Historien om bryllupet vårt - og takk for meg :-) | Fortell om dagen | Bryllupsforum

annonse-til-forumet-bryllupogfest2

Avatar

Registrér deg gjerne

sp_LogInOut Logg inn sp_Registration Registrér deg

Registrér deg | Glemt passordet?
Avansert søk

— Forum omfang —
— Match —

— Forum Valg —

Minimum søkeordlengde er 3 tegn - maksimum søkeordlengde er 84 tegn

sp_TopicIcon
Historien om bryllupet vårt - og takk for meg :-)
Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 (0 stemmer) 
13. august 2013
11:03
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 191
Medlem siden
4. desember 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Langt fortalt om bryllupsdagen vår. :fnise:  Jeg skrev en litt kortere versjon av historien to dager etter bryllupet, men i det jeg skulle poste skjedde det noe så det ble borte. Så dro vi på bryllupsreise og det kokte bort

Dette markerer nok også et punktum fra min side her inne. Bildene sletter jeg etter noen få dager, så vær så snill å ikke quote innlegget. :-)  

Jeg vil alltid tenke på bryllupet vårt med glede. Stemningen var super og alle var glade, været var flott og brudgommen og jeg gikk bare rundt og smilte hele dagen. Jeg hadde på forhånd bestemt meg for at jeg ikke skulle la meg vippe av pinnen av noen ting, og at alt kom til å bli bra uansett, selv om noe skulle gå annerledes enn planlagt. Og selv om jeg liker å planlegge på forhånd for å ha mest mulig kontroll på ting så var det selvsagt noen ting som vi glemte eller ikke gikk som planlagt. Men jeg klarte faktisk å ikke bry meg noe om det. 

Klokken 8 sto vi opp, eldstedatteren min som også var min forlover, minstedatteren min på 9 som var brudepike og meg. Mannen var sendt på hotell denne natten slik at vi jentene kunne gjøre de siste forberedelsene, dessuten skulle han ikke se oss ferdig pyntet eller se kjolen. 

Klokken 9 kom frisøren og makeup-gutten hjem til oss, de skulle fikse oss alle 3. Hun er min faste frisør hos Adam og Eva og makeupartisten er en god venn av henne, han har mange spennende oppdrag i inn- og utland. Det var utrolig deilig å slippe å dra ut av huset, og det var noen veldig hyggelige timer. Jeg synes de gjorde jentene veldig fine, og jeg ble egentlig ganske fornøyd selv. Litt uvant i og med håret var litt høyere enn vanlig, og brynene litt mørkere/krafigere enn jeg er vant til, men alt i alt følte jeg meg veldig fin. Jeg hadde ikke bestemt på forhånd om jeg skulle ha slør eller ikke, men valgte altså å droppe det til slutt, følte det ble litt for mye.

Hvor timene ble av denne formiddagen aner jeg virkelig ikke, vi skulle jo ha plenty av tid siden vi ikke skulle dra før ca kl 13, vielsen startet kl 14. Men det tok mye lenger tid enn forventet, og mot slutten ble det fryktelig hektisk. Måtte skynde oss veldig med å ta på meg kjolen og få alt ut i bilen, og det var vel akkurat her det meste som ikke gikk som planlagt gikk galt pga den dårlige tiden.

Det lekre strømpebåndet jeg hadde fått tak i glemte jeg helt bort. Vi hadde ikke øvd på å snøre på kjolen, og i ettertid ser jeg på bildene at den burde vært snørt mye strammere, spesielt over brystene, den seg litt ned etter hvert så profilen ble litt feil. Men pytt pytt, sikkert mest jeg som la merke til det. :fnise:  En eske med de viktigste tingene til selve vielsen som jeg hadde satt klart på bordet glemte vi igjen hjemme, dette fant vi ut på vei opp bakken til Ekebergrestauranten hvor vielsen og middagen skulle være, og vi ville ikke rekke å få tak i det før det begynte. Oppi der var programmene for dagen, blomsterkurven med blomsterblader til brudepiken og den lille clutchen min med blottepapir, pudder og leppegreier. Litt panikk med en gang, men etter 15 sekunder fant vi ut at det gikk helt fint. Brudepiken var helt fin med sin lille ”brudebukett” istedenfor blomsterkurven, og når middagen hadde startet fikk vi sendt esken med drosje slik at gjestene fikk programmene da. Jeg var for øvrig veldig fornøyd med blomstene, de hadde truffet helt i forhold til fargen jeg kunne tenke meg og hva slags blomster jeg ønsket og fasongen på buketten.

