Vårt bryllup i Wien 01.12.2012 | Fortell om dagen | Bryllupsforum

annonse-til-forumet-bryllupogfest2

Avatar

Registrér deg gjerne

sp_LogInOut Logg inn sp_Registration Registrér deg

Registrér deg | Glemt passordet?
Avansert søk

— Forum omfang —
— Match —

— Forum Valg —

Minimum søkeordlengde er 3 tegn - maksimum søkeordlengde er 84 tegn

sp_TopicIcon
Vårt bryllup i Wien 01.12.2012
Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 Emne Rating: 0 (0 stemmer) 
12. desember 2012
03:37
Avatar
Sølvmedlem
Forum innlegg: 941
Medlem siden
28. desember 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Først og fremst: advarsel - innlegget er langt http://www.bryllupsvenner.no/wp-content/sp-resources/forum-smileys/laugh.gif

Det skal her innrømmes at det har tatt litt tid å fordøye alle inntrykkene og ikke minst gleden og alt vi opplevde og gjorde den uken vi var i Wien, men her kommer en litt mer utfyllende innlegg om bryllupet vårt for de som har lyst å lese http://www.bryllupsvenner.no/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif

Bildene fra fotografen er ikke kommet og videofilmene vil vi legge ut på hjemmesiden vår når de har blitt redigert av husbonden selv. Legger dog med noen bilder tatt av gjestene så dere får et lite inntrykk.

Vi reiste sammen med hans far ned til Wien tirsdagen slik at vi hadde noen dager i Wien før bryllupet. Jeg hadde en full avtalebok for å endelig møte alle jeg har hatt kontakt med for å arrangere bryllupet.

Vi bodde på Hotel de France i sentrum av Wien med gåavstand til alle julemarkedene. Jeg visste at vi hadde fått oppgradert rom, men var veldig positivt overrasket over at vi hadde blitt oppgradert til den største suiten på hotellet:
http://www.austria-hotels.at/de/hotel-d ... uites.html

Suiten var 90 kvm og hadde et fantastisk deilig bad, stort soverom, gang, walk-in closet og ikke minst en veldig nyttig stue hvor vi kunne ha besøk av våre gjester.

Onsdagen hadde jeg avtalt prøvetime hos frisør og make-up og etter lunsj var vi å møtte min kontaktperson på stedet vi skulle vies, Palais Todesco midt i sentrum og ved siden av Operahuset i Wien:

Onsdag ettermiddag ankom de første gjestene (4 stk), og om kvelden var vi ute å spiste og gikk på koselig bar. Ble en sen kveld...

Torsdag hadde jeg time hos et spa for å ordne negler og ta en liten velfortjent massasje på morgen. Om ettermiddagen kom det flere gjester, og jeg dro ut på flyplassen for å møte disse.
Om kvelden ble det mer mat og bar... og nok en sen kveld http://www.bryllupsvenner.no/wp-content/sp-resources/forum-smileys/laugh.gif

Fredagen møtte jeg min forlover som jeg ikke hadde sett på flere år og som kom sent kvelden før og bodde hos noen venner av seg. Vi hadde møte på Palais Todesco for å sammen gå igjennom vielsen slik at hun visste hvor/hva/hvordan osv. Om ettermiddagen ankom siste pulje med gjester. Vi var da fulltallige; 17 personer inklusiv oss. Jeg hadde ordnet med bil med sjåfør som hentet og bragte de fleste av gjestene til og fra flyplassen, og alt dette funket veldig bra - til tross for logistikken av ulike ankomster og returer hver dag hele uken.

Jeg hadde reservert bord for alle på en kjempekoselig, tradisjonell Østerriks restaurant rett over gaten for hotellet. Før vi gikk ut å spiste inviterte vi alle gjestene opp i suiten siden vi jo hadde så utrolig god plass, og så møttes vi der og alle hilste "offisielt" på hverandre før vi gikk over til restauranten. Vi hadde en uformell middag hvor alle gjestene kunne bli litt bedre kjent, og middagen ble kjempevellykket og utrolig hyggelig! Det så ut til at gjestene kom veldig godt overens og alle var i strålende humør! De som hadde kommet tidligere hadde fått tatt seg en tur eller to på noen av Wiens utrolige julemarkeder:

Fredagen var vi "flinke" og kom oss tilbake til hotellet relativt tidlig (ihvertfall tidligere enn de foregående kveldene!), og var på rommet ved 01-tiden. Morgendagen var jo spennende så derfor tok vi en "tidlig" kveld http://www.bryllupsvenner.no/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif

Lørdag: den "store" dagen

Vielsen var kl 14.00 men jeg ville opp tidlig og spise en lang og gooood frokost (de hadde nydelig frokost på hotellet). Jeg var oppe litt over åtte og møtte noen av de andre i frokostsalen og kommende brudgom kom tuslende etter når han våknet litt senere.

