Dagen vår 3 august 2013 | Fortell om dagen | Bryllupsforum

annonse-til-forumet-bryllupogfest2

Avatar

Registrér deg gjerne

sp_LogInOut Logg inn sp_Registration Registrér deg

Registrér deg | Glemt passordet?
Avansert søk

— Forum omfang —
— Match —

— Forum Valg —

Minimum søkeordlengde er 3 tegn - maksimum søkeordlengde er 84 tegn

sp_TopicIcon
Dagen vår 3 august 2013
Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 (0 stemmer) 
13. august 2013
22:41
Avatar
Medlem
Forum innlegg: 55
Medlem siden
26. februar 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

Dagen startet ganske tidlig, jeg sto opp klokken syv for å bruke god tid, og klare å få i meg litt mat. Jeg slet veldig med å spise den siste uken før bryllupet. Det var så mye nerver ute og gikk. Jeg tilbringte siste natten med mine to forlovere, og ingen av oss sov noe særlig den natten.

Hun som skulle ordne håret mitt kom klokken ni, og hun som skulle sminke meg kom halv elleve. Fotografen kom klokken ni for å få med seg alt som skjedde rundt meg hele dagen.

Det ble veldig folksomt på rommet vårt, to frisører, en sminkør, tre som skulle ordnes og fotografen. 

Når det var en halvtime igjen før i alle ble hentet så hadde ikke jeg eller mine to forlover fått på oss klær, så en kan si at det ble litt stress og hektisk en liten periode. Fotografen og frisøren min hjalp meg med å få på meg kjolen og alt det som skulle vær med til kjolen. Vi rakk det smile

Når jeg satt i limousinen på vei til kirken fikk jeg utrolig vondt i magen og ble kjempe nervøs på min kommende mann sine vegne, jeg viste at han hadde gruet seg veldig til han skulle holde tale, og dette hadde gjort at han ikke hadde sovet noe særlig den siste uken.

Mine to fedre sto og ventet på meg når jeg kom, og det var to fedre som var utrolig stolte og rørte når de fikke se meg. Det ble noen tårer hos oss alle før vi begynte å gå inn i kirken. 
Min kommende mann sto med åpen munn når jeg kom inn, han viste nesten ikke hvor han skulle gjøre av seg.

Vielsen gikk kjempe bra, presten vår er ei utrolig kul dame som ikke er helt som mange andre prester, hun fikk frem latteren hos gjestene våres. Det var mange som snakket om henne etter vielsen.

Fotografen ville ta bildene av oss ute utenfor kirken, og det ble vi jo selvfølgelig med på, problemet var bare at når vi skulle starte å ta bilder åpnet himmelen seg, og det begynte og lyne og tordne. Så her ble det tatt bryllupsbilder med paraply. Fikk se noen av bildene på kameraet hennes, og de så utrolig kule ut. Er spent på resultatet.

Middagen gikk kjempe bra, alle gjestene sa at de koste seg masse, og at det var utrolig god mat. Det var flere som kom bort til oss og sa at dette var noe av det vakreste bryllupet de hadde vært i, det var så gjennomført fra ende til annet. 

Min mann hadde en fantastisk tale, og jeg fikk selv masse skryt av talen jeg holdt

 

Foreldrene våres hadde ordnet i stand en overraskelse til oss. Mandagen før vi giftet oss var vi invitert på middag med alle foreldrene, og da fikk vi beskjed om at vi skulle pakke en koffert på fredag som jeg skulle ha med meg på hotellet, den skulle inneholde sommerklær, pentøy, pass og vielsespapirer, for vi skulle ut å reise på søndagen. Det var det eneste vi fikk vite. Under festen på lørdagen fikk vi beskjed om å stille oss midt på gulvet, og det skulle bli vist en film. Det var en film som gjorde oss nervøse, og de klarte å lure oss flere ganger under filmen. Vi fikk bryllupsreise i bryllupsgave av de, turen gikk til vakre Mauritius. 
En kan si at det var mange misunnelige personer i det lokalet biggrin

Alt i alt var det en perfekt dag med familie og venner. (har ikke fått bildene fra fotografen enda, men her kommer noen andre bilder jeg har fått tak i) 

IMG_0942.JPGIMG_0943.JPGIMG_0951.JPGIMG_1040.JPGIMG_1035.JPGIMG_0950.JPGIMG_0948-1.JPGIMG_1048.JPGIMG_1047.JPGIMG_0941.JPGIMG_0952.JPG

sp_PlupAttachments Vedlegg

Bryllupsvenner

13. august 2013
23:00
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 191
Medlem siden
4. desember 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Så flotte dere var lega! :-) Gratulerer som fru! Og gjestene så ut til å storkose seg. :-) Håper bryllupsreisen til Mauritsius har vært fin, tenker dere har kost dere. :-)

LillePernille :-)

13. august 2013
23:13
Avatar
Eidsvoll Verk, Akershus

Forum innlegg: 7804
Medlem siden
23. oktober 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Så flotte dere var! Ser ut til å ha vært en strålende dag biggrin Må si jeg er litt misunnelig på turen dere fikk, da! Eller, egentlig ikke misunnelig, for jeg unner dere den virkelig, men jeg kunne godt ligget i kofferten :P Hihi.

Elsket buketten din biggrin

14. august 2013
10:39
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 136
Medlem siden
29. april 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

Til lykke med giftermålet! Høres ut som dere har hatt en strålende dag! Flott brudepar - dere sto så fint til hverandre. Og buketten din var et smykke av en bukett.

16. august 2013
17:25
Avatar
Sølvmedlem
Forum innlegg: 811
Medlem siden
21. oktober 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Kjempe fine bilder! Gratulerer så mye som mann og kone <3

Stikk innom Til Bryllupet for stort utvalg i bryllupspynt!

Forumet tidssone: Europe/Oslo

Høyest antall samtidige brukere på forumet var 475

Pålogget nå:
5 Gjest(er)

Hvem er på denne siden nå:
1 Gjest(er)

0 aktive brukere siste 24 timer:

Toppliste innlegg:

Stavangerpar: 14664

eriksson: 7598

vanilla81: 4232

lindakbj: 4020

sizza87: 3278

Katrine: 3155

Jannicke: 2914

Medlemsstatistikk

Gjester: 2

Medlemmer: 9151

Moderatorer: 2

Administratorer: 2

Forumstatistikk

Grupper: 5

Forumer: 36

Emner: 11394

Innlegg: 176083

Innlegg med flest stjerner

 • I forum Kom i form til bryllupet!, emne Et mål langt i det fjerne.. av KatKirk (rangert 2 ganger with average rating of 4.00)
 • I forum DIY Bryllup - Kreativt Forum, emne Søstrene Grene in my heart!! (små blomstervaser) av Camomilita (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne feil i invitasjonene.. av Stian og Gitte (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Fortell om dagen, emne Kjære alle stressede bruder det går bra til slutt! av Gjest_M01 (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Tradisjoner Etikette, emne tale fra brud av eriksson (rangert 1 ganger with average rating of 3.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne Save the date kort, når? av Endelig.2014 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Trusa (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Stian og Gitte (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av 220912 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av May-Lise :) (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • Skriv interessante innlegg for de som planlegger bryllup, da vil du kanskje se ditt innlegg i listen over!