Vielsen foregikk på den overbygde verandaen på restauranten, og det ble kjempeflott og veldig intimt. Først gikk minstedatteren som brudepike, og når hun var nesten fremme gikk jeg sammen med sønnen min. Morsom å høre wow-utbruddene og se alle de smilende ansiktene til alle vi er glad i av venner og familie. Og flott å se mannen der opp, helt klart rørt og med tårer i øynene. Vokalisten fra bandet sang og han på keyboard var med og spilte piano, de var så flinke og det ble så vakkert.

Vigsleren fra Human-Etisk Forbund hadde laget en veldig fin og personlig tale til oss. Ellers satt jeg vel og smilte fra øre til øre hele tiden. Etter vielsen var det gratulasjoner og klemmer fra alle før det ble champagne og jordbær ute på terrassen i det deilige været. Vi minglet litt med gjestene før vi ble kapret av fotografen og jeg byttet til converse før vi stakk til skogs for å ta litt bilder. Hadde med champagne og hadde det fryktelig morsomt under fotograferingen. 

Kl 16 var det klart for middag, og hva skal jeg si, det var bare så gøy og så koselig og så bra stemning. Toastmasteren vår som er en god venn var fantastisk flink og hysterisk morsom. Mannen overrasket meg stort med talen sin, den kom virkelig fra hjertet. Etter første setning la han vekk manuskriptet sitt og det var så fint det han sa. Det var flere andre kjempefine taler både av venner og mødrene våre, men den aller fineste var datteren min sin som virkelig rørte meg. Og så minstejenta som hadde laget et dikt om oss som hun proklamerte.  :hjerter:  Holdt selv en tale, og utrolig nok gikk det uten at tårene trillet. Tror det var pga at jeg leste opp talen høyt for meg selv mange ganger kvelden før, det hjalp å ha sagt ordene høyt rett og slett. Bordkortene var festet på små bjeller, og når gjestene ristet på dem var det skål og vi måtte opp på stolene og kysse. Etter en del ganger gikk vi i streik på det med å klatre opp på stolene da.

Maten og vinen var virkelig bra, mange roste den. Så fort vi var ferdige med retten min og ingen skulle tale var både jeg og mannen rundt på bordene for å snakke med folk, tror vi fikk snakket med alle etter hvert. Det virket som om bordplasseringen som vi jobbet en del med ble veldig bra og alle koste seg

Etter middagen var det omrigg og vi trakk ut for en periode. Tittet litt på gavene, og i det rommet hadde vi også en projektor som viste en rullering av bilder fra vårt liv sammen, barna osv. Og der var det også en bildeboks, men dessverre var det noe galt med innstilligene slik at mange av bildene var utydelige, for mange av bildene var i utgangspunktet kjempemorsomme.

Pausen ble litt lenger enn planlagt, men jeg tror det gikk rimelig greit, mange synes det var deilig å være ute litt.

Så ble det skjæring av bryllupskake, hadde en 4-etasjes pasjonsfruktsak med litt kokos i, den var veldig god. Hadde også en ostekakevariant og cupcakes, og vi hadde nok beregnet alt for mye, for det var masse igjen.

Så startet bandet og det ble første dans før vi vinket alle de andre utpå. Det var rikelig med vin under maten og fri bar etterpå, så stemningen ble høy etter hvert, tror de fleste var utpå gulvet. Så ble vi overraskende hentet av personalet og tatt med opp på taket. De hadde laget en sti med fakler over taket, opp en trapp til det øverste taket. Der sto det to stoler og et lite bord med en flaske champagne og to glass. Så da fikk vi litt rolig tid bare vi to på taket av Oslo. Utrolig deilig å kunne få bena litt opp, prate litt og la det synke inn.

Etter en stund gikk vi ned til gjestene igjen og fortsatte festen ut i de små timer. Noe av familiene våre gikk litt tidligere, men vi hadde bedt flest venner og de er like glad i party som vi er så mange holdt ut lenge. Vi overnattet på The Thief, og siden en del av gjestene også bodde der spiste vi frokost sammen, veldig hyggelig.

