Dagen vår! :) | Fortell om dagen | Bryllupsforum

annonse-til-forumet-bryllupogfest2

Avatar

Registrér deg gjerne

sp_LogInOut Logg inn sp_Registration Registrér deg

Registrér deg | Glemt passordet?
Avansert søk

— Forum omfang —
— Match —

— Forum Valg —

Minimum søkeordlengde er 3 tegn - maksimum søkeordlengde er 84 tegn

sp_TopicIcon
Dagen vår! :)
Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 (0 stemmer) 
15. juni 2012
09:55
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 141
Medlem siden
30. oktober 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Det var ønske om at jeg forteller om dagen vår, så da gjør jeg gjerne det! smile Ellers vil jeg si innledningsvis at jeg nok ikke kommer til å være her inne på forumet så mye mer, av flere årsaker. Det har ikke med forumet her eller folka her inne å gjøre!! smile Jeg har hatt god nytte av forumet og vil bare takke hjertelig for all hjelp, tips og idèer jeg har fått her! smile Men det er på tide å gå videre liksom... wink

Vel, dagen før var vi i full gang - de fleste som har giftet seg vet hva jeg snakker om! wink 13 timer på lokalet for å pynte og ordne til. Var i seng i 02-tiden, og ble vekket på morgenen i 06-tiden av min kjære eldstemann på 8 år. :tullerdu: Noen vil kanskje si at jeg ikke skulle sovet hjemme, men jeg gjorde nå det - det er jo der jeg hører til! wink Med mine tre gutter!

Jeg sto opp, dusjet, tok en kaffe og pakket sammen litt ting. Så dro vi til frisøren - jeg og min kjære bror (som sov hos oss, og som også var min ene forlover). Jeg var hos frisøren og ble stelt og dullet med, vi spiste mørk sjokolade og jordbær, og drakk Martini Asti (utrolig god!!) og mer kaffe. Min ene forlover (Ø.) fikk "klippet" håret (han ble barbert 3 mm) skikkelig, og føyk avgårde for å ordne litt igjen. Min andre forlover (S. - min bestevenninne) fikk stelt og ordnet håret, og brudepiken kom etterhvert og fikk satt opp håret. Alle vi tre jentene fikk levende blomster i håret - små roseknopper og nydelig fresia. Jeg hadde også to sånne kammer med silkeblomster på - de var helt hvite (kjole etc var elfenbensfarget), men jeg måtte bruke dem. Mamma hadde dem når hun var brud, og mamma døde i 2009, så det var min måte å ha henne med meg på den store dagen. Hadde også et vakkert slør og en liten hårbøyle-tiara med små blomster som passet perfekt! :nååh:

Pappa kom og hentet meg og S., og hans kommentar "Du er vakker" med skjelvende underleppe og blanke øyne var alt jeg håpte på fra han. *rørt* Vi kom til kirka ca 10 minutter for sent, og presten spøkte med dette i talen etterpå. biggrin I vielsen hadde jeg en kamerat som spilte sopransax på innmarsj - han spilte helt alene (uten orgel osv) "Brudemarsj fra Åseral". Det var så vakkert! Og vel fremme gikk alt som det skulle. Vi hadde salmene "Guds godhet sang i sinnet" og "Gje meg handa di", og min forlover S. spilte piano og sang "From this moment on" (hun er vokalist, men spiller IKKE piano offentlig - hun hadde øvd inn til dette, og det var perfekt!!) til oss - det er vår sang! Og så sang hun "I love a man" (av Torunn Eriksen) til min kjære fra meg, sammen med en innleid bassist og min gode saksofonistvenn på tenorsax. Vakkert vakkert!! :nååh: Når vi skulle sette på ringene fikk vi de ikke på, så jeg måtte lage litt skøy av det og det ble litt grimaser og sjau, og det ble litt latter og løs stemning. Lista var lagt for dagen! biggrin Så gikk vi til slutt ut til "Gamal Sjugurmarsj" med kirkeorgel og sopransax - helt perfekt!!

Turen gikk ut i en sort Audi et-eller-annet til prislapp rundt 1,2 mill... *dåner litt* Forlover til min kjære som hadde ordnet. På bakruta hadde han fått klistret vakkert på navnene våre og "Nygift". Ble litt bildetaking på trappa og ved bilen, og litt drikke i glassene. Værgudene var virkelig på vår side, for egentlig var det meldt høljeregn hele dagen, men det var opphold og gløtt av sol når vi kom ut. Jeg opplevde ikke èn gang å gå i regn med brudekjolen! Kun et par dråper i sløret når vi skulle fotograferes i en park... og det må man ha for lykke og rikdom! wink Bildene ble tatt i en sentrumsnær park, med småguttene løpende rundt for å skremme alle de stakkars endene... 🙄 Etter fotograferingen dro vi innom Statoil - bruden MÅTTE tisse! laugh Og da kom jeg med "First you get married, THEN you Statoil!!" og så fikk vi ledd litt til da...

