Vår fantastiske dag - 08. mars 2014 | Fortell om dagen | Bryllupsforum

annonse-til-forumet-bryllupogfest2

Avatar

Registrér deg gjerne

sp_LogInOut Logg inn sp_Registration Registrér deg

Registrér deg | Glemt passordet?
Avansert søk

— Forum omfang —
— Match —

— Forum Valg —

Minimum søkeordlengde er 3 tegn - maksimum søkeordlengde er 84 tegn

sp_TopicIcon
Vår fantastiske dag - 08. mars 2014
Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 (0 stemmer) 
12. mars 2014
23:39
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 192
Medlem siden
15. mars 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Først og fremst, ting ble langt fra så perfekt som man både ønsket og planla, men vi ble gift til slutt naaah

Det hele startet med at vi våknet til øsepøseregn, og skikkelig kraftig vind. Jeg skulle rekke frisøren sammens med min forlover. Vi dro avgårde i bilen, kom til fergeleiet og der ble vi sittende. Sittende i 1,5 time før vi bare gav opp og dro hjem igjen. Fergen var innstilt. Der og da kom det virkelige stresset. Med orkan i kastene på sjøen, hadde ikke fergen mulighet til å gå. Vel hjemme, spiste man litt frokost, snakket litt og sånn smått begynte å ordne seg. Presten ringte. Hun kom ikke over med det første, og om fergen ikke gikk kl 14, ja, da måtte hun snu ettersom hun hadde en gudstjeneste inne i byen. Panikken kom fullstendig.

Toastmasteren ordnet med frisør. En ung dame kom med en hjelpende hånd og gjorde håret mitt helt fantastisk. Sminken la jeg selv. Innimellom ett par telefoner fra både prest og ett par gjester som valgte å snu etter flere timer i kø. Med ett ringt både prest og min bror med kone, fergen gikk og de var på tur. Jeg stressa verre med sminken, kom meg i bilen og kjørte hjem til mine foreldre. Ringte den kommende ektemannen, "Er du klar til å gifte deg?". Brukte i under kant av 15 min med å få på meg "bestemortrusa", hold-in strømpebuksa, kjolen, smykker og sløret. Prikken over i'en var litt leppestift, sko og brudebuketten. Nå var det ikke lenge igjen. Min eldste bror stod for kjøring til og fra kirken. Så sammen med forloveren min satte vi oss i bilen og kjørte avgårde.

http://i58.tinypic.com/nckrrk.jpg

I kirken ventet barna våre og en niese, samt min pappa. Det var bare å stille seg opp. Klokkene ringte, og brudemarsjen ble spilt på vår vei inn. Det gikk litt fort. Der stod mannen i mitt liv. Vi fikk gitt hverandre vårt ja, ringene ble utdelt, salmer ble sunget. Talen ble holdt. Min bror og svigerinne sang så utrolig vakkert, "Gje meg handa di ven". Jeg gråt atter en gang...Når vielsen var over, 1 time på etterskudd, ble det takk og bukk i våpenhuset av venner og familie. Så ble det tatt noen bilder av oss inne i kirken. Man kan vel trygt si at været utendørs satte en kraftig stopper for gode bilder wink

 

Vi dro til lokalet der selskapet skulle være. Drakk velkomstdrink, snakket med gjestene. Åpnet litt gaver, før det ble bordsetting. Da sang vi velkomstsang. Forretten var honningmelon og spekeskinke, med litt salat, cherrytomater, agurk og rømme. Toastmaster forklarte hvem som var hvem og hvilken tilknytning vi hadde. Så kom hovedretten på stående buffet, kalvestek, poteter, brunsaus, surkål, erter og gulrot. Enda en sang kom midt inni dette. Det kom ett par taler. Så var det dessertens tur. Vaniljeis med multer eller bjørnebær. Litt fler taler. Før vi takket for maten med en sang.