Jeg var ikke nervøs, men hadde deilige sommerfugler i magen den dagen http://www.bryllupsvenner.no/wp-includes/images/smilies/icon_biggrin.gif . Pratet med de andre og tok det med ro siden jeg/vi hadde god tid.

Da vi våknet om morgen så vi at været var alldeles strålende med knallblå himmel og +4 grader og brudgommen mente vi skulle bestille hest og vogn til å frakte oss og gjestene tilbake til hotellet etter vielsen. Dette koster selvsagt litt og var ikke helt på budsjettet, men han tok det på sin "kappe" (heheh må nok jobbe litt overtid for det nå når han er hjemme ja), og så fikk vi resepsjonen til å ordne alt for oss. Vi sa ingenting til gjestene da vi ønsket det skulle være en overraskelse.

Litt på elleve kom min forlover til hotellet og kl. 11. kom frisøren og hun som sminket meg til suiten. Brudgommen ble henvist til soverommet i suiten hvor han kledde seg og pratet med et par av kameratene mens vi gjorde oss i stand i stuen. Jeg hadde sagt i fra at kun damer var tillatt i stuen før vielsen http://www.bryllupsvenner.no/wp-content/sp-resources/forum-smileys/wink.gif . Brudekjolen har jeg hatt i månedsvis så det var stas da jeg skulle vise meg for brudgommen første gang i kjolen http://www.bryllupsvenner.no/wp-includes/images/smilies/icon_biggrin.gif .
Vi fikk litt dårlig tid enda hår og sminke var unnagjort på 1 time, men jeg husker jeg ble litt småstresset og ropte med streng stemme til brudgommen: "HUSK NÅ RINGENE!!!" http://www.bryllupsvenner.no/wp-content/sp-resources/forum-smileys/laugh.gif

Gjestene skulle møte i resepsjonen kl 13.10 og de ble hentet av to maxitaxier som bragte de til vielsesstedet 10 min kjøring unna. Igjen var alt ordnet gjennom resepsjonen slik at regningene til taxiene ble satt på vårt hotellrom slik at vi slapp å tenke på betalingen.

Kl. 13.30 ventet vår bil utenfor hotellet og min forlover kjørte sammen med oss. Hun bor i London og kjøpte blomster der og laget brudebuketten min:

Vi ankom 13.45 og fotografene vi hadde leid inn ventet på oss utenfor og tok bilder allerede der. Gjestene hadde da ankommet og fått hengt av seg i garderoben og ble vist inn i vielsesrommet.

Nøyaktig kl 14.00 gikk vi inn i rommet etter Canon D av Pachebel som ble spilt på piano av en pianist vi hadde leid inn. Vielsen var kjempefin og magistraten (usikker på hva det heter på norsk) var en utrolig fargerik og "levende" voksen dame som gjorde hele vielsen enda finere enn jeg hadde planlagt! Hun holdt en lengre tale som var både rørende og morsom.
Østerriks lov sier at alle må ha en tolk, så vi hadde en litt artig fyr som helt sikkert ikke kunne annet enn google-translate på norsk. Hehe han så utrolig kjedelig ut, og han strevde fælt med å uttale flere av ordene og man kunne tydelig se han synes dette var et vanskelig oppdrat. Det ble til tider litt morsomt og på grensen til komisk - så jeg måtte besinne meg for ikke å få en aldri så liten latterkrampe http://www.bryllupsvenner.no/wp-content/sp-resources/forum-smileys/laugh.gif

Vielsen var som følger:
Vi kommer inn
Min forlover leste et nydelig dikt
Det ble spilt et pianostykke av Franz Lizts
Magistrateren holdt en lengre tale
Så selve vielsen og ringspåsettelser
Så kom en svensk dame og overrasket med en sang: "Du är allt" som var min lille overraskelse til brudgommen og gjestene. Noe som tydelig falt i smak! Det var ikke et tørt øye, og stakkars brudgommen ble så rørt at han nesten hikstet i stolen ved siden av meg, så jeg måtte holde han litt i hånden http://www.bryllupsvenner.no/wp-content/sp-resources/forum-smileys/wink.gif
Deretter undertegnet vi papirene mens det ble spilt Chopin i bakgrunnen
Og så gikk vi ut etter Pucchini

Vielsen varte i 35 minutter og etterpå møtte vi gjestene og fikk gratulasjoner i mottakelsesrommet ved siden av.