Vi ankom lokalet ca 10 minutter før middag var annonsert. Perfekt! Folk var storfornøyde! Vi hadde fire venner (teatervenner av meg) som med sine partnere hadde tatt et stort ansvarsområde for meg. Deres bryllupsgave var følgende: de bestilte/betalte en buss som tok alle tilreisende gjester (ca 40) fra byen til kirka, og fra kirka til lokalet. På bussen sto ei venninne (av disse fire) av meg og guidet hele veien da! laugh Vel fremme på lokalet, ordnet de fingermat og velkomstdrinker, og masse aktiviteter - deriblant natursti med sørlandsquiz, og rosindeling med øks. laugh Gjestene hadde storkost seg!!

Middagen ble servert rett over kl 17. Forretten var nyyyydelig! Lun asparges med spekeskinke og beurre blanc (en smørsaus). Til middag hadde vi kalvesteik med tilbehør - deilig mat! Og til dessert hadde vi creme brulèe med plommer, marsipan og friske bær! Fantastisk deilig!! Underveis kom det innslag - taler og sang. Og min kjæres skjønne gammeltante ble kringkastet på høyttalerne i fra telefonen (hun var 80 mil unna) til alles store glede! Etter takk-for-maten-sang (som en annen god teatervenn av meg sang - han kan *IKKE* synge, men tar seg ikke høytidelig en plass og tar helt av! laugh ), reiste vi oss og kunne strekke på beina mens flere andre teatervenner (servitører, som ble gjester etter bordomrigging) rigget til småbord, og bandet kom og stilte opp (20 manns band - tar litt tid å ordne! wink). Middagen var altså ferdig på rett tid - toastmaster (også en teatervenn) hadde en stram, men helt perfekt linje! Så ble det brudevals - Helene Bøksles "Var jeg en vind" suste over anlegget, mens min kjære danset helt perfekt (selv om han ikke danser til vanlig - overhodet!) og førte meg... *kremt* det var vel egentlig meg som førte, men... laugh ...rundt på dansegulvet. Så kastet jeg skoene, og da var det pæærti!! Storbandet tok gjestene med storm, og alle var mektig imponerte! Jeg danset omtrent til krampa tok meg!! laugh Kakebordet ble satt ut en time etter skjema - rundt kl 23. Vi var så mette alle sammen, så vi gjorde det sånn. Så da skar vi den vakre kaka - 4 etasjer, med sjokoladekake, ostekake og bløtkake m/marsipanlokk. Skarre værra så skarre værra! laugh Og så spiste alle kake og koste seg (bandet også), før det var fullt kjør med musikk og dans utover natta. Det var også fri bar, så folk drakk og spiste og koste seg hele tiden!

Min kjære bror og forlover holdt seg edru hele kvelden, og holdt oppsyn med alt, så jeg kunne slappe skikkelig av. Han sa at lønnen fikk han på kvelden når han så meg svinse ordentlig lykkelig rundt på dansegulvet med et stort smil, senkede skuldre og en kald øl i hånda! Han gjorde dette også for å kunne ta med mine kjære skatter - brudesvennene våre på 6 og 8 år - vel hjem i seng når de måtte kubbe. Eldste sovnet rett opp-og-ned på en stol i rundt 01.30-tiden, mens minsten holdt det gående i full speed. laugh Men når eldste sovnet, tok han med seg guttene i bilen, og kjørte hjem et par stykker før de dro hjem til oss, og han fikk lagt dem der.

Jeg og min kjære ble på lokalet til alle gjestene var reist, slukket lys og låste dører, og dro med drosje til brudesuiten på et hotell. Vi la oss til å sove og fikk ca 4 sårt tiltrengte timer søvn, før vi sto opp, dusjet og gikk ned til frokost. Flere av gjestene var på samme hotell, så vi fikk hilse på igjen. Så gikk vi opp på rommet og fikk brukt det litt som det *skal* brukes wink , før vi pakket og sjekket ut. Vi var sammen med tilreisende gjester til bussen deres gikk til flyplassen, før vi dro til lokalet for å rydde. 4 effektive timer, så ble nøkkelen levert, og vi kunne dra hjem for å slappe av litt. Og vi er nå lykkelig gift, med ekstremt mye snacks i hus (vi glemte å sette ut saltstenger, peanøtter osv), ekstremt mye alkohol i hus (helt utrolig at det kan være så mye igjen, tross fri bar!!), noe kakerester i hus (vi har fått gitt bort masse) og masse flotte gaver.

