Vår fantastiske dag 17. juli 2010!! litt langt...BILDER | Fortell om dagen | Bryllupsforum

annonse-til-forumet-bryllupogfest2

Avatar

Registrér deg gjerne

sp_LogInOut Logg inn sp_Registration Registrér deg

Registrér deg | Glemt passordet?
Avansert søk

— Forum omfang —
— Match —

— Forum Valg —

Minimum søkeordlengde er 3 tegn - maksimum søkeordlengde er 84 tegn

sp_TopicIcon
Vår fantastiske dag 17. juli 2010!! litt langt...BILDER
Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 (0 stemmer) 
31. juli 2010
18:23
Avatar
Sølvmedlem
Forum innlegg: 512
Medlem siden
28. januar 2010
sp_UserOfflineSmall Offline

Ja nå er det vel på tide å legge ut et referat, da vi har vært gift i 2 uker idag. Jeg har vært i en boble, og ikke i stand til å få skrevet noe før nå.

Dagen begynte med at min forlover (som sov hos meg den natta) vekket meg rundt kl 7, (vi skulle egentlig stå opp kl hall 7 slik at vi ikke skulle stresse, men av en merkelig grunn så ringte ikke vekkerklokkene, hun våknet av seg selv heldigvis). Hun hoppet i dusjen mens jeg lagte til frokost med steikte egg. Så spiste vi ilag, å så var det min tur til å dusje. En venninne av oss skulle hente oss hall 9 å kjøre oss til frisøren, så vi hadde ikke allverdens tid. Men det gikk veldig greit, mesteparten av klær og utstyr hadde jeg tatt ut i bilen dagen før, var bare brudekjolen som hang på badet som jeg måtte få med meg.
Ingen nerver hadde jeg til nå, og godt var det. Vi kom til frisøren og der begynte hun å fikse meg på håret. Vi fikk en flaske med Martini Asti, som vi drakk litt av og druer og sjokolade til å kose oss med. Jeg var ikke sulten på dette tidspunket, derfor kjøpte ikke forloveren min mat til meg.

Etterhvert som frisyren min tok form og sminken kom på, ble smilet bare større og større... Og jeg gledet meg mer og mer.. Det begynte å gå opp for meg at vi faktisk skulle gifte oss om kort tid.. Så var det tid for å få på brudekjolen... Etter en god del snøring og stramming, satt den som et skudd (og jeg som hadde satt himmel og jord i bevegelse for å få tak i fashion tape..)