Under mottakelsen ble gjestene servert canapeer og nydelig konfekt og så mye de ville ha av musserende vin, friskpresset appelsinjuice og mineralvann.

Fotografene tok oss med inn i et av de andre rommene (fantastisk rom med lysekroner - et ordentlig ballrom med utsikt til operaen) for å ta bilder. Jeg fikk ikke smakt på hverken canapeer eller sjokolade for jeg var så opptatt av å snakke med folk og å være alldeles lykkelig!

ca. 45 min senere ble gjestene geleidet ut der det sto 5 hester og vogner på rekke og rad og ventet. Før gjestene dro fikk de i garderoben med seg hver sin lille eske konfekt og en enorm rød rose som var feste på denne. Min forlover var den eneste som visste om dette med hest og vogn, og etter bilder og videofilmer og kommentarene å dømme så var dette virkelig prikken over i'en for gjestene! De kunne knapt tro at de skulle få denne romantiske avslutningen på vielsen og alle ble vilt begeistret. Heheh noen trodde det ikke så min forlover måtte nesten leie de opp i vognene http://www.bryllupsvenner.no/wp-content/sp-resources/forum-smileys/laugh.gif

Fotograferingen tok litt lengre tid enn vi hadde beregnet, så gjestene dro i forveien. Så kommer det eneste som gikk "galt"; da vi var ferdige en halvtime senere og kom ut, så var det ingen hest og vogn til oss http://www.bryllupsvenner.no/wp-content/sp-resources/forum-smileys/laugh.gif . Jeg hadde vært litt slepphendt med informasjonen om at det skulle bli igjen en vogn til oss, så alle hadde jo bare dratt avgårde http://www.bryllupsvenner.no/wp-content/sp-resources/forum-smileys/laugh.gif http://www.bryllupsvenner.no/wp-content/sp-resources/forum-smileys/laugh.gif http://www.bryllupsvenner.no/wp-content/sp-resources/forum-smileys/laugh.gif . Det morsomme er jo at vi ser to av gjestene i den hvite vognen med de hvite hestene som var beregnet på brudeparet http://www.bryllupsvenner.no/wp-content/sp-resources/forum-smileys/laugh.gif http://www.bryllupsvenner.no/wp-content/sp-resources/forum-smileys/laugh.gif . Og disse var stakkars SÅ lei seg når de fant ut at de hadde "tatt" vår vogn! Hehehehe men seriøst så synes vi ikke det gjorde noen verdens ting, og for min egen del tror jeg uansett det hadde blitt en litt kald tur siden jeg ikke hadde så mye på meg.

Vi var så utrolig glade for at gjestene nøt opplevelsen og selv har vi mange bryllupsdager å kunne kjøre hest og vogn på så det gjorde oss ingen verdens ting!. Det morsomme var jo at vi sto der midt i den travle gaten av folk og jeg fant fort ut at vi bare skulle hoppe i en av drosjene som sto på holdeplassen rett utenfor. Vi var heldige og fikk jammen meg en flott drosje og sjåføren synes det var morsomt å kjøre brudepar http://www.bryllupsvenner.no/wp-includes/images/smilies/icon_biggrin.gif Vi hadde nemlig avbestilt returen med den private sjåføren og bilen vi ankom med, siden vi jo trodde vi skulle tilbake med hest og vogn, ergo hadde vi plutselig ingen transport http://www.bryllupsvenner.no/wp-content/sp-resources/forum-smileys/laugh.gif

Tilbake på hotellet sto alle gjestene utenfor inngangen og hadde ventet på oss i en halvtime! De hadde ordnet med ris som de kastet på oss og alle var "høye" på all den romantikken de hadde opplevd. Det var så morsomt å se hvor glade alle var der de sto med de røde rosene de hadde fått før de dro.