Mulig jeg har glemt av noe, så hvis noen lurer på noe, så bare spør ivei!! laugh Dagen ble *akkurat* sånn jeg håpte på - helt perfekt!!! Men jeg er så innmari glad for at det er over... og jeg skal *aldri* gifte eller re-gifte meg igjen! laugh

15. juni 2012
10:28
Avatar
Medlem
Forum innlegg: 65
Medlem siden
31. mai 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Det høres ut til å ha vært en perfekt dag. Jeg blir så rørt når jeg leser om bryllup og gleder meg enda mere til mitt.
Og takk for tipset om at det finnes en bruremarsj fra Åseral, den skal vi bruke når vi går ut av kirken.

15. juni 2012
12:46
Avatar
Sølvmedlem
Forum innlegg: 591
Medlem siden
31. mai 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Høres ut som en flott dag!

Overskyet vær gir jo flotte bilder, er lett å være fotograf da, blir så bra lys.
Ble helt rørt av det du skriver om pappaen din, og såå fint at du hadde noe fra din mor du kunne bruke. smile

Rosiner med øks du, haha!

Generelt høres det ut som en super fest det hadde vært gøy å være med på. wink

Gratulerer!

(Biiiilde?)

Gifter oss 13. desember 2014

15. juni 2012
13:34
Avatar
Eidsvoll Verk, Akershus

Forum innlegg: 7804
Medlem siden
23. oktober 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Gratuelerer så mye med vel overstått! Høres ut som en FANTASTISK dag wink
Tusen takk for den flotte gjenfortellingen av dagen. Det er så flott å ha så gode venner som er med på å gjøre dagen ekstra fantastisk biggrin

15. juni 2012
21:02
Avatar
Gullmedlem
Forum innlegg: 1000
Medlem siden
7. mars 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Gratulerer med en perfekt dag!!
Bra fortalt, kan du ikke legge ut et bilde eller to, før du avslutter kontakten biggrin

16. juni 2012
15:09
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 336
Medlem siden
23. oktober 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Gratulerer så mye som FRU!
Høres ut som at dere hadde en fantastisk flott dag :nååh: :nååh:

18. juni 2012
10:31
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 141
Medlem siden
30. oktober 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Et par av fotografbildene våre! smile Private bilder ønsker jeg dessverre ikke å legge ut på åpent nett... wink

Og favoritten til fotografen - med våre herlige brudesvenner:

18. juni 2012
11:07
Avatar
Gullmedlem
Forum innlegg: 1000
Medlem siden
7. mars 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Så fine dere var!!! Herlig med nesevise brudesvenner wink
Lykke til videre biggrin

18. juni 2012
13:02
Avatar
Eidsvoll Verk, Akershus

Forum innlegg: 7804
Medlem siden
23. oktober 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Kjempeflott! Haha.. Herlige brudesvenner icon_razz

19. juni 2012
20:08
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 141
Medlem siden
30. oktober 2011
sp_UserOfflineSmall Offline
10sp_Permalink sp_Print
0

Tusen takk! Ja, brudesvennene er bare herlige - veldig fornøyde med dem! De er seg selv på godt og vondt... laugh

Stikk innom Til Bryllupet for stort utvalg i bryllupspynt!

Forumet tidssone: Europe/Oslo

Høyest antall samtidige brukere på forumet var 475

Pålogget nå:
9 Gjest(er)

Hvem er på denne siden nå:
1 Gjest(er)

0 aktive brukere siste 24 timer:

Toppliste innlegg:

Stavangerpar: 14664

eriksson: 7598

vanilla81: 4232

lindakbj: 4020

sizza87: 3278

Katrine: 3155

Jannicke: 2914

Medlemsstatistikk

Gjester: 2

Medlemmer: 9151

Moderatorer: 2

Administratorer: 2

Forumstatistikk

Grupper: 5

Forumer: 36

Emner: 11394

Innlegg: 176083

Innlegg med flest stjerner

 • I forum Kom i form til bryllupet!, emne Et mål langt i det fjerne.. av KatKirk (rangert 2 ganger with average rating of 4.00)
 • I forum DIY Bryllup - Kreativt Forum, emne Søstrene Grene in my heart!! (små blomstervaser) av Camomilita (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne feil i invitasjonene.. av Stian og Gitte (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Fortell om dagen, emne Kjære alle stressede bruder det går bra til slutt! av Gjest_M01 (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Tradisjoner Etikette, emne tale fra brud av eriksson (rangert 1 ganger with average rating of 3.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne Save the date kort, når? av Endelig.2014 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Trusa (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Stian og Gitte (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av 220912 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av May-Lise :) (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • Skriv interessante innlegg for de som planlegger bryllup, da vil du kanskje se ditt innlegg i listen over!