Så ble vi hentet av samboeren til forloveren hans, og ble kjørt hjem til vår leilighet for å vente der 45 min til vi skulle bli hentet igjen for å dra til kirka. Veldig mye henting og tidspunkter å holde.. Vi var innom på butikken så forloveren min fikk kjøpt 2 cider som vi skulle drikke mens vi ventet hjemme hos meg.. Jeg prøvde å drikke, men det ville liksom ikke ned.. Hadde ikke spesielt med nerver, men synes det hadde vært greit å fått roet ned kroppen med noe.. Var nok litt sulten når jeg var hjemom, men det ble ikke tid til å spise, jeg begynte kl 1400 å skrive TALE!
http://img196.imageshack.us/im.....g8173x.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
Så ble vi hentet 14.20, og var i kirka 14.25, og vielsen skulle begynne 14.30. Da jeg kom inn i våpenhuset, sto mine 3 brudepiker klar... SÅ nydelige... Men broren min som skulle følge meg inn, var ikke å se.... Han hadde kjørt hjem for å hente noe som manglet på bunaden, en halssølje. SMART storebror. DA KOM NERVENE... Kirkeklokkene begynnte å ringe, og han var ikke å se. Så spør kirketjeneren meg om hvor han er.. Da får hun et litt krasst svar "Hvordan kan jeg vite det? Jeg er bruden og har akkurat kommet!" Nå dunket hjertet mitt så mye at jeg var redd det skulle hoppe ut av brystet.. Jeg har hatt flere mareritt der jeg selv har kommet for sent... Så kommer min bror for sent..
Så kom han, i siste liten.. Jeg hadde ikke klokke, og vet ikke hva klokka var når han kom, men det var nok rett over halv 3. Han prustet å peste det verste jeg har hørt på lenge... Viste seg at bilen hadde konka nede i kirkebakken, så han måtte løpe ca 200 meter...
Så gikk dørene opp og marsjen begynte. Brudepikene gikk museskritt foran oss (for kirketjeneren sa de skulle det) så min bror fikk roet pusten litt hverfall. Det var så flott å se min kommende mann stå der oppe å vente på meg.. Jeg smilte og smilte...
Vielsen var nydelig.. Presten hadde en veldig spesiell tale, som alle husker, og det er jo gøy. Sangene var nydelige Breathe og From this moment. En god venninne leste fra høysangen smile Var veldig spesielt å si løftene våre foran alle, "Jeg tar deg Svein Arild til ektemake..." Før vi gikk ut, tente vi et lys for min kjære nylig avdøde Far.
http://img408.imageshack.us/im.....1020hh.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://img230.imageshack.us/im.....g0829z.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Når vi kom ut på kirketrappa så skinte sola. Etter litt kyssing og bilder der, kjørte vi til location i en park, og så videre på et svadberg (hvor tyskerne også tok bilder av oss) før vi avsluttet i studio. Ble mange fine bilder smile På dette tidspunket hadde jeg SYYYKT hodepine. Så ringte til toastmasteren å fikk han til å ha smertestillende klar til jeg ankom festen. Og mottakelsen skulle være kl 18.00 og middag 18.30, men kl 6 manglet halvparten av gjestene.. Så vi måtte vente til halv før vi kunne kjøre opp..
http://img80.imageshack.us/img.....0772zi.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Når vi kom så sto gjestene i en portal og sang mens vi gikk frem. Og så tok vi en skål. Så tok jeg hodepinetabletten å fikk tatt en kikk på alle de fine gavene før vi gikk til bords.
Maten var så utrolig god, fikk masse skrøyt for den smile Toastmasteren sørget for at alt gikk på skinner!Talene var rørende, og jeg klarte å holde min egen tale uten at tårene kom fram. Veldig kjekke sanger også.Min lille niese (og brudepike) på 2,5 år syntes det var veldig gøy å klirre i glasset å se oss kysse oppe på stolene, så det ble en del av det.. smile
http://img809.imageshack.us/im.....g0902o.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Svein Arilds lillesøster på 11 år overrasket alle med å si noen ord, "Takk Svein Arild for at du er min gode storebror, og jeg er så glad i deg. Takk Aina for at du er min... jeg vet ikke hva det heter..... men... takk for at du er min Aina". <---- SÅ SKJØNT..
http://img713.imageshack.us/im.....sc0300.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Jeg og kjære danste vår bryllupsdans til en utrolig nydelig sang, en melodi fra Braveheart. Den sangen passet så godt til oss, at den måtte vi ha. Vi hadde det utrolig gøy hele kvelden, den gikk så fort!! Fikk ikke snakket med alle de jeg ville snakke med... men sånn er det jo..
Bildene sammen med familie måtte vi ta inne, siden det begynte å høljregne ute etter at vi satt oss til bords.
http://img814.imageshack.us/im.....sc0331.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Alle skrøytet over bryllupskaka, som jeg selv hadde laget smile Det var veldig kjekt. Og folk skrøyta over bordkorteskene med lovehearts oppi. På hver side i sanghefte hadde jeg i nederst i høyre hjørnet et sitat om kjærlighet og lykke smile Så folk la merke til alt arbeidet jeg hadde lagt ned, og det er veldig kjekt å høre.
Mesteparten skrev i gjesteboka, og det er veldig koselig minne å ha. Var en del som la bildene sine over på pcen vår før de gikk hjem, så vi fikk se bilder allerede dagen etter. VELDIG kjekt.

ALT I ALT, en perfekt dag. Med masse gode minner. Følte meg som en prinsesse... Og flotte mannen min i bunad, er så stolt over han. Jeg er så glad jeg nå kan kalle kjæresten min for mannen min, det er herlig. Og det er herlig å kunne kalle seg NYGIFT, veldig spesielt. Vi skal dele resten av vårt liv sammen, og det gleder jeg meg til. [smilie=wub.gif] [smilie=wub.gif] [smilie=wub.gif]
Er veldig uvant med mitt nye navn, så jeg glemmer meg litt ut av og til.. Men jeg er veldig stolt over det nye navnet mitt, så det er vel en vanesak bare.
TAKK til dere som leste hele dette... skulle jeg skrive referat, så følte jeg ikke at jeg kunne utelate mer...
http://img186.imageshack.us/img186/160/dsc0243j.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Flotte mannen min [smilie=wub.gif]

31. juli 2010
19:14
Avatar

Forum innlegg: 20970
Medlem siden
15. januar 2009
sp_UserOfflineSmall Offline

Så flott å lese så mye om dagen deres!!! smile smile smile Åh sukk!!!! [smilie=wub.gif] [smilie=wub.gif] [smilie=wub.gif]
Gratulerer såååå mye med vel overstått bryllupsdag! Har sagt det før, men sier det gjerne igjen smile

Du må forminske bildene før du legger de inn da smile Prøv på imageshack.com biggrin

31. juli 2010
19:20
Avatar
Sølvmedlem
Forum innlegg: 512
Medlem siden
28. januar 2010
sp_UserOfflineSmall Offline

Takk for det Trone smile [smilie=wub.gif]

Jeg prøvde tidligere idag på imageshack, men klarte ikke å lage en account, fordi mailen til meg og mannen min var opptatt.. :S