Lokalet før gjester

Så ble det litt mingling da. Enda flere gaver. Noen få gjester ekstra til kaffen. Så var det duket for kaker. Bryllupskaken i 3 etg som var hjemmelaget, verdens beste, ostekake, sjokoladekake, en kake med fondant (aner ikke hva den heter icon_razz ), kransekake og litt frukt.

http://i61.tinypic.com/syw8e9.jpg

http://i57.tinypic.com/2hx6p3s.jpg

 

Samtalene gikk og mye latter kunne høres. Etterhvert ble barna sendt avgårde til barnevakt(er), og festen for de voksne kunne begynne. Musiker hadde ankommet. Det ble brude-kline-dans. Ikke med den sangen vi hadde tenkt, men til en helt ok erstatter, nemlig "Can't help falling in love with you" med Elvis Presley. Vi danset og ble omkranset av alle gjestene. 

Utpå kvelden ble det både mer dans og etterhvert sang fra flere av gjestene. Folk så ut til å virkelig kose seg, det gjorde iallefall vi til tross for hvordan ting så ut en stund naaah Vi gikk kl. 02, og var det man kan kalle fullstendig utslitte. Vi sovnet usedvanlig kjapt så den der bryllupsnatten er jeg glad vi har tatt så mange ganger tidligere på forskudd wink

De siste gjestene gikk rundt kl. 04...

 

Flere bilder kommer etterhvert naaah

13. mars 2014
12:34
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 136
Medlem siden
23. juli 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

Takk for rapport!

Skjønner godt du ble stresset i starten av dagen, og kjipt at været ble slik :/ Men akk så fint det går tilslutt da.... Dagen din høres super ut, og dere ser så vakre og lykkelig ut! ♥

Gratulerer som mann og fru!

Hadde et magisk eventyrbryllup i iskatedral ♥ 20.02.15 ♥

13. mars 2014
12:53
Avatar
Eidsvoll Verk, Akershus

Forum innlegg: 7804
Medlem siden
23. oktober 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Shit, for en kjip start på dagen! Det var godt det endte bra til slutt biggrin

Haha.. Er nok ikke bare dere som har sovnet godt på bryllusnatten wink Var rimelig slitne vi også :P

Høres ut som om dere hadde en fantastisk dag! Dere så smashing ut wink

28. mars 2014
22:30
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 192
Medlem siden
15. mars 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Tenk, snart 3 uker siden vi ble mann og kone biggrin Ikke gått helt opp for oss ennå icon_razz

29. mars 2014
07:56
Avatar
Eidsvoll Verk, Akershus

Forum innlegg: 7804
Medlem siden
23. oktober 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Så uvirkelig herlig! Nyt tiden biggrin

Stikk innom Til Bryllupet for stort utvalg i bryllupspynt!

Forumet tidssone: Europe/Oslo

Høyest antall samtidige brukere på forumet var 475

Pålogget nå:
13 Gjest(er)

Hvem er på denne siden nå:
1 Gjest(er)

0 aktive brukere siste 24 timer:

Toppliste innlegg:

Stavangerpar: 14664

eriksson: 7598

vanilla81: 4232

lindakbj: 4020

sizza87: 3278

Katrine: 3155

Jannicke: 2914

Medlemsstatistikk

Gjester: 2

Medlemmer: 9151

Moderatorer: 2

Administratorer: 2

Forumstatistikk

Grupper: 5

Forumer: 36

Emner: 11394

Innlegg: 176083

Innlegg med flest stjerner

 • I forum Kom i form til bryllupet!, emne Et mål langt i det fjerne.. av KatKirk (rangert 2 ganger with average rating of 4.00)
 • I forum DIY Bryllup - Kreativt Forum, emne Søstrene Grene in my heart!! (små blomstervaser) av Camomilita (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne feil i invitasjonene.. av Stian og Gitte (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Fortell om dagen, emne Kjære alle stressede bruder det går bra til slutt! av Gjest_M01 (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Tradisjoner Etikette, emne tale fra brud av eriksson (rangert 1 ganger with average rating of 3.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne Save the date kort, når? av Endelig.2014 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Trusa (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Stian og Gitte (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av 220912 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av May-Lise :) (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • Skriv interessante innlegg for de som planlegger bryllup, da vil du kanskje se ditt innlegg i listen over!