Attached files

/http://www.bryllupsvenner.no/wp-content/uploads/attachments/169144=1952-Suite Hotel de France1.jpg /http://www.bryllupsvenner.no/wp-content/uploads/attachments/169144=1953-Wien julemarked.jpg /http://www.bryllupsvenner.no/wp-content/uploads/attachments/169144=1951-WienPalaisTodesco.jpg /http://www.bryllupsvenner.no/wp-content/uploads/attachments/169144=1955-Wienbukett.jpg /http://www.bryllupsvenner.no/wp-content/uploads/attachments/169144=1959-Wienfiaker.jpg /http://www.bryllupsvenner.no/wp-content/uploads/attachments/169144=1956-Wienvielse1.jpg /http://www.bryllupsvenner.no/wp-content/uploads/attachments/169144=1957-Wienvielse2.jpg /http://www.bryllupsvenner.no/wp-content/uploads/attachments/169144=1958-Wienvielse3.jpg /http://www.bryllupsvenner.no/wp-content/uploads/attachments/169144=1961-Wienvielse4.jpg /http://www.bryllupsvenner.no/wp-content/uploads/attachments/169144=1962-Wienvielse6.jpg

Begynn hver dag med å takke for det du har, for de du har, for det
du har fått, og for det du kan gi videre.

12. desember 2012
04:03
Avatar
Sølvmedlem
Forum innlegg: 941
Medlem siden
28. desember 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Ser ut til at jeg må fortsette her for å få lagt ved flere bilder http://www.bryllupsvenner.no/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif

Vel tilbake til hotellet hadde vi litt under en time før vi skulle ha en aperitif utenfor rommet der middagen skulle holdes. Den tiden brukte noen av gjestene til å skifte til lange kjoler, og noen var oppe i suiten hos oss og fikk noe å drikke og skravlet litt. Bruden måtte også hjelpes på toalettet http://www.bryllupsvenner.no/wp-content/sp-resources/forum-smileys/laugh.gif

Kl. 17.00 ble det servert sekt orange (en typisk drikk i Østerrike: musserende vin med en liten dæsj frisk appelsinjuice - nyyydelig!), og kl. 17.30 ble vi vist inn til middagssalongen.

Skal det være, så skal det være - så legger ved bilder av menyen og maten også jeg. Det smakte nydelig!

Forrett: laks med hvit tomatmousse eller biff carpaccio
Hovedrett: kalv med soppsaus eller scampi med pasta
Dessert: Bringebærsorbet og frisk frukt og bær

Hjemmelaget meny:

Hva kan jeg si... det ble over all forventning utrolig hyggelig! :nååh: http://www.bryllupsvenner.no/wp-includes/images/smilies/icon_biggrin.gif

Jeg mener at det er gjestene som "gjør" festen, og med det glade humøret og den gode kjemien mellom alle nye og gamle bekjente rundt bordet så ble det en fantastisk god stemning!

Folk storkoste seg, og det var flere taler enn vi hadde regnet med. Brudgommen hold en flott tale, og det gjorde hans var og våre forlovere også! I tillegg var det flere av vennene som sa noen hyggelige og ikke minst morsomme ord. Det er lenge siden jeg lo så mye sist!!!

Tiden gikk så til de grader fort, at jeg fatter og begriper ikke hvor kvelden ble av!! (note to self: kan hende litt ekstra mye vin og musserende også spilte en liten rolle i dette...)

Etter middagen og et par taler kom musikere og spilte for oss. De spilte på og av i 2,5 timer og innimellom var det taler. Kakene ble satt frem kl 21.30 og vi fikk tatt oss en aldri så liten brudevals også.

Kl. 23.15 kom kelnerene inn med brett med skikkelig Champagne til oss alle hvor jeg takket for at alle kom. Vi hadde egentlig ingen plan om når det skulle avsluttes, men regnet med at mellom midnatt og 1 ville vi være fornøyde med dagen. Men vi holdt vel på til nærmere kl 2.

På baksiden av menyene hadde jeg skrevet ned et godt utvalg viner og drinker slik at gjestene kunne bestille det de ønsket i løpet av kvelden. Og jeg kan si at fri bar på et 5 stjerners hotell i Wien er ca halvparten så billig som i Norge. Vi visste jo hva prisene var, men ble positivt overrasket da vi fikk regningen når vi sjekket ut.

Kvelden var utrolig vellykket, og for min egen del blir den jo ekstra vellykket når jeg ser gjestene våre koser seg stort!

Attached files

/http://www.bryllupsvenner.no/wp-content/uploads/attachments/169145=1965-P1010716.jpg /http://www.bryllupsvenner.no/wp-content/uploads/attachments/169145=1966-P1010717.jpg /http://www.bryllupsvenner.no/wp-content/uploads/attachments/169145=1967-P1010796.jpg /http://www.bryllupsvenner.no/wp-content/uploads/attachments/169145=1969-P1010895.jpg /http://www.bryllupsvenner.no/wp-content/uploads/attachments/169145=1968-P1010928.jpg /http://www.bryllupsvenner.no/wp-content/uploads/attachments/169145=1964-Wienmiddag1.jpg /http://www.bryllupsvenner.no/wp-content/uploads/attachments/169145=1963-Wienvielse5.jpg

Begynn hver dag med å takke for det du har, for de du har, for det
du har fått, og for det du kan gi videre.

12. desember 2012
04:17
Avatar
Sølvmedlem
Forum innlegg: 941
Medlem siden
28. desember 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Siden bilder ofte sier mer enn ord så legger jeg ved et lite knippe bilder fra kvelden og middagen:

Søndagen var vi alle ganske sliten og tok det med ro. Alle gikk rundt på diverse julemarkeder og om kvelden spiste vi middag på italiensk restaurant. Noen av gjestene reiste hjem søndag kveld og resten mandag morgen. Før de første reiste på ettermiddagen så samlet vi alle våre gjester i suiten vår hvor vi fikk servert restene fra kakebordet kvelden før og kaffe.

Her er et bilde av oss og et vennepar på tur i Wiens julegater:

Vi var de siste som reiste hjem da på mandag kveld og kom hjem til 2 timers kjøretur sent på kvelden og -29 kalde grader!!!

Jeg kan ikke si annet enn at hele turen var over all forventning vellykket! Både gjestene og vi hadde det helt herlig og etter tilbakemeldingene å dømme har det også tatt våre gjester litt tid å "lande" og tilbake til hverdagen etter at vi alle kom hjem. Dette høres kanskje veldig flott og fint ut - men jeg skal innrømme at nøye planlegging og ikke minst valg av riktige samarbeidspartnere og steder å bo og holde vielsen var med på å gjøre det hele så vellykket. Gjestene har fortalt at de ikke helt visste hva de forventet annet enn en borgelig vielse og hyggelig middag, og det skal sies at i de rette omgivelsene så blir ting veldig bra altså http://www.bryllupsvenner.no/wp-content/sp-resources/forum-smileys/laugh.gif

Wien er jo i seg selv en romantisk og flott by, og med musikken og omgivelsene var det rørende å se at våre venner nesten selv ble "forelsket på nytt" (hehehe var ikke vanskelig å se av kliningene som foregikk på hest og vogn turen).

Og når gjestene får de samme sommerfuglene i magen som jeg/vi får - ja da er det akkurat slik jeg hadde håpet på! http://www.bryllupsvenner.no/wp-includes/images/smilies/icon_biggrin.gif

Jeg håper jeg ikke har kjedet dere halvt ihjel med antagelig ett av de lengste innleggene på forumet http://www.bryllupsvenner.no/wp-content/sp-resources/forum-smileys/laugh.gif . Men jeg synes det er vel fortjent å gi litt tilbake etter alle gode og hyggelige råd jeg har fått her inne. I tillegg har jeg kost meg veldig med planleggingen - noe som jeg også har utdannelse i og jobbet med tidligere. Det er derfor ekstra hyggelig og morsomt å kunne faktisk planlegge noe man selv er med på http://www.bryllupsvenner.no/wp-includes/images/smilies/icon_biggrin.gif

Attached files

/http://www.bryllupsvenner.no/wp-content/uploads/attachments/169146=1972-Hotel de France 1 dec 2012.jpg /http://www.bryllupsvenner.no/wp-content/uploads/attachments/169146=1971-P1010982.jpg /http://www.bryllupsvenner.no/wp-content/uploads/attachments/169146=1970-P1010994.jpg /http://www.bryllupsvenner.no/wp-content/uploads/attachments/169146=1973-P1020011.jpg /http://www.bryllupsvenner.no/wp-content/uploads/attachments/169146=1974-P1020102.jpg /http://www.bryllupsvenner.no/wp-content/uploads/attachments/169146=1975-P1020154.jpg /http://www.bryllupsvenner.no/wp-content/uploads/attachments/169146=1976-P1020204.jpg

Begynn hver dag med å takke for det du har, for de du har, for det
du har fått, og for det du kan gi videre.

12. desember 2012
04:36
Avatar
Sølvmedlem
Forum innlegg: 941
Medlem siden
28. desember 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Jeg legger ved et par diverse bilder også:

Håret var jeg veldig fornøyd med:

Kjolen:

Fra julemarked:

Attached files

/http://www.bryllupsvenner.no/wp-content/uploads/attachments/169147=1977-P1010311.jpg /http://www.bryllupsvenner.no/wp-content/uploads/attachments/169147=1983-Wien julegater.jpg /http://www.bryllupsvenner.no/wp-content/uploads/attachments/169147=1980-Wien julegater1.jpg /http://www.bryllupsvenner.no/wp-content/uploads/attachments/169147=1981-Wien julemarked1.jpg /http://www.bryllupsvenner.no/wp-content/uploads/attachments/169147=1982-Wien julemarked2.jpg /http://www.bryllupsvenner.no/wp-content/uploads/attachments/169147=1984-Wienjulemarked1.jpg /http://www.bryllupsvenner.no/wp-content/uploads/attachments/169147=1985-Wienjulemarked2.jpg /http://www.bryllupsvenner.no/wp-content/uploads/attachments/169147=1978-Wienkjolebak.jpg /http://www.bryllupsvenner.no/wp-content/uploads/attachments/169147=1979-Wienmottakelse.jpg

Begynn hver dag med å takke for det du har, for de du har, for det
du har fått, og for det du kan gi videre.

12. desember 2012
07:53
Avatar
Gullmedlem
Forum innlegg: 2036
Medlem siden
15. juni 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Dette var fin lesning! smile Gratulerer til dere begge to. smile

12. desember 2012
10:46
Avatar
Fullt medlem
Forum innlegg: 266
Medlem siden
10. juli 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Høres ut som en FANTASTISK dag :nååh:
Gratulerer med overstått bryllupsdag! Tenk, nå er du kone 😀

12. desember 2012
18:30
Avatar
Gullmedlem
Forum innlegg: 1000
Medlem siden
7. mars 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Så hærlig Jasbon! Så ut til å være en skikkelig FANTASTISK dag!!!!

12. desember 2012
19:28
Avatar
Sølvmedlem
Forum innlegg: 591
Medlem siden
31. mai 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Gratulerer så mye! smile
Må si jeg ble litt fuktig i øynene jeg også, høres ut som det ble en kjemperomantisk dag.
Og så måtte jeg le litt av at de "stakk av" med vogna deres. Ikke alt man kan få med seg. icon_razz

Må bare spørre, var det noen spesiell grunn til at dere giftet dere i Wien? Tenker på om dere har noen tilhørighet der, eller ønsket dere å gifte dere i utlandet generelt og fant en romantisk by?

Du var iallefall en nydelig brud, og takk for alle bildene vi fikk se. smile

Gifter oss 13. desember 2014

12. desember 2012
19:56
Avatar
Sølvmedlem
Forum innlegg: 941
Medlem siden
28. desember 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

"toneany" wrote: Gratulerer så mye! smile
Må si jeg ble litt fuktig i øynene jeg også, høres ut som det ble en kjemperomantisk dag.
Og så måtte jeg le litt av at de "stakk av" med vogna deres. Ikke alt man kan få med seg. icon_razz

Må bare spørre, var det noen spesiell grunn til at dere giftet dere i Wien? Tenker på om dere har noen tilhørighet der, eller ønsket dere å gifte dere i utlandet generelt og fant en romantisk by?

Du var iallefall en nydelig brud, og takk for alle bildene vi fikk se. smile

Tusen takk for hyggelige ord :-).

Grunnen til at vi (eller jeg - og han var overhode ikke uenig) valgte Wien er at min mor bodde der i 10 år da jeg var yngre. Jeg hadde flyttet hjemmefra så Wien var ikke mitt "hjem", men det er der jeg var hver eneste ferie, jul, nyttår osv. Selv bodde jeg i Sveits, Nederland, England, Irland, USA og Frankrike gjennom disse årene og litt til - så derfor var mitt "faste" sted og "hjem" Wien.

Av alle steder er Wien min virkelige favorittby, og jeg pleier å få til å ta en eller to langhelger der i løpet av hvert år, selvom det ikke alltid er så enkelt å reise når man nå har huset fullt av hunder og alt må planlegges mye mer + blir dyrere pga hundepass.

Men til alle som ikke har vært i WIen: det er IKKE en kjedelig by, men helt fantastisk, og jeg kan på det sterkeste anbefale juleshoppingen der, og i påsken har de også påskemarkeder. Rimelige turer får man gjennom Austrian Airlines og jeg ser Norwegian har gode tilbud på fly + hotell. Hehehehe ser jeg kanskje egentlig skulle jobbet for turistinformasjonen der ja laugh

Begynn hver dag med å takke for det du har, for de du har, for det
du har fått, og for det du kan gi videre.

12. desember 2012
20:59
Avatar

Forum innlegg: 20970
Medlem siden
15. januar 2009
sp_UserOfflineSmall Offline
10sp_Permalink sp_Print
0

Åååååååååååååååååååh, vakre, vakre Jasbon!!!! :nååh: :nååh:
Jeg har gledet meg til denne tråden!! =D>

Har kost meg gjennom hele tråden jeg, skal jeg si deg! Og følte jeg var tilstede under bryllupet på måten du fortalte på, sukk <3

Nydelig bryllup, nydelige bilder og et fantastisk flott brudepar!!! biggrin

12. desember 2012
21:10
Avatar
Sølvmedlem
Forum innlegg: 941
Medlem siden
28. desember 2011
sp_UserOfflineSmall Offline
11sp_Permalink sp_Print
0

"Trone" wrote: Åååååååååååååååååååh, vakre, vakre Jasbon!!!! :nååh: :nååh:
Jeg har gledet meg til denne tråden!! =D>

Har kost meg gjennom hele tråden jeg, skal jeg si deg! Og følte jeg var tilstede under bryllupet på måten du fortalte på, sukk <3

Nydelig bryllup, nydelige bilder og et fantastisk flott brudepar!!! biggrin

Heheh så bra 😀 . Og jeg tok nok en (eller faktisk flere) ekstra glass vin og champagne for deg og flere som ikke var der. Ble mye bobler og vin altså... laugh

Begynn hver dag med å takke for det du har, for de du har, for det
du har fått, og for det du kan gi videre.

12. desember 2012
21:16
Avatar
Sølvmedlem
Forum innlegg: 941
Medlem siden
28. desember 2011
sp_UserOfflineSmall Offline
12sp_Permalink sp_Print
0

Og så glemte jeg jo helt å takke for veldig hyggelige komplimenter Trone! Tusen takk!!! [smilie=happy0158.gif] [smilie=happy0158.gif] [smilie=happy0158.gif]

Begynn hver dag med å takke for det du har, for de du har, for det
du har fått, og for det du kan gi videre.

Stikk innom Til Bryllupet for stort utvalg i bryllupspynt!

Forumet tidssone: Europe/Oslo

Høyest antall samtidige brukere på forumet var 475

Pålogget nå:
5 Gjest(er)

Hvem er på denne siden nå:
1 Gjest(er)

0 aktive brukere siste 24 timer:

Toppliste innlegg:

Stavangerpar: 14664

eriksson: 7598

vanilla81: 4232

lindakbj: 4020

sizza87: 3278

Katrine: 3155

Jannicke: 2914

Medlemsstatistikk

Gjester: 2

Medlemmer: 9151

Moderatorer: 2

Administratorer: 2

Forumstatistikk

Grupper: 5

Forumer: 36

Emner: 11394

Innlegg: 176083

Innlegg med flest stjerner

 • I forum Kom i form til bryllupet!, emne Et mål langt i det fjerne.. av KatKirk (rangert 2 ganger with average rating of 4.00)
 • I forum DIY Bryllup - Kreativt Forum, emne Søstrene Grene in my heart!! (små blomstervaser) av Camomilita (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne feil i invitasjonene.. av Stian og Gitte (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Fortell om dagen, emne Kjære alle stressede bruder det går bra til slutt! av Gjest_M01 (rangert 2 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Tradisjoner Etikette, emne tale fra brud av eriksson (rangert 1 ganger with average rating of 3.00)
 • I forum Alt annet om bryllupsplanlegging, emne Save the date kort, når? av Endelig.2014 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Trusa (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av Stian og Gitte (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av 220912 (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • I forum Må-Gjøres-Lister, emne Trones forsøk på kontroll.. av May-Lise :) (rangert 1 ganger with average rating of 5.00)
 • Skriv interessante innlegg for de som planlegger bryllup, da vil du kanskje se ditt innlegg i listen over!