31. juli 2010
19:43
Avatar
Sølvmedlem
Forum innlegg: 536
Medlem siden
23. juni 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Hørtes ut som om dere hadde en heilt fantastisk dag [smilie=wub.gif] [smilie=wub.gif] [smilie=wub.gif] Tusen takk for du delte dagen deres med oss, flott referat, akkurat passe langt biggrin Liker veldig godt å få alle de små detaljene wink
Gleder meg masse til å få se bilder biggrin

31. juli 2010
20:06
Avatar
Sølvmedlem
Forum innlegg: 512
Medlem siden
28. januar 2010
sp_UserOfflineSmall Offline

Dagen var fantastisk... smiler når jeg tenker på den smile De små detaljene er viktige de og... I den store sammenhengen biggrin
Har nå lagt link til en del bilder, så sjekk ut smile

31. juli 2010
22:25
Avatar
Gullmedlem
Forum innlegg: 2485
Medlem siden
23. oktober 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Ååh så herlig å lese om dagen deres. Du var jo bare aldeles nydelig. Gratulerer så mye [smilie=wub.gif]

31. juli 2010
23:41
Avatar
Sølvmedlem
Forum innlegg: 512
Medlem siden
28. januar 2010
sp_UserOfflineSmall Offline

Tusen takk Hildemor smile Kjekt å fortelle og.. smile

1. august 2010
20:49
Avatar
Sølvmedlem
Forum innlegg: 512
Medlem siden
28. januar 2010
sp_UserOfflineSmall Offline

[smilie=wub.gif] [smilie=wub.gif] [smilie=wub.gif]

1. august 2010
21:08
Avatar
Sølvmedlem
Forum innlegg: 665
Medlem siden
30. september 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Høres ut som en drømmedag. Og flotte bilde av dere begge to [smilie=wub.gif]
Kjekt å få lese om dagen deres 😀

2. august 2010
18:37
Avatar
Sølvmedlem
Forum innlegg: 512
Medlem siden
28. januar 2010
sp_UserOfflineSmall Offline
10sp_Permalink sp_Print
0

Takk takk 4ever smile det var virkelig en drømmedag [smilie=wub.gif]

2. august 2010
19:11
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 123
Medlem siden
30. juli 2010
sp_UserOfflineSmall Offline
11sp_Permalink sp_Print
0

Takk for lesinga! Hørtes ut som en utrolig flott dag - gratulerer så mye! Og så nydelige, begge to! Er mannen din veeeldig høy, eller du bare veldig lita? hihi - søte var dere nå sammen uansett! [smilie=wub.gif]

5 års forlovelses dag, min bursdag, lillemans dåpsdag og vår bryllupsdag!

4. august 2010
09:43
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 91
Medlem siden
30. november 2009
sp_UserOfflineSmall Offline
12sp_Permalink sp_Print
0

ER bare en ting å si : [smilie=wub.gif] [smilie=wub.gif] [smilie=wub.gif] [smilie=wub.gif]

UTROLIG nydelige begge to. For en nydelig brud altså! Ser at vi har veldig lik smak ifht både kjole og blomster.

Kjempekoselig å lese om dagen deres, og se alle de flotte bildene 😀

Stikk innom Til Bryllupet for stort utvalg i bryllupspynt!

Forumet tidssone: Europe/Oslo

Høyest antall samtidige brukere på forumet var 475

Pålogget nå:
24 Gjest(er)

Hvem er på denne siden nå:
1 Gjest(er)

1 aktive brukere siste 24 timer: Snuska

Toppliste innlegg:

Stavangerpar: 14664

eriksson: 7598

vanilla81: 4232

lindakbj: 4020

sizza87: 3278

Katrine: 3155

Jannicke: 2914

Medlemsstatistikk

Gjester: 2

Medlemmer: 9151

Moderatorer: 2

Administratorer: 2

Forumstatistikk

Grupper: 5

Forumer: 36

Emner: 11394

Innlegg: 176082

Innlegg med flest stjerner

 • I forum Kom i form til bryllupet!, emne Et mål langt i det fjerne.. av KatKirk (rangert 2 ganger with average rating of 4.00)
 • I forum DIY Bryllup - Kreativt Forum, emne Søstrene Grene in my heart!! (små blomstervaser) av Camomilita (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne feil i invitasjonene.. av Stian og Gitte (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Fortell om dagen, emne Kjære alle stressede bruder det går bra til slutt! av Gjest_M01 (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Tradisjoner Etikette, emne tale fra brud av eriksson (rangert 1 ganger with average rating of 3.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne Save the date kort, når? av Endelig.2014 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Trusa (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Stian og Gitte (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av 220912 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av May-Lise :) (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • Skriv interessante innlegg for de som planlegger bryllup, da vil du kanskje se ditt innlegg i listen over!