Ville vi gjort noe annerledes? Ikke mye…. Jeg ville kanskje satt en mer spesifikk deadline for når frisør og makeup skulle være ferdige slik at vi ikke fikk så dårlig tid. Og kanskje pakket ting ut i bilen kvelden før. Og jeg ville ikke brukt babyfoot på forhånd. Brukte dette en drøy måned før bryllupet for å få myke og fine føtter, men det resulterte i at jeg ble så sår under føttene etter hvert at jeg til slutt skiftet til Toms som jeg hadde i baggen. <img title="smile" alt="smile" src="http://forum.kvinneguiden.no/public/style_emoticons/default/Happy.gif" data-cke-saved-src="http://forum.kvinneguiden.no/public/style_emoticons/default/Happy.gif" /> 

Alt i alt en fantastisk dag, nesten så det er synd man ikke skal gifte seg flere ganger. <img title="smile" alt="smile" src="http://forum.kvinneguiden.no/public/style_emoticons/default/Happy.gif" data-cke-saved-src="http://forum.kvinneguiden.no/public/style_emoticons/default/Happy.gif" />  Men det skal jeg definitivt ikke! Vi har vært sammen i så mange år og er som skapt for hverandre og har det så utrolig fint sammen. Men inspirasjon til å arrangere flere fester er det definitivt. :danse: 

Følger nok litt med for å se hvordan det går med de brudene jeg har fulgt litt her inne, men så blir jeg nok ikke mer å se her.

Ønsker alle dere bruder lykke til! <img title="smile" src="http://forum.kvinneguiden.no/public/style_emoticons/default/Happy.gif" data-cke-saved-src="http://forum.kvinneguiden.no/public/style_emoticons/default/Happy.gif" />

 

0085_130713_1754.jpg0161_130713_3974.jpg0428_130713_0756.jpg0499_130713_4094.jpg0688_130713_4170.jpg0743_130713_2010.jpg0972_130713_0934.jpg

1064_130713_2108-1.jpg 

 

LillePernille :-)

13. august 2013
22:20
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 398
Medlem siden
2. oktober 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Så morsomt å endelig få lese om dagen din! Innmari kul kjole, og jeg synes nesten den ble finere med Converse. De kom til sin rett. Haha biggrin Herlig farge på blomstene også!

13. august 2013
23:01
Avatar
Eidsvoll Verk, Akershus

Forum innlegg: 7804
Medlem siden
23. oktober 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Tusen takk for en herlig gjenfortelling av dagen deres. Jeg føler nesten at jeg har vært der selv wink utrolig flott kjole, og så kult med converse til!

Herlig, herlig, herlig biggrin biggrin biggrin

16. august 2013
17:29
Avatar
Sølvmedlem
Forum innlegg: 811
Medlem siden
21. oktober 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

For en vakker dag <3 Gratulerer så mye som mann og kone smile

Stikk innom Til Bryllupet for stort utvalg i bryllupspynt!

Forumet tidssone: Europe/Oslo

Høyest antall samtidige brukere på forumet var 475

Pålogget nå:
3 Gjest(er)

Hvem er på denne siden nå:
1 Gjest(er)

1 aktive brukere siste 24 timer: hegeae

Toppliste innlegg:

Stavangerpar: 14664

eriksson: 7598

vanilla81: 4232

lindakbj: 4020

sizza87: 3278

Katrine: 3155

Jannicke: 2914

Medlemsstatistikk

Gjester: 2

Medlemmer: 9151

Moderatorer: 2

Administratorer: 2

Forumstatistikk

Grupper: 5

Forumer: 36

Emner: 11394

Innlegg: 176083

Innlegg med flest stjerner

 • I forum Kom i form til bryllupet!, emne Et mål langt i det fjerne.. av KatKirk (rangert 2 ganger with average rating of 4.00)
 • I forum DIY Bryllup - Kreativt Forum, emne Søstrene Grene in my heart!! (små blomstervaser) av Camomilita (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne feil i invitasjonene.. av Stian og Gitte (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Fortell om dagen, emne Kjære alle stressede bruder det går bra til slutt! av Gjest_M01 (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Tradisjoner Etikette, emne tale fra brud av eriksson (rangert 1 ganger with average rating of 3.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne Save the date kort, når? av Endelig.2014 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Trusa (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Stian og Gitte (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av 220912 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av May-Lise :) (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • Skriv interessante innlegg for de som planlegger bryllup, da vil du kanskje se ditt innlegg i listen over!