna mi som jeg var forlover til.

Håper ting har ordna seg.

12. mai 2012
15:28
Avatar
Medlem
Forum innlegg: 24
Medlem siden
31. oktober 2011
sp_UserOfflineSmall Offline
10sp_Permalink sp_Print
0

Høres ut som hun kanskje er litt "småsjalu". Jeg ville også sagt til henne at om det er for travelt for henne og hun ikke føler hun har tid til å planlegge et utdrikkingslag vil du la ... få oppgaven, i og med at hun har tilbudt seg det og at hun er en som kjenner deg og vet hva du ville satt pris på en slik kveld. Det er ikke noe i veien med å la forloveren være forlover, men la gode venner stille opp når de føler det trengs.

Selv har jeg ødelagt opplegget som min forlover hadde planlagt for meg:trist: .. Det kom et dødsfall i familien og jeg måtte avlyse en planlagt tur til mitt hjemsted.. Dermed blir det ikke noe utdrikningslag på meg, -men vi skal finne på noe bare vi to, en gang etter bryllupet. Hintet til at hun kunne få hjelp av noen der jeg bor og lage til noe der da, men da ble svaret at da ble det ikke slik som hun ville det skulle være! :misfornøyd:

Men kjenner jeg vennene mine her finner de vel på noe.. Ikke noe avanserte greier, men at vi tar oss en liten fest sammen wink

21. august 2012
07:35
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 152
Medlem siden
8. august 2012
sp_UserOfflineSmall Offline
11sp_Permalink sp_Print
0

Jeg syns jo og at det er feil å "involvere" deg så mye i planleggingen.. Det er jo meningen at dette skal komme overraskende på deg..
Vet ikke om jeg hadde bytta forlover, men jeg hadde kanskje tatt meg en tur på besøk til henne og fått snakka med henne.. Dette betyr jo mye!!!

Stikk innom Til Bryllupet for stort utvalg i bryllupspynt!

Forumet tidssone: Europe/Oslo

Høyest antall samtidige brukere på forumet var 475

Pålogget nå:
16 Gjest(er)

Hvem er på denne siden nå:
1 Gjest(er)

0 aktive brukere siste 24 timer:

Toppliste innlegg:

Stavangerpar: 14664

eriksson: 7598

vanilla81: 4232

lindakbj: 4020

sizza87: 3278

Katrine: 3155

Jannicke: 2914

Medlemsstatistikk

Gjester: 2

Medlemmer: 9151

Moderatorer: 2

Administratorer: 2

Forumstatistikk

Grupper: 5

Forumer: 36

Emner: 11394

Innlegg: 176083

Innlegg med flest stjerner

 • I forum Kom i form til bryllupet!, emne Et mål langt i det fjerne.. av KatKirk (rangert 2 ganger with average rating of 4.00)
 • I forum DIY Bryllup - Kreativt Forum, emne Søstrene Grene in my heart!! (små blomstervaser) av Camomilita (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne feil i invitasjonene.. av Stian og Gitte (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Fortell om dagen, emne Kjære alle stressede bruder det går bra til slutt! av Gjest_M01 (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Tradisjoner Etikette, emne tale fra brud av eriksson (rangert 1 ganger with average rating of 3.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne Save the date kort, når? av Endelig.2014 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Trusa (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Stian og Gitte (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av 220912 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av May-Lise :) (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • Skriv interessante innlegg for de som planlegger bryllup, da vil du kanskje se ditt innlegg i listen over!