I etterklokskapens tegn | Fortell om dagen | Bryllupsforum

annonse-til-forumet-bryllupogfest2

Avatar

Registrér deg gjerne

sp_LogInOut Logg inn sp_Registration Registrér deg

Registrér deg | Glemt passordet?
Avansert søk

— Forum omfang —
— Match —

— Forum Valg —

Minimum søkeordlengde er 3 tegn - maksimum søkeordlengde er 84 tegn

sp_TopicIcon
I etterklokskapens tegn
Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 (0 stemmer) 
9. september 2012
06:58
Avatar
Medlem
Forum innlegg: 22
Medlem siden
29. august 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Etter brylluppet. Tenk at vi allerede er gift. Stort sett så gikk alt etter planen. Hadde planlagt i et år, kontrollfreak som jeg er så var det meste på plass på den store dagen. Og tro meg, vi hadde full pakke når det gjelder alt så det var mye å kontrollere. laugh

Når den store dagen opprant så var det få nerver, mange lykkelige tårer og dagen gikk så alt for fort. Imidlertid var det noe som skar seg, gjør det ikke alltid det? Det lærte meg at jeg ikke kan kontrollere alt, noe er utenfor din kontroll og det gjelder å ta det med et nokså tvungent smil om munnen, biggrin og bare kjøre på.

Det første som skar seg var at brudesalongen var utrolig dårlige. Jeg hadde ikke kjøpt kjolen der men de har en sånn greie du kan kjøpe med hår og sminke og kjolepåkledning og lunch der som jeg tenkte kunne være lurt så kunne vi utelukke at noe feil skjedde. Imidlertid så virket de helt uerfarna, muligens det var en lørdagshjelp der som hjalp meg på? Det endte med at kjolen var snørt på for lavt ned, så jeg tråkket på kjolen, den var også snørt helt skjevt, den skal jo gå i en jevn V på ryggen men her var den snørt inn strammere oppe og nede og med slakk i midten som gjorde at det var kjempestygt!!! Jeg sa at dette kunne jeg ikke gå med, at noe var helt feil her og de nektet for at det var noe galt, de sa jeg ikke hadde tid og jattet med meg "Du er så fiiiin sååå, du er såååå fiiin!" Jeg spurte om det ikke var meningen at jeg skulle føle meg fin også, men de bare skysset meg ut av døren med kjolen, som jeg tråkket på oppover hele kirkegulvet. Fordi den også satt for lavt så tøyt ryggskinnet ut under armene (Jeg er veldig tynn men har mye løs hud der)

Vi fikk ikke gjort noe med kjolen før ETTER middagen for dagen går jo i ett hele tiden!! Jeg er kjempesur 👿 på brudesalongen og kan faktisk ikke anbefale dem til noen! Det verste er at kjolen satt slik under hele fotograferingen og jeg GRUER meg til å se bildene, vi må nok bare ha bilder som er tatt rett forfra.

Neste som skar seg var at sjåføren i cabrioleten hadde fått beskjed om å komme stivpyntet og kom med verdens verste sorte slitte hettejakke og slitte joggesko! Slå den da!!! laugh laugh

Utenfor kirken besvimte en av gutta i trommelaget som gjorde at det ble litt merkelig stemning når alle står å kaster ris på deg og det er full fart og musikk og så ruller den ene musikeren ned bakken og man må kaste buketten fra seg og være med å legge ham i stabilt sideleie. Han våknet etterhvert og det gikk veldig bra med ham.

I kirken gikk ikke min ring på. Jeg hadde plutselig gått opp en størrelse i finger til tross for minus 7 kilo de to siste ukene! Det ble ekstremt mye latter i det jeg sto krokbøyd og forsøkte å få den på og den gled på til slutt. Lærdom: ikke bælm i deg fire glass farris før du skal i kirken.

Noen burde ha tipset meg om at det er lurt å tømme blæren FØR man tar på seg kjolen og går i kirken. Jeg var gul i øynene helt frem til vi ankom festlokalet tre timer senere.

Selskapslokalet. Vi holdt på å få hjerteinfarkt da vi ankom festlokalet to dager før festen og så at de hadde begynt å høytrykkspyle alle utvendige veggene med det resultatet at store flak med maling hadde gått av veggen og etterlat store grå felt og at hele gårdsplassen var full av maling. Og DER skulle vi holde bryllup!! De klarte å plukke opp malingflakene på bakken men veggen var grusom stygg!!! Da vi ankom stedet dagen før hadde de hele gårdsplassen full av svære gravmaskiner og de hadde da gravd opp hele gårdsplassen!!! De klarte å få gravd det igjen før dagen.
Imidlertid virket de svært uerfarne når det gjaldt bryllup på dette stedet. De er kjent for veldig god mat. Maten var god, men veldig minimalistisk og lite som gjorde at de fleste gikk fra bordet og var sultne.
Hjelpen de hadde leid inn satte alle flaskene på bordet etter å ha sjenket folk, og vi måtte si ifra flere ganger. Jeg hadde brukt en dullion timer på fargekoordinering og få til et utrolig flott bord, rosene var spesialbestillt mm. og så setter de colaflasker og farrisflasker rett på bordet!! :forskrekket:

De hadde heller ikke kjølerom til kakene så alle kakene måtte settes ned i en kjeller. Uansett hva vi gjorde og sa så ble vi alltid møtt med "De har vi ALDRI hørt om/vært borti før!" noe som gjorde at vi følte at de var svært urutinerte når det gjaldt bryllup. De visste ikke hvor mange gjester det gikk på et bord osv.

Noen tråkket på kjolen min så kit'et med sikkerhetsnåler kom virkelig til rette fordi hempen til kjolen som skal lage kjolen om til "dansevennlig" røyk.

Men når man tenker på alle de faktorene som går sammen til å lage et helt bryllup, så er dette ikke mye galt egentlig. Men kanskje det verste var kjolen og hva brudesalongen gjorde med den, for det er jo faktisk en av hovedtingene i bryllupet. Resten gikk forresten helt knirkefritt og vi hadde en fantastisk flott dag. Gjestene har gitt tilbakemelding på at det er det råeste bryllupet de noensinne har vært på, de slo alle verdensrekorder og jeg må jo si meg helt enig - jeg tror vi lagde et bryllup som vil bli snakket om i veldig lang tid!

Kanskje min historie kan gjøre at noen andre slipper å oppleve det samme. Sjekk om de har planer om store male og gravejobber på stedet du skal ha selskapet kanskje? biggrin Sjekk at den personen som skal snøre på deg kjolen vet nøyaktig hvordan den skal sitte og er dyktig på dette.

9. september 2012
08:43
Avatar
Oslo
Sølvmedlem
Forum innlegg: 762
Medlem siden
6. mars 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Hvis du måtte betale salongen, så hadde jeg bedt om pengene tilbake. De skal sørge for at du føler deg fin. Dem sin mening betyr absolutt ingenting.

Sjåføren burde ha tenkt at å møte opp i slikt antrekk til et bryllup er uanstendig.

Men godt å lese at alt i alt ble det en perfekt dag. Gratulerer så masse!

Daisypath Anniversary tickers

 

 

 

 

9. september 2012
08:52
Avatar
Sølvmedlem
Forum innlegg: 707
Medlem siden
12. februar 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Får frysninger ned over hele ryggen av å lese innlegget ditt 😯 . Som den ekte kontrollfriken son jeg er skal jeg notere meg alle de gode tipsene du kommer med. Og dobbel sjekke mye. 😀 😀

Det gleder masse at dagen tross alle tingene som gikk gale alikevell var minnerik og flott. 😀

Tipper at bildene kommer til å bli helt nydelige. :nååh:

9. september 2012
20:24
Avatar
VIP-medlem
Forum innlegg: 7598
Medlem siden
24. oktober 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Veldig fint å komme med sånn erfaring til kommende bruder, sikkert mye man rett og slett ikke klarer å se for seg på forhånd!
Men et lite tilleggstips er at tiltross for at fantastisk god planlegging så har man ikke kontroll på alt. Og det å bruke masse energi på "å grue seg" i tilfellet det dukker opp scenarier man ikke har forutsett, kan være masse energi som man kunne brukt på å glede seg i stedet 😀
Uansett hvordan man vender på det så blir konklusjonen at det var en sabla fin dag!
Og gratulerer med deres fine dag, Fillijonken! biggrin

12. september 2012
23:20
Avatar
Medlem
Forum innlegg: 22
Medlem siden
29. august 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Jeg har mailet brudesalongen for, ikke å få pengene igjen, men for å gi en feedback på hvordan jeg opplevde det hele og får bare svar om at det var meg, kjolen, skredderen osv det var noe feil med og de er helt uten skyld. De ser ikke noe galt i noe de har gjort og da nytter det jo ikke å snakke med slike mennesker. Glemte jeg å fortelle at da de snørte kjolen så hang det en 1.5 meter lang snøring-snor ut av kjolen? De mener det er min skyld også. Ellers skredderens. 🙄

Det er bare rart at når forloveren min snørte kjolen senere på kvelden så satt kjolen perfekt, og den holdt seg slik hele kvelden.

Akk ja, slik kan det gå. Synd med forretningsmennesker som må skylde på kunden når noe går galt og ikke evner å se at de faktisk kunne ha gjort en bedre jobb.

Forresten: Når du skal kjøpe sikkerhetsnåler for sikkerhetsskyld så sørg for at du kjøper noen i skikkelig bra kvalitet. Noen billigtyper er så sløve, og stoffene i brudekjoler er gjerne så massive at det kan være vanskelig å få dem igjennom stoffet hvis du må hurtigmekke noe. Så realt skarpe saker er et måste! 😛

12. september 2012
23:30
Avatar
Gullmedlem
Forum innlegg: 2036
Medlem siden
15. juni 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

"Fillijonken" wrote: Jeg har mailet brudesalongen for, ikke å få pengene igjen, men for å gi en feedback på hvordan jeg opplevde det hele og får bare svar om at det var meg, kjolen, skredderen osv det var noe feil med og de er helt uten skyld. De ser ikke noe galt i noe de har gjort og da nytter det jo ikke å snakke med slike mennesker. Glemte jeg å fortelle at da de snørte kjolen så hang det en 1.5 meter lang snøring-snor ut av kjolen? De mener det er min skyld også. Ellers skredderens. 🙄

Det er bare rart at når forloveren min snørte kjolen senere på kvelden så satt kjolen perfekt, og den holdt seg slik hele kvelden.

Akk ja, slik kan det gå. Synd med forretningsmennesker som må skylde på kunden når noe går galt og ikke evner å se at de faktisk kunne ha gjort en bedre jobb.

Forresten: Når du skal kjøpe sikkerhetsnåler for sikkerhetsskyld så sørg for at du kjøper noen i skikkelig bra kvalitet. Noen billigtyper er så sløve, og stoffene i brudekjoler er gjerne så massive at det kan være vanskelig å få dem igjennom stoffet hvis du må hurtigmekke noe. Så realt skarpe saker er et måste! 😛

Jeg blir forbannet når jeg leser om slik udugelighet. Synes de det er altfor mye rart ute å går mht hva som presenteres for bruder som riktig. Altfor mange råd som er mot sin hensikt og overprising på enkle tjenester.

Godt dere hadde en strålende dag på tross av dette!

13. september 2012
20:04
Avatar
Gullmedlem
Forum innlegg: 1000
Medlem siden
7. mars 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Det er vel ikke du som skal være med på TV 2 hjelper neste uke?

14. september 2012
07:42
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 245
Medlem siden
25. oktober 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Det høres ut som en begivenhetsrik dag :flire: Godt dere ble vel gift!

Kan jeg spørre hva den brudesalongen het, så vet man ihvertfall hvem man IKKE skal anbefale folk å gå til?

14. september 2012
19:52
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 290
Medlem siden
6. november 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Takk for masse gode tips biggrin

Btw jeg ville skrevet et innlegg om den brudesalongen på facebook og publisert det på sidene deres, veggen min og alle andre grupper der det passet seg.... til skrekk og advardsel ÆRLIG TALT

Men godt å høre du hadde en flott dag biggrin biggrin

Stikk innom Til Bryllupet for stort utvalg i bryllupspynt!

Forumet tidssone: Europe/Oslo

Høyest antall samtidige brukere på forumet var 475

Pålogget nå:
12 Gjest(er)

Hvem er på denne siden nå:
1 Gjest(er)

0 aktive brukere siste 24 timer:

Toppliste innlegg:

Stavangerpar: 14664

eriksson: 7598

vanilla81: 4232

lindakbj: 4020

sizza87: 3278

Katrine: 3155

Jannicke: 2914

Medlemsstatistikk

Gjester: 2

Medlemmer: 9151

Moderatorer: 2

Administratorer: 2

Forumstatistikk

Grupper: 5

Forumer: 36

Emner: 11394

Innlegg: 176083

Innlegg med flest stjerner

 • I forum Kom i form til bryllupet!, emne Et mål langt i det fjerne.. av KatKirk (rangert 2 ganger with average rating of 4.00)
 • I forum DIY Bryllup - Kreativt Forum, emne Søstrene Grene in my heart!! (små blomstervaser) av Camomilita (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne feil i invitasjonene.. av Stian og Gitte (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Fortell om dagen, emne Kjære alle stressede bruder det går bra til slutt! av Gjest_M01 (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Tradisjoner Etikette, emne tale fra brud av eriksson (rangert 1 ganger with average rating of 3.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne Save the date kort, når? av Endelig.2014 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Trusa (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Stian og Gitte (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av 220912 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av May-Lise :) (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • Skriv interessante innlegg for de som planlegger bryllup, da vil du kanskje se ditt innlegg i listen over!