Dagen da drømmen gikk i oppfyllelse*Flere bilder,oppdatert!* | Fortell om dagen | Bryllupsforum

annonse-til-forumet-bryllupogfest2

Avatar

Registrér deg gjerne

sp_LogInOut Logg inn sp_Registration Registrér deg

Registrér deg | Glemt passordet?
Avansert søk

— Forum omfang —
— Match —

— Forum Valg —

Minimum søkeordlengde er 3 tegn - maksimum søkeordlengde er 84 tegn

sp_TopicIcon
Dagen da drømmen gikk i oppfyllelse*Flere bilder,oppdatert!*
Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 (0 stemmer) 
19. juli 2010
21:26
Avatar
Gullmedlem
Forum innlegg: 4232
Medlem siden
23. oktober 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

vi har fått noen bilder fra fotografen, men jeg må endre et format på de før jeg får lagt de inn..Har ennå ikke så mange bilder, men her er en liten smakebit smileJeg vet igrunn ikke helt hvor jeg skal begynne, sitter her med mange ubeskrivelige tanker,
inntrykk og følelser. Foreløpig har jeg ikke noen bilder å dele, men de kommer, trust me [smilie=wub.gif] [smilie=wub.gif]
17.07.2010 kl 07:15, våkner at at forloveren min våkner og begynner å romstere på hotellrommet, hun får meg opp av senga, klokka 8 går vi ned å spiser frokost, frisør og make-up kommer klokka 9.
Er vel egentlig ikke så mye mat jeg får ned, men vet at dagen blir lang, så tvinger i meg mat.
På dette tidspunktet er jeg helt rolig og trøtt (les: båtfestival med HØY live scenemusikk så og si rett uttafor hotellet til klokka halv 4 på natta, men i følge forloveren min sov jeg halv 1).

Frisøren er en av mine bestevenninner, så jeg slapper godt av når "håret mitt er i hennes hender", faktisk like før jeg sovner.... 😳 så på dette tidspunktet har jeg fått på meg overdelen til kjolen, siden den måtte på pga håret skulle settes opp etter alle kunstens regler, så har jeg undertøy da, og en morgenkåpe rundt meg. Håret er ferdig satt opp og jeg er ferdig sminket. På dette tidspunktet er alt av tidsperspektiv helt fjernt for meg. De ringer fra resepsjonen og sier at fotografen er på veg opp... 😯 der sitter jeg ferdig sminket, ferdig med hår og tiara, overdelen til kjolen og gjennomsiktig truse.... hva gjør jeg nå....joda, hopper nedi underskjørtet, og er ganske så stressa over at han kom så tidlig. Han tar noen bilder, men erfaren som han er, så ser han at jentene her trenger litt mere tid, og vi avtaler at han skal komme tilbake om en time, så jeg har da fått på meg resten av strømper, kjole, slør og alt det andre, og brudebuketten min har blitt hentet. Bagasjen ble flyttet over på suiten somjeg faktisk fikk nøkkelen til dagen før tror jeg...
Ferdig med håroppsett

Ferdig sminket også smile Fornøyd ja biggrin

Fotografen tar flere bilder, gleder meg syyyykt til å få de, har så og si ikke et eneste bilde nå..
så de får komme senere wink

Vi blir hentet på hotellet har bestilt transport med stil (finnes bare 21 eksemplarer av denne bilen i hele verden sa sjåføren til Johan). Jeg kommer ut på trappa til hotellet, og der er et overgangsfelt rett over, og på andre siden står et busslass med turister som skal over vegen, men går de? Nope, de begynner å ta bilde av meg....nå begynner nervene å komme.


Vi må ta noen ekstra rundturer rundt kirken for paret som ble viet klokken 12:00 står fremdeles på trappa kl 13:10 (våres vielse skulle begynne 13:15...). Forloveren min går ut, og får de som skal inn i krika inn i kikra, så par nummer 1 "må" omsider gå ned fra kirketrappa, men de står fremdeles på plassen. På dette tidspunktet er jeg alene i bilen med sjåføren, han har drevet med brudekjøring i mange år, og synes at nå er nok nok, og kjører opp til kirketrappa, der forloveren min, pappa og ringbærer står og venter (og jeg må jo ikke glemme kirketjeneren, som ga meg brus før jeg gikk inn, var en smule små nervøs, så han synset vel at jeg burde drikke noe).

Kirkeklokkene slutter å ringe, jeg er klar, organisten begynner å spille, Daniel (ringbæreren) går inn først, pappa og jeg kommer 5 m bak. Der er folk, masse folk. På dette tidspunktet er jeg vanvittig lykkelig. Pyntingen av kirken har jeg ikke lagt meg borti, det ansvaret fikk noen andre. Pappa avleverer meg hos Johan, (presten synest at Johan skulle ta sin kommende svigerfar i hånden før pappa går og setter seg), så det rådet ble fulgt.

Får hjelp av Johan det siste stykket til der jeg skal sitte, forloveren min legger kjolen min pent på plass, jeg setter meg og vielsen kan virkelig begynne. Tiden i kirken går så vanvittig fort. Talen til presten er nydelig (vi fikk kopi av den sammen med vigselsattesten), Rebekka...WOW...aldri hørt deg synge, men du verden for en utrolig vakker stemme "From this moment on". Før jeg vet ordet av det står vi på kirketrappa, vi har gått ned kirkegulvet sammens som gift, får gratulasjoner etter hvert som folk går ut av kirken, jeg mister totalt oversikten over hvem som egentlig har vært til stede under vielsen, var der virkelig så mange??

Det første kysset som gift:

Fotograferingen på kirketrappen går supert, vi er hvertfall borte så vi ikke hindrer par nummer 3 sin forberedelser til sin vielse, vi kjører til avtalt locaton for fotografering.
Egentlig er det faktisk meldt det møkkaværet, men værgudene er så absolutt på våres side i dag, ikke antydning til regn, lettskyet sol og over 20 grader.
Fotografering på location:


Fotograferingen tar tid som beregnet, men vi er i tide i henhold til kjøreplanen.
Vi annkommer Color Line ca 16:15, middagen er satt til 16:30. Vi kommer opp å får oss noe å drikke, de andre gjestene har alt funnet vegen og har begynt å mingle.

Maten var så ubeskrivelig god, middagen tar vel ganske lang tid, og det blir en del opp på stolene å kysse (svigersøster har jo lovet å hevne seg fra sitt bryllup i høst...hehe, men hun glemte den med under bordet laugh )

Må bare vise bilen fra en annen vinkel:

Fotografering neste:

Toastmasteren vår har gjort glimrende forarbeid, ikke snakk om noe toasmaster bjelle her i gården nei! Vi er tross alt v hjemmebanen til Aafk, så her går det i dommerfløyte 😛 og ved hjelp av Johan sitt søskenbarn som er fotballdommer, har hun også, et gult og et rødt kort, i tilfelle en tale skulle bli for lang, så er jo det soleklart rødt kort, er det noen som overkjører toastmaster og plutselig skal holde tale uten det er avtalt, så er det bare og blåse i fløyta å dra fram kortene ( microfon er der i tillegg, ble rigget til dagen før da vi var der i 6 t og pynta..men det er ikke så mye bruk for den under middagen, jeg velger å bruke den når jeg holder min tale. Jeg er jo ikke akkurat den første som skal tale, så rørt til tårer har jeg blitt et ukjent antall ganger til nå.
Hele tiden før bryllupet så har Daniel (nevøen min, 13 år) sagt "E skal IKKE holde tale!!!"

Her kommer plutselig et overaskelses moment som jeg kommer til å gjenngi ordrett, vanvittig morsomt (særlig siden der var moldesupportere blandt oss, det var jo også noe toastmasteren begynte med at fotball kanskje fremdeles var et sårt tema om dagen...tabellen tatt i betraktning, samt cupfinalen 2009....)

Daniel går fram i hesteskoen. Og forteller at han og en kamerat har laget en kriseplan til MFK, (bilde kommer senere) Så har vi et ark han holder siden som er rettet mot oss : KRISE PLAN også logoen til Molde fotball klubb...

1: Begynn å spill fotball!!!! Slutt å filme, å skylde på dommeren og bana!!!

2: Overgangsvinduet åpner 1. august....
- Selg Magne Hoseth....,
eller skal vi si Magne Mascara??

3: Ny trener! En som er kynisk og tenker kun på resultat. Foresten passa ikke den beskrivelsen på Kjetil Rekdal? Kanskje det hadde vært like greit, før heile laget får sparken i AaFk!

dette er tydeligvis en lang kriseplan de har laget, han skal begynne på punkt nummer 4, han snur arket litt og når han gjør det så faller det ned et trekkspill av ark som er i denne kriseplanen.

Så sir han "Det e kanskje like greit at vi sende det i posten.....!"

Mere fotball (her er toastmaster blandet inn igjen også, siden hun kjenner en god del av spillerene i A-stallen til laget i vårt hjerte wink

Daniel tar nå fram et brev og en pakke og sir: Som dokke vet skal Aafk spille mot Start i morra. Når dei fikk høre at dokke skulle gifte dokke fikk vi ei leveranse på døra:

"Hilsen Fra aafk på bryllupsdagen!

Aafk er et fantastisk fenomen-
sjøl om pengesekken er knyttet godt igjen

Med omsorg og varme
tar vi vare på hverandre

og vi syns at alle supportera e pen.

Fra vestnes kommer vår trener
han ser egentlig ut som en itialener
Men han ønsker jo det
å vi spilla med

For det e jo det en så bra mann fortjener!

Vi spilla fotball på verdens kuleste lag
gode venna som treffes hver eineste dag

damene følger med
ikkje så rart det!

Takk Stormen for dokke gir oss så bra Drag!

I Ålesund spilles det fotball
med norges tøffeste stall

vi sanka poeng
-mest for peng

og supporterane e bare knall!

Med dokkes glød og kjærlighet i dag
har dokke litt ekstra å gi dåkkes favotritt lag

og i morra når dåkke har dagen der påååå
-tar vi turen til start, som vi virkelig skal flå!

og som ballen er rund
sloss vi for seier til siste sekund!

Hjertelig til lykke fra oss i AAFK!!

(skrevet under med håndskrift)

PS! Lykke til med brudevalsen,
beste hilsner ******* *******.
(velger å sensurere forfatteren)

Og i pakken

Signert drakt, med
teksten

Til brudeparet
hjertelig til lykke med dagen.

Nå ble det mye fotball her, men vi sitter jo tross alt på VIP'en da....*ler*

Middagen går sin gang, toastmaster har lagt inn god med pauser vi satte oss til bords 16:30 desserten kommer på bordet rundt kl 20:00. Er ganske mange som holder tale. Jeg er helt overveldet, ante ikke at det faktisk kan komme så morsome og vakkre ord i en tale. Fikk bruk for lommetørklet ja.

Middagen avsluttes med noe toastmaster virkelig har arbeidet med, hun har samlet bilder fra begge sider fra vi var små nurk og oppigjennom hele oppveksten, lagt til tekst, musikk og alle mulige elementer i en video, som blir presentert for oss på storskjermen /lerretet i lokalet.

Brudevalsen går som planlagt vi greier oss helt fint.
Er ikke noe dansefamile noen av familiene her, så det blir lite dans... men når en prater mingler og mildt sagt er i den 7'ende himmel, så tenker en ikke på akkurat det.

Kakene kommer på bordet, bryllupskaka står virkelig til forventningene, mildt sagt. (meeen, når vi skulle skjære i kaka, så ble vi ikke gift gidt... laugh )

Jeg har hele tiden vært bestemt på at jeg skal kaste buketten min, men har ikke fått lov å kaste den orginale av blomsterdekoratøren, så jeg fikk en til bare ikke fult så avansert som den jeg hadde da. Jeg fikk til slutt samla alle de ugifte forann baren, og vips, så vet vi hvem som blir neste brud ut, skal en tro på det wink Kaster den buketten som var ment å kaste til de ugifte jentene wink

Et litt klarere bilde av at jeg kaster en bukett! (men jentene står litt passive da [smilie=aiwebs_014.gif] )

Johan kaster også strømåebandet mitt til gutta, så da vet vi vel at det er bryllup i sverrige neste gang på herresiden wink

Jeg har jo giftet meg inn i en skikkelig kakefamilie så nå får kakebordet bein å gå på, men ikke bein nok...da vi var og hentet ting dagen etter og var inne på kjøkkenet, måtte jeg bare snu i kjøkkendøra....sa noen mareritt om kaker??? vi hadde hvertfall nok kaker, vi var nærmere 40, og hadde kaker sikkert til over 100,... men så er vi jo på sunnmøre da....

Det er så utrolig vanskelig å plukke ut hva en skal fortelle etter en så vanvittig fantastisk dag!

Alle som delte dagen med oss, taler, sanger, kunne ha forsatt å fotalt i evigheter. Jeg har nesten ikke et eneste bilde enda. Er enig med min kjære Johan, som jeg nå faktisk kan kalle min ektemann at vi legger ikke ut noe bilde selv ennå. Han hadde et tidligere, men jeg var ikke helt fornøyd med egen innsats på det bildet... så da er det ikke rett at jeg legger ut noen her heller nå, før vi har bestemt oss. For vi vil jo begge veldig gjerne endre profilbilde på face....

Så bilder skal komme, vi har bare ennå så utrolig mye og fordøye.

Dagen gikk over all forventning, den beste dagen i mitt liv. Jeg er så lykkelig at der faktisk ikke finnes noen ord nok som kan beskrive hvordan jeg har det, eller hvordan vi begge har det er vel rettere å si.
Bryllupskaken:

Deffinitivt den beste dagen i mitt liv!!!

19. juli 2010
21:38
Avatar

Forum innlegg: 20970
Medlem siden
15. januar 2009
sp_UserOfflineSmall Offline

Sykt langt referat!! Men gud å gøy!! 😛 😛 😛

Hørtes jo ut som den perfekte dag da!! Litt teit av det paret før dere som okkuperte trappen når det var deres tur, men godt forloveren din tok ansvar! wink wink

Gleder meg til å se bilder!! smile smile Gratulerer som frue! biggrin

19. juli 2010
21:39
Avatar
Sølvmedlem
Forum innlegg: 665
Medlem siden
30. september 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Gratulerer så mye med vel overstått drømmedag [smilie=wub.gif]

19. juli 2010
21:44
Avatar
Gullmedlem
Forum innlegg: 4232
Medlem siden
23. oktober 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Takk smile

Trone: ja sykt langt og det kunne jo blitt lengre om jeg valgte å skrive aat under fotograferingen ble svigersøs overfalt av en edderkopp, og johan måtte komme til unsettning...for å få edderkoppen ut av kjolen (v. å riste i hele kjolen) fotografen så på meg, og jeg bare "kjør på, ta bilder..." (<- det var kort versjonen....)

19. juli 2010
21:51
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 376
Medlem siden
26. oktober 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Gratulerer!! Takk for referat (og løfte om bilder etterhvert) - hørtes ut som om dagen ikke kunne blitt særlig bedre! Håper dere har det fantastisk som mann og kone i hvetebrødsdagene [smilie=wub.gif]

19. juli 2010
22:09
Avatar
Sølvmedlem
Forum innlegg: 637
Medlem siden
23. oktober 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Høres ut som en super dag! Gleder meg til bilder!! 😀

19. juli 2010
22:11
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 297
Medlem siden
3. november 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Gratulerer! Høres ut som et fantastisk bryllup. 😀 😀
Gleder meg masse til bilder.

19. juli 2010
22:26
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 97
Medlem siden
25. februar 2010
sp_UserOfflineSmall Offline

Gratulerer så mye 😀 . Hørtes ut som en fantastisk dag. Glad for at drømmene deres gikk i oppfyllelse 😀

19. juli 2010
23:51
Avatar
Sølvmedlem
Forum innlegg: 440
Medlem siden
24. oktober 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Takk for at jeg fikk lese om dagen din også! Jeg har sitti i hele dag å plukket bilder for å si det sånn og det er kun av to kameraer! Men gratulerer så mye Beate og Jippi vi kan ikke stole på Yr, storm eller pent! vi hadde en liten nedbør under middagen det var det!.... tenk nå er vi fruer! Morro at Aafk ble så stort tema, hadde regnet med at storhamar ble like stort hos oss men det ble det ikke.. Og Ham-kam ble IKKE nevnt for å si det sånn.. hihi

20. juli 2010
06:24
Avatar
Gullmedlem
Forum innlegg: 1721
Medlem siden
30. november 2009
sp_UserOfflineSmall Offline
10sp_Permalink sp_Print
0

Gratulerer så mye smile
Hørtes ut som en bra dag!
Gleder meg til bildene kommer smile

20. juli 2010
07:42
Avatar
Sølvmedlem
Forum innlegg: 400
Medlem siden
15. mai 2010
sp_UserOfflineSmall Offline
11sp_Permalink sp_Print
0

gratulerer så mykje,, drømme dag med stor D [smilie=wub.gif] [smilie=wub.gif]

20. juli 2010
08:38
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 229
Medlem siden
26. oktober 2011
sp_UserOfflineSmall Offline
12sp_Permalink sp_Print
0

Gratulerer så mye! smile

Stikk innom Til Bryllupet for stort utvalg i bryllupspynt!

Forumet tidssone: Europe/Oslo

Høyest antall samtidige brukere på forumet var 475

Pålogget nå:
11 Gjest(er)

Hvem er på denne siden nå:
1 Gjest(er)

0 aktive brukere siste 24 timer:

Toppliste innlegg:

Stavangerpar: 14664

eriksson: 7598

vanilla81: 4232

lindakbj: 4020

sizza87: 3278

Katrine: 3155

Jannicke: 2914

Medlemsstatistikk

Gjester: 2

Medlemmer: 9151

Moderatorer: 2

Administratorer: 2

Forumstatistikk

Grupper: 5

Forumer: 36

Emner: 11394

Innlegg: 176082

Innlegg med flest stjerner

 • I forum Kom i form til bryllupet!, emne Et mål langt i det fjerne.. av KatKirk (rangert 2 ganger with average rating of 4.00)
 • I forum DIY Bryllup - Kreativt Forum, emne Søstrene Grene in my heart!! (små blomstervaser) av Camomilita (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne feil i invitasjonene.. av Stian og Gitte (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Fortell om dagen, emne Kjære alle stressede bruder det går bra til slutt! av Gjest_M01 (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Tradisjoner Etikette, emne tale fra brud av eriksson (rangert 1 ganger with average rating of 3.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne Save the date kort, når? av Endelig.2014 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Trusa (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Stian og Gitte (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av 220912 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av May-Lise :) (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • Skriv interessante innlegg for de som planlegger bryllup, da vil du kanskje se ditt innlegg